Румен Радев: Гълъб Донев ще е следващият служебен премиер (видео)

Продължавам да отстоявам позицията си, че България не трябва да изпраща оръжия на Украйна, каза държавният глава

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Гълъб Донев ще е следващият служебен премиер (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази продажна, козяшка мастия довърши България! Олигофрените, които му се кланяха и искаха президентска република, дали го разбраха най-накрая!!!

Големият нос ще доразсипе тази държава. От къде го намериха тоя. Нито визия, нито може да говори....

кой играе ролята на "премиер" в колонията.

Изчезвай, продажник. Руски насран памперс. Нещастник.

Какъв руски бе, тъпир! Подлогата на Козяк еп този нечестивец!

Преди Радев упрекваше ГЕРБ, че се били сраснали с властта и се хранели от нея. Сега изглежда, че и на него му се услажда да управлява и никак не бърза да върне България към парламентарно управление с редовно правителство.

То и след изборите ще е той….заплатката върви, далаверките също, на кой му дреме за правителство и управление на потъващата страна.

Подлога на Козяк е на майка ти путката. Селски неграмотен дебил.

Русия и Решетников отново победиха в България. Без война !

От 2-ри Октомври, досега трябваше изборите да са минали и вече да са насрочени новите избори ако се спазват сроковете в конституцията. Но уви, дори и Кирил Петков се хвали с това как е правил далавери за доставка на оръжия за Украйна тайно, президента нарушава конституцията и всеки си прави каквото иска в тази държава но не и да спазва законите.

Ако бе руска подлога, щеше ли да ходи на съвещание в Американското посолство преди служебните правителства!? Или ти това не го знаеш?

Никога повече мафията ПП-ДБ на власт!

Царят е гол :)

Ами какво да ви кажа, комунистът си иска комунистите на власт... Няма какво да се направи, Москва ни избра Радев, само не знам как стана така, че уж е московец, но ни докара Киро от Канада... Явно има нещо, което не знаем... ОК, аз го знам, ама да видим дали вие ще се сетите...

Браво г-н Президент! Служебните правителства се справят ОТЛИЧНО !!! НАРОДЪТ Е С ВАС !! ПЪЛЕН НАПРЕД !

Си мислел какво измисли бе тъпанар,военен може ли да мисли. Да беше дал поне мандата на ДПС ,били турци и какво от това поне имаха шанс и желание да съставят правителство.

Правилно решение. Ако временното правителство работи добре, а политиците не могат да се разберат и идват нови избори, Гълъб остава.

Всички са едни и същи лайнари

Много искат президентска република. Я сега за миг си представете Киро президент и еднолично да ни управлява? Не че той не го направи. Нови избори със стари партии... Освен Царя и спаси София, кой друг нов е на хоризонта?

Овчаров и Румен Петков ли определяш като "козяшка мастия"? Щото се писаха от активните борци...

Новият Тодор Живков и новото БКП на власт с член първи

Другарю Радев, провери си гащите. Там е най-голямото Нексо.

"Новият Тодор Живков и новото БКП на власт с член първи" Вие променкаджиите си го избрахте Радев. С гласовете на БСП, ПП и ДБ. Сега защо плачкате?

Радев, за двама сърби в косово, без да им има кой знае какво, вучич нареди армията на границата. Вдигна голям шум в Европа, срещи, преговори и т.н. Ние чакаме да започнат да избиват българи ли. Досега идинствено сме осъдили остро деянието и то у нас. Ае изкарайте си главите от задните части вече.

Аз започнах с криптобанки станах бизнесмен после минах полрай парапета щото съм шоумен

от следващите избори е- ще се съберат ли достатъчно демократични гласове и се импийчне руската гугутка и се рестартира държавата през представителен за избирателите президент или пак ще си играем на запасняшки комплексарски моноспектакли.

Квото каже поредният Тато, това ще, а? Друга песен нЕма...

