Президентът ще обяви дали ще наложи вето на актуализацията на бюджета

Президентът Росен Плевнелиев ще обяви на пресконференция решението си дали ще наложи вето на Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет за 2013 година.

Обратно в новината

Коментари - Президентът ще обяви дали ще наложи вето на актуализацията на бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо сте сложили снимка на марионетката с отворена уста та той вече е налапал оная работа на бойко борисов.

За повече инфо; Гугъл СНИМКИ БОРИСОВ И ПЛЕВНЕЛИЕВ

Сер-Гей сега ще организира ромите на протест "ИСКАМЕ СОЦИАЛНИ" ,Мишо шамара ще води хи хи...

Сега ще им свърши плажното масло, после като се върнат изгорели ще ги посрещнем както трябва :(

Споко ако им свърши гела ще ви го набутат с плюнка.

ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!! ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ! ИМА РЕШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ПО КАЗУСА от ЮНИ,2012 та година! "След разглеждането на иска Конституционният съд е постановил, че това прехвърляне на средства ( от бюджета на НЗОК в бюджета на държавата или отделно министерство) противоречи на чл. 4, ал. 1 от Конституцията. Политическата воля и управленските решения противоречат на принципите на правовата държава". НАЛИ ВИЕ СТЕ ГАРАНТА НА ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА! И СТЕ СЕ КЛЕЛИ МНОГОКРАТНО ЗА ИНТЕРЕСА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ!!!

Точно така искаме си и парите за доброволния пенсионен фонд къде са

Брей пише го тънко тънко като, че ли от чете Доклад от отчетно изборно събрание на лява дружинка На Президента в случая му е много лесно призовава Министър председателя и съответния министър да върнат парите на касата и к`во става мрън мрън Орехче . Защото като поемеш управлението нане било ЕТ или цяла държава ти го поемаш както с активите така и с пасивите

lu4ka

След като наложи вето и се обоснове защо го прави, е хубаво да обясни и защо дружката му Прокопиев е пооткраднал 100 млн. от "Доверие", ако му стиска естествено.

Хайде сега ще почне воя . Резнаха им заемчето , що крокодилски сълзи ще се излеят сега за бедните , болните и сираците и за незнам какво си

БСП/ДПС просто си правят PR. Ако наистина искат, могат ВЕДНАГА да си прегласувт бюджета, както направиха и с първото вето на президента. Сидеров е на върха на своето влияние и в никакъв случай няма да убие кокошката, която му снася ЗЛАТНИ ЯЙЦА.

Фискален резерв 04.2013 г. - 5 404.8 млн. - взаимствано от по-долу! Платени 533 млн (юли) - първа вноска на България в ЕС!!! Останаха - 4 871 млн! Неснижаем резерв по бюджета за 2013 (на ДянкоФФ) - 4,5 млрд. ОСТАНАХА - 371 млн. ПЛАЩАНЕ НА 20 т.м. по краткосрочния заем на Дянкофф за земеделците - 800 млн. КОИ ПАРИ НЕ СА ПРЕДВИДЕНИ В БЮДЖЕТА ЗА 2013?????????

Парите за земеделците са налични и не са включени във фискалният резерв.

Я си спомни пререканието на ДЯНКОФФ с ЕС за ПАРИТЕ! За ДЯНКОФ ТОВА СИ БЯХА ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА!! Справката на БНБ - ГО ПОТВЪРЖДАВА!!!!

"Също вчера обаче БНБ обяви на сайта си, че в сряда, 20 февруари, ще бъдат емитирани съкровищни бонове за рекордните 800 млн. лв. Книжата са 6-месечни и падежът им ще настъпи на 22 август т.г., което значи, че заемът за земеделците ще бъде платен на практика от следващото правителство. По-късно от финансовото министерство уточниха, че в понеделник парите ще се ПЛАТЯТ ОТ ФИСКАЛНИЯ резерв, но после ще се изтегли заем за компенсирането му. Не е ясно какво налага боновете да са 6-месечни, след като Еврокомисията възстановява в 45-дневен срок направените разходи от правителствата за евросубсидии. Кабинетът прибягва до кредит, защото фискалният резерв е изтънял до целевия неснижаем остатък, който не може да се харчи."

На сайта на БНБ можеш да си провериш и за едни ценни книжа - пуснати от ДянкоФФ за някакви си 780 млн с ПАДЕЖ АПРИЛ 2014-та!!! Не са тези за земеделците. Други са!

Много точно казано !

