”Южен поток” може да мине през Румъния?

“Газпром“ и Румъния започнаха обсъжданията на възможното участие на страната в проекта за газопровод “Южен поток“.

Обратно в новината

Коментари - ”Южен поток” може да мине през Румъния? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добро утро, добър ден! Знам, че ще ми е гадно, ако се осъществи, но аплодирам Газпром. На нашите килимета трябва да се вкара ама яко, много яко! Сега ми се допуши цигара, но ако "политиците" ни провалят проекта ще ми се достреля!

Ако не си разбрал - има Сръбско -Румънска граница. Погледни на картата ако не ми вярваш.

Купувайте кюмюр и кюмбета господа ... На зима ще ви спрат газта ... Заради хамерикански тарикати ... Все ще трябва някой да заплати ...

ББ "има подписани договори" само когато му отърва. То и за другите проекти има подписани договори ама той ги елеминира. Смях смях и щеше да е полезен ако не беше много тъжно

Северният поток го вкараха в Балтийско море щото Ру. мафията не ще да плаща , а само да прибира - затова мястото на Южен поток не е в България(щото няма да получим нищо) , а в Средиземно море!

бг 100,пращиш от ум,не може да ти се оспори!

пък кой ще те пита с пробитте потури и цървули бе смешник?

мче теб, 99.9% си черен рязян мангал

в русия са изследвани само 25% от всичките и полезни изкопаеми а само 5% се извличат. да не говорим за други суровини списака няма краи.

Южен поток е добър но те искат да пробутат чрез него петролопровода който е безполезен и вреден за нас

Валяло газовици и енергетици във форума! Особено след изцепките на Васил Филипов с подвижния скалп, че Русия нямала ресурси?! Ще пренасяме след десетина години въздух под налягане по газовите мрежи и вносен ток по електрическите, щом сега сме големи бабаити! Но ще си го заслужаваме, защото сме като трън без корен, който вятърът носи през полето!

Това наказание за България наречено Борисов очевадно след получените инструкциите от Панта започна да води проамериканска енергийна политика.Този лаик ще съсипе сраната ни.

тези 23-24 милиарда да не си ги вади от неговия джоб ,че всеки път се изказва така все едно те не идват от нашите данъци ,а от неговата заплата...държавата затъъъъъва ли ,затъва.....и лошото е,че тоя масраф ще го плащаме всички ние...

Идеалното решение е Южен поток до Румъния с отклонение за България.От Румъния към Сърбия с отклонение към Македония и Гърция.От Сърбия към Черна гора и Италия.Възможни отклонения от Сърбия към Унгария и Австрия , а също и към Хърватия и Босна и Херцеговина.Само откъде толкова газ ,след като 1/3 от газта на Русия идва от Средноазиатските държави.

Следва такса миялна машина, такса пералня, такса килим, такса гардероб и т.н., както се казва по 5 лв.не ми се вижда много и като последна кризисна мярка , ако тези и други мерки , като вдигнато ДДС до 30 % не помогнат, се въвежда такса въздух :) това е нашите гении Дянков и Бойчето- баси мърдите, давайте да ги махаме!!!

Трябва ни Набуко в него газ бълбука

идиот

Нека сега господа ни управниците побърборят още за България - енергиен център на Балканите. Де е г-жа Кунева да повтори тези си тъпотии, дето ги приказваше?

Айде млъкни бе амсалак ГЕРБерски! Сега пък г-жа Кунева им била виновна

този боико е пълен идиот!!

Не е пълен а висок и стегнат - в мозъка

щото Набутко е мноооого пълен проект ...мунчо смотан!

абе селтици- идва глобално затопляне.кво се трушкате за "' рус гуз''. воината свурши,махнете каските. . ..

Сън в гореща лятна нощ.Ами в 2015 г.Русия ще прави това ,което и наредят от Брюксел,а Румъния ще слуша като ,като новородено зайче.Руският шанташ няма да мине в България,както и продажниците ,първанови русофили,ще останат с пръст в устата или от зад!

жегите вземат жертви вече...

много си зле, пълен лайк, невеж

Споко бе пичове!Много се разгорещихте!Всички ухажват съседката ,когато не им бута жената!Това е много стар,тъп и прозрачен трик без шансове за успех!Пълен блъф,както при покера.За сметка на това лъсва истинското лице на руснаците.Истината е ,че никога не им е дремело за България!За тях сме само един транзитен коридор и трамплин за осъществяване на имперските им амбиции.Бургаският Нефтохим се казва вече Лукоил,руска собственост е ,а не съм забелязъл бензина да е поевтинял.Всяка година поскъпва и руската газ и отдавна плащам по-скъпо парно от мои приятели ,които живеят в Германия.Единственото хубаво нещо на руснаците е водката.Пиеш я когато ти е кеф и не си зависим защото винаги можеш да я смениш с Финландия или Абсолют!Искам да имам диверсифицирани източници на суровини.Искам да имам свободен избор и да съм независим!Писна ми от комунисти и кагебисти!Писна ми от чалгари с промити мозъци, като изказалите се по-долу!

