България готова да прати 400 войници в Румъния

България е готова да участва в сухопътна бригада на НАТО в Румъния с около 400 войници, каза в Брюксел министър Николай Ненчев, цитиран от БНР.

Обратно в новината

Коментари - България готова да прати 400 войници в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе дришльовци, отворете па попрочетете какво им се е случило на румънските бригади в СССР през Втората световна и после си навирайте задниците там където някои си мерят пишките.

НА ТОЯ ОВЧАР НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ЗАТЪКНЕ МУТРАТА?

Чудя се и добре би било ако София прайд мине през президентството и през министерството на Ненчев.

Те със сигурност ще се израдват на гостите и по стар навик ще се надупят в очакване да бъдат ощастливени.

Кой бе, кой иска да ходи там? Кой кой кой? Ненчев, ако искаш ти ходи, ти пита ли войничетата дали им се ходи, ще праща вече, кой ще пращаш, отивай ти там.

Хей ТАРАЛАНКОЛУ, на коя земя живееш? Ще дойде време, ако направиш това, българите ЖИВ ДА ТЕ ДЕРАТ.

Че ние имаме ли толкова?

Ненчев е ИДИОТ!

президента и този военен министър и двамата БЕЗ АРМИЯ следва да изчезнат от политиката това са хора продали се на друга държава и трябва да бъдат съдени като национални предатели да не забравяме 1941 г когато се заканихме на САЩ И АНГЛИЯ а после бомбите им съсипаха София ББ защо държи още този нерез за министър

Бългапия не е готова - Ненчев и останалите предатели са готови да жертват чужди синове и дъщерни за да се подмажат на господарите си. Предатели, смърт за вас!!!

Ти и коя армия бе перуко? Първо в амрията ни няма и един взвод хора,които да тръгнат на война срещу Русия, пък камо ли заради теб и плюнката. Най-много да ви закарат там и да ви зарежат овързани в миши опашки и да си тръгнат. Второто си го ставих само за да ти тегля една сочна!

Елементарната рецепта при демокрацията, е за прехвърляне на отговорността!В случая значи че България ще участвува, значи е отговорна за действията си и може да си носи последствията.А законът трябва да гласи Войската на една държава действа само на територията ѝ!

И този е от тези, дето хич няма да ги бавя!

Ами не е готова България, премиерът Борисов не дава.

Чудя се на някои хора....вчера дойдоха от село с цървулите, а сега се пишат и европейци вече ...Боже Господи слез и си прибери вересиите!

Ще дойде времe, когато ние ще пращаме на ГОСПОД вересиите!

Както показах в моя филм "Фаренхайт 9/11" най-подходящи за изпращане на военни мисии в чужбина са синовете на сенаторите и конгресмените в САЩ.В БГ това означава да бъдат изпратени с предимство да се бият синовете на министрите и депутатите в Парламента.Пример в това отношение обаче трябва да даде военния министър.

Децата им на тези двамата ако отидат на война ще паднат от приятелски огън ми се струва...

абе Йенси, кой водеше демонстрациите против влизане на Норвегия в НАТО? Или после гейовете ти харесаха?

Не България, единствено този от снимката е готов да ги изпрати.

Забравяш плевнята-най-големия продажник .Това нищожество дори на жена си не може да се наложи а ние го сложихме за президент да ни запали страната и да ни унижава непрекъснато.

Мразя САЩ те са лоши

На времето имаше един виц, как албанците решили да помогнат на КНДР. Мислили дълго и решили да им изпратят един танк. После единодушно решили да им изпратят и другия си танк. Моето предложение е да изпратим и останалата "бригада" в Румъния.

....ако имаше държава, ако имаше парламент, ако имаше правосъдие, ако имаше президент (не прецедент) ако имаше армия, ако имаше генерали, ако имаше закони, този с перуката вече трета година щеше да гние на м-р Векилски и да чака присъда за предателство и съсипване на държавни ресурси.... марионетка, отврат......

озапти го твоят градски, че ще ни вкара във война!

Неговият градски всъщност е селски !!!

Не мога да проумея как се събра толкова омраза в този трудовак!!!! Сам да си заложи задника!!!! Предназначението на армията е да пази България от външни врагове. Какво ще правят наши военни в Румъния, при това без някой да ги е искал това? Преди години се възмущавахме от участието на наши войски в Чехословакия. А сега??? Къде се набутваме? Бойко, моля те, спри тоя е Луд!