Такъв безпардонен натиск върху Президента е прецедент в Българската история. Независимо как се казва той, Президентът е ИНСТИТУЦИЯ. А изказвания на лекета, като Христо Бисеров, Вигенин, Станишев, Чобанов и цялата тази банда, узурпирала Бъларският парламент са ДИРЕКТНО РУШЕНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА, В ИМЕТО НА ЧАСТНИ, ОЛИГАРХИЧНИ ИНТЕРЕСИ. ЯВНО ИМ Е БЕЗКРАЙНО НЕОБХОДИМ ТОЗИ ЕДИН МИЛИАРД НА ТЕЗИ ХОРА. И СА ГОТОВО ДА СЕ БИЯТ ЗА НЕГО, СЪС ЗЪБИ И НОКТИ. А съдбата на милионите бедни и болни българи е последната им грижа - ще им хвърлят по 40-50 лв., за да им запушат... още устата. После ще си разпределят останалите 960 000 000. ТАКОВА БЕЗОБРАЗНО ПОВЕДЕНИЕ НЯМА АНАЛОГ, ДОРИ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ. На Орешарски, Станишев, Местан и цялата тази клика, много им се иска сега да е 1947 г. И се държат, сякаш току що са спечелили Втората световна война и могат да си разпределят баницата, безнаказано... Никога не съм очаквал, че мога да бъда свидетел на такова падение.

Разпознахме те ! Ти си главният готвач на хотел Санкт Петербург :)

Ако Плевнелиев не даде вето, оставката му наистина е на дневен ред. Ще му я поискат ПРОТЕСТИРАЩИТЕ против КРАДЦИТЕ в България!!!

...яко не вервам, че ще дигнете глас срещу него, каквото и да стори.

Вие от Позитано се правите на бабаити, " ще дойдем, ще те изхвърлим ", ми елате, чакаме ме ви:(

сер`Гейшата на медито обеща да насъска избирателите на бат`салито, нормално е депесето да бълва смрадливата си гной по пеевската медия

Президентът Плевнелиев ще присъства днес в Пловдив на вечеря-ифтар по случай Рамазан Байрам в ресторанта на хотел "Санкт Петербург" по покана на главния мюфтия на мюсюлманското вероизповедание в България д-р Мустафа Хаджи. Плевнелиев ще отправи послание за здраве и благополучие пред присъстващите на празничната вечеря, сред които се очаква да бъдат парламентаристи, министри, дипломати, учени и общественици - представители на българската мюсюлманска общност. Гост на ифтара ще бъде и вицепремиерът на Турция Бекир Боздаг заедно с голяма делегация от южната ни съседка. На вечерята президентът Плевнелиев ще похапне салата, предястие от пилешко месо, основното блюдо ще бъде печено агнешко, а десертът ще бъде турският специалитет тулумбички.

и какво лошо има в това?

хахахах... ами вие сте страшни гадове. Говорите против ДПС, а тия работи не ги забелязвате. Предизвиквате у мен неистов смях.

Това се казва протокол.

Браво на тим-а и неговият собственик. Значи все пак, има полза от големите бизнесмени, които някои лумпени наричат олигарси.

Сега сигурно ще кажеш, че собственикът на Лудогорец си е спестявал от закуските, после си купил ябълка, продал я, купил си две и накрая хоп построил си стадион. Айде мола ви

...вувузелите, запишете някой университет. Статистиката показва, че на 1 700 човека един е милионер. Мислете за бизнес, мислете как да се развивате.

ОФшорки става въпрос ? За тези на другарите от сегашната тройна коалиция ли ? Ще ми трябва 1 m сайт..

ОШФОРКО ЩЕ НАЛАГА ВЕТО НА БЮДЖЕТА ВМЕСТО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ВЕДНАГА.ЕЙ ПЛЕВНЪО ЩЕ ДОЙДЕМ И ЩЕ ТЕ ИЗХВЪРЛИМ ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО КАТО МРЪСНО КОТЕ.ТИ БОКО ТИКВАТА И ЦВИНОКИО ОТДАВНА СТЕ ЗА ПАНДЕЛАТА

От чие име говориш?

.. на протестиращите?!

БСП извърши невероятно постижение обедини срещу себе си хора, с толкова различни възгледи и младежи, които не помнят камунизма Развръзката на протестите ще бъде през есента, но никой от управляващите не проумя, че от тях се иска само оставка и избори Бог не е в сила, а в правда, а тя е на страната на осъзналите се граждани,

.....добави избиратели, които никога не са си представяли, че ще дойде ден да гласуват за БСП, като основен хранител на демокрацията в България.

Принципът "разделяй и владей" работи с пълна сила. Онзи със сараите раздели България, сега само се джанкат хората и политиците а познайте кой печели от това и кой ще спечели на следващите избори?

Важно е да се спъва държавата ,работата на правителството,пък може да мине метър за офшорките.

