Румъния иска ЕС да наложи специални санкции на Москва заради Молдова

Кремъл призна, че е налице голямо напрежение в отношенията с Кишинев

Обратно в новината

Коментари - Румъния иска ЕС да наложи специални санкции на Москва заради Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако орките подпалят Молдова чрез Приднестровието, Румъния ще се намеси.

Мамалигарите зорлем ще възстановят автономията на Молдова.... в рамките на Русия.... Дразниш Мечока, после се чудят защо те е изял...

И как? С какво? Ще трепе таралежи с гол г...?

Ама верно ли? Сериозно, толкова ли си малоумен?!...

По-точно санкциите ги искат управниците в Румъния, които са подлоги на ЕС, сложени начело чрез заплетени и опасни игри от господарите в ЕС, а не обикновените хора в държавата! Има разлика!

Ако тази информация е от САЩ или ОК не им вярвайте за да не стане като в Ирак и всички да ви смеят , че гоните духове !

Дааа, дават си го на Урсулица. Охх, че хубавоо :)

Викаш друго си е като теб,подлога на Митрофанова!?

Къв Мечок бе,това е КГБ!!!!!!!!

Молдова е мъничка частичка от подарената от Ленин Новорусия (останалото за Украйна), спечелена срещу Османската империя. Част от проблемите са още преди век. А румънците искат да ги захапят. Не съм им запознат с историята. Там е и Приднестровието по границата с Украйна, където май доста се считат за руснаци.

Румъния нема вече оръжия с Ко да се намеси...

Руски миротворци в Приднестровието.. и да сме спокойни.. вика Русия... ама демилитаризацията е нагнетяване на напрежението..казва ни Москва.. лелееей.. вече са смешни руснаците. Честно!!!! Тъжна работа, ано не беше и опасна.

Украйна бе третата по големина държава в Европа, след Русия и Турция. Без Крим и след Франция. Направената такава от руски подаръци, че произлизат от Киевска Русь/Русия. Население бе 44 милиона срещу 144 милиона, но пръснати по 11 часови зони.

Вър мър вър.....и Молдова може да съсипеме.....

Румънещи дорде му дойде акъла вече ще е късно. Трябваше да вземат под крилото си Молдова преди години. 24 февруари и картата на Лукашенко беше последното предупреждение. Сега онези "миротворци" без предупреждение може да минат Днестър във всеки момент и да разкажат играта на Молдова.

Ма, шо така, бе? РусNAZIте са такива невинни овчици, оък всички дкарсни с тях и ги обвинявст в толкова тежки грехове!

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Майчиту мнооо съ усръ с цинити . Па ерогея ни щи дъ плащъ къ СССР ... и треа са ръботи .Ни гу щъ.

МАШАААЛАА ГЯУР. ТЕ ТАКА ТЕ ИСКАМ - ЩЕ СИ ДОДЕШ ДЕТО ТРЯБВА .НО ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА СИ ПЛАТИШ И ДИШ - ХАКЪ. Е И ДА ПИСНЕШ И МАМКА СИ ДА НИ ПОВЕСЕЛИ - ЖЕНА ТИ НИ ОМРЪЗНА .

Според теб кой храни Молдова ?

_stankow

>>>Кишинев съобщи, че е осуетил руски опит за преврат .... >>>>след като членовете на предишното управление подадоха вкупом оставка след продължили с месеци политически и икономически скандали А сега де !? С преврат ли са ги свалили, или сами са си подали оставка. И защо ? :D :D

Кой копае дупка сам пада в нея....

Бой по ватниците! Сега е време Румъния да разчисти терена там. Да направят преса с Украйна докато кадировците са заети с козите на фронта…

Помним как свърши последният опит на Румъния да разчиства.

ЕС да наложи санкции на Русия заради РС Македония. Дестабилизират ни, спряха самолета и дават космонавт.

Шило

Тез, ако продължават така, Приднестровието ще се разшири. Па, предишното правителство падна, точно поради "реформите", които доведоха до още по-голямо обедняване. Настоящето, което продължава в същия дух, го чака същото.

В Приднестровието било бъкано с оръжие по някакви складове.

Ми то това ще бъде голям удар по Русия,Молдова да влезе в западащия ЕС.

Румъния се би на страната на Хитлер срещу Русия.

не знам. но дори руската армия ще ги прегази за седмица - две. Ако искат да се опазят със санкции няма да стане.

оръжие има, но боеприпасите са кът. Някой беше правил сметка, че на най-новите срокът им на годност изтичал 2005 или 2009. Иначе по складовете се говори, че имало колкото за цяла армия (200 хиляди ++)

Точно на втория ден около пладне,румънците са приключили - нито имат ресурсите на Украйна,нито пък оръжията !

Специални санкции заради разкрити нереализирани планове от страна на Русия да дестабилизира Молдова!? Която се дестабилизира единствено и само заради техните си реформи! хахахха И в какво ще се изразяват тези нови санкции? А като новото им правителство падне поради същите причини като старото пак ли ще се реве за санкции? хахаха Смешни стават хората покрай случващото се. Най-вече с безмислените санкции след като стигнахме до 10-ти пакет и в началото на годината Путин заяви че имат ръст на икономиката.

Русия е ясна на всички , хибридни протести , миротворци- сепаратисти и всичко по изпитаната схема ако се допусне или нереагира .Хубаво е че вече номера не минава незабелязан и не се прощава , това е превенцията иначе апетитите за дестабилизация и реколонизация само се разгарят …

Ами скоро ще свършат възможните за налагане санкции на РУСИЯ, и тогава какви санкции ще налагат?

Започна уводът за присъединяването на Молдова към мамалигарите.....

Браво на Молдова, за разлика от нас ще имат прозападно правителство. А иначе гледам безделниците от ВгъZZ-раждани са на амбразурата вечерно...

И аз искам рутка ама няма... Искали мамалигарите.

А аз гледам че соросоидната паплач сън не спи, че Молдова ще се върне към корените, а не към джендър-флуиднините държави.

Тогава ще се напънат мощно западняците и ще пръднат на .ура на Русия.