Плевнелиев обсъди с РБ приоритетите на служебния кабинет

Президентът Плевнелиев се срещна с представители на Реформаторския блок по негова покана. На срещата са коментирани приоритетите на служебното правителство.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев обсъди с РБ приоритетите на служебния кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Профундера т.н. президент Роска Плевнелиев с помоща на Конституциония съд отмени 20% от ВЕИ за НЕК.Явно косвено кон-те съдии,видни гербери и Роска имат личен интерес от повишаване цената на тока.Българи дупе да ни е яко след октомври 2014г..Скочи ли цената на електричеството, скачат цените на всичко с изключение на заплати и пенсии.Да не говорим за нов масов фалит на фирми и ново увеличение на безработицата.За това не се косете за бутафорното двумесечно сл.правителство на Буда и Роска.То ще дойде и ще изчезне.Подгответе се българи на борба срещу профундерите политици съсипващи нас и България.

от портрета гледа тъжно как едни антибългари се ръкостискат.

Плевньо щял да сложи за министри "проевропейци и демократи". Пък аз наивно си мислех, че ще са пробългари и патриоти! Ама явно ще са американо-брюкселски подлоги като шефа си...

Е кои са тия "патриоти" - Волен Сидеров ли, или може би Бареков? А може би направо Пеевски - най-големият "патриот"! Не ставай смешен!!! И не се опитвайте да пробутвате платеното си русофилство за "български патротизъм". България не е част от Руската империя, а е една от най-старите държави в Европа!

На снимката виждаме двама наши политици с доказано не тежко политическо поведение. Не съм допускал, че такава институция като президентството ше се превърне в развлекателно заведение за възрастни

Говори повече от всичко друго, което някой хлевоуст журналист може да напише. Под снимката може да се сложи текст: Унищожителите на съвременна България.

пак се напъва

Съпругът на първата дама се опитва да се прави на фактор.Въпреки напъните му, Борисов ще му издърпа столчето, когато си реши.

На реформаторите им трябва още power! С мяукане не става, трябва си рев народен! Да се смахнат всичките тия чучулиги и да си е....vат майката по посока Уралските възвишения та зад тях по полетата!

Умните хора като видят тази снимка и ще им се отврати гласуването - всъщност те не гласуват и с право!

Тоя започна да си събира комунистическия актив ....много му отива, точно като комсомолски секретар пред стара комсомолска другарка!

цъ цъ цъ ...цъ

АБЕ КАК НЯМА КОЙ ДА ГЛАСУВА ? НАЛИ УМНИТЕ КРАСИВИТЕ КРАДЛИВИТЕ ТЕ ВСИЧКИ СА ЗА ТЯХ КОЙ ЩЕ ИМ ПЪЛНИ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ !1 ТИ ИЛИ АЗ С МИЗЕРНИТЕ СИ ЗАПЛАТИ !!!!!

На снимката са ПОМАК и ЧЕРВЕНА КУКУВИЦА , ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ , един ден ще ги съдим!!!

Най-после открито се надупиха на Боко и сие Плевньо. Само дето няма кой да гласува за тях. Щом като и аз този път се зарекох, че няма дя гласувам за тях, не виждам кой тогава. Да стоят извън НС и да си помислят защо са там.

АБЕ КОЙ ВЕЧЕ ГО Е ЕНЯ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! А ПОРТРЕТИТЕ НА НАШИТЕ БОРЦИ ЗА СВОБОДА ТЕ ЩЕ ГИ ЗАМЕНЯТ С ДРУГИ ПО УДОБНИ ЗА ТЯХ!!!! НАРОДА ТОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НИЩО БЪЛГАРСКО ПОРОЙТЕ НИ САСИПВАТ БЕЗ ВОЙНА БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА НО ВСИЧКО ТОВА СИ ГО НАПРАВИХМЕ НИЕ ЗА 25 години !!!!

EЙЧ

Плевнята да се маха, стига ни е тъпкал в краката на ЕС.

Пред портрета на Левски (на стената) ли го направиха?!?

Абе в реформаторския блок нямаше ли едни ДСБ? Къде ли е блял Радан че е пропуснал срещата?

АБЕ ТЕЗИ РБ - ТЕ ЯКО СА ЗАКЪСАЛИ С ПАРИТЕ ???/ ПУСНИТЕ ГИ ДА СЕ НАЛАПАТ ПАК ГОРКИТЕ ТЕ !!!!