И какво е това офшорка ? И по какъв начин ти бърка на тебе в джоба ? Има си човека пари ще ги вложи където си иска парите са си негови. Или давай по стария соц лозунг "От всеки му според способностите на всеки му според нуждите"

Това значи да не плащащ данъци за бюджета.

ДА САМО ЧЕ НЕГОВИТЕ СА ОТ ЗАВОД КАОЛИН -КОЙТО СА ГО СТРОЯЛИ ,ТВОИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ ДАЖЕ И В САБОТА -КАКТО И МОИТЕ ,КАКТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ !!! АКО БЕШЕ В БЕЛИТЕ ДАРЖАВИ ЩЕХА ДА МУ ДАДАТ 3000 ГОДИНИ ЗАТВОР -А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МОДЕРЕН ТОЯ КОНСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР !! ЩО НЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА КИПАР???? ТОЙ Е АБСОЛЮТЕН КОСТИНБРОД !!!

Някакви доказателства за офшорките?

Аз сам фирма -и когато имам лоши резултати намалям персонала -каде на света има по голяма администрация от БГ ???? за сравнение в Холандия е 6-пати по малка-за ефиктивноста,няма сравнение- А за корумпираната местна администрация трябва специален затвор да направят -няма здраво място !!!областни управители -кое по точно управлявят-на кои са нужни- да не говорим за изкуствените малки общини -развадник на корупция ,кражби,и своеволия ????? Крайно време е тия вапроси с заемите да ги пускат на РЕФЕРЕНДУМ !! другото е все едно да видя някой на улицата -да изтегла пари на негово име -аз да ги изхарча ,а той да ги враща !!! И за тоя бизнес дет щели да им плащат -КОИ ФИРМИ СА ТИЯ ?? КОИ РАБОТИ С ДАРЖАВАТА-ОСВЕН ТЯХНИТЕ ЛИЧНИ И ДАЩЕРНИ ФИРМИ-КОЯ НОРМАЛНА ФИРМА СПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРАЧКА ???? ПАЛНА МАФИЯ !!! И РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ Е АБСОЛЮТЕН КОСТИНБРОД -КАКТО И ФАНДАКОВА -ИВАН ТОТЕВ И Т.Н. ДАРЖАВАТА Е НАЙ ДОБРЕ ДА ФАЛИРА -И ДА СЕ ПОЧНЕ ОТ КОНСТИТУЦИЯТЯ -ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА !! НОМОЖЕ ДО БЕЗКРАЙ ДА ВЗИМАТ ЗАЕМИ ДЕТ НИЕ ВСИЧКИ КАТО ОБЩЕСТВО ЩЕ ГИ ВРАЩАМЕ !!

Къде беше докато Дянков за 3.5 години увеличи дълга с няколко милиарда и изпапа резерва оставен от Орешарски а / Наложи ли вето на някои от неговите бюджети.

По време на управлението ГЕРБ, брутният вътрешен дълг на държавата беше намален с около 200 милиона евро. Брутен вътрешен дълг за 2009 г. - 37.8164 млн. Брутен вътрешен дълг 2001 г. - 37.5921 млн.

Какъв дълг е увеличил,бе Кретьо?Явно феновете на Безработний са същите лъжливи...За ''резерв'' говорят фалит-майсторите....Ами с какво Дянков да им плаща договорите за самолети,гьолове и прочее ''набутки''.Пак им забравихте батаците...Сега ще оставят подобен ''резерв'' и на следващите...

дълг от 1 МЛРД ЕВРО през 2012 год!!! А какви са тези 780 млн лева с ПАДЕЖ ПРЕЗ АПРИЛ 2014 година! Не са тези 800 млн с падеж 20 АВГУСТ т.г. ДРУГИ СА!!! ВСЕ ДЯНКОВО ТВОРЕНИЕ!!! Мамини сладки забраванчовци - гърбоидчета!!!

Резерва на Орешарски не беше изпапан от Дянков, а от заложени от предишните правителства "мини". Фискален резерв 09.2009 г. - 7 691.4 млн. Фискален резерв 04.2013 г. - 5 404.8 млн.

Radostina

1 млрд. лв. заем за да се платят социалните... Аз мисля, че заем се взима когато има вьзможност да се вложат пари в едно нещо, от което ще се придобиват активи. Т.е. пари се влагат в нещо, което после вьзврьща вложеното и от което има печалба. А нашите експерти от правителството влагат само в пасиви. След няколко месеца пак ли ще взимат нов заем, за да плащат социални помощи????

Ал

Вето ще е. Нали трябва да се пречи по всякакъв начин на управляващите. Пък и друго си е паричните потоци да продължат да минават през свързани с ГЕРБ фирми...