аз пaк искам да спечеля 1000000 от тотото - глупак.

Ами като ти писна - бегом към САЩ! Там всички ще те прегръщат и целуват, веднага ще ти дадат пари, къща и ще гледат само и единствено твоите интереси, в личен и глобален план!

Бойко, Бойко - тия твоите пожарникарщини май много скъпи ще ни излязат - правиш се на мъж щото Уорлик ти шушне на ухото, ама тука играчите са други, и тия номера не МИНАВАТ. Това е Русия братче, това не ти е да сритваш ЕРД-тата, американците като кукла те въртят ама лошото, че защитаваш американските интереси, но на нашия гръб.

То пророците в БГ нямат свършване. Също като душевно болните.

Руснаците ще се оправят в това не се съмнявам. Глупаците както винаги ще са българите. Ако Борисов не докара по изгодни проекти, които да заместят спрените такива, да си носи последствията. Има в НК специален член за национално предателство!

чмсто и просто ?? - що ето???...въпрсо с понижена трудност,,,))))

Кога този южен поток мине на Романия,обадете на мене.

Реализацията на руския газопровод "Северен поток" върви с пълна сила,в резултат на тъпотията на управляващите във Великобритания, Германия, Швеция, Дания, Холандия, Норвегия и Финландия. В момента италианската фирма "ЕНИ" полага тръбите по дъното на Балтийско море!!Догодина ще поточе първото количество руски природен газ!!!Така се защитават интересите, независимо откъде е суровината !!!Пишете си по форумите, плюйте, избивайте си комплексите

май с тъпотията си ще ги хванем руснаците и румънците за долуподписания

Стига сте писали платени гербери.Три телевизии ви излъгаха да гласувате за келеша Бойко,а сега българите трябва да плащат за некадърностата на герберите и на Дянков-с ъс саботажните му мерки.Белене е най-добрата,евтина,сигурна,печеливша и за 50год.Руснаците ще минат там където се договорят.Келеша Бойко показа ,че не го засягат интересите на България защото за него гласуваха 48% от избирателите и държи повече на поставения антибългарин Дянков и американците.Путин заради некадърността и просташкото държане на Борисов не иска да го вижда.Престъпно Борисов затри енергийните интереси за години напред на българските граждани-тъпите гербери трябва да отговарят за некадърностата и измяната на Борисов и Дянков солидарно-какво се правят още на интересни-заради тях от 1год всичко се съсипа-уж нямало пари.имало кражби и какво ли още не измислят.Истината е ,че получиха спретнота и подредена държава ,открита пред ЕС и света с изготвени и защитени проекти,с действаща стабилна администрация ,стабилни финанси-всичко това се съсипа за да мине метлата на Борисов,да се назначат нашете хора но те са некадърни-това е истината

Южния поток не е измислен от политици и това значи че той е обезпечен от всякъде. Познавам възможностите на ЕNIgas. За южен поток подписаха Австриици, Сливаци, Словенци, Сърби.Газ за Италия ще върви през Турция, Гърция. И за това се водят преговори. Италия има газ от Русия, Алжир и Либия. Тя е най независима от енергиини ресурси.Набуко е политическо творение и ще излезе ялова работа, за него няма осигурена газ, госпота. Ще загуби бълдарския работник, защото няма да има нови работни места, а таксите за преминаването през страната ни ще са за командировки, дневни и квартирни на управляващите и надали ще им стигат.

И аз имам претенции относно интелектуалната ти недостатъчност, но съм длъжен да те търпя. Това е свободен форум, а не психиатрия или изпит по българска филология. Като не ти харесва разкарай се!

като ти е трудно да понасяш другите марш и ти :)

Народен съд очаква всички подкрепили това правителство!!!!

Единственото определение на ситуацията е пълно външмополитическо фиаско и катастрофа. Един-единствен полуграмотен малоумник, е на път да ни върне 20 години назад и 100 години встрани. На практика в момента сами се изтриваме от картата на Европа за следващите век-два.

А ако мине тогава какво ще пишеш!?

