Плевнелиев: Намираме се в нов, по-опасен етап - ”Студен мир”

Намираме се в един нов етап от развитие – много по-опасен, много по-непредсказуем. Плуваме в непознати води. Аз наричам това не „Студена война”, а „Студен мир".

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Намираме се в нов, по-опасен етап - ”Студен мир” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали и аз ако бях получил облаги от евроатлантическото семейство бих дрънкал такива бисери. Нима у тях чаршафите ако не са с европейското знаме той не би правил любов с Банова. За последното са необходими по малко доказателства отколкото кремълското участие и новичока.

Плевньо откак се намери в булка, много активен стана. Докато беше президент пелтечеше и мрънкаше, нищо не му се разбираше, сега вече дава изявления и мнения, АМА КАТО КАКЪВ БРЕ, сега си никой, не че беше някой в очите ни.

Тая кукувица отдавна я демонтираха от часовника, но тя упорито продължава да кука? :)

този щастлив нещастник трябва задължително да си смени чипа, отдалеч личи,че не става и чеп за зеле

Не може хем да си градиш имидж на еВлив, хем хората да те вземат на сериозно... Каквото и да кажеш вече, буди смях.

Не мога да си представя сума, за която ще мога да спя спокойно, след като ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ме смята за продажна безгръбначна отрепка... Как живеят такива хора?

щастливи с Деси Банова, но докога един господ знае, щото той се не трае

То е като "студена любов", нали?- от личен опит?

ковралъка е древна професия и парите са си пари. Но който е тръгнал срещу БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - все зле е свършил. Да няма после, ама аз не знаех, ама аз не разбрах!

Презряна смрадлива гнида!!!!!

И най-студения мир е по-добър от "миролюбивата война" която водят твоите господари по целия свят...!

Плевнелиев, ти за мен си един жалък плужек. Скрий се, никой не иска да те вижда.

Са му направили някаква мозъчна интервенция. В неговия случай се доказва правотата на приказката, че най-добрият съдник на мъжа е жената! Т.е. тя го преценява (с ин стинкта си) най-добре (втората му жена).

вече не е чехльо,а смело купува тесла на водещият офицер в семейството

Тоя пак го изпуснаха!

Сам виждаш - едно е да и краднал пари отнякъде, а съвсем друго е хората да те уважават... Това последното не можеш да си го купиш за съжаление, както си успял с катеричката на синята птичка...

Бе тоя Плитко>Умец няма ли да млъкне най-после?

Помпай си Десито там и не се прави на много умен, като се бъркаш в работите на мъжете...

Четейки загубих мозъчни клетки

Един кандидат -ДЖЕНДЪР , временно женен за златотърсачка .

Не кандидат, а бивш и бъдещ... Оказва се, че точно заради златотърсачката се е поизправил малко... Абе бивш джендър няма!

Ама този си вярва да ви кажа, той не лъже, защото сам си вярва на фантазиите. Направо ми е жал за него, не го мразя, жал ми е, в какъв измислен свят живее...Гордея се с българския народ, че макар да не страда директно от политиката на Западна Европа е в час със случващото се там и с настроенията на европейците. За мен е въпрос на време ЕС да се разпадне и тогава без да се замозалъгваме трябва да си отговорим на кого ще разчита Малка Християнска Славянска България.

Не забравяй, че БЪЛГАРИТЕ НЕ СМЕ СЛАВЯНИ. СЛАВЯНИН ОЗНАЧАВА РОБ!!!

Аз пък си мислех, че идва от "слава"... Но каквото и да изначава, имаме доста примес от славянското племе.

Това е най-тъпата птка евър, защото изскача отвсякъде и най-досадно започва да мънка дори без да си я ебл.

Във всеки уважаващ себе си браузър са отдавна забранени...

,..какво става с Русия , страхува ли те ?

Да те ева в михльото

ПИПО

Ейй няма отърване от тая пука.

Този човек така и не разбра, че е противна личност и хората не искат и да го чуят. Щастие и любов с новата му любима !

намираме се в поредната радухана медийна истерия

Този смешник ако може да не се изказва повече никъде защото вреди на България всячески възпитаник на ЦРУ

Върза му една кокошка и се помисли за велик...