На Позитано чакате ли с нетърпение ветото,питам аз?

В Е-Референдум секцията на Дир-а има десетки допитвания напоследък, които показват как е разделено обществото в момента - 70% са против текущото правителство и неговите решения, около 30% са за. Тук тия 30% са се разврякали като второкласници с детински и плиткиоумни обиди, без нищо конструктивно да се каже, само малоумно бръщолевене. За мен идеалното орешение (нереализируемо, за съжалени) щеше да е всички дивиденти или последствия от взимането на 1 милиард заем да се поемат от тези 30%. След като са толкова убедени, че това е добре за държавата и тя ще спечели от това, нека тези дивиденти да са за тях. На ако това донесе загуби и вреди - нека те да си ги поемат, умниците. В случая БСП и ДПС така жестоко са се разврякали, защото знаят, че при вето (което го искаме 70% от българите) ще цъфне продажните задници на турците от АТАКА и безпринцпните ДПС (след кто се съюзяват с АТАКА). Вето трябва да има не само заради това, ами защото тези пари са предвидени за крадене - няма едно смислено обяснение за какво са.

питай познатите си, колко от тях са чули за ДИР-а, а и колко от чулите са чели нещо там, плюс колко от тях са коментирали простоиите на такива като тебе. Ще се учудиш колко драстично се разминават твоите изводи с реалността!

Ал

Смислено обяснение: Рефинансиране на кредита взет от ГЕРБ в началото на зимата

Муйко, ЕС ги преведе парите още през април, точно на датата когато трябваше. Парите са възстановени, ама шайката крадци от БСП/ДПС лъже баламурниците като теб и ще ги издуха.

А вие ще поемете ли дълговете от Дянков и изпапаните милиерди от здравната каса?

ветото не би решило нищо, като свърши ваканцията, депутатите ще си прегласуват актуализацията. така че не виждам какво се пъне като глист на буца

ЧУвекЪ демонстрира лоялност!

Съвсем нормално е , че голяма част от хората като чуят думата заем им настръхват косите .Нали точно когато същия този финансов гений оглавяваше МФ и убеждаваше , че финансова криза няма да има много хора изтеглиха потребителски , ипотечни и разни други видове заеми и на собствен гръб изпитват каква "голяма придобивка за трудещите се е заема"

Дали ще има вето или не, зависи от кой клан имат по-уличаващи компромати за Плевнелиев. Аз залагам на пожарникаря!

Това,че президента ни е плевньо не е достатъчно основание добрата сума от 1 млрд да се разпредели по "подходящ" начин. Много скоростно се лапа- мвр продава сод на "подходящи" фирми щото било търговска дейност.Ами да продадат КОС, Паспортна, Кат и накрая търговското си дружество БМВ.Да , ама не- продава се готов пазар за десетки милиони!

То схемата е ясна, МВР закрива СОД, които единствени носеха приход от над 20 млн. лв-но тук важното е , че има регистрирани фирми от подставени лица на министър Цветлинко и др. серГЕЙ , които да поемат клиентите на СОД. Сещате ли се сега тъпчовци кой ви управлява, схемата е същата, която действа от 23 години. Другарите от "Бясни Курви и Педали-БКП" не са спирали да ви водят за носовете!!!

От цялата работа на никой ли не му направи впечатление, че МВФ подкрепя тегленето на кредит? В Исландия май ги бяха изгонили а ? Острови за продажба имаме ли!

МВФ са престъпници

?? Не стават нещата според това което искаме. Още по-малко ше стават ако си вирнете предишните.

Сегашната истерия против ктредита, не иозначава че няма да има кредит. Целта е - нова власт и тогава дфа се тегли кредит, ч е и по-голям.

Има значение кой ще тегли кредита и колко ще мушне в джоба ии дали въобще ще мушне там...

Вето от президента и оставка от правителството!

КЪМ БАХ МАА МУ : КОЕ Е НОВОТО КОЕТО НИЕ ДЪРТИТЕ СМРАДЛИВИ ЗАКОСТЕНЕЛИ И ИЗПЕРКАЛИ БЪЛГАРИ НЕ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИДИМ И ОЦЕНИМ ? ТОЗИ ВЪРПОС ЩЕ ГО КОПНА И ПЕЙСТВАМ ВИНАГИ КЪМ ТЕБ, ДОКАТО НЕ НИ УДОСТОИШ С ОТГОВОРА СИ. И ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, КАТО ТЕБ ЗАРАДИ РЕЦИПРОЧНОСТ.

Новото е че сега си устояваме правата, а не стоим като агнета в къщи когато виждаме че се правят нередни неща!!!!!

