Росен Плевнелиев: Шансовете за първия мандат растат, проф. Габровски е готов за реформите

Румен Радев и Кирил Петков са отговорни за забавянето ни към еврозоната и Шенген, смята бившият президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Шансовете за първия мандат растат, проф. Николай Габровски е готов за реформите" И какво разбира доктора от хирургията от политика (външна и вътрешна), от икономика, от отбрана, образование, енергетика, и т.н , че да може да състави правителство и да прави реформи? Има ли някой, на когото не е ясно кой му дърпа конците? Явно мутрите, за по-голяма тежест, имат слабост към професорите. Но нещо не им се получава. Колкото направиха единият президент, толкова и ще направят другият министър председател!

Щом деградиралия Плевнелиев защитава Бойко Борисов значи нищо не става от него!

Мниги са уцелили с името прф. Гербовски

мнмнмнмм

Директори на болници са политически назначения.

Роско и Монито и родиха Габровски.

Радев и Борисов са толко крадливи, че няма как да не съберат, щом това е единствената възможност, да продължат кражбите.

Тоз четири години на нова година четеше от лист новогодишната реч,сега пак някой му го написа.

ВСЕКИ УЧЕБЕН ЧАС В-УЧИЛИЩАТА,ТРЯБВА ДА ЗАПОЧВА С-КЛИПЧЕТО,КАК НА ТОВА НЕЩО МУ: БИЯТ ЗАДВРАТНИЦИ,ДЪРПАТ УХОТО,А ТО СЕ:ГЪНЕ,ХИЛИ,КАТО-ЧЕРВЕЙ! ДА СЕ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА,ДО КЪДЕ МОГАТ ДА СТИГНАТ ОТ: АЛЧНОСТ! СЛУГИНАЖ! ПОДЛИЗУРСТВО! ЛИПСА НА ЧЕСТ! ПРОДАЖНОСТ! ТОВА НЕЩО,Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СРАМ,В-ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ!!!

Ганьо винаги си избира и гласува за неподходящи популисти, некадърни, зависими лъжци като ПП-Пълните Профани,не довели до нищо добро. А като му предложат на Ганьо свестен, достоен човек,който има управленски опит, е недоволен и плюва.

кирлив банкенски налъм си ти фф

Къде е тоя с опита?

Достатъчно е Габровски да си подбере специалисти във всички области и да ги ръководи умело. А ако не сте чули той има управленски опит Но на Ганьо му дай само да плюва свестните хора.

ти си говедо от банкянското пасбище бе идиот эээ

Пастирката Банов бръщулеви набивалици и доказва, че никога нищо не е разбирал от политика.

Тоя абсолютно завършен идиот Плевнелиев, най-голямото позорище на България, защо още не е в затвора.

за колко се продаде навремето и добави ръста на инфлацията и ще ти излезе цифрата.

каква ли е била тарифата за Н. ГЕРБовски, за да се съгласи и продаде на мафията? Половин милион евро, един милион евро, може би? Някои знае ли?

той е виден масон, значи си е от мафията!

Мощна подкрепа от Путьо!

ама какви шансове растат, като БСП, ПО И ДБ, казаха в прав текст че няма да подкрепят хирурга.Боже как може човек да е толкова неадекватен, да не говорим че е бил президент. Без думи, просто....

е бил...

Роската е "експерт", признал съм го!

ОТ ОКОЛО 2 ГОДИНИ ГО УСЕТИХ , ЧЕ Е ЯКО ПОЧЕРВЕНЯЛ И Е СТАНАЛ БЛЯДОФИЛ !

На този кавал мога само да му го подам в гъза.

Много е смешен този

Ирландската пастирка от Гоце Делчев се изказа по въпроса.Този гол охлюв Плевньо на всяка Бойкова манджа буламач се включва като отровна мерудия.

"Според него причината за това (неприемането в Шенген) е, че президентът е нарушил Конституцията, а Петков като премиер непрекъснато е говорил за корупцията в България." - Значи всичко друго в интервюто може да кажем, че хваща някакъв декиш, ама това е тотален тъпизъм! Плевнелиев ги изкара нидерландците и австрийците тотално малоумни. Тук разбираш ли, някакъв си политик (само един!) говорил за корупция и те слушали и понеже са малоумни, взели, че му се вързали и затова ни спряли за Шенген! Значи няма списъци Магнитски с настоящи депутати в тях, няма нищо, всичко било просто едно внушение на Кирил Петков. Добреее.

Ако издейства вкарването на Гешев, Ццацата, Доган и Банкянски на топло, шансовете му ще прегреят до почти 100%.

колко голям... да споменавам ли за голямата мравка и малкия слон?

РАССИА ФАЛИРА!

Първо цецка, после Митов, а сега и този прехвален и неизвестен на широката общественост професор.

Това е обяснението един лекар, без никакъв сериозен управленски или политически опит, да приеме да го номинират за този пост.

