Рогозин: Румъния и Украйна не ме пускат да прелетя

Румъния и Украйна не пускат през въздушното си пространство самолета на вицепремиера на Русия Дмитрий Рогозин, който се връща в Москва от Приднестровието.

Обратно в новината

Коментари - Рогозин: Румъния и Украйна не ме пускат да прелетя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"......че пилотът му съобщил, че България се е подготвяла да изпрати изтребители срещу самолета, с който е преминавал над страната ни. " ----------------------------- За това ли ги нямаше и двата изтребителя на гергьовския парад? Мухахахаах, а ние мизлехме, че било ОБЛАЧНО :)

To Иречек F .... Y...

САЩ драги не Румъния и Украйна.

Румъния и Украйна скоро ще гризнат дървото... НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ доминирането на Русия в района. Силни са военно, а и народа не е особено примамен от западните ценности. Няма да искат все да са гастарбайтери, а да развиват силни икономики в собствените си страни.Нещо,което Запада пази за себе си...

Развиването на силна икономика става с много, много интелект. Няма как това да стане само с копиране на чужди технологии, добив на полезни изкопаеми дрънкане на оръжия.

Шило

Прелитай си бе, човек, даже с прашка няма да те целят.

Не бе пускаме те, даже сме те разрешили за обстрел!

Недей така, ще се изсипеш и ще ти падне чорката. А вие защо не ни пускахте дори да дишаме 70 години, пък си траехме? Ти сега за някакви си 3-400 км заобикаляне, и си готов да напълниш гащичките.... Недей, мама, че ми писна да ви пера мърсотиите и да ме сочат по света като ваша перачка. Като не ти се лети обиколно, слез и се качи на колело или ролери. Тъкмо ще заслабнеш малко, че не е добре за сърцето по цял ден в Кремля зад бюрото.

Да видим какво спечели путин до момента 1/ срина рублата с 20 процента/ не знам ама според мене на една развита руска икономика би отговаряла конверируема световна валута,чудно защо всички руснаци си държат парите в долари и в чужди банки 2/ накара украинците да намразят руснаците до смърт опитвайки се да им отнеме възможноста да си избират бъдещето и пречейки на провеждането на избори,защото тогава ще стане ясно че украйна има законни и избрани от народа власти,а сега е изгонно,нещо повече накара хиляди хора да се бият по улиците славяни срещу славяни 3/направи прецедент и утре всяка страна може да анексира територии от друга за защита на гражданите 4/накара много инвестиращи в руската икономика световни корпорации да дадат на заден и по плашливите да си вадят капиталите 5/показа че в сочи има съвременнен курорт който не мисля че в скоро време ще бъде посещаван ,тоест изхвърли бая милиарди там А в самата русия в москва няма таксита достатъчно и трябва да махаш да те качи някои с частна кола за да те превози защото даже в този сегмент цари монопол и няма никакъв пазарен принцип Та аз виждам как русия я намразват грузия,украйна,скоро май и румъния и това са едни страхотни дивиденти съчетани със страхотния икономически растеж в кавички и тоталната зависимост от вносни стоки.

1/ Рублата си е горе-долу, колкото беше и преди преврата в Украйна. 2/ Украинците военни масово с записваха в руската армия. Тия, които сега се водят украинска армия са всъщност доброволци (платени или с грехове, които им е обещано да бъдат опростени) и американска частна армия. 3/ Прецедента го направиха първо Израел през 1967 г., после Турция в Кипър, а също така Япония,купувайки земя от частник и обявявайки я за японска територия (остров Дяодао). Впрочем, голяма част от земята на Хавай е собственност на японци. Дали да я продадат на държавата си? 4/ Я кажи, кои инвестиции се оттеглиха. Все още не са писали за такива. 5/ Туристите в Сочи в момента са точно толкова, колкото и на френската ривиера. Така, че не ги мисли! Колкото до вносните стоки, ако изключим германските автомобили,всичко друго е от Китай не само в Русия а и в ЕС и САЩ.

Какви големи, розови очила....!

Значи викаш Русия е тотално зависима от вносни стоки?Не мислиш ли че трябва мъничко да промениш пропагандадата си? Такава пропаганда се прави при пълно информационно затъмнение!Всички жизнено важни ресурси на планетата ,като процент и количество са в Русия!ФАКТ!Междудругото да си чувал да се водят войни за заводите на Тойота примерно?А че румънците имат акъл горе долу колкото нас ,това си е наш и техен проблем!Арменците примерно нямат такъв проблем!Също ФАКТ!