Как отстоявате правата си , начина по който го правите не е много заразителен засега, да не говоря подплатен с омраза. А как се отнасяте към задълженията си ? Не се заяждам, просто се отнасям със съмнение до момента до който не се убедя в правотата. Какво искате да промените Серго и как ще го постигнете ?

Ако Плевнелиев не наложи вето ще покаже, че си е идиот, ако го наложи ще го докаже е такъв. Е на сила хубост и (пРезидент) не става.

що не коментираш ТОВА: Борисов: "Актуализацията на бюджета не бива да надвишава 200 млн. лв. Затова ние предлагаме един социален пакет от 150 млн. лв. Има подписани от нас споразумения с образованието, с земеделието, там са по-малко пари 700, 800 млн. лв, които също могат да бъдат актуализирани и в рамките на 200 млн. лв. ще се справят." Обясни тази гениална мисъл - с 50 млн. да се изпълнят подписани споразумения от предишните за НЯКАКВИ СИ 700 - 800 млн.???? И да ги откриеш тези 700-800 милиона в бюджета за 2013! Но виж за това може да не се пънеш. Тиквата си казва - АЗ ПОДПИСВАХ, ама НЕ СМЯТАХ ДА ГИ ДАВАМ. Смятах да си ги ползвам като "БУФЕР"!!!

И още десет пъти да го пуснеш по-умен няма да станеш

искам УМНИТЕ и ЕНТЕЛЕГЕНТНИТЕ да го коментират. Щото според мен горното изказване на БУДАлалата си е на ИДИОТ!!!

Етикет Власт (19) Любопитно (31) Медии (1) Обшество (1) Общество (27) Политика (18) Престъпления (8) Смях (15) Спорт (1) Технологии (3) Архив 2010 (112) Декември (2) Ноември (7) Октомври (31) Септември (70) Повдигат обвинение срещу Дянков Държавата взе сърничките на Цар Киро Арест за пиян мъж, изнасилил жена си отзад Кокошка - гигант създадоха в Пловдив Гимназист изнасилвал и снимал три момченца Бойко Борисов - червено и черно Три пъти седмично секс от сервитьорка Издадоха акт за раждане на 89-годишен И котките не харесват саламите на Найденов Евродепутатка бърка инфлация с фелацио Verdana е най-безопасният шрифт за очите Топ 10 на българските милионери Депесар ходел на работа само във вторник Кметица открадна половин милион Босът на Килърите-шеф на сумото в Европа Бойко удря Слави Бинев с Октопод 2 Сергей в легло с агент на ДАНС Бизнес с Гавра ,Аце и Маце и Технокурва Малко треньор, много скандали В Пазарджик пият вода с лайна Мъж умря след платена любов с ученичка Шибидар Шибидръв шокира и Англия Софизмите на Лютви Местан Девойка топи баща си, че я насилвал Ирина Флорин проби в MTV Германия за избора на Лотар Матеус: Явно не са нам... Измамени българи се върнаха пеша от Прага Американците да ни връщат Бойко! 10-те неща, които банките крият от клиентите Гергов пред фалит, разпродава Слънчев ден" Жената на Трактора излезе от нелегалност Ламбо стана цветарка Неприятният татарин Офицер от ДС защитава Доган в съда Цигани управляват фирма на Слави Бинев Княгиня Калина губи носа си Цветанов - рекордьор на 800 м. бягане Съдът мотае делото Бесоолу Доган съди Община Стара Загора Мускулите на Бойко не плашели Атанасов Осъдиха зет на президентски съветник Mtel с пълен мононол над нета в София ДесиСлава съди СКАТ, не била пачавра Трактора ще чака дядо Коледа Бойко отказва да реже ленти в Пиринско НЕК бойкотира делото срещу Доган Как не трябва да се спи на работното място Най-популярните вицове за Бойко Борисов Разтърсват ни с данък трусове Кола пропадна в дупка-гигант Цецка ще спасява и Украйна Свещеник иска секс срещу заплащане Трактора се катурнал от кревата в ареста Доган скри дипломите си от съда Бойко и Алексей си пишели SMS-и Порно вирус плъзна в интернет Пазарджик е лидер по самоубийства Майка връзвала сина със синждир като куче Лютви Местан - царят на празните приказки Доган олекна с 27 бона Спрей замъглява номерата на колите Уточнение относно трусовете в София Контакти Сeриен убиец изпял прокурора-лихвар Ябълките с червей били най-полезни Ресторант за канибали търси дарители Гергов: Не съм глупак Арест заради цигари Направи си сам Най - доброто от Румен Петков Масони дундуркат Гергов за шеф на БСП Август (2) Най-популярните вицове за Бойко Борисов 7 коментара Попитали радио "Ереван": -Защо толкова често фалшифицират подписа на Бойко Борисов? - Защото той никога не се подписва по един и същ начин. След като прегледали крака на Бойко Борисов, доктора казва: - Ще трябва да сложим гипс. Бойко Борисов: - Къв гипс бе, плащам си! Сложете мрамор! Възкръснал бащата на Бойко Борисов и отишъл да го види. - Абе, сине, ти си будала, почнал го още от вратата. Как можа да се съгласиш да поемеш управлението на такава закъсала държава? - Ти, тате, нищо не разбираш, отговорил Бойко. Нещата са свързани. Ако държавата не беше толкова закъсала, нямаше мен да ме изберат да я управлявам. Два паяка в кабинета на премиера Бойко Борисов си говорят: -Абе, какво стана с шефа. Вече 10 дена го няма, взех да се притеснявам, казал единият. - Не се притеснявай, казал другият. Сигурно обяснява на поредната тълпа журналисти колко много работа е свършил. Но понеже в кабинета на премиера имало СРС-та ... след два дни била уволнена чистачката, поради несправяне с работата". Попитали радио Ереван: -Как си изчисли премиерът на България Бойко Борисов оценката 5 за първите 100 дни от управлението на правителството му? Радио Ереван отговорило: -Много просто. Събрал е двойката", която му писа предшественикът му Станишев и тройката" от Брюксел." * Възкръснал бай Тошо и отишъл да поздрави Бойко Борисов за първите 100 дни на правителството му. Поговорили си, спомнили си разни случки. Бай Тошо си тръгнал, а Бойко на изпроводяк го попитал: - Все пак, съжаляваш ли за нещо? - Ех, момче, въздъхнал бай Тошо. Ако по мое време имаше такава свобода на словото" и досега щях да съм министър-председател.