свиневъд от ямболските села ще праща 400 наемници в Румъния да защитават интересите на САЩ и да плашат руснаците.Няма драма.Само пастирката да не обяви война на Русия преди да са си го прибрали от Вашингтон.

Защо всички ние трябва да им плащаме за санаториума в Румъния? Нека съкрати чантаджиите и със спестените пари да си правят екскурзии. Или да изчисти пенсионерите в МО които освен максималната пенсия получават и тлъсти заплати. Как изобщо е възможно пенсионери за заемат и постове в държавната администрация. По този начин Калфин си осигури електорат, за съжаление пак за наша сметка.

С 400 души ще успеем ли да разгромим НАТО? Или тоя пендел иска да ги прати срещу Русия? Ако е второто, да тръгва сам, да взима Педеросен, гей-парада дето Фандъковица е разпоредила на Черешова задушница и депутатите от ГРОБ, БСП, РБ, ДПС, министрите и бегом към Сибир, да го завладеят на нож! Лично аз си мисля, че е по-редно още тука да ги претрепем, преди да са пресекли каквито и да са граници. Въпреки, че и там никой няма да им прости!

"България готова да прати 400 войници в Румъния"! Не разбрах коя е тази "България"? Онази, АМЕРИКАНСКАТА ли, че то ДРУГА МАЙ НЯМА!

Същата, твоята, форумни мишоко. Ако не ти харесва управлението - отивай пред Народното събрание на протест, събери съмишленици, промени нещо. Смотани русофилски тролове, същите като Вас преди 30 години бяха тайни русофоби и недоволстваха, че няма маслини по магазините, само, че по-тихичко, че ги беше страх.

Абе министре вкарай в България 400 хамериканеца да подобрят малко материала , че на лошо вървят работите.

Без да уточнявам кога се е случило и защо, но съвременните руснаци мразят българите. Те не правят разлика между народа и политиката му и за това ни ненавиждат като американски дружки. Това са фактите от човек, ходещ в Русия 6-7 пъти годишно. Забравете тъпотиите с вечната дружба, каквото е сторено - сторено. Ако стане големият проблем, руснаците ще ни стрелят и колят без да им мигне окото. Отново - не казвам кой е прав и кой крив, това са фактите.

Ти не казваш кой крив, но е важно. Защото тези, които са го направили, трябва да отговарят за предателство!

Заслужаваме си го !!!

Не България, а българското ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО!

Така са оплетени в мрежите на запада нашите политици, че никакво мърдане няма! А ще става и по лошо!!!Горко му на българския народ...

Тези наши управници сякаш искат "зорлем" да ни "хвърлят на кучетата" и до "дупка" да унищожат и малкото, което е останало от БЪЛГАРИТЕ и БЪЛГАРИЯ по тези (не се знае дали още наши) земи!

държавата готова, ама войниците не..

Така е!Какво може да се очаква от министър на отбраната отбил войнската си служба като трудовак и при това с изявени слагачаски способности гравитиращи към национално предателство.

Какъв ХоЙ , търсим в Румъния ? Или , по заповед на САЩ !

Отново имаше съобщение: Дете болно от ........... му трябват средства за да продължи лечението си в чужбина! А ТИЯ ЦЪРВУЛИ МРЪСНИ 400 ВОЙНИЦИ ЩЯЛИ ДА ПРАЩАТ ! КЪДЕ ВЕ НЕЩАСТНИЦИ МРЪСНИ НАРОД МРЕ ТОЯ МИ ГОВОРИ ЗА ВОЙНА! ДА ПУКНЕТЕ ДАНО ВСИЧКАТА ПАПЛАЧ !

а как е здравеопазването във вашата рассия? Не четеш ли камсамолская правда, не гледаш ли первъй канал рассийское телевидение? Поне лайфнюз гледай, политикус чети... :)))) С путевското импортозамещение в здравеопазването се получи страхотен сакатлък! Ама вие сте си свикнали, нали има самогон и огурец.

Eй, цървул ! Стига с тези изтъркани номера. Когато нямате аргументи, превключвате на руската тема. А че в България всеки ден ни заливат с молби за помощ за болни деца, е факт. Освен това не България, а мекеретата в България са готови на всичко, което им бъде наредено от господарите - естествено на гърба на народа

Ей шушон, по добре е от нашето. Защото тачат родината си, а ние мразим всичко. След ГЕРБ намразихме и близките си. На подобно унижение никога не сме били подлагани.