И сега сълзи ли да роним. Каква световна.

Има още един интересен момент - Рогозин отговаря за ВПК. С кого ли ще разговарят нашите и румънците, като пак дойде време да подновяваме двигателите, пиропатроните и авиоресурса на изтребителите, с които сме щели да го "прехващаме"? Нали се сещата, че АКО СЕГА (днес или утре) САЩ ни подарят една ескадрила F-16 напр., ще минат 2 - 3 години, докато тя стане годна за оперативно (бойно) използване... Това означава, че поне за този период, ще трябва да разчитаме на изтребители, базиране на наша територия на страни от НАТО - САЩ, Турция (вече изрази такава готовност - да ни "помогне").

Въобще не трябва да се разчита на туземните фуражки. В САЩ има предостатъчно второ поколение млади българи и румънци, да направят един набор от 40-50 хиляди младежи, военна подготовка в Щатите ( Уест Пойнт, НАВИ, НСА,...) позиционират се по границите и готова работа.

TMontana

Там и да си стоят и да минават военна подготовка,на нас не са нужни такива!

И на моя комшия синът е там. Замина на следващия ден след абитюрентския си бал, за да не го вземат войник. Прескочи до България, когато направиха платена армията.

TMontana

Де бе,чакай американци нещо да ти подарят...! ;)

руснаците виждам са си напазарували в българия правителство,съд,прокуратура,данс,медии, партии.руската колонизация в бг по морето върви в пъла сила , наброяват над з50 000 ,вече строят затворени училища и отправият искания да се говори на руски език,путлер си е харесал българия и и подготвя украинскиия сценарии-мисля,че не трябва да остава никакво съмнение за всички трезвомислещи българи. над 3 000 000 българи потърсихме нормален живот в чужбина,защото не желаем да живеем в путлеровата бг кочина и в руката бедност,престъпност,беззаконие и мизерия.

Моите внуци са родени в САЩ, големият е отличник и ще кандидатства в НАВИ, така съм го подковал, че чуе ли думата москал веднага е в бойна готовност. Трябва в САЩ да се подготвят българи патриоти, които да защитят България от азиат-болшевишка окупация, че тук е останала една мизерна, робска популация, дет за нищо не става.

нещо не си в час... нерде америка, нерде булгаря.. да си стоят там внуците ти и след едно поколение няма да знаят и една дума на балгарски.....а иначе не бои се, руснаците и без нас ще се оправят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

TMontana

Де да беше така,но уви не е...поне за сега де,но надеждата умира последна! ;)

......В следующий раз полечу на ТУ-160.... Ok, man! Ти мини пак оттука и без да питаш! То и американците фьрчаха над Сърбия с бързи невидимнки!

Ако не беше фейсбук как щеше да предадеш това което мислиш.Може би чрез ТАП (телефонен апарат полеви)защото вие освен с нещо свързано с война с друго не може да се похвалите.

МАНГО ПАК ЛИ УЧИШШ

Ами що не заобиколиш през северна корея бе другарю ? нали там още почитат ония извратеняци ленин и сталин :)

Има някои неадекватни хора които разглеждат украинците като риснаци ,явно не са били в украйна,аз лично щях да си изкарам ноя там по този повод,да украинците са близки диваци живеещи в корумпирана диктатура последно водена от янукович към присъединяване към проекта на путин евразия ,но очевидно мнозинството не смята че там им е мястото,та явно според вас тези хора нямат право на самостоятелност и независимост,при положение че живеят в собствена държава призната от цял свят и русия,а иначе конфликта е ясно кой има интерес да го поддържа,както кой се опитва да прави сухопътна връзка с приднестровието и да вкара районите с руско малцинство в русия,на пръв поглед патриотична политика която на путин ще доведе много гласоподаватели но зависи от цената ,защото може ни толкова руснаци колкото ще влезнат в русия евентуално толкова и ще емигрират поради влошените основни периметри на качеството на живот,а именно несигурност,корупция и всички белези на икономическа криза до което ни довела една подобна агресивна политика в самата русия,и да руснаците са яли и хляб и сол когато са пазели родината си от фашистите,затова и сега се изкарват украинците фашаги за да се създаде необходимата психоза и да се осигури подкрепа за силно безсмисленото ескалиране на кбстановката за което ще плащаме всички включително ние,но най вече руския народ

МАНГО ПАК ЛИ УЧИШШ

Кефят ме изказванията на кои, хм - люде, в този форум! Цялата им имформираност се крепи на 2-3 зазубрени клишета и затова приличат на онези четирима глупаци от рекламата за бира... Давайте, TediUSA, Ozzy, Иречек, Peytsch! Давайте - забавно е. Почти колкото рекламата за бирата! "Почти", щото от нея поне медиите и производителите имат някаква полза.