Истината е, че ПП и ДБ продадоха надеждите на протестиращите. За първи път ще си призная, че ИТН в лицето на Тошко се оказал прав за всичко заедно с екипа му. В същия момент лобито за Кирчо Тъпото беше огромно и идваше дори от среди на ГЕРБ като Росен Пинокиото, който отново се скри. Радев трябва да посочи хората, които го зацлудиха за Ицо и Кирчо. Това си случва. Няма застраховани. Важното е, че бързо се поправи грешката, много по бързо от грешките, които 12 години правеше Бойко. Трябва да се посочат хората, които подведоха Радев и това може да го направи единствено той. Иначе, за БСП е достатъчен реваша, че Йотова е вице. Те повече не заслужават. Ако беше се явила сама на избори то щеше да има съдбата на Цачева и ония от СУ то, както и всички кандидати , които му бяха опонент. Въпреки, че каза, че Крим е руски той беше избран с огромно мнозинство отново. Президента Радев е най - легитимна фигура в българската политика. Ако беше се приел референдума на Слави в момента трябваше да има 120 депутата със субсидия левче. Това не беше прието от НС. НС толкова , и зачита волята на гражданите. За това 70% от българите просто няма да гласуват, защото всички се изледиха освен Възраждане, а Коце не вдъхва достатъчно доверие .

Само пълен малоумник може да твърди, че БСПто имали шанс за съставяне на правителство. Рубладжийско " мислене"!

От тоя ли жалък фатмак чакаш такъв патриотизъм. Ако македонците пръднат тоя ще се насере

Точно! Хасково - новият Правец!

Р. Радев: "Служебното правителство започна да реализира една по една платформите на политическите партии, ИЗТРИВАЙКИ ГИ от ТЕХНИТЕ ДИПЛЯНКИ" :))) ПИЧ!

Служебните правителства се справят отлично...благодарение на разумния,интелигентен и правилен избор на техните членове от Президента Радев... При това аз съм безусловно и за президентска република...за да се прекрати целият този хаос, тайни договорки, безусловно подчинение на външни фактори... Вярно, няма да е Радев, трудно ще се намери втори с такова високо ниво...но рискът си заслужава...все пак президентът не е несменяем... Но ще си отдъхнем от партийните борби,безпринципни решения...и то все в ущърб на народа... Ще носи отговорност ЕДИНСТВЕНО ПРЕЗИДЕНТЪТ...

Има две коалици: На Украйна и борбата с Корупцията: ПП + ДБ На Русия и Корупцията: Всички останали

Не генерал, а посушко

ДБ и ПП са проруски миндили както всички останали с изключение на ГЕРБ

Ама някой българин иска ли да има правителство съставено от 30% от народа с 100 политически парти дето всеки следва различна политика и цака останалите ?

Защо тоя вече както Слави не говори су Герб?? Защо ПИК спря да пише су него?

За какво му е да хаби ресурс да се занимава с тях при положение, че те повече няма да управляват ? Очевидно фонда на пик от към толупа е намалял. То всичко се плаща . Атака срещу Радев не е от полза за никой, защото той в момента крепи държавата , а от друга страна кара втори мандат - последен . В същия момент няма политически проект . ГЕРБ с какво да го атакуват ?

Какъв всъщност е казуса с Нексо...има ли пострадали български граждани и засягат ли се интересите на българската държава.

Има две коалици: На Украйна и борбата с Корупцията: ГЕРБ + ДПС + БВ На Русия и Корупцията: ПП + ДБ + БСП

Играе си с държавата като невежо шимпанзе с револвер

Боклук ! Излъга всички ни че е срещу мутрите!

"Новият Тодор Живков и новото БКП на власт с член първи" Вие променкаджиите си го избрахте Радев. С гласовете на БСП, ПП и ДБ. Сега защо плачкате?

Толкова ли нямаше един читав човек ами това руско мекере избрахте за пРезидент. Аграрен фейс, плешива бръсната чутура, две думи на кръст не може да каже. Срича там каквото от Масква са му написали. Жалка история.

Гласува за Радев, нали? По нареждане на Кирчо и Кокорчо, нали? Поне си осъзнал, какъв идиот си...

На, който да беше дал мандата след като първите две политически сили нищо не можаха да направят просто си изпълнява човека конституцията и го мята на някой. Червените така или иначе вървят на пълен крах, то да ги изложи още не беше лоша идея. Сиреч , нито един не може да направи коалиция. 5 пъти на избори вече...Редно е референдум каква държава иска народа.