Това истината драги гербаджия! Всеки ден и всеки час има непрекъснато молби по радио, телевизия и вестници за средства за лечение на деца и възрастни. Истина е едно изказване на вашия главен гербаджия направено през 2013г. че за кризата в България са виновни пенсионерите и за това предлагам най-напред сички гербаджии да дадат пример като изтрепят тяхните родители пенсионери. А тия 400 човека хаха какво ще пазят България ли коя България бе гербаджия? Българията на Бойко!

БЪЛГАРИЯ респективно БЪЛГАРСКИЯТ народ не е готов и не иска да изпраща БЪЛГАРСКИ войници НИКЪДЕ!!!!!!!!!!!!!готови са само предателите управляващи забравената от БОГ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ти откъде знаеш "БЪЛГАРИЯ респективно БЪЛГАРСКИЯТ народ" какво точно иска? Ти ли си българският народ? Щото колко си ти, толкова съм и аз. И след като ЦЕЛИЯТ български народ иска това, което искат и русолюбците, то направете си тогава една партия "Русолюбие" и да видим колко процента ще имате на едни парламентарни избори.

Защо минусчета, паРашки тролчета? Нали народа на България е с вас? Шубе ви е, а? Предпочитате така, тихичко, подмолно, в тъмното, анонимно да подвиквате и да крякате като настъпени жабоци, а? Хахахаха!

А земеделеца откъде знае, та говори от името на България? Защо не се организира един референдум дали народът е съгласен да се изпращат български войници зад граница? Няма да стане , защото отговорът се знае....

Този форум никога няма да се изчисти от платени герберски малоумници!!!!!!!!!!

Този Министър само за война мечтае и сънува. И той както Президента получават удоволствие от мисълта за война. Само за това говори. Никой не заплашва българия. Проблемите са в нас самите и само ние можем да си помогнем. А не някакви измислени военни съюзи.

Ако Русия иска да вземе Източна Европа аз не виждам какъв е проблема. Дали ще сме под Европейско, Американско или Руско влияние е все едно за обикновените хора.

Амчи много е голям проблема. Тоя залък не можа дори магучий СС есер да преглътне, та се задави и умре, та остатъчната рассея ли мислиш да успее?! А и за да вземеш нещо, все някой трябва и да ти го даде. Към този момент такива тенденции не се наблюдават. Те парчето скала Крим едва удържат, та цяла Източна Европа! Бе, в какъв свят живеете?...

КОГАТО ОВЧАР Е ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ,НЯМА ПРОБЛЕМИ-НИКАКВИ

В случай на война, ще се бия за Русия.

Ми кво прайш в България, бе? Бегай да си отслужиш тогава редовната военна в Раша, освен ако вече отдавна не си някой сдухан дядка :)) Просто не е вярно, че има такива отрепки в България!...

В случай на война между НАТО и РФ мислиш ли че ще изпратят български войски на фронтовата линия. А това че 400 човека щели да пращат в Румъния е как да кажа ДА ИЗТРЕБИМ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕ ПРЕЧАТ НА КРАДЕЦА БОЙКО!

Там са, там са българските национални интереси ! В Румъния ! Ако трябва и другите 400 войници ще пратим, за да ги защитим !

Каквато и статия да има веднага възниква спора между русофили и русофоби, що така !?!?!? Дайте да гледаме само фактите, ама истинските, а не мечтите на някой си !!! Изпращането на контингент в друга държава мисля, че става с решение на НС, или бъркам !?!?!? Ако съм прав защо обещание и готовност към НАТО се дава от БЗНС- тази партия да не е над НС !?!?!? И някой може ли да ми каже в настоящия момент колко американски военнослужещи има в България и като какви се явяват те ??? Може ли някой обвиняващ Русия в окупация на България от 1944 до 1989 г. да ми посочи едно поделение или дори и една сграда с руски войници - даже да са и едно отделение, а ???? А може би ще ми обяснят базите в Граф Игнатиево, Безмер, полигона "Ново село" и складовата база в Айтос за колко години са харизани на САЩ !?!?!? Те тоя на снимката знае ли що е това суверенитет ???? И последно - пак тоя убавец има ли роднини военнослужещи в САЩ ????

Ти а не си бил некое ЗКПЧ, бе?! Щото нормален човек, офицер при това, едва ли би могъл да напише толко простотии... За окупацията на България от СССР си има документи - плащания по репарации, разходи по издръжката на съветския окупационен корпус и т.н. Намери си ги сам и ги прочети. Знам, че тези неща не са били написани в учебника по "История на БКП", но сега вече не са с гриф "секретно".