И то парите им в КТБ... вярно живи да ги ожалиш.

Ако Президента "иска" служебният кабинет да РАБОТИ качествено--То за СЛУЖЕБЕН Премиер да назначи РЕНЕТА ИНДЖОВА!!!!!!

...на снимката...лика прилика...мошенници и предатели от ...КЛАСА ...достойни мишени за пред ...наказателен взвод...

паднаха.

Плевнъо се мазни,та белким Куневица подкрепи актуализацията.

Ами тя може да си подкрепя каквото си иска, но нейната подкрепа не важи, защото все още не в парламента.

Всички предатели, на едно място, без да са никой, е добре се започва с превишаването на правомощията и нарушаване на конституцията.

махайте я тази пача, или няма да гласувам за вас!

В служебното правителство ще има място за много подлоги.

Според Меглена Кунева приоритетите на служебния кабинет са разумни и постижими, Ма ммого прозта ма сестро...много !!!

Кунева е като акула. През комунизма се жени за син на комунистическо величие, сега се обърна на 180 градуса и е верна маша на "демократичните сили" от Запада. Гнус ме е от такива хора. Нямат ли поне капчица морал и съвест.

На снимката - два броя Yes sir ! - устройства. Срам за България ! Каква е разликата между тези и предишните? Посоката на надупване ! Едните към Путин, другите към Обама...

Хм-м-м...а как стои въпросът с надупването към ЕС - тия двамцата са майстори на спорта в тази дисциплина!?

Тия нямат търпение публично да се награбят, голям зор за реформи, разбирай кражби.

Да не ни я натресе сега пък тази РъБачка? Толкова е проевропейски насочена, че по-добре да си дойде самият Пръмов, а защо не и Милко Калев Балев?! Те всичките цоцаха от Изток, но окото им все на Запад, пустите му друарки и друари.

Тази пребоядисана овца по-добре да намери как да върне на България парите, загубени от спирането на АЕЦ-а. А не да се бута като рогач отново в политиката - нещо, което и е безкрайно чуждо и неразбираемо!

Г-жа президентшата Офшоралиев е взел урок по празнодумие от М. Пръмова! Не че не го може, но тази си е специалист! Другата майсторка на празнодумието е Сталинка, но тя не е в България. Третата е бита карта - Надето ... а сега де ..беше Михайлова а сега е ... че кой ти помни...

Все кучки и педерасти.

Очаквам с нетърпение снимките и с ромските организации РОМ , ДРОМ , ДРОН , ДРЪН и другите братоци . И защо не направи едно изявление по телевизията , та ние обикновенните не сме ли хора ?

Няма кой да му напише грамотна реч...нито в Банкя, нито в Столипиново, нито вэ

Бутнахте правителството, за да си правят нерегламентирани консултацийки най-големите предатели на България, Кунев и Плевнелиев, хора, които трябва да бъдат съдени.

Плевнелиев можеше да поканиш и на Пеко Таков синът му ! След 90 дни ще захладнее от Катар ли от Невада ли ама газ ще трябва . Служебното правителство ще бъде съставено от специалисти с проевропейска насоченост. Това каза на срещата с представители на Реформаторския блок президентът Росен Плевнелиев.

Защо не с пробългарска насоченост, г-н Президент?

Плевнелиев и Кунева въртят незаконна далавера с недвижимости, в която е включен и брата на Кунева, сега ще си я узаконят съвсем по реформаторски. Срам, оставка на мръсника и задкулисник Плевнелиев

Дали можеш да си напънеш недоразвитото мозъче да измислиш нещо смислено?

dokoga dokoga 6te gi tarpim

Не знаех,че партии трябва да участват в съставянето на служебно правителство.То, така борисов спокойно може да си е премиер,служебен,но премиер.

Само и Барека да се закачи до Кунева и президента и стават велик отбор

Скапано ДКМС отроче !

Двя "йесчета" са срещнали и решили как да кажат "йес" там, където те си знаят...

Седем години! Нито на президента му остават толкова нито някое правителство се е задържало толкова. Вика тази за да и напомни че може да и се напомни за гафовете при влизането в ЕО и да я изнуди нещо.

Какво е трима комунисти на дъното на морето? Отговор: - Добро начало.

на снимката по-горе виждаш двама! Кой да бъде третият?

big_uncle@dir.bg

...Борисов...

Ето ги новите демократи... бившите комсомолски секретари. Как да не му призлее на човек. Тоя затова ще ходи все на запад. Щото там не е лизал.