Румъния иска ЕС да наложи специални санкции на Москва заради Молдова

Кремъл призна, че е налице голямо напрежение в отношенията с Кишинев

Обратно в новината

Коментари - Румъния иска ЕС да наложи специални санкции на Москва заради Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз искам рутка ама няма... Искали мамалигарите.

Браво на Молдова, за разлика от нас ще имат прозападно правителство. А иначе гледам безделниците от ВгъZZ-раждани са на амбразурата вечерно...

А аз гледам че соросоидната паплач сън не спи, че Молдова ще се върне към корените, а не към джендър-флуиднините държави.

Започна уводът за присъединяването на Молдова към мамалигарите.....

Ами скоро ще свършат възможните за налагане санкции на РУСИЯ, и тогава какви санкции ще налагат?

Тогава ще се напънат мощно западняците и ще пръднат на .ура на Русия.

Русия е ясна на всички , хибридни протести , миротворци- сепаратисти и всичко по изпитаната схема ако се допусне или нереагира .Хубаво е че вече номера не минава незабелязан и не се прощава , това е превенцията иначе апетитите за дестабилизация и реколонизация само се разгарят …

Специални санкции заради разкрити нереализирани планове от страна на Русия да дестабилизира Молдова!? Която се дестабилизира единствено и само заради техните си реформи! хахахха И в какво ще се изразяват тези нови санкции? А като новото им правителство падне поради същите причини като старото пак ли ще се реве за санкции? хахаха Смешни стават хората покрай случващото се. Най-вече с безмислените санкции след като стигнахме до 10-ти пакет и в началото на годината Путин заяви че имат ръст на икономиката.

Румъния се би на страната на Хитлер срещу Русия.

Ми то това ще бъде голям удар по Русия,Молдова да влезе в западащия ЕС.

Шило

Тез, ако продължават така, Приднестровието ще се разшири. Па, предишното правителство падна, точно поради "реформите", които доведоха до още по-голямо обедняване. Настоящето, което продължава в същия дух, го чака същото.

ЕС да наложи санкции на Русия заради РС Македония. Дестабилизират ни, спряха самолета и дават космонавт.

Бой по ватниците! Сега е време Румъния да разчисти терена там. Да направят преса с Украйна докато кадировците са заети с козите на фронта…

Помним как свърши последният опит на Румъния да разчиства.

В Приднестровието било бъкано с оръжие по някакви складове.

оръжие има, но боеприпасите са кът. Някой беше правил сметка, че на най-новите срокът им на годност изтичал 2005 или 2009. Иначе по складовете се говори, че имало колкото за цяла армия (200 хиляди ++)

_stankow

>>>Кишинев съобщи, че е осуетил руски опит за преврат .... >>>>след като членовете на предишното управление подадоха вкупом оставка след продължили с месеци политически и икономически скандали А сега де !? С преврат ли са ги свалили, или сами са си подали оставка. И защо ? :D :D

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

МАШАААЛАА ГЯУР. ТЕ ТАКА ТЕ ИСКАМ - ЩЕ СИ ДОДЕШ ДЕТО ТРЯБВА .НО ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА СИ ПЛАТИШ И ДИШ - ХАКЪ. Е И ДА ПИСНЕШ И МАМКА СИ ДА НИ ПОВЕСЕЛИ - ЖЕНА ТИ НИ ОМРЪЗНА .

Кой копае дупка сам пада в нея....

Ма, шо така, бе? РусNAZIте са такива невинни овчици, оък всички дкарсни с тях и ги обвинявст в толкова тежки грехове!

Майчиту мнооо съ усръ с цинити . Па ерогея ни щи дъ плащъ къ СССР ... и треа са ръботи .Ни гу щъ.

Румънещи дорде му дойде акъла вече ще е късно. Трябваше да вземат под крилото си Молдова преди години. 24 февруари и картата на Лукашенко беше последното предупреждение. Сега онези "миротворци" без предупреждение може да минат Днестър във всеки момент и да разкажат играта на Молдова.

Според теб кой храни Молдова ?

не знам. но дори руската армия ще ги прегази за седмица - две. Ако искат да се опазят със санкции няма да стане.

Вър мър вър.....и Молдова може да съсипеме.....

Руски миротворци в Приднестровието.. и да сме спокойни.. вика Русия... ама демилитаризацията е нагнетяване на напрежението..казва ни Москва.. лелееей.. вече са смешни руснаците. Честно!!!! Тъжна работа, ано не беше и опасна.

Молдова е мъничка частичка от подарената от Ленин Новорусия (останалото за Украйна), спечелена срещу Османската империя. Част от проблемите са още преди век. А румънците искат да ги захапят. Не съм им запознат с историята. Там е и Приднестровието по границата с Украйна, където май доста се считат за руснаци.

Ако тази информация е от САЩ или ОК не им вярвайте за да не стане като в Ирак и всички да ви смеят , че гоните духове !

По-точно санкциите ги искат управниците в Румъния, които са подлоги на ЕС, сложени начело чрез заплетени и опасни игри от господарите в ЕС, а не обикновените хора в държавата! Има разлика!

Викаш друго си е като теб,подлога на Митрофанова!?

Мамалигарите зорлем ще възстановят автономията на Молдова.... в рамките на Русия.... Дразниш Мечока, после се чудят защо те е изял...

Къв Мечок бе,това е КГБ!!!!!!!!

Ако орките подпалят Молдова чрез Приднестровието, Румъния ще се намеси.

И как? С какво? Ще трепе таралежи с гол г...?

Точно на втория ден около пладне,румънците са приключили - нито имат ресурсите на Украйна,нито пък оръжията !

Ама верно ли? Сериозно, толкова ли си малоумен?!...

Румъния нема вече оръжия с Ко да се намеси...