Коментари - Румънската ротация на правителството бе извършена с гласуване и оредяващи редици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И още нещо, пак оригиналничат с махането на прокурора, промени в конституцията, сигурно следва орязване на пълномощията ако не и махане на президента. Абе все оригинални идеи, да се чудиш как са им дошли. Сесетиш ;)

Наште как така се сетиха да направят същото? Някакво дежавю им е дошло. Много оригинално се сетиха, ама надали.

Чудя се аз, наще ПиПи-расти от къде са го видели.

4olaky e tyrchin rezak po proizhod bravo!

Само че тук не знам как ще стане законово. Може да се сменят министри, но не и председател. Отива се на нов мандат от президента - трети и последен по негов избор. Кандидат министър председателят получава мандата.

Всичко почва от начало, а не откъдето е стигнало предишния път.

Не знам. Звучи ми странно. Но съм чувал как и други оспорват, че е възможно.

тази ротация при нас ще трябва да стане на няколко стъпки 1. Сегашното правителство подава оставка и тя се приема от НС 2. Радев прави консултации 3. Радев връчва мандат на Габриел/ГЕРБ 4. Те представят същото правителство 5. НС го гласува Виж при следващото въртене ако има такова ще е още по-сложно 3.1. Радев дата мандат на ГЕРБ 3.2. Те му го връщат 3.3. Радев дава мандат на Денков/ПП Та от цялата работа излиза че те може и да си правят сметка да се сменят на 9 месеца, ама Радев може да ги разиграва с процедури във времето.

И там играе американският кон, затова и политиката им е извратена до небесата.

Северна Добруджа е българска земя!!! Винаги е била и винаги ще бъде!!!!!!!!

Имаш ли достатъчно население дори за нашата българия? Та проявяваш алчност за далечните земи? Делиормана и Родопите български ли са? А колко сме ние? От 6 милиона, два са цигани и турци. И колко остават българите? Ганьо от време оно все е лаком за земя, която сетне не знае какво да прави. И не я използва добре.