С военен парад отбелязахме Деня на армията

С военен парад на площад "Княз Александър Първи", предшестван от водосвет на бойните знамена, в София беше отбелязан Денят на храбростта и празник на Българската армия - 6 май.

Обратно в новината

Коментари - С военен парад отбелязахме Деня на армията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Армия в този вид не ни е нужна. Защо да я издържаме ?

Росен Плевнелиев посочи, че българският народ и днес обича и уважава армията си, за което говори високото доверие, с което се ползват в обществото въоръжените сили. Това беше..... Кой съкратиха и кои се окопоха в армията?????????? Направете едно изследване в реалния сектор да чуете какво работниците мислят за тях. Още ги дръжте да им плащаме осигуровките. Направете реално съкращение на излишните хора и с икономисаните пари купете нови самолети. Президентът да се отърве от комсомолските си съветници. Това се "специоалисти" с изтекла годност. Нещата не са така както ни се представят. Госпожо Плевневлиева вкарайте го в час !!!!!

На тоя мошенник Плевнелиев, кой му е казал че президент. Намаме президент, както нямаме и армия.

Този парад е достоен за излъчване по някой комедиен канал..Армия нямаме

Парад или пародия? Армия имаше до 1989г. истинска, стегната, боеспособна- 117 хиляди човека, НО ТОГАВА ИМАШЕ И ДЪРЖАВА. Сега има един корпус, нищо повече. Срам и резил!

ПЕМ

Ква армия? В България отдавна няма армия! То няма военни даже и за паради вече.

целият личен састав на армията ли е участвувал в този цирк?симвоилична "армия" в оперетачна даржава. няма пари за пенсии, здравеопазване,образование, наука,.. а има пари за професионална армия. наложително е отново да се ваведе всеобщата военна задалжителна служба. хем ще се икономисат средства, хем хлапаците ще стават маже, а не лиглиовци и пеераси.

МИ -17 да не би да е сделан в СССР през 60-те г. на мин. век. Двама съвременни американци в краката на руснака, който дърпа БГ флага.

Ха-ха-ха! Каква армия! Какъв президент! Държавата е театрална постановка. И в следващите 20г. ще сме на същото състояние.

baicoder

Колко армия имаме? И след всички глупости в статията искам да спомена, че гостите на музея да не ядат боб чорбата. Тя не е онази истинска боб чорба, която истинската БГ армия ядеше. Ще ядете модифициран боб внос от Китай и до утре ще сте подути като балони. Нищо истинско не остана, само празни думи от празни политици.