Малко спам:)

..че ше обяви че се оттегля от поста си щото му лъснаха кирливите ризи и се е засрамил...ама и той кат истински комсомолец изглежда срам нема ашколсун и хвала на таквизи люде те ша изведат нацията до светлото бъдеще...

То светлото бъдеще идва с теглене на заеми от името на народа....

Нарочно пиша своя коментар преди, избраният чрез мутренски дирижирани избори, президент Плевенлиев да обяви своето решение. Нищо лично! Плевенлиев има правото да избере дали да се превърне в поредната политическа проституираща личност, защитавана от СИК-аджията Борисов и приятелите си олигарси или да тръгне по пътя на морално недостижимия в историята на страната велик президент Желю Желев. Нищо лично, господине, само неопровержими факти!

Не знам какъв гражданин си, но сигурно ще ти е по приятно да говориш със Софийският областен управител от ВИС2, или с депуата от цигански произход Бат Саали който е продавал нелегален ток в Самоков...Отгоре на всичкото, твоите другарчета увеличиха с 30% заплатите на областните управители!!!!!

Днес беше намерено тефтерче с черни корици! Оказало се, че е дневника на едно едро момче, с високо кръвно. Буби му викали! Това е след 3.5 години без жена! Ден първи! Днес спах с дясната си ръка - божествено , превъзходно, невероятно. Ден втори: Днес спах с лявата си ръка - неприятно, дискомфортно, отвратително! Ден трети: Днес спах с жена - бледо подобие на лявата ръка!

"И тъй като в спора по изчезналия излишък от НЗОК не се ражда никаква истина, министър-председателят Бойко Борисов нарежда на заседание на правителството, проведено на 30 юни 2010: - Госпожо Борисова, ще Ви помоля днес с госпожа Нешева и Владислав Горанов след заседанието на МС да обясните всички тези неща, за да стане ясно на хората къде са тези пари, защото звучи, че близо половин милиард лева ги няма! Целият прелюбопитен разговор от заседанието на кабинета може да прочетете тук: {edocs}anna-hzok.doc,600,400,link{/edocs} Събраните здравни вноски от българските граждани не се използват за здраве - това вече е известно и на децата. Принципалът на здравната система, министърът на здравеопазването не знае къде са парите от Резерва на Здравната каса. Зам.-министърът на финансите, Владислав Горанов също говори забавно за парите на здравноосигурените, т. е. парите се отчитат като събрани, а ги няма, тъй като държавата не е внесла дължимите 900 млн. лв. за пенсионерите и децата и това е причината парите от здравни вноски да се пренасочват към други пера. Факт, който не е особено много коментиран в медиите, тъй като не е удобен за властта. Меко казано. В друга държава ситуацията би била скандална най-малкото! И сега си потърсете изказването на МИНИСТЪРЧЕТО ГОРАНОВ по Бюджета за НЗОК за 2013 година! Интересно си е! Просто този половин милиард СИ ГО НЯМА и тогава! ИА за другите пари от НЗОК - много вече е говорено!!!

