Перник с приоритет за кандидатстването по фонд „Козлодуй”

Перник ще бъде с приоритет по кандидатстването по фонд „Козлодуй". Това обяви президентът Росен Плевнелиев, който участва в заседанието на Областния кризисен щаб в града на деветия ден от земетресението от 22 май.

Обратно в новината

Коментари - Перник с приоритет за кандидатстването по фонд „Козлодуй” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народа нещо не ще да им се връзва да санира панелките, защото на пук на заплахите, че са неустойчиви, те удържаха земетресение 5.8! Обаче герберастите не се отказват лесно от сигурна краж.. пардон усвояване на сигурни средства и гледат да се налапат на гърба на пострадалите. Горното ги прави нещо много по-лошо от паразити!

Сакън, Росене, не се кръсти!!! Виждам, че си почитател на футбола щом вчера цитира Мичмана, а днес имитираш Мик Джагър, който преди 2 години на световното по футбол подкрепяше различни отбори. Но си спомни, че всеки отбор, за който той викаше падаше, та официално Бразилия обвини него за неуспеха си срещу Холандия. Приеми факта, че си карък и не казвай големи думи! И после, недей да баламосваш перничани с пари от фонд "Козлодуй", защото първо тези пари са за съвсем други цели и второ- ЕБВР може да спре въобще финансирането по този проект както поради забавяне в усвояването на средствата, така и поради внесен доклад в Европарламента от конкуренти в енергийния пазар средствата за фонда да спрат след 2014-та. Парите по този фонд са компенсация за спрените 4 реактора на Козлодуй и са договорени единствено за изпълнение на енергийно ефективни проекти, чиято основна цел е да се намали енергоемкостта на българското производство. Я ми припомни някой такъв проект...