Мен ме кефи твоята иМформираност.

Прав си - пиша с много правописни грешки, щото се уча да не гледам в клавиатурата. Обещавам, че скоро да свикна и да не правя толкова грешки. Моля за извинение.

Толкова са жалки тези руски напъни да бъдат важни и да дрънкат оръжие !Те просто нямат никакви смислени аргументи за политиката си...Смело вървят по стъпките на вожда Ким Ир Сен !

направо си го заднинаха-ким ир сен още не е анексирал територии на чужда и то европеиска държава.терораша е новата северна корея-световен презрян парии.оттук нататък само набиване на руски празни канчета

Производството на комплекси С-300 започна в средата на 1970-те години, тогава още в Съветския съюз. Техните характеристики за времето си бяха уникални: системите можеха да унищожават ракети и самолети на противника на разстояние до 150 км., при това бяха способни до догонят дори свръхзвуков изтребител, а далечината на откриване на обекти се приближаваше до 300 км Цялото: link МИ КАК ДА ГО СВАЛИМ КАТО ГИ НАРЯЗАХМЕ.ДО ГО СВАЛИ НАТО СЕГА.НАЛИ СМЕ СЪЮЗНИЦИ.

Кой те излъга ,че С 300 са нарязани ,в бойно дежурство са си.

TMontana

Къде бе мойша,в израел ли?!

Путиновия боклук се заканва, но един немски студент направи за смях прехвалената авиация и ПВО на скотовете от Москва. Червения площад с превърна в символ на невежеството на руската армия.

Дреме му на Рогозин за двама келеши, драскащи по цял ден в един сайт.

Aко имаш пред вид себе си-да ,прав си,не му дреме-стига да му вършиш черния PR

оплачи се на бащицата,току-виж спретнал един референдум на "народа" и в задунаиска губерния,а ха ха ха...руски посмешковци

Рогозка, мани го ТУ160, ами яхвай метлата...

Румънците още ли не са аншлуснали Молдова заедно с приднестровието ?

Ми не, все още не са, въпреки изявленията на Бъсеску, че това "задължително" трябва да стане. Шубе ги е от руснаците - заради Приднестровието.

Грешиш - руснаците са част от Европа и това е ликът на Европа и Америка. За пример - отскочи до Атина и питай хората на улицата, какво мислят за Германия и Меркел или за САЩ и Обама. Ако ти е малко, отиди и питай за същото в Мадрид, Лисабон или Флоренция например... А най-лесно е да се разходиш извън София. То и в София може, но не по "Витошка" само.

Гърците хич не ги давай за пример, че много добре ги знам от личен опит. Европа им налива стотици милиарди, опрости им 100 милиарда евро и те са пак недоволни.

Е, и? Да не би да са заобичали Обама и Меркел?

Ако в последният абзац от статията има нещо вярно, то трябва да сме доста тъпи...........

Казваш , че човека , на когото са забранили поради някакви мъгляви причини да лети по утвърдените летателни международни коридори е арогантен, алчен и безскрупулен?!?!?!!?!?

Точно такъв е !Щом смята с ту 160 да оправя Европа и света...

Щял да лети с ту 160 и ко, ще хвърля бомби и ракети по тези които не харесват Путин и шайката му !ЖАЛЪК ЖАЛЪК човечец...

TMontana

Жидовски,ти да мълчиш...ясни сте ми мазните...!!!

Къф си ти бе,че да казваш кой да говори и кой не,смешник...

Комунистически, ти да мълчиш, че хем сте тъпи и прости, хем сте и нахални. Като ни стигнеш нас "жидовете" по нещо различно от борба ела и ми говори. А сега беж да учиш, че си много оглупял.

Тоя много-много да не се отвива, щот румънците може и да го светнат.

То Румънците считат Молдова за своя територия, та хич няма да им стане приятно ако руснаците стигнат до Приднестровието.

TMontana

Ми то и ние считаме много територии за наши и сигурно с право,но кой ни ебава,какво считаме!

Не ни ебават щото нямаме голяма армия и ядрено оръжие, иначе щяхме да си правим каквото си искаме и да се правим на много велики.