Чудно ми е,защо разни калъфи,си правят труда да цитират дълги тъпотии?Как са ни управлявали?Ами как?!Експертно,до фалит и пълна катастрофа.Справка-Виденов.Ето ти другарю,кратко и ясно.

А пък по времето на Хан Крум как беше.....

ЦЕЛИ ТРИ ГОДИНИ ГРОБ СЕ ОБЯСНЯВАХА ЗА ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ДЕЦАТА. Вземи си календарчето и се убеди: от 2010-та чак до 2012 год. В изказването на Министърчето пред ПАРЛАМЕНТА всичко е посочено по години ТОЧНО и ЯСНО!! А ти искаш с една дума да ти се каже - ДА ОТКРАДНАХА 2 млрд от БЮДЖЕТА НА НЗОК. Дори и Конституционнния съд им го каза. Ама ти всеу още не вярваш!! Проблемът СИ Е ИЗЦЯЛО ТВОЙ!!!

BahMaaMu от шамар по гръб падал ли си?

Двама комунисти пият и празнуват девети септември. Вече пийнали добре. Единия казва: - Отново сме на власт. Що не вземем да конфискуваме на Доган имотите пак? - Не може, сега сме коалиция.

В официален отговор от КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР се потвърждават всички разкрития на Агенция БГНЕС за ПОК "Доверие". 3 част Прокопиев и Плевнелиев продължават да държат здраво в ръце контрола над ключовото за бизнеса дружество "Грийн Ейкърс"(собственик на акции в ПОК "Доверие" и очевиден лост за финансиране през пенсионните фондове) дори и след смяната на собствеността в него. Нещо повече, връзките им се затвърждават, естествено отново чрез подставени лица. През 2010 г. кампанията по изчистване от офшорки (или поне замазване на следите) протича и в "Грийн Ейкърс". То става еднолична собственост на "АМ рисърч", като изкупува предприятието от Hanford Consultancy (Overseas) limited. По това време "АМ рисърч" е вече директна собственост на "Алфа финанс холдинг". Но две години по-рано то е друга платформа за общ бизнес на Прокопиев и Плевнелиев. Собственици на дружеството по това време са БАПТО - СЛАВИК ВЕНЧЪРС ЛИМИТИД - МАЛТА със 72% и добре позната Hanford Consultancy (Overseas) limited - Кипър с 28%. БАПТО - СЛАВИК ВЕНЧЪРС ЛИМИТИД - МАЛТА се представлява от Христо Москов, който има редица съвместни дружества с Росен и Юлияна Плевнелиеви, и участва в управлението на свързани с тях фирми. Москов например учредява фирмата "Аклади имобилиен" ЕООД като своя еднолична собственост, но през октомври 2007 г. дружеството се преобразува в ООД и в него съдружници с по 50% стават "Брейкаут" ЕООД (на Христо Москов) и "Плевнелиеви" ООД (представлявано от управителя Росен Плевнелиев). През декември 2006 г. пък "СИ Ю Пропърти" ЕООД е учредено от Христо Москов и Юлияна Плевнелиева като съдружници с управител Христо Москов. Историческото преплитане на бизнес интересите на Прокопиев и Плевнелиев само показва, че в принципната позиция на държавния глава да не се позволява смяната на собствеността в "Доверие" може би стоят доста по-безпринципни съображения.

Тотални простотии, изсмукани от нищото от БГНЕС, обвързана с БСП и ДПС. Тотални партенки за връзки м/у фирми на президента и Прокопиев. В-к "Капитал" постоянно прави все нови и нови разкрития за желаната от БСП и ДПС придобивка на Пенсионния фонд (бъдещия собственик на ПФК "Доверие" ще е КТБ). Ако комунетата успеят да го купят, ще извиват ръцете на всички чрез фонда. Та ако Прокопиев е замесен, надали собствения му вестник щеше да се задълбава така по темата за "Доверие". Още една долна и смрадлива лъжа на комуноидите!

Плевнелиев е затънал до ушите в лайна, с афери от всякакъв тип и се чуди как да отклонява вниманието, до такава степен, че пречи на всички, даже и на неговите си от герб.

Министърът на финансите Чобанов се загледал в една витрина: - Я, колко евтино сако! А само се оплакват от високите цени! - Господин министре, това е ателие за химическо чистене. . .

