Росица Янакиева опроверга твърденията за злоупотреби със средства в Перник

Твърденията на общинските съветници от ГЕРБ в Перник за злоупотреби със средства, предвидени за ремонти след земетресението от 22 май, са абсолютно неоснователни и целят манипулиране на общественото мнение. Това е официалната позиция на кмета на Община Перник Росица Янакиева, изпратена до медиите.

Обратно в новината

Коментари - Росица Янакиева опроверга твърденията за злоупотреби със средства в Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички средства за населението се одобряват и отпускат от комисията към МС която повече от два месеца бездейства и продължава да си измисля причини да отлага плащанията към хората. Няма как за това да е виновна кметицата. Перничани не са глупави, сами виждат колко комично-трагична е ситуацията!!! Един от сега водещите битката с кмета на Перник - председателят на Общинския съвет Крадаилиев, също го нямаше сред хората в първите дни след големия трус . Вероятно е спал спокойно в собствения си хотел в Банско! Интересно ми е как толкова млад човек има хотел в Банско и къща за половин милион лева в Делта Хил - Витошко?! Колко ли му струва мълниезащитата, бялата латексова боя и декоративна облицовка от каменни плочи и дърво - link

вижте link

Управляващите се изпокриха първите дни след земетресението. Гневът на хората ги накара да посетят града и дават обещания. Но тъй като обещаното, не е като даденото, те си мислеха, че проблема ще отшуми. Но природата беше определила друго - трус, след трус. Почти няма вече дом, който да не е засегнат, панелните блокове и те не издържаха след последния вторичен трус от 4.5. Кметицата беше най-адекватния управленец по време на земетресението от 22 май не се скри , а беше сред хората и се опитваше да мобилизира повече хора в помощ на бедстващите. Сега за пореден път се скара с управляващите, търсейки помощ за града. За това примадоните от Герб, платените медии и озверелите форумци решиха да почнат да я омаскаряват . Както я омаскаряваха преди и след изборите. Клеветеха я например за злоупотреби със средствата за театралната сцена сега се разбра че истината е друга, но медиите не пишат за такива неща

Кажи за един бохат герберски град. София може да не я споменаваш, че там един дето беше кмент доскоро обещаваше завод за отпадъци да строи, а пък тя каква излезе. Втори гербер вече и нищо не се чува за този завод!

Как може толкова грозна жена да има...съжалявам ви Перник...избра ли сте си я - да ви е честита

Янакиева е КРАЛА и пак ще КРАДЕ! Българският народ още не е дозрял да разбере, че не е важно ОТ КОЯ ПАРТИЯ ще е Кмета, важното е ДА НЕ КРАДЕ! Тогава ще има пари за благоустройството на града! Иначе всичко ще отива в приближените на Кмета и съветниците! И пари за благоустрояване НЯМА ДА ОСТАВАТ! НАЙ-ВАЖНИЯТ въпрос към всеки управленец е КРАДЕ ЛИ? И ако има и най-малкото съмнение, че този кандидат е КРАДЕЦ, не трябва да го избираме. За НИЩО НА СВЕТА! Независимо от КОЯ ПАРТИЯ Е!!!

Ти никога не си гласувал за ГЕРБ. Ти си си червена бабичка и това ти е трагедията - улицата не можеш да пресечеш сама, но акъли даваш

Нагла комунистка. Къде го има това: Община Перник е таксувала абсолютно всичко на цени, които са валидни за цяла България. Никщъде няяма такива цениш като пернишките: 9 лв. за квадрат латексово боядисване и 3 лева за квадрат разстлан полиетилен.

кафа от нагли и тапи горгонни в даржавното управление. сваршиха ли се мажете в балгаря' че жените се назначават поголовно навсякаде? господ е саздал жената за да ражда деца и да ги отглежда, а не да командува. аман от тапи гаски сас самочувствие на палководци.

иде дума за трилиони, а не за милиарди;)) са да не ме съдиш?;)) щото на милиарди им викате милиони, а на трилион сигур ше са хиляди;))