17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България и ограбиха милиони българи продължават да се изявяват като експерти, вместо да гният в затвора..

Не трябва медийте да се опитват да налагат провалили се и неприятни на хората икономисти като Румен Гечев.Той е един напълно изложил се комунист!

Да ти напомням ли ,че по времето на Жан Виденов, вашата партия БСП ,не си мръдна пръста да върне Западните покрайнини от Сърбия на България и лично Жан Виденов тогава каза ,че не се говори за тях вече а за Източна Сърбия.

Ти си пълен идиот! Виденов е единствения, който каза на сорос да го духа!

но ти си явно платен,но малограмотен манипулатор

Абе, в БСП толкова ли няма един мъж, който да не прилича на оръфан царевичен кочан в лицето, като този от снимката. Изключвам гейчето Въджайннин.

Моля Ви, започнете незабавно разследване заедно с кипърските ви колеги стещу Гумен Гювечев за периода, когато беше изпратен от БСП в Кипър да осигурява, чрез обръч от офшорни фирми незаконното финансиране на БСП в размер на милиони в твърда валута. Този човек е престъпник и трябва да лежи в затвора, а не да пърди удобно сред столовете на парламента. В момента в който почнете разследване това лице веднага ще изчезне от публичното пространство и ще завре в миша дупка.

Гечев, Божков е ваш бе! Вашия премиер Орешарски (който бе изгонен от СДС за връзки с Божков) ползваше "услугите" му и за това до сега сте във вечна опозиция и упадък. Осъзнайте се най-после!

а герб подкрепя и търпи удобни за божков закони кво излиза,а? влади едва ли прави каквото и да е било на своя глава!

Др. Бенатова сега да ходи да го пита настоятелно: имаше ли някакви финансови пропуски в годините ,когато Вие бяхте вицепремиер,, др-г-н Гечев?

Българи не разбрахте ли, че Горанов е ощетил държавата със стотици милиони лева. Това е престъпление за затвор. Оставката е най-малкото и 100% задължително.

Не, не разбрахме и не му искаме оставката

Карантината падна и още едно лай.но изплува.

НА ЧЕРВЕНИТЕ УРОДИ НЕ ИМ ХАРЕСВА ЧЕ БГ ЗА 10 ГОДИНИ СТИГНА ПОЧТИ 80 МИЛИАРДА БВП ОТ 50 - 2009, КОГАТО Я ЗАВАРИХА ОТ СТАНИША, ВЕЧЕ СА ИЗКУКАЛИ, СЕГА ИДВАТ ЗАТВОРИ И ДАНЪЦИ ПЪК ТЕ ОРЪФАНИ И БЕДНИ КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ, И ТОЗИ БУРСУК, НЯМА ЛИ ВЕЧЕ ДА СЕ ГЪТНЕ, ГЕРБ НЕ Е ЦВЕТЕ НО БОДИЛИ НИЕ НЕ ЩЕМ

баш този да мълчи- политик от времето на хипенифлацията. Апропо- независимата бг журналистика защо така срамежливо мълчи за тия събития?

Нямате малумници срещу себе си господа политици и народни представители

Господин професор това го знае и внука ми който е на 6-годинки само си говорите и се карате във парламента кой ще плаща сметката за да се е позволило това нещо значи някой е взел лъвския пай ...? И кой му каза на Васил всъщност кой го предупреди да избяга ,че точно във Дубай :)) Ставате просто смешни :))

Дайте му една салфетка да си попие пяната около устата....бяс ли е какво ли е...

твоята муцка трябва да е циментирана

Не муцката....по негово време задника ми хвана паяжина..

е нечистоплътен герберски лъжец и колкото и да му плаща пазача на Живков си остава лъжец

Бай Ставри да вземе мерките на Спасителя и на дясната му ръка за раираните пижами и да пререже лентата при посрещането им! Спасителя да изпрати глашатите да оповестят събитието и да привика мисирките да го отразят! А ЩАБ-аджиите да дадат извънреден бирифинг! Може и в полунощ. Със заря.

Гечев, тези неща вероятно ги знаеш от личен опит?

Сигурно ти е много неприятно че ,какъвто и да е ,Гечев казва истината няма как 5 години ГЕРБЕРИТЕ които с четири очи наблюдаваха постапленията от данъците да не са знаели за някой който се скатава,напротив Черепа се е скатавал защото е давал ...разбра ли соросоиде неадекватен?

Този наглец напоследък доста често ни спохожда. И все е намръщен и ядосан. И продължава да си въобразява, че хората не знаят и майчиното му мляко.

