Признаха магьосничеството за професия в Румъния

С най-новите промени в закона за труда Румъния включва магьосничеството в списъка на професиите, което вече бе посрещнато със заплахи с отмъщение от страна на самообявила се вещица.

Обратно в новината

Коментари - Признаха магьосничеството за професия в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе някой знае ли рецептата с маята и черния пипер?

Не са глупости, не се бъзикайте с неща ,които не разбирате!Това гадно вмешателство в живота на хората трябва да се обяви да престъпление /каквото е всъщност/ а не да се узаконява с облагането с данък !

С това и граф Дракула, стават атрактивна туристическа дестинация за езотерици и окултисти...

Ряпа да ядат пред нас домнулетата-а. При нас е цяла индустрия и национална политика. Иначе без магия как ще сме още живи. На едната магия сал я караме. Вярваме в месии, извънземни, псевдо-началници и дипломи, въобще тука всичко каквото кажат върви. Я да вземат да дойдат и да ги понаучиме кое как става, как магически изчезват 9 млрд. или си строищ баш в чашата на язовира, от който пие половин България и...нищо. ЧНГ на румънците и да се измъкват от блатото и братската мъртва хватка.

Интересно ще бъде да узнаем как ще реагира румънската Православна Църква относно признаването на тази "професия" ?!

Kойто вярва в глупости те го спохождат! Kойто не им вярва н я м а т сила над него! A от п р о с я ц и - няма защо да се боим! Bсичко е за пари!