ДБ се оказаха по-големи измамници от БСП....Рядко противни к0пелдаци, малоумни безработници с едничката цел да се нагушат Кирчо е идиот, разбира се, но поне не е рубладжия...Но, това, че тръгна да прави коалиция с най-гнусните рубладжии е неизтриваемо петно Какво каза ББ ? Никаква коалиция с мазната Курнела и шайката бандити покрай нея. Направи ли коалиция с тях ? Тц, не направи

Писала съм го хиляди пъти, че поредица служебни правителства мисля, че е най-малкото зло, да не кажа най-доброто, което може да се направи в тази ситуация. Случаят Нексо го следя само от интерес дали моят клиент по това дело, прокуратурата, защото там май съм адвокат на прокуратурата в очите на общественото мнение няма (пак) да злоупотреби със силата си, особено умишлено, че те си БЯХА малко рецидивисти в тази дисциплина. Изрично съм им казала да не се ебават с чичо Череп и чичо МИ Рашков, който се опасявам, че може и да не ми е чичо, а по-лошо - една от сравнителното малкото (в сравнение с мен, де :):)) невинни или недотам виновни жертви на оная мъжемелачка леля ми, адв. В (В може и да е, но може и да не е инициал от малко, бащино име или фамилия, прякор или буквата на чашката на сутиен, но със сигурност не е номер на гащи, защото там идентификацията не е буквена, а числена, или поне аз така знам - малко да се поизгавря с всички, които вече са обърнали Интернета + Държавен Архив и са на сухо и пак няма да разберат коя точно мацка е леля ми :) :) - аз със моята параноя на тема лична информация и публично пространство, както викаше TheBoss, само малко UNIX да науча и могат да ме пуснат да охранявам сървърите на Пентагона, там повече и пиле няма да прехвръкне! :) :)), затова засега съм пас, няма да ровя повече точно каква ми е релацията с Рашков, защото ще взема да науча прекалено много и ще се предубедя. Тази грешка - смесване на лично и служебно, при това на макс - вече съм я правила с Върховния ми вуйчо, само че тогава бях май 9-ти клас. То аз и сега съм си на същия акъл като у 9-10-11 клас, ама това е друга тема. :) Понеже изходът от следващите избори вероятно е предизвестен - пак ще имаме служебно правителство, всички партии вероятно газ пикаят и лигите им всуе текат (кеф, кеф, кеф! :))), че няма да докопат кокала. Това е много хубаво всъщност, защото нямат мотив да си купуват изборите - оти всуе да се охарчат? :) Сори, чичо ми Рашков, че ти прибрах любимата играчка - да гониш основно герберасти за купуване на гласове, но понеже ми стана слабост, ще ти дам няколко други играчки, с които да си играеш, но ще е малко понатам, защото за момента още не съм решила задачата дори и теоретично. Само моля за малко търпение, стискай грижливо уникалните документи, които си събрал, защото те са безценни доказателства и гледай и ти да не тръгнеш по моите стъпки, че ще вземеш и ти като чичо Череп да пропаднеш. :):) Боже, лицето Божков какво добро момче си беше, докато си беше gangsta, а сега с лоши хора се събрало и ИТ взело, че станало. :) :) А сега сериозно - чакай да видя първо дали въобще ми е възможно да съм и сериозна, че как всичко обръщам на бъзик, къде уместен, къде не, май нещо съм се разлигавила. :) Рашков го искам, искам, искам у националния отбор по политика (естествено, ако той няма възражения!), засега не знам точно на кой пост, но и това ще помисля. За него и за Черепа имам разни задачки, но трябва да ги дообмисля. Но първо спешно трябва да отскоча до моя близка и да разчиствам балкон, че нещо някъде е протекло и ще наводни комшиите. Хората са прави да пискат, а на нея й е физически невъзможно сама да види откъде какво е протекло, та познайте кой пак ще е bitch. :) :) P.S. Изрично се извинявам, ако стила в който пиша, ви обижда - не е замислено като обида, но пък да вкарам малко classy хумор, сатира и най-вече сарказъм, че поне около мен хората са някакви провесили нос, мрънкат и се тръшкат, гепила ги е бесовицата и прочие. :) Виждам, че и двамата имате чувство за хумор - е, чичо ми Рашков не е чак такъв stand up comedy гений като баща ми, но пък тати си беше просто уникум. Хм, Черепът май също като мен има талант на сценарист, при това standup comedy gangsta style (това с руските хакери си беше мегаяко, дори в началото и аз се вързах, хихихи!), ще я видим ние тая работа! :) :)

Стефчо, трябва да питаш БСП и ПП-ДБ. Те ни го преизбраха Радев. Кирчо Петков: "Радев е моят президент." Асен Василев: "Над 90% от ПП гласувахме за Радев."