Черепа сложи стръвта и сега ще цака боковите тикви на къс пас! Истината е, че и двете страни са за доживотен без право на помилване ( най- справедливо би било смъртно наказание, но не се предлага от НК).

БНБ- ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДРУГА ВАЛУТА- 12 ЯНУАРИ 1997Г- 1 ДЛ- 2965ЛВ, СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА НА МЕСЕЦ- 3ДЛ, РАЗДАВАНЕ ЩЕДРО НА НАШИ ПАРТИЙНИ ДРУГАРИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ ВСЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО ФАЛИРАХА 16 БАНКИ И ОГРОМЕН БРОЙ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ РЕКЛАМИРАНИ ПО ДЪРЖАВНИТЕ МЕДИИ, НЯКОИ ХОРА ИЗБРАХА СМЪРТТА, ДРУГИ СТАНАХА СЕМЕЙНО КЛОШАРИ, А ЕДНИ ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ ОТ ДРУГАРИ СЕ ПРЕОБРАТИХА В ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, НАИМЕНУВАХА СЕ УСПЕЛИ/ЗАБРАВИХА, ЧЕ ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ В 16 БАНКИ/ ЯХНАХА КОЛИ, ЯХТИ И САМОЛЕТИ, ДЕЦАТА ИМ ЖИВЕЯТ В ПРОКЪЛНАТАТА ОТ ТЯХ ЕВРОПА И НАРИЧАНАТА ПАК ОТ ТЯХ КРАВАРИЯ, А НАС ИСКАТ ДА ЗАВРАТ В ЕВРАЗИЯ. ДРУГАРЯТ ГЕЧЕВ В УКАЗАНИЯ ВРЕМЕВИ ПОЯС Е МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ- МАЛКО СРАМ ДРУГАРЮ ЕКОНОМОВ- ПСЕВДОНИМ ОТ СЪТРУДНИК НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.

Деди гледам в криза си изпаднал. Бързо хапчетата, че да не стане по-лошо!

Нима не е истина това което пише за червената шайка.Но лошото ,че герб не взеха адекватни мерки за назания.А ние дебилите имаме вина защи не се надигнахме.Но защо още има които вярват на червено синьо,лилавтете комундетата

То не е нужно да си бивш вицепремиер, за да ти е ясно, че стотици милиони не завиват покрай хазната току-така.

Мани мани, сигурно е така, ама кой го казва...

Румен Гечев не е корумпиран защото по негово време фалираха банките и създадоха кредитните милионери които са новите червени капиталисти... Как не се скрие този поне от срам.....наглец.

Писанията ти са верни, но темата е друга... Миналото не променя настоящите факти!

как да не променя.... най крадливата пасмина щом прави оценки на Правителството и ръси разни квалификации и епитети значи е точно обратното..

Доживяхме този некадърник /за по-младите -зам. на Жан Виденов/основен виновник за трагедията на БГ 1996 г.,когато долара стана 3000 лв и червената върхушка не знаеше какво да прави и как да се справи с тази трагедия!Но пасаран!Никога не се забравят тези злодеи!

Прав си приятелю! Ние, които им сърбахме поапрата на червените боклуци никога повече няма да им разрешим да ни уморят от глад. Никога повече социализъм! "Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако и на 40 години си социалист - нямаш мозък. " Казал го е Бърнард Шоу, а той е бил умен човек..

"Знаещ" ама утре сутринта и то малко по-раничко. Актрисата Йоана Буковска беше гостенка в "Шоуто на Слави". Водещият я попита: "Къде бяхте през зимата на 1997 година?" Отговорът беше: "През зимата на 1997 година бях абсолвентка. Когато закъсвахме за пари ходехме на митинг. Давах по 5 марки на знаме и 10 марки на плакат!" Ха сега думай "знаещият"! Нали всичко знаеш? Хайде обясни кой и защо даваше парички на "спонтанните" протести? Май работата бая смърди а? Хем "спонтанни", а виж и някой друг лев давали!

Зевзек

Дядо ми, бог да го прости беше спестил в ДСК 100 000 лева, които в началото на 1996 се равняваха на някъде между 2000 и 2500 марки. В началото на 1997 равностойността им беше станала на 100 марки. Така плащаха за протестите, разбра ли, мизернико?

Всички чухме исказване на ББ ,че над него няма никой,това финансов министър за него просто е за парлама.Затова може записите да са с Горанов ,но освен ББ друг виновен няма ,защото всички му се подчиняват и козируват и стоят мирно.Така че без знанието на ББ, Горанов нищо не може да направи.Защо още спим,какво чакаме,какво да се случи повече от това?.

