”24 часа”: Плевнелиев събра новия кабинет в Бояна

Държавният глава Росен Плевнелиев събра днес за първи път заедно проектокабинета си. За да избегне излишно медийно внимание, срещата се състоя в Бояна.

Обратно в новината

Коментари - ”24 часа”: Плевнелиев събра новия кабинет в Бояна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кабинет на БГ службите, със стари моцуни.

Не сме многобройни като Китай, винаги да намират свестни хора...

Поредния продажен комунист!

от кой краварник го изкопаха

С "фокусите" си тоя комсомолец скри топката и на мистър Сенко!!! Сенко си сваляше главата, а тоя президенството го направил служебно правителство!!! Има нужда и хоп, като заек от вълшебна шапка, готово! До сега щатен служител в президентството и вече министър в служебното правителство, няма нужда и хоп от министерството обратно в президентството!!! Да, за това трябва да са били всички досегашни тупордии и неразбории в тази държава, та да дойде ред и на нашия фокусник да си покаже номерата!

абе как ви хрумна да ме подслушвате и в колата на инструктора по кормуване, как не ви омръзна бе капути

Професор по конституционно право??? Тоест професор по нищо. Конституция има някаква, но право??? Право в България?!?! Ай стига бе! И за да парирам в зародиш критиките ви относно Конституцията-----що за Конституция е това, дето Плевнята я нарушава??? Например влизайки в престъпен сговор с чужди фирми, държащи енергията, и то в крайпътни хотели, мотели и т.н.... Хайде слезте на земята. Този е посочен от Будата на пудела,а той послушно изпълнява. Ама така ще да е, от тук нататък, докато Будата не иде там, където му е мястото!!!

Социалист-ренегат шеф на служебното правителство?! Явно президентът ни подгрява за бъдещата коалиция БСП-ГЕРБ!

На пръв поглед кабинетът изглежда прилично ! Не се забелязват спорни имена. Все пак да не хулим всичко и всеки в аванс!

таа опорна точка постоянно - кой иска да вземе в аванс няколкщо милиарда при положение че задачата му е само да подготви избори

освен това не изглежда прилично, а направо неприлично )))

Никога вече Борисов и Плевнелиев.

Опорна точка за пенсионери ! Хахахахахахаха!!!!

Успех на проф. Близнашки!

СЪГЛАСУВАНО с Бойко Борисов:Ренегата проф.Близалков се вреди в БГ погребението.Ирландската пастирка Роска изпълни партйното си поръчение.

изплашен от протестите зимата 2014 г. , които свалиха правит. Борисов, Плевнелиев напарви един много по читав, обективно по професионален и по- малко политически кабинет. Сега в предвкусването на връщането на Борисов, той прави кабинет Борисв ІІ. Освен това, включването на лица от партии извън неговия приятелско-колегиален кръг, но заявили, доказали желание или склонни към колаборация с ГЕРБ, означава, че той гради предверието на коалиционна правителтво на ГЕРБ.

Всичко до което се докосне Плевнелиев е белязано от скандално задкулисие, непрозрачност и слугинаж вреден за страната. Доказано.

Успех на професор Близнашки и Хр. Иванов.

а от финансист начело на правителството.

хм, грешиш. Имаче нужда от удобен човек, а парите ще оправим под тезгяха.

До сега нали беше финанансист.И какво стана?

Пожелавам успех и много мъдрост на новото Правителство! Народа български трябва да е доволен, че поне за кратко няма да е валиден партийния модел и слугинаж, тук се касае за хора, които са професионалисти и ще знаят какво вършат, а не "партийните калинки", които обслужват вождовете си !!! Народе научи се да уважаваш институциите и Президента си и не забравяй да контролираш действията на властта!!! Крайно време да се спре с интриганстването, клюките, оплюването, това са качества на ниските нива, ИЗПЛУВАЙ най-сетне над мерзкото!!!

някак тържствено звучи "народът български", онова "българския народ " е простовата. Не отива когато говориш да си личи че казваш глупости и да го използваш.

Как бе Раче,да повярвам,че глупоста ражда мъдрост? Има ли по неубедителен вариант от този,да поставиш на премиерското кресло,личност с активна партийна дейност,изгонена от партията и ?Не е ли това само по себе си противопоставяне?Как ще има консенсус около такава фигура,че и правителство?Ами то на всеки му се иска да прави впечатление на умен и цивилизован,но нека преди да пише във форумите или да съставя кабинет,да помисли малко.

Тъпо, неграмотно, слугинажко изказване на човек, който не вижда по-далеч от носа си , на роб , свикнал само да се подчинява. Кого да уважаваме ? А нас кой ни уважава, кой ни зачита, защо същите тези хора 25 години вече ни изтребват , гонят и измъчват в България. Безумна жена.

кой ще е мин. председател. Един мухльо който даже НЕ Е ИМАЛ СМЕЛОСТТА И ЧЕСТНОСТТА сам да напусне БСП, а е чакал да го отстранят. Както пише в Уикпедия.