Не пробутвай стари вицове от управлението на Дянков

Имаш грешка, мутро сикаджийска! Агент Гоце никога не се е заяждал с правителството на банкянската мутра! Даже напротив! Бяха отлична симбиоза! И взаимно си прикриваха чудовищните далавери, злоупотреби с власт, безобразия и чиста проба престъпления! Ако си забравил, мутро сикаджийска, напомням ти, че когато се създаде престъпната мутренска групировка, наречена пратия ГЕРБ, така наречменият й лидер - една неграмотна банкянска кратуна, забрани на членовете си да говорят за Гоце! Тоест, забрани им и дума да не обелват против него!

Да започнем обратно броене.....Остават час и 55 минути до ВЕТО......тик так тик так тик так.....

недей така младеж-нагнетяваш напреженито-форумните комундета безмозачни може да изпраднат в паника.

Аз се опасявам от напрежение да не пръднат комундетата от форума.....

В официален отговор от КОМИСИЯТА ЗА ФИНАНСОВ НАДЗОР се потвърждават всички разкрития на Агенция БГНЕС за ПОК "Доверие". 2 част В основата на схемата обаче стоят компании, регистрирани под юрисдикцията на специалната зона на Кипър, зад които се прокрадва сянката на Росен Плевнелиев в партньорството на Прокопиев. Затова и едва ли е случайна настойчивата позиция на държавния глава, който открито се противопостави на договорената продажба на мажоритарния пакет в "Доверие". Разследването показа и още, че в акционерната книга на ПОК "Доверие" сред собствениците е и дружеството "Грийн Ейкърс". Но по-детайлен преглед на партидата на "Грийн Ейкърс" показва смущаваща свързаност с президента. Дружеството също участва в сделката по отклоняването на милиони при продажбата на акциите в "Каолин" преди малко повече от месец. Но то е и деен участник в бизнеса на Росен Плевнелиев. Телевизионното разследване показа, че от 2005 г. бизнесменът Росен Плевнелиев е управител на дружеството "Бългериън Резиденшъл Парк", което строи "Резиденшъл парк София" настоящия дом на президентското семейство. От 2008 г., когато започва активната търговия с жилищата, две кипърски компании Wyclef holding limited и заветната Stallberg investments limited заедно с фирмата "Плевнелиеви ООД" купуват по 33% от акциите на строителя, а Юлияна Плевнелиева сменя мъжа си като управител на компанията-строител. Офшорките и Плевнелиеви се изнасят от дружеството заедно, така както и влизат, в края на 2010 г. Тогава за първи път Плевнелиев настойчиво започва да се спряга за бъдеща номинация на ГЕРБ за президент и името му очевидно трябва да бъде изчистено от "офшорното" влияние.

вече куцо и сакато започна да разбира от икономика и финанси. Слушах двама професори п по тези дисциплини, които казаха, че няма нищо страшно да се тегли един милиард, сума която не е притеснителна за изплащане. При положение, че мутрагена е теглил повече от четири милиарда и плевньо си е траел, защо сега изведнъж взе позиция... за да се хареса на протестиращите ли или защото такава е позицията на гърбавите, които го издигнаха и избраха с фалшификации.

Ще вземат миларда и ще си го сложат в джоба, след това ще се правят на леко разсеяни, раята ще протестира и ще връща миларда с жълти стотинки години на ред. Ще останат в спомените Ви като: Правителството за един милард:(

Е като си голям отворко обясни как ще стане.

Ще "усвоят" миларда по същата схема както от времето на предишната тройна коалиция:(

Закрита сбирка на новата тройната коалиция в Банско. - Какво ще правим? ЕС ни спря почти всички пари? - Почваме да си лапкаме от новия бюджет. . .

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАЛОЖЕТЕ ВЕТО, НЕКА ДОШЛИТЕ С ИЗМАМА НА ВЛАСТ ДА БРЪКНАТ В ПАРТИЙНИТЕ СИ КАСИ И ОТ ТАМ ДА СЕ РАЗПЛАТЯТ С ТЕЗИ КОИТО ИМ ПОМОГНАХА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА. МАФИЯТА САМА ЩЕ ГИ ОЧИСТИ И ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ЗАВИНАГИ ОТ ТЯХ

Да помислим. Ако ПРезидента наложи вето, това ще е сигнал че ПРокопиевчетата ще продължат да търсят оставка на всяка цена. Също така ще означава доста стабилно развитие на темите: - Офшорни сметки; - Фирми, регистрирани в Офшорни зони, с капитал 14 паунда, без телефон и имейл, искащи да придобият бизнеси за милиарди в България; - Изборни нарушения от последният ПРезидентски вот; - Ролята на ПРезидента в събитията с оставката на ББ... и т.н. А, какво става ако няма ВЕТО? Това ще означава, че играчите са се разбрали - т.е. имаме сделка. Е имаме ли сделка? Много интересна ПРесконференция се очертава...