Владко ли е следващия бушон ? Че има и още.

Много се е насосал Горанов, и не само той.

След дъжд земята е влажна.

Р. Гечев все още има носталгия по валути, които са съществували преди 1999 и затова на милионите им казва милиарди.

що се прави на фурнаджийска лопата

всичко което казваш е вярно, само не знам защо се изключваш от мафиотщината? Ти какво направи като беше министър да ги няма такива като Божков? Колкото и ГЕРБ да са се омазали в кафяво аз не знам ти какви очи имаш да ги критиуваш... Отвратително е, да знайш... И рано или късно народа ще ви изхвърли в кофите цялата върхушка! Не сте за изтърпяване вече..

Гечев, в комисията по хазарта има представители от всичките партии, недей се прави на ощипан. Всички сте в играта.

Нямам нужда от един крадец, да ми казва че има и друг крадец. Откраднахте живота на няколко поколения.

тъпите и заспалите ще бъдат измамвани и ограбвани докато се пробудят и им светне лампичката !виновни са будалите и никой друг !

Днес Магурата вкара лекинко, само главичката. А целия?

До къде я кокаРАхме ? Финансовият министър РАЗПРЕДЕЛЯ И МРЪСНИТЕ ПАРИ ЗА ПАРТИЙНИТЕ ЧЕРНИ КАСИ ??? КОРУПЦИЯ , КОРУПЦИЯ ,КОРУПЦИЯ ,.... а ние искаме ЕС на една скорост , ЩО ЗА НАГЛОСТ ОТ НАША СТРАНА ?

трябва да платят от ДЖОБА СИ печалбите на всички от фалиралата лотария -около 2-3 милиона ,бълха ги ухапала !

АмЪ ...., финансистЪ живее под наем , как да стане ?

в затвора няма да плаща наем .да плаща този ,който го е назначил !

След като не сте чували поговорката ДО КАТО ИМА ОВЦЕ ЩЕ ИМА И КОЙ ДА ГИ СТРИЖЕ ще рупате жабетата и ще храчите:)))))))))))

Червените кхмери се разцвилиха. Сега се разбра кой е създал и опъвал чадъри над Черепа и други знайни и незнайни олигарси. По-страшното е, че в държавата на Тиквата вакум няма. Мястото на Черепа вече е зато от конкуренция/съдружник защото Черепа не се преклони пред Тиквата...

КОмията по Хазарта е всъщност част от МинФина. Чиновници, подчинени на Министъра. И така е от времето на Гошо Тъпото - МИлен Велчев тогава го направи така, за да сложи ръка върху хазарта. А Гошо Тъпото захлеби, защото бе уредил залата за учредителната сбирка на НДСВ

Гечка, ама и ти дето ръсиш акъл постоянно какво направи едно време? И имаш сурат да се появяваш още.

Тезата ти е вярна, но темата е друга... Миналото не променя настоящите факти!

И какво ще се изкиха финансовият министър , след като е прескочил ХАЗАРТНАТА КОМИСИЯ ? За ''КОЯ'' политическа партия е била ЗАХРАНКАТА от Божков ,........А ? Някой ще се сети ли ?

Ще дойде време и Пеевски ще праща компрометиращи sms-и от Дубай.

Не внася данъци и всички мълчат.но и ти беше чадър когато фалираха банките и после мекерето костов наля наново пари и затова нямаше пари за пенсий Ра вие мръсни боклуци ни ограбихте ,а сегашните потулиха всичко крадено.Бог да ви накаже всички изроди досега ВИНОВНИ ЗА НАШАТА БЕДНОСТ,А СЕГА НИ ЧАКА МИЗЕРНОСТ

Вземам пуканки и чакам. Дано да е по-скоро.

Данчо Ментовия или бат Сали,ще е новия Финансов

Когато министър фалира банковата система и след нея и цялата държава трябва да е малко по-смирен, ДРУГАРЮ. На този изключителен с наглостта си "гьон сурат" след 97-ма трябваше да му отнемат всички степени и титли, да му забранят доживотно да преподава на студенти и да му осигурят за дълго пребиваването на топло в малка стая с малко прозорче, защото е от малкото безспорно доказали своята НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ като политик и научен работник. И този фалирал сам себе си човек, комунистите продължават да ни бутат за финансов и икономически стожер?! Гечев, не искам пенсия от 3 и заплата от 5 долара на месец. Не искам пак с камъни да те гоня, а ти да пееш коминтерновски песни на седянка в парламента.