Борис да не е обевявал война. Между другото също сме плащали и на Хитрелистка Германия. Тва че нашите са били дупедавци мълчи!

Я пак за издръжката на окупационния корпус щото нещо не ми е ясно !?!?!? И къде беше разквартируван тоя окупационен корпус, а ???? Май никъде !!!! И какво плащат САЩ за базите в България- също нищо !!! За твое сведение ЗКПЧ-тата първи си хвърлиха партийните билети , а днес са едни такива "репресирани демократи" !!! А за репарациите- победители във войната са също Англия, Франция, Гърция или плащаните на тях репарации са по добра наша воля !?!?!? По-добре попрочети малко и тогава пиши !!! И кое е простотия , щото тя и истината също изглежда като простотия !?!?!?

Пейчо

Ами така е когато си загубил войната ,добре че се отървахме без отнемане на територии , благодарение на "лошия" СССР!!!

Да. От септември 1944 до декември 1947 тук е имало съветска окупационна армия. Изчисляват, че общо за този период в България са пребивавали 500 000 съветски военни. Според примирието, сключено през октомври 1944 в следствие на едностранно обявената ни от СССР война, тази огромна окупационна армия се е снабдявала от нас. Просто имат правото да вземат от България всичко, което считат за нужно, а ние сме длъжни да им го дадем. Промяна настъпва едва след сключването на мирните договори в Париж 1947.

дневниче обевяваш война на СССР и след това няма да ти вземат нещо. Ми то винаги е било така победения да плаща за гяволъка му. Ако Борис беше запазил неутралитет или както Гърция и гръцкия крал са се обявили срещу Германия и ние щяхме да вземем от Германия. В ТОЯ САЙТ Е ПЪЛНО С ПРОПАГАНДА И ТО ОТ САЩ!

Щели сме да се бием срещу Русия с 400 войника в Румъния. Убо, бе! Мой ли да обясни откога руснаците смятат Румъния за своя територия? Украйна е била руска територия, не казвам, че сега трябва да воюват там, ама поне е била и има логика. Румъния - нивгаш!

Не че нещо, но Румъния просто няма обща граница с Русия.

Не че нещо, ама какво ще правят 400 бастуна на мой гръб в Румъния? Карти ли ще играят?

400 български войника страхуват Русия! Невероятно.

Страх ни е, че руската армия ще се увеличи с 400 войника.

От историята знаем, че България е била 5 века под турско и 2 века под византиийско робство. Внушенията на Реформаторския предателски блок и на разни други запъртаци, че видиш ли периодът от 1944 до 1989 година, когато България действително беше икономическа и военна сила е бил руска окупация са меко казано нелепи. Поредното предателство на Реформаторския блок дойде от Швеция - да заселваме бежанци в българските села. Вместо да се насърчи раждаемостта, като се подобрят условията на живот, да заселваме аборигени????

БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ СРЕЩУ РУСИЯ! СЕГА ИДЕТЕ И КАЖЕТЕ, ЧЕ ИМАТЕ АКЪЛ...И ПОСЛЕ ИМАЛО НАРОДЕН СЪД! ЦАР БОРИС ІІІ Е ПО-МЪДЪР ОТ ВАС, ГОЛИ ОХЛЬОВИ... Е,е.е..., ВРАТАТА ВЕЧЕ Е ОТВОРЕНА - ТУРЦИЯ СИ"ВЗЕМА" РОДОПИТЕ - МАКЕДОНИЯ, ОТИВА ПРИ СВОИТЕ МЮСЕЛМАНИ В КОСОВО - БОСНА И АЛБАНИЯ - ТОВА СЕ НАРИЧА "ЮЖНА ДЪГА"! Ку-КУ!

Зад Ненчев се крие Борисов. Крие се и зад Лилето,и зад Фандъчка. Той вечно се крие зад някого, но винаги е в дъното на говната, които забърква.

На един който ни плаши с опасност от Русия, а ДИРникът-цензор изтри цялата кореспонденция в 09:05!:"На теб, мухльо, ще ти нахлузим лична защита, един тенекиен леген на одупения задник!- Каска! Нали главата ти е там! Боже опази България от негодниците които се нароиха в последните 25 години - предатели, гъзодайници!"