Румен Радев и Мишел Аун обсъдиха директна авиолиния между България и Ливан

Президентът и ливанския му колега обсъдиха перспективите за подобряване на двустранната свързаност, икономическите връзки и туризма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма ли кой да каже на фатмака, че ливан е държавата приютила ислямистите от хизбулла, обявена за терористична организация, и виновни за атентата на нашето летище??

да мълчиш, че евреите направиха атентата за да подставят Хизбула.

ти, тъ.по русолюбско ко--пелен..це със сигурност не знаеш и, че сирия окупира ливан през 1980 година, избива доста ат християните в ливан, базира там хизбулла, и определя политиката до 2005г когато бяха принудени да си изтеглят войските от ливан! сирия се изтегли, ама хизбулла още си развява байряка в ливан!!

Брей, големи търговии, големи инвестиции се завързват. Явно на бандитите им трябва и директна самолетна връзка с България.

Е тва е да се разходиш за моя сметка до Ливан, да апнеш и да оиинеш и да сключиш сделка за стотици полети без пасажери по страхотна дестинация-за едните страна на свинското, а за другите на Хизбула:))))

Появи ли се статия за президента гербастките тролове полудяват и се ръгат да печелят с'тинки :)

Тоя нашия аграр вече и авиокомпании командва :))) За кемтрейлса той ли ще отговаря? :))))

Колко пари от нашите данъци изхарчиха радев и жена му за тази екскурзия и каква полза ще има за народа от нея ?

До САЩ и Канада работи да има директни полети, така наречен президент-о!

и отиде на поредната екскурзия с Деса!

туристката радева С ЕКСКУРЗОВОДА Радев..дий воле дий

Директен полет има и се изпълнява от Българиа Еър!!! Не мога да разбера глупавата новина???!!!!!

Късмет, че нямаме обща граница с либийците, че и ново ГКПП щеше да измисли този наш президент, дето реализира едни посещения в страни, които меко меко казано не са ни приоритетни. А иначе радвам се за деса ще обиколи екзотични места, що пък не първа драма е...пардон дама.

Ти правиш ли разлика между Ливан и Либия, или си толкова смахнат???

Ер българия си има нов генерален директор. Сега ще обиколи всички туристически дестинации. Мисли за народа къде да летува.

Ми то България еър си пътува директно до Бейрут ама друго е да предложиш директна линия

Екскурзии с народни пари. Кой ще пътува по тази линия? Бежанци от Сирия, Палестина и Ирак. Президентът да даде личен пример като намали ненужно раздутата си президентска институция и спестените от това пари ги даде на пенсионерите.

И за какво ни е директен полет с Ливан? Да може хизбула да имат директен полет?

Не можах само да разбера самолетите Грипен ли ще бъдат???

другаря старшинка с неговите си кухи обещания без да е питал Бат Бойко от когото зависи. Още не сме прецеденска република. И Деси-екскурзиантката що е в черно? Да не е умряла мъжествеността на льотчика..ха.ха