Монти определи прогреса ни като забележителен

"Remarkable" (забележителен - б.р.) нарекъл италианският премиер Марио Монти прогреса на България.

Обратно в новината

Коментари - Монти определи прогреса ни като забележителен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе че е По Света `наш` Усмихчо -- туй и хлапетата от блока го гетнаа ; Ама кога-ли ще да Свърши нещо у Нас ?! ... Инак -- за неразривноста на взривноста `талиянци-`бльгауи` ` (дори и в монтиевски краски) -- Цял Свят Знае .

Уж сме православна държава , а все католическия за*ник тичат нашите "първенци" да целуват, пък после при нас в църквата са на опашка. Големи лицемери са. Яйцето ни е безплатно, така ще кажат.

На запад хората са лицемерни. Монти много добре знае що за цървуландия е България, и как ли се е смял на лъжите наговорени от нашил нахилен "президент", но от лицемерно гостоприемство го е похвалил. Не разбирам ТЕЗИ ХОРА ЛУДИ ЛИ СА ИЛИ НАС СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРАВЯТ НА ТАКИВА???

Имаме си президент, умен, схваща бързо и от дипломация разбира. Дипломатическият език задължително влючва доброжелателно отношение и иизрази, уважение към събеседника и неговата страна. А нашия човек се опитва да прави сензация.

Само да попитам модератора: коментарите,2 часа след написването им ли, ги публикувате?

Прогрес?????????? В какво и за кого? НАЙ БЕДНИТЕ хора сме в Европа! Те това е прогрес!

pompai

Като сме толкова дисциплинирани да увеличат кредитния ни рейтинг и да раднат лихвите ,че 90% от народа плаща на банките.

pompai

Президента си е много добре ,ама не знае какво е управлението.Не е честен защото -Германеца дава 1-но евро само ако му върнат 3 .Това никой не го казва нали?

тои и монти ги свърши едни.....точно тои се намери да коментира българското положение!!!!!!че заради него никои вече нищо не смее да купи в италя и данъци и такси скочиха до звездите