Както винаги, всяка дума на г-н Плевнелиев си тежи на мястото !!! Поклон пред г-н Президентът на България !!! Нека овцете да мучат - недостижимо висока топка се оказвате за тях !!!

След като при вас овцете МУЧАТ, а кравите сигурно БЛЕЯТ, приемам, че и всяка ваша дума си тежи на мястото. Браво на вас!

Ехаа, и в лудницата посрещнахте пролетта? :)

Най добре е , да си го сложиш на рамото и да си го занесеш в къщи , за да те изгони жена ти от къщи ! Разбрахме че Плевнелиев е много голям ''капацитет'' , нека да си го вземат в САЩ , там да ги осветлява .

Mунчо, Bплевнядрислиевия, ще и осмарди евроживотеца!

как ти е семеизвержителя?

Господине, казват че когато фактите говорят и боговете мълчат! До момента няма поблоикувани никакви доказателства че този газ е произведен използван от Русия! Вие долнопробно лъжете и с лъжите си се опитвате да манипулирате обществото! Срам и позор за вас!!!

ЗАЩО НАРИЧАТЕ ТОЗИ Д..... господин?

Две новини в ДИР най коментирани - на снимките Цветанаов и Плевнелиев ... любов струи от всеки един коментар .... показателно за "цвета", за "елита" /ужасявам се/ на ГЕРБ ... липсват Цецка, Цветиту, Деситу, Мендиту, Румиту ... и ВОЖДА разбира се ...

Дааа, и аз го забелязвам, както и небивалото криене на коментари под различни измислени предлози. Плевнелиев и Цветанов са най-сигурните тъпаци, които каквото и да кажат ще завалят стотици коментари. Просто са много лесни, а дир-а обичат лесното и сигурното, защото така и не могат да разберат на какво се дължи 20 годишното им оцеляване. Май Станишева е решила да реализира инвестицията или вече го е направила. То няма как и да бъде иначе след като Доган (Пеевски) и Борисов се надпреварват кой по-скъпо да оцени медиите, които все още говорят истината. Предполагам, че обмислят да вкарат Гинка и във ФБ или поне в CNN, като надежден, чужд инвеститор.

Този да си гледа Бановата, че едва скалъпва как да се държи на "повърхността" и да не изчезне в забвение. СплесканяК

Джендър.

Мър, мър, Мяу, мяу!! Напълнете ми паничката.

вместо Цецка на изборите, та да разбереш какво мислят за теб и "възгледите" ти българския народ. И не се оправдавай с личното си нещастие страхливецо, ако беше това причината да беше си дал оставката, по конституция имаше кой да те замести.

Русия противостои на Запада, а управляващата клика на Запад, по точно тази в САЩ иска да постави Русия под своя зависимост, да и наложи модел на външна и вътрешна политика и поведение, което да е изгодно на господаря във Вашингтон, а не на руските национални интереси. Това, което прави Русия е единствено и само да се опитва да отбранява и защитатава, като не иска да се откаже от своите интереси и своя суверенитет, както сме се отказали да речем ние и т.нар. "Европа".

което той направи президент за да говори от негово име защото на него не му стиска

А бе дираджии, пускайте поне по една статия на ден за Плевнелиев, една - две са Сорос, за Кристалина! Само така се лекува дебилизма!

Тоя може да ни показвате само на 1 април, повече НЕ. Щото е политичекия вариант на мистър Бийн..

Гледай си Десито Плевня и не ни се натрапвай с глупавите си помисли на платен псевдо политик!!!

По-срамна страница от тоя натрапен от Бойко Бор малоумен индивид няма не само в българската история. Президент в периода 2012- 2017 година и долен, продажник и плужек цял живот. Само срама остана от неговото президентстване.

По безличен президент от този не сме имали. Не престана да лиже соросоидните зад .. дници и след като се махна от държавния пост. Да си гледа любовницата и не показва глупостта си.

"Влюбената хармоника" зашо ли не си гледа увлечението, а се изказва неподготвено. Знае се, че чрез Проплопи и с-ие е намесен с "Америка за България" Просто да се скрие някъде и да си почива.

Никой никога не е казвал,че трябва да живеем по модела на руснаците,не става ясно защо трябва да се караме и конфронтираме с тях бе оракул.