Добре е да се приемат насериозно някои изказвания на Рогозин, дори и да звучат чудато - като това за стратегическия бомбардировач Ту-160 ... Преди 1 месец беше казал, че започват колонизиране на Луната. Всички на Запад много се смяха. Преди дни обявиха плановете за започването - 2030 г. На Запад усмивките се стопиха, а той (известен е с острия си език в международните отношения) направо попита - "Що не ми вярвате, бе? Аз нали ви казах!" Такива работи.

TMontana

А той е може би подготвяния за следващ президент...така че! ;)

Така е. Впрочем, преди около две седмици, Приднестровската Молдавска Република заяви, че иска да се присъедини към РФ. Те са отцепени реално от Молдова вече над 20 години. Никой не ги признава, но те си живеят. Това е едино кошмарите на НАТО и ЕС - да несе "върже" връзката Крим - Одеса - Приднестровието, защото от военна гледна точка, това е направо "разцепваща" територия и цялата ПВО и ПРО на Източния фланг отива по дяволите... Да мислят, когато Рогозин "на шегичка" казва Ту-160... За да не плачем след половин година, че пак са ни "изненадали от към гърба".

Ако България имаше силата на Русия и аз бях на мястото на Путин, никога не бих позволил народа ми да е унижаван. Винаги съм казвал , че Македония трябва да е в границите на България, както северната част на Гърция, до Босфора и Румънската част от Дунава. Това е историята и ни принадлежи по право. Там е нашия народ.

НА теб, не мен или на хората, които в момента имат нотариален акт. Ти какво искаш - Орешарски да им е премиер или да ми вземеш имотите? И едното и другото е тъпо.

На мен пък ми звучи още по-тъпо премиер да е Борисов, Кунева, Малтин Димитров или Волен Сидеров, но такъв ни е "матр'ялът".

Драги......Уважавай граничните знаци и табели.Уважавай историята такава,каквато е!Уважавай и себе си.Сякаш си изпаднал от времето.......Надявам се,че не си плосък ,платен каскет,каквито тук има в изобилие... С уважение....

magit@abv.bg

А бе не ме занимавайте, кой е платен и кой не е. Писна ми от тези клишета. Казвам какво е на сърцето ми и душата. Ако нямате мозък в главата да разберете е ваш проблем. Споделям моето си, а пък който не го приема У ЛЕВО. Ае тук няма на група форумци да им се обяснявам като пичка, само защото знаят 2 клишета. Като казвам, че така ги чувствам нещата, така е и точка. Не желая никой да ме учи какво да уважавам и какво не. На 31 г. съм и съм си изградил сам какво да уважавам, а не да слушам другите като овца. Аре малко уважение ок? Иначе сменям тона за нула време.

Някой плаче ли??? Когато "братушките" анексираха Крим всичко беше наред....... А сега плачат..... Тепьрва руснаците ще "плащат сметката " за своите действия!!! Рублата изгуби над 20% от стойността си спрямо долара за една година, при липса на реални икономически санкции.... А след две-три години???? Тепьрва им предстои много още да "плачат" руснаците.......

Шило

Темата Крим е приключена. Вчера и Путин беше там, даде ясен знак, че е руска територия. А тези измислени санкции са от ден до пладне.

Да се надяваме,че някой като Сидеров няма да го покани......услужливо.Кликата в Кремъл си заработиха антипатии за поне още едно поколение напред.

Шило

Рогозин да се надява за нещо на Сидеров?! На Вас не Ви ли звучи в сферата на ненаучната дори фантастика?

Когато гледам антируски настроения, ми е трудно да повярвам как някой просто ей така казва, че този народ може да живее като малцинство в друга държава. Това, че България е малка и слаба държава, която неможе да защити дори един българин в чужбина, камо ли в България, не означава, че народ с история и сила, трябва да толерира антируски настроения от фашисти. Ако САЩ последните десетилетия използват човешкия фактор основно за военни действия, тъй като е държавата която печели най-много от войни и търговия с оръжие, държава която не зачита малцинствата и етносите, полицейска държава която няма никаква история освен, че изби коренното население на континента Америка и унижаваше негрите, държава в която съществуват сурови закони за елементарни неща, държава в която се експлоатира човешкия труд като роби, не знам как може слагате на един кантар една нация с друга. САЩ дори не е нация, а гето от всякакви отрепки

А какво да кажем за Русия, в чийто състав влизат над 100 различни етноса?

magit@abv.bg

Те ще се съобразяват със законите на Русия. Путин го каза. Не е мижатурка като нашите политици, турци и цигани да имат повече привилегии от нас . Точка.