Това, на което ставаме безгласни свидетели, се нарича геополитическо самоубийство. Наистина рядко се случва една страна доброволно, тържествено да се откаже от всичките си стратегически козове, да ги подари на комшиите си и да не получи нищо, ама абсолютно нищо за това. Не се наблюдава често първите политици на една държава да се изсерат върху бъдещето на нацията си и да се годеят с това. Нашето така наречено "правителство" и така наречения ни "министър-председател" са на път да постигнат най-голямата външнополитическа катастрофа за последните 20 години. Само за 1 година те практически закопаха 3 големи национални и европейски енергийни проекта, за които на жалката България завиждаше цяла Европа, да не говорим за всичките ни комшии. Сега комшиите могат да си отдъхнат спокойни и доволни, защото българското правителство ще сбъдне всичките им мечти - България ще загуби и трите проекта, а комшиите ще си ги поделят. Защо? Защото т.нар управляващи на България са просто сбирщина продажни, прости и слепи слуги на чужди интереси, които пет пари не дават за интересите на собствената си страна, но са готови по корем да се влачат за да слугуват на чуждите интереси. Майната му на бъдещето на държавата им, след тях и потоп. Важното е получат ОБЕЩАНИЯ да изкарат още годинка-две на власт . Най-смешното е, че господарите на нашите псевдо-политици и правителство даже няма да им благодарят за геополитическото самоубийство - никой от американска страна дори не споменава и най-нищожна компенсация за пълното закопаване на държавата ни. Че те американците даже най-елементарния жест, да махнат визите, не си правят труда да ни подхвърлят (а не им струва абсолютно нищо), камо ли нещо по-реално. Защо - защото т.нар министър-председател на България е готов да да се изсере върху бъдещето на страната си само срещу потупване по рамото, само за да се хвали като малоумен полуидиот, че виждате ли "имал приятели в ЦРУ" (!?!?!?) То бива дупедавщина и гъзоблизане, ама това не го е имало и по турско...Това е дъното на падението.

берлускони го изчетка нашия глупак, за да платим хеликоптерите, ама тиквата се радва ли радва, а те кецат той се кефи

Много си прав приятелю. Много точно казано. Крайно време е да го изгоним с тояги този пожарникар. Голям боклук се оказа.

и аз като теб!!!

А НИЕ ЩЕ ГО ДУХАМЕ.... И ТАКА ЩЕ ПРАВИМ ТОК....

Добре, че сте анонимни да не ви виждаме как се червите. Маже ли такова нещо, "аз гласувах за ГРОБ". Да кажем не сте знаели, че са гробари, но знаехте, че са циркаджии. Вероятно не сте разбрали, че се стремят към диктатура.Малко ви е багажа българистанци.

с такова яко духане ще фалираме руснаците!;)

Когато гласувах за ГЕРБ, дадох възможност на Бойко да взема решения. Доволен съм от работата му до момента. Всички се възмущавате от това че се е отказал от проекта. Ако се беше съгласил - сега всички щяхте под строй да го плюете, че ще взима комисиона, че е готов по най-продажен начин да унищожи природата за да си напълни джобовете, че вече е уредил фирмите, които ще спечелят търговете и какво ли не още. Сигурен съм, че нито един от Вас (оплювачите) няма представа за точните параметри на сделката която Борисов е отказал, но това не Ви пречи солидарно и единодушно да ревете по форума това ощетявало България. Отвращавам се от Вас.

Ние също се отвръщаваме от теб. Какво толкова!Хайде взимай четалчето и памучето и багй щото ще паднат.

Браво,pgh,добре го каза на платените руски клакьори.

Ти си малоумник човеко. Тежко и на България с такива избиратели като теб. Онзи самовлюбен глъмар не е виновен, той просто си е тъпо парче, виновни са другите идиоти като теб които не искат да си отворят очите и да си направят проста равносметка.

Равносметката която съм си направил е, че за първи път от 20 години насам имаме правителство, чиято основна цел е различна от източването на държавата и унищожаването на институциите. Колкото до това, кой от двама ни е малоумник - ще подмина отговора. Ако не си обърнал внимание аз се аргументирах. Ти би ли посочил какви параметри на договора са поискали руснаците и от там да се аргументираш, защо е трябвало да бъдат приети ?

Той комисионката я взе вече от винетките харизани на изгората му Цветелина СИбанкерката Завил бил Бойко към Европа, завил ама със нашия пробит кораб и на наш гръб...

България транзитира руски газ почти три пъти повече, отколкото потребява. След няколко години ще транзитираме въздух под налягане, защото сме големи тарикати!

Даже мога да те осветля как точно ще го транзитираме въздуха под налягане. В кухи министърпредседателски кратуни. И ще го продаваме контрабанда на италианската мафия.

Румънците имат две цели, които България няма- да бъдат енергиен център и да бъдат военна сила. Между другото преди 2-3 седмици същият министър на някаква среща (от местно естество) каза, че Румъния ще се присъедини към "Южен Поток". Това изказване остана без коментари.

Опа, дойдохме си на мястото. Тъпите РУСНАЦИ взеха, че ни заобиколиха през Румъния за газта и Турция за нефта. Сега ще смучим палците на Чичо Сам. А, забравих за атомната енергия в Турция. Прости българчета! До кога ще търпите пожарникарчето?!

Сега "Южен поток" ще стане за нас/Географски/ "Северен"