Росен Желязков към Илхам Алиев: Можем да увеличим транзита на азерски газ

Отношенията между нашите две страни са не само приятелски, те са на ниво стратегическо партньорство, заяви Илхам Алиев

Обратно в новината

Коментари - Росен Желязков към Илхам Алиев: Можем да увеличим транзита на азерски газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къв газ, бе, наште убавци ще ядат боб, ще пърдят и ще пълнят газовия хъб с газ. Кои са тез убавци ли? Как кои бе, ето ги: Мунчо Кауня, Боко Тиквата, Сапунджи Денко-Изпърденко, КирУ, МирУ, Асенка, Спецо(на Асенка тъпкача), Лореалчифутина, Ристю, Бат Наско Гнома, Пеевската свиня-майка, кака Вака, Мис Бони(курве за милиони), КУРнелата, Копейко Копейката с кривата чутура, МутроЧалгар СлавчУ и всичката останала кохорта фито-зоо планктон от политическия боклук. Яка работа, богата работа. Честито на овчата, робска, тъпа, страхлива, българска рая! ОщИ малку потъпетИ самУ докатУ умретИ!

А читака дали е ударил по една мазна рязана пишка на нашия мижитур РоскУ? С 1000% сигурност, да. РоскУ по стара ибрикчийска традиция сам си е събул и смъкнал гащурките, нагъзил се е в Г-стойка и собственоръчно е разтворил бузки в очакване на божествената пенетрация отзад. "Трай бабо за хубост", както казват по Българско. Хахахаха.:-))))))))))

Мистър КЕШ , вчера беше развързал торбата с рубли !!! Месните крепостни му ръкопляскаха вееки чужди знамена , и освиркваха другите отвъд океанските марионетки !!!! Извода е че трети март се превърна в партиен празник !!! Скоро ще го махнат

ние ще увеличим, ама азерите откъде ще вземат толкова много газ? Същия газ, ще го плащаме с някилко посредника и огромен преразход за транзит. Уникални сделки правим. Уникални!

Можем. Азърбайджан има капацитет да изнася 4 пъти повече газ, отколкото добива -:). Познайте откъде идва разликата... Вчера прочетох, че и Узбекистан щял да увеличи 3 пъти вноса на руски газ. Хммм... За какво им е толкова много газ на Узбекистан, след като си имат собствен? А Грузия се оказа един от най-големите вносители и износители на автомобили в региона! Познайте накъде изнасят... И така - въпросът е кого лъжем?!

вярно е,ама кой иска да чуе

Това е да пратиш на официално държавно посещение парламентарна делегация, начело с председателя на Народното събрание, в Евразийска диктатура, която е Страна-Агресор, и ти продава руски нефт. Пък председателят да обясни на диктатора, че алъш-веришът с него е от "ключово значение за Диверсификацията" и че Диктатурата му е "Ключов играч на Глобалния енергиен пазар", а не някаква си бензиностанция.

И съвсем случайно 70% от газа е техният газопровод е руски !

Браво, Азербайджан е една изключително демократична, свободна и уважаща правата на хората държава. АКо не вярвайте, питайте арменците, не само тези от Нагорни Карабах, но и онези, дето до 1990 живееха в Баку , Сумгаит и др.градове. Азерите са точните другарчета на българските демоСрати, лика-прилика !

Да живее Армения!

Естествено, иначе кой ще ни препродава руски нефт и газ....

500г сме били ключови партньори, защо пак да не сме? Я бързо махнете тая Шипка и сложете нещо по практично там...като дюнерджийница например!

Росен ,защо според теб вчера на Шипка те освиркаха ?!! Какво си се ухилил като разцепена тиква ?!??

За Желязков, обстановката тук е по-свежа, в сравнение с вчера на Шипка.

Точно++++++