Пропусна да споменеш и че САЩ е единствената държава взривила атомни бомби над мирни градове (Хирушима и Нагазаки). При това бомбите са пуснати когато изхода от войната е бил вече напълно ясен. Целта не е била да бъде сломена Япония а да бъде сплашен Сталин тъй като е отказал да приеме долара (вместо златото) за обезпечение на рублата. Това е и основната причина да започне (и да продължава) световната пропаганда, че Сталин е бил диктатор и че е убил милиони хора.

МИРНИ ГРАДОВЕ? ТЪПАКО, ТОГАВА ЯПОНИЯ И САЩ СА ПЕТА ГОДИНА ВЪВ ВОЙНА... С МИЛИОНИ ЖЕРТВИ... АМАН ОТ НЕВЕЖИ СЪВЕТНИЦИ!

А е сблъсък на ценности - ВСЕКИ един етнос трябва да може да живее като малцинство в друга държава. Другото води до войни. И от търговия с оръжие според Путин Русия печели почти колкото САЩ.

рогозин забавя, но не забравя...

Това е България. Като ти кажат, че не си добре дошъл, не ме интересува какъв си шеф на оръжеен комплекс, руснак, американец или марсианец.. След като ти кажем, че не е добре да идваш - съобразявай се. Ние пък ще се съобразяваме с правилата в твоята държава. Какво сте ми седнали да го възхвалявате този. Никой не е по-голям от България, нито аз, нито този чужденец. След изказванията му, стигам до извода, че ограниченията са правилна мярка.

Многократно българи казаха че сирийци не са добре дошли - Е, някой да те чул? Рогозин поне от тебе пари не иска - а ти плащай за сирийците.

Сравняваш този наглец с хора бягащи от гражданска война. Да ти напомня, че от едната страна в тази гражданска война е един наследствен ръководител Асад, а от другата са бунтовници, спонсорирани от Саудитска арабия и в частност организации като Ал Кайда. Та сравняваш тия прецакани от всички хора с този милиардер. Само от бежанци имаме нужда тук, ама хайде не ми прави сравнение.

TMontana

Пък и той не идва у нас,а само си прелита...!

Да се съобразява. Тук е България, безродници такива. Лижете руски задници, а една добра дума за България не виждам да сте написали.

Леко да не се изсипете! Когато спрете поне един, захождащ със забранени товари към Сарафово - тогава се изказвайте! Ама откъде да знаете какво минава оттам, да не би някой да ви казва! И не се чудете, че Русия си прави сухоземен коридор да Приднестровието ;) Колко му е - Луганск, Донецк, Мариупол, Херсон и Одеса!

СМ

А защо да не е добре дошъл в България ? Само защото си отстояват интересите и са се противоставили на САЩ.

TMontana

Защото така са наредили..сещаш ли се,r това в голямата демокрация...!

val55

Да се лети със совалка е по модерно, като въздушното пространство е затворено. Космическото пространство все още не е затворено??? Сега може да си лети с каквото има, ако го пуснат. Нали все пак сме в ЕС, а си има и забрани. С, който иска да говори да го кани в Москва, ако госта пожелае....

"В следующий раз полечу на ТУ-160 .." И от кого ще ни освободи тоя път ?!

Шило

Он нас самите. Че много мъка има.

jingiby

Апропо, какво сте правили в Приднестровието? Доколкото знам това е сепаратистка непризната територия, която местните руснаци отцепиха от Молдова по същия начин както Вие наскоро отцепихте Крим от Украйна. Ами вероятно изразявате Вашата подкрепа към тях, както я изразявате и към тези, които готвят да се отцепят Източна Украйна. Крайно време е Русия да приеме, че няма проблем етнически руснаци да живеят в други национални държави. Това е пътят да няма войни. Другото е като в Югославия - етнически прочиствания и локални войни. Известно ми е, че бранехте Милошевич, който беше подсъдим като международен престъпник, а се помни, че бяхте съюзници и на Хитлер и съвместно участвахте в подялбата на Европа. Не Ви ли омръзна?

Милошевич обвиниха,че избивал собствен народ, това което сега прави Украйна под ръкопляскане на Европа. А в същото време на Янукович са забраниха да използва армия при преврата. Значи 2 стандарт ,така ли чедо?