мога много да пиша по повд състава на този кабинет. Ще се огранича в малкото- определение извод. Съставен е от лица- политически близки до ГЕРБ и от хора близки до "България на гражданите". Не гледайте кой уж от къде е. На пръв прочит ще кажеш хора от ГЕРБ, хора на президента и хора на РБ. Но не е така. Бакалов е от СДС и РБ, но е от тези които е за ТЯСНА колаборация с ГЕРБ, хората на Кунева са от РБ, в много отношения се отграничават от ДСБ. Това е ШУРОБАДЖАНАЧЕСКИ КАБИНЕТ удобен на Плевнелиев и Борисов.

Е с Близначки /от ближе/ референдум няма да има. От инициатива за референдум спечели премиерска длъжност!

Този т.н. кабинет е пълен провал, мъртвороден и обречен, белязан от некомпетентност, калинкощина, нечувана шуробаджанащина и ренегатство.

и какво ти пука кой щял да си украси автобиографията?най малката беда за страната ни е било което и да служебно правителство.страх ме е от "редовните".

вече 25 години управляващите ни многократно са нарушавали Конституцията и това всеизвестен факт. Както другите съдии, така и Близнашки не е реагирал. Това ли му е заслугата, за да го предложи Чехльо за служебен премиер?

Ура! Ще имаме още един портрет в Министерския съвет.

Има две поговорки, които много точно описват ставащото и това, което ни очаква: - Ела, Зло, че без теб - По-Зло! - От трън та на глог, че по-висок! И сега под мъдрото ръководство на триото Плевнелиев - Борисов - професионален политически номад и ренегат Близнашки, в България ще текат реки от мед и мляко!

ЧЕСТИТО ! МЕКОТЕЛОТО НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ДОКОПА МАКАР И ЗА ЧАСОВЕ ДО ПОЛИТИЧЕСКАТА СЛАВА !!!!!!!!!!

Bell

Пожелавам успех на бъдещия служебен кабинет!

Защо не назначат Ежко Бежко - Райков - нали бе много успешен, пък си има и опит, а не нови да се учат да крадат и то бързо.

В сравнение с Райков ,Близнашки е направо смешник и блюдолизец!Райков поне имаше визия,макар и той да направи един куп золуми ,но пък за това сам се назначи посланик!

такъв ще е и кабинета му - ще изпълняват чужди разпореждания във вреда на България и българския народ.

Нали щеше да е прозрачно.

Прочетете от УикипедиЯ кой е Георги Петков Близнашки

Попитали бай Тошо как се оправя българският народ ,а той отговорил: правешката като гледам и министърът на спорта и актьорчето доста голям опит ще да имат!Също както плувеца

Е, така ви се пада, нали свалихте правителството. Мислехте че ще се промени нещо, няма! Едни и същи ще ни командват, само дето се пребоядисват. Сигурен съм, че ще съжалявате, че свалихте правителството, а ако дойде ГЕРБ тежко ви!

И дявола да дойде от ада ще е по-добре от досегашната коалиция

Нещо като ка-ут(трол).

личи си, че и тоя ще ни оправи, за пореден път. Ех Българио, Българио

Господи, пак ще се упражняват знайни и незнайни безхаберници с нас. Докога Господи, докога

А,ние се чудим,защо г-н Близнашки го нямаше тази сутрин в телевизиите!?

Какво му се чудите на Роската, че действал задкулисно и събирал хора за служебен кабинат без абсолютно никакви знания и квалификации, че той от младо комсомолче си е така, що народ погуби в Благоевград ей така задкулисно с доносче и усмивчица.

Пак ще повторя защото нещо много бързо ме ЦЕНЗУРИРАХА .... 6710 Този кабинет на ЧЕХЛАТА ли е или на ПБ България ? Такива задкулисни свирки не вещаят нищо добро ! Защо не ги покани официално на изслушване в Президентвото ? Не колове ами винкели гответе ... Зимата ще е студено ГОРЕЩА ...

Не видях нито едно турско име.

Това е добър знак. Да видим по-нататък.

Боже,защо не слезнеш и да си прибереш версиите?

Интересно, как се става "харвардски" възпитаник, с няклокодневен курс по търговия с недвижимости за начинаещи, платен от тати. Още по-интересно е как се става без никакви знания министър на транспорта в служебното правителство на Плевнелиев, който е прияталче на тати.

Потвърждава се извода че за комунистите най - голямата обида към другите е да ги нарекат комунисти . А сега де .. Хем се гордеят че са комунисти , хем е обидно .

Все два месеца ще го издържим ! Ами след това - НАКЪДЕ ! Дали НАДОЛУ ПАК ?

Щом червените кратуни нервничат , значи сме на прав път .

правия път към ада е послан с добри пожелания на комсомолски секретари.

много си умен Саше, ма в старшина акъл ли да търсиш

кабинетче е съшито с бели конци франкенщайнче от плевнелиевски секретарки и наложници, с един уволнен бесепеец отпред. Нищо чудно съставено от политическото джудже плевнелиев.