Някакъв супер неврохирург, щял да бъде супер министър председател и да си подбере супер независими министри. Ако наистина е супер доктор, кога е имал време да натрупа компетентност за управление на държавата? И как ще избира супер министри извън сферата на здравеопазването?

Достатъчно е да си подбере специалисти във всички области и да ги ръководи умело. А ако не си чул той има управленски опит Но на Ганьо му дай само да плюва свестните хора.

Когато ББ каза че и магаре да посочи - ще стане президент - е имал в предвид Плевнята. Кво да очакваме от този примат - глупости и пак глупости и пак

Имах добро мнение за плевналиев, докато не застана на амбразурата за ББ.

Си остава единствения интелигентен президент на съвременна България. Жельо не го броим, щото беше честен, но наивен за важния преходен момент.

и затова искаше да смени кирилицата с латиница и награди престъпника шорос с орден Стара планина!

И през ум не ми е минавало, че Румен Газев ще засенчи Росен Плевела.

Щесловата пастирка си мечтае за най новата помияро милиционерска коалиция гербави чакали,сарайни измамници и червените курви и хората само на вода щото тея ще грабят като за последно

Както се казва, никога не е късно да станеш за тезил

Бойко Борисов е Мутра. Проста банкянска мутра.

Що аджеба, не ги направихте досега. Цляат валст 12 години бе ваша. То за 12 години не ги направихте. Та сега ли? Когато нямате мнозинство, никой не ви иска. Или, да бе , как не се сетих. Ще правите както досега ПСЕВДО-РЕФОРМИ. Като Чапай и Петка: отидо в читалнята и там срещнах много начетения Петка, начел се от сутринта. Та такива ще са пак реформите ви.

Леле,тролчетата на бай Васил Божков и сие са освирепели и са превзели форума, змията хапе най- силно в предсмъртна агония, нямат машинки,нямат вече партия,защото техните главанаци се провалиха и вият на умряло

Ще поживеем, ще видим кой кого... герберска мръшо

Леле,17 тролчета се отбелязаха,харчете му паричките на бай Васил!

Бойко Борисов; и магаре (дърпайки ухото на Росен Плевнелиев..) да издигна за президент и то ще спечели (пляска по челото росен Плевела)

Ако знаеш твойта ко сме я правили, и все не и стигаше. Ама всичко, добре че нямаш фантазия да помислиш дори!

Чудно колко сте били "кадърни" след като " все не и е стигало", явно сте с малки 'чушлета"!1! А Роската е просто един "гол охлюв" какъвто е и политическият ни "елит"!!!

"Когато съм бил държавен глава, по никакъв начин никой не ми е диктувал от ПП ГЕРБ какво да направя или не" Чехъл за това ли не се кандидатира за втори мандат когато баце каза ,че няма да те подкрепи :). Врели не кипели на един лакей :).

кадърен грамотен и с висок морал човек в България влезе ли в политиката става точно обратното от него. Следващото е да бъде очернен и намразен.

Роска, скрий се никой не ти иска мнението и коментарите, не че някога са били правилни...

да си ужасно морално деградирал политик и човек, за да заставаш в подкрепа на доказан престъпник, крупен шеф на мафията и провален във всички аспекти на живота човек какъвто е Борисов.

Точно Плевнелиев просто да замълчи! Най некадърния и продажен президент!

Всеки във България на ,който фамилията му означава град е еврейн, и пак те си ни клатят.

Плевнелиев, радев и т.н. завършили при комунизма и бивши комсомолски активисти. Те ще ни учат на демоктация. Друго си е Харвард. Те поне са автентични демократи, а не някакви псевдо-демократи, а по психология партийни секретари. Тези за пари утре сигурно и за третия райх ще бленуват. Подкрепа за ПП!

То добре ли си?! Простото купуваше депутати, бе кьорав!

Той си е много добре! Ти, фенче на Тиквуций, не си!

Никога не е купувал депутати. Молеше ги- да не свалят Правителството, за да тръгнат реформите и Плнирния бюджет. Мислиш ли, че ако ГИ КУПУВАШЕ, те нямаше да се продадат?

Роско въведе модата на ухилените дебили, велик иноватор - вижте как Кирчо тъпото ни стана министър-предсеедател. Абе сахибите нямат ли малко милост, че ни натрисат все слабоумни?

Първото гърбаво тролче изпълзя от ямата с нечистотиите.

хА-ХА, абе друго си е Симеоново и УНИБИТ.

Плевнята е апотеоз на жалкостта. Охлюв.

Толкова е жалък, че дори и апотеоз на жалкостта не може да бъде.

Не обиждай охлювите. Плювньо е П Л У Ж Е К

къде е тролетариата на ГЕРБ? Не ви ли липсва неподправената му, естествена тъпотия?

Надявам се пак да тръгне КАНАЛЕТО.