Колега, оценявам опитите ви да пишете на български език. Още малко упражнения, и сте готов. И да ви питам - как би следвало да реагира българското правителство, ако в Източните Родопи някой обяви независима ислямска родопска република, направи си референдум и се присъедини към Турция? Или вие руснаците смятате, че Украйна не е Украйна, а е Русия?

Русия действа точно като САЩ - подкрепят "демокрацията и правата на човека" така както те самите ги разбират навсякъде по света. Сега САЩ разглеждат санкции срещу Венецуела, започнаха да дават ратеки на ислямистите в Сирия (Ислямски фронт в който е клонът на Ал Кайда в Сирия - Ал Нусра)... В същото време, нито Русия, нито САЩ забелязват нарушаването на всички основни човешки права в Саудитска Арабия и дори не "мъцнаха", когато там преди 3 месеца се отърваха от етиопските бежанци (каквито има и у нас) по най-ефективния начин - "Който напусне кралството за 1 седимица - живее, останалите нелегално дошли - разстрел на място"... Това е "демократичния свят", в който живеем.

И е по-лесно да ги убиват като не са в Русия! Да ги горят и застрелват, както си носят хляба към къщи! Всички видяхме как човекът си изпосна торбичката и оттам нито автомат, нито гранатомет!

+++

Куку-руку е тая рогозка...

Не достига по кукурукане западните си опоненти! На малкия им пръст не стъпва по тоя параметър!

Основните врагове в Приднестровския конфликт не са САЩ и Русия, а Румъния и Молдова от една страна и Русия от друга. Трябва да си много неинформиран за да мине тая манипулация, че Румъния слушали САЩ за Приднестровието. Четете бе хора, става въпрос за съдени държави. Това за САЩ е за сибиряците, които са далеч и не знаят, че Русия си е създала врагове навсякъде...

Интересното е когато Рогозин лети над Румъния или България какво ще кажем?Има ли някай смелоста да принуди този самолет да бъде приземен?

Шило

Докато се разправят, комисията по посрещането ще пристигне. Няколко Су-та, Ту-та, и те така...

Даже американците не могат да си позволят да свалят самолета на вицето на Путин! То и затова пича си е написал: излизам и не ми пука ;-)

Ало, рогозката, я по-леко.

Винаги така става,някой направил нещо - ЕС,Румъния и Украйна,но ние сме най-черните без да сме направили нищо.

Ако Путин влезе в Украйна всичко ще приключи за часове. Европа ще постъпи така както постъпи с Полша в началото на втората световна война, демек ще почне да пише разни ноти и дрън, дрън а Америка ще просъска малко по звучно и ще стовари сума ти военен контингент в Румъния и България което ще отвори доста бизнес за нашите далавераджии. Ще минат няколко години ще почне да се "затопля" и накрая шъ си стиснат ръцете и ще заговорят че "Вече света не е същия" а всички останали ще почнат да го повтарят като папагали щото ще е модерно. Голяма скука е да гледаш един и същ филм по-няколко пъти. А до трета световна няма да се стигне щото ние отдавна сме в нея и тя не е спирала. Само дето не се води така както сме гледали по филмите.

TMontana

Ха-Ха...евала! ;)))

И това радва ли те? Много ясно, че ако някой наглец с ядрено оръжие влезе в държава тип Украйна, ЕС ще започне да пише ноти и да налага ограничения. Какво да прави? Да започне Световна война, щото някой е решил да загърби десетки международни договори? Всеки от тук нататък ще си знае. Русия е трудно предвидим партньор, с който трябва да се съобразяваш, защото е локална сила и ядрена държава.

Да мине през България тук сме ЗадУнатцйая Республика !Те руснаците може и да не ни искат но Ние - комунистите отдавна сме се продали !

Ами нормално да има забрана , какво се чуди.Да лети откъдето си иска.

Братушките по-далече от България, че човек не може да ви има вяра много много.

Че защо да го пускат тоя катил? Те пуснаха ли М.Джемилев да се прибере в дома си, в Крим?Долни руски измекяри

Жужето си мисли, че неговите мужици може да се разпореждат с правилата в ЕС, както го правят с някоя руска губерния. Е, този път, ботоксовата мумия , леко се е объркала. Да му е за урок, на късокракия лилипут! Следващият път, скотовете да се прибират от другата страна на Урал.

Казваш късокракия бил Путин. Та то всички президенти на ЕС едни юбавци, че не думай. Оланд - хубавец, Меркел - като Джоли, Обама - истински ариец. Така че сопри малко и сам погледни в огледало. Не вярвам да виждаш там нещо по различно от хомо еректус