Що бре , нали ГЕРБ ''обещаха '' , питай тях , или Христофор Събев , може и лицето И.Й.Костов ! Айде съЗ здраве!

Защо е необходимо и по форумите да доказвате непознание на материята ама нали така са ви ''казали'' защот да не тиражирате това??? И децата вече знаят като поотраснаха кой беше основния виновник за това що стана с банковата систем,а тогава и след това се усмихваше отстрани мкато влизаха мангизи в джоба му.., осигури си роби докато траят да си развява байрака...

Май ти си от "децата", олигофренче. Аз 97-ма съм я изживявал и доста добре я помня за разлика от теб. И като ти гледам общите фрази, лишени от всякаква конкретика и смисъл, а на всичко отгоре и пълни с правописни грешки, ми става ясно колко си ОК с "материята". Да ти обогатя малко информацията за онези години - случайният "учен" Гечев и тогава, както и сега обичаше да прави анализи на ниво "милиарди" и странно упражненията никога, ама НИКОГА не му излизаха. ……..също като на другият малоумник от последните дни - "сухата съчка" Мангъров.

Незнам дали се дължи на факта,че Герб успяха да противопоставят Нинова на Гергов,или чакате трохи от общата баница,а някъде се промъкна информация,че депутатите са си гласували предложение ,при напускане на парламента да вземат по 20 заплати,като полицията и военните.

2020-05-15 11:34:48 asd (нерегистриран) И е крайно време да се разбере - през 1997 година не БСП фалира държавата. Фалираха я американците, МВФ и СБ. Защото това беше последния път, когато България поне се опита да води суверенна политика. реплика +3 -3 2020-05-15 11:43:12 Stan (нерегистриран) Така е !!! Само, че повечето от пишещите тук не могат, а някои и не искат да го разберат!!!

То това си е ясно отдавна, че с външна намеса я фалираха да поставят техни слуги в ущърб на България. Тъпото е, че хората са много прости и манипулируеми. Кажеш им соц. и скачат , като ощипани, а нещата са доста по различни. Но това е слаба финансова държава я подмятат както си щат.

Изобщо не се учудвам,че все още има подобни кретени които развиват такива теории подплатени с копейки-др.Гечев който до 1991г. е секретен сътрудник на първо главно управление на ДС с псевдоним "ЕКОНОМОВ" и икономически министър и зам. председател на мин. съвет при управлението на Ж.Виденов когато банките фалираха и хората останаха без пари (а къде отидоха тия пари от фалиралите банки) има наглостта да се показва и да раздава поучения вместо да прави компания на бай Ставри поне за 30г.

"По думите на Гечев във всяка цивилизована държава, когато се установи, че финансовият министър е пропуснал стотици милиони, близо милиард в полза на бюджета, той си подава оставката!" На пръстите на едната ми ръка се броят случаите, в които съм бил съгласен с комунист. Този определено влиза в това число. ОСТАВКА за безхаберието на финансовия министър! На Борисов ми е много жегаво тези дни, но не защото се повишиха температурите. Просто хората, които са най-близо до него ежедневно се дънят. А той, за да не налива масло в огъня се крие, като мишок. Но все някога ще се покаже. Дали ще се намери някоя мисирка да го пита какво му е отношението към думите на съветника му по въпросите с Ковид, че българите ще мрат, ЖЕСТОКО ЩЕ МРАТ!!!

Генералът си показа истинското лице - "много хора ще измрат, яко ще мрат ! "- това звучи като заплаха.

какво ще рече загубени милиони? най-доброто нещо което направи товеа правителство е, че затри тия лотарии. така остават повече пари в ония - най -бедните, дето заради липсата на образование, или пък просто толкова им е акъла - всеки ден търкаха билетчета... проста сметка - най евтините бяха по 3 лева. масовите - 5. 30 дена х1 билетче = от 90 до 150 лева на месец . при доходи от 400-500 лева - това е огромен процент. в същото време държавата колкото и данък да слага на тия лотарии - не може да компенсира парите, които най бедните вкарваха в нея. така че - и да се реве, и да не се - в България стана по добре без тези простотии.

Мария Филипова е класа! Само за отличници!

не съм имак шанса да и видя класата !

Къде са най неоправданите, честни и неразбрани граждани на Р. България!?- Ами тия в затвора.-Та и г-н Божков!!?"Черепа"-''Веселия РОЖерс"