Плевнелиев и Попова - кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев и министърът на правосъдието Маргарита Попова са кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Попова - кандидат-президентската двойка на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата са толкова силни като кандидатура, че няма смисъл да участват в предизборни дебати и да правят някакви реклами. Просто се явяват и печелят, за години напред. Защо да слушат глупостите на Калфата, баба Душана или Наско Семов, който знаел всичко на този свят. Или на други знайни и незнайни кандидати за президентска субсидия.....

герберастите ни загубиха отдавна като електорат - в началото ББ като милееше за народа поне укилвахме телевизора, а сега като му видя самозабравилата се мутра - директно сменям канала.Как ме е яд, че гласувах за ГЕРБ.Оглеждам познатите си - май никой не ги харесва, всеки е разочарован

Абе хм ти не си ли комунист под прикритие.Моите познати не са разичаеовани а напротив .

уникално самовлубени хорица с бедни душици *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТИЯ ЛУСТРОСАНИ -С НАРОДНИ ЛУДИ ПАРИ-ТИПОВЕ..ЗАЩО СЕ ХИЛЯТ НА СНИМКИТЕ,ЧЕ ЧАК ЩЕ СЕ ПОДХЛЪЗНАТ ОТ ЛИГАВЕНЕ?? ЗАПЛАТАТА ВЧЕРА МИНИМАЛНА 1000 ЕВРО ЛИ СТАНА..???? иЛИ НИ ВЪРНАХА ВАРДАРСКА МАКЕДОНИЯ?? ИЛИ БЪЛГАРИЯ Е НОВИЯ СВЕТОВЕН ЛИДЕР??А,ДА,НА МИЛИОНЧЕТАТ СИ СЕ СМЕЯТ..И НА ГЛАМАВИЯ НАРОД,КОЙТО ИМ ДАДЕ ВСИЧКО У РЪЦЕТЕ И МИЛИОНЕРИ ГИ НАПРАВИ..ПЪК ТОЙ ДА ДЖАПА ГОЛ И БОС,МИЗЕРНИУКА,ИЗ ПРАХОЛЯКА НА БЕЛИТЕ СТРАНИ ДЕТО СА...НА ГОРНИЯ СВЯТ!НЕ ТУКА,ДОЛУ..У ДУПКАТА!

Стягайте багажеца за у дома.

КАТО ВЛЮБЕНА ДВОЙКА

За всички и за самия индивид плевнелиев е пределно ясно, че не става за министър, да не говорим за президент. Това е просто елегантен начин, той да излезе от политиката, след като загуби изборите.

Плевнелиев беше срам за мррб и строителния бизнес, сега се опитва да стане срам за страната.

маргарита попова - От 2001 до 200ч е хоноруван преподавател във ВИПОНД МВР, където обучава дознатели по Наказателен процес. боико борисов - На 1 септември 2001 година с указ на Президента на република България Петър Стоянов Бойко Борисов е назначен на длъжност Главен секретар на МВР ш1зщ и е повишен в звание полковник от МВР. явно боико борисов си е подготвял кадрите за бъдеще. интересното е че за да назначат обикновен полицаи на работа критериите са да бъде с кристално досие. а боико борисов как покрива тези изисквания като в интернет е пълно с информация в обратна посока. или ни правят на тъпи. аре стига с тия правешки номера.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Ще е изненада, ако сме на балотаж", казва Маргарита Попова и е права! /Така де, дали ще стигнат до балотаж!/ След това изказване Виждате ли колко е сигурна горката съдебна министерка!? Тя е сигурна, че няма нужда ние , обикновените хора , да гласуваме изобщо! След това изказване, има ли някой, който ще обича вицето Марга Попова?!

Изглежда, че не е истина, че ЕС ни уважава и специално ни иска в Шенген, заради успехите в борбата с корупцията и лошата съдебна система! А ние ще си избираме Плевнелиев и Попова като уважавани от ЕС и специално от Германия?! /Не, че искам да сме в ЕС и Шенген, но това е едно от твърденията в полза на кандидат Президента и вицто на ГЕРБ! Вижте днешна статия тук за отношението на Германия към членството на България в Шенген./

Мале каква романтична снимка! Почти любовна! Какво ще каже жена му на Росенчо? Ох... просълзих се.

Освен работа и задължения в тези хора има и романтика.

хахахха,има,абсИлютно!!като тая романтика да имаш 6-7 имота за 10 милиончета по света и у нас,хаха! В последна,омърсена,оакана,мизерна България!!Зашо раята не е като него,като тях-милионер/? защо тая рая е некадърна,а пък те-виж какви кадърници са! Абе копаят пари кеш ората,на стекове,на мастербоксове(фащате,нали?:-) )на чували..изкарват,могат, намират..иманярстват,хаха!абе,стягайте канапа си около гащите ви и..вървете ги гонете,хаха! ТРАГЕДИЯ!!

Ако сте говорили и 2 минути с Плевнелиев, ще разберете що за стока е. Страхливо човече, което се подмазва на по-силните. Не говоря за Борисов - а за останалите с коите се сблъскваше като беше шеф на Линднер. Абсолютен лицемер и мижетурка. От строителство не вдева нищо в детайли - само повърхностни знания, и като му покажеш че не разбира - хитро се измъква с усмивчици и празни приказки. Нищо мъжко няма в него. Мене ме дразни.

Да говорил съм с този от снимката!Абсолютно прав си че този е послушник и почти нищо ни разбира от строителство,а за икономка да не говорим!На срещата не чух нито една дума за проекта който обсъждахме,само ни предлагаше бланковите договори на" Линднер"?!?!

Свидетел съм как съвсем нормални коментари подкрепящи кандидат президентите се трият. То се вижда и по избраните. Явно човек не може да изкаже свободно мнението си тук. Жалко.

Сега ли разбра. Това са условията в този форум.

Има ли нормален човек, който да не гласува положително за тази кандидат - президентска двойка??? Не става дума за форумните глупаци, а за нормалните, работливи и разумни хора, които имат семейство и задължения, плащат данъци и осигуровки и се грижат за прехраната в дома си. Няма ... Ще гласуват за избраниците на ГЕРБ повсеместно. Но форумите остават за форумните глупаци, един от които май съм и аз...щом съм тук по това време.

Има и то много.Герб не са дошли на власт за да възкресяват червени комуноидни фигури като Плевнелиев.Все пак можем да използваме компютрите си и за друго освен да пишем по форуми,например да проучим някого.Плевнелиев е първия и единствения човек получил лиценз да праща строителни работници в Германия.Това става с подписа на тогавашната министърка Емилия Масларова.После работи с немска фирма инвеститори в която са хора от Бг известни като "хората с куфарчетата" или Лукановия кръг.Ето откъде идва мистериозното богатство на червения Плевнелиев.

Не ти вярвам, ама хич...Защото познавам Росен и знам как стоят нещата. А вие, дето можете да работите с компютри, чак до Масларова и Луканов ли стигнахте? Занимавахте се с мистериозните гаражи на Цветанов, сега с къщите на Плевнелиев. Затова хората не ви вярват...

Г-жо/г-не, дано написаното от Вас да съдържа ужасен сарказъм, защото в противен случай сте за 4-ти километър.. " нормалните, работливи и разумни хора, които имат семейство и задължения, плащат данъци и осигуровки и се грижат за прехраната в дома си.." трябва да правят това не в България, а в друга държава, където управляващите ги няма да се хилят като тикви от репортажи и снимки и да ограбват бъдещето на тях и техните деца.

Като няма аргументи, човек мисли за 4 - ти километър. И вместо да се насочи натам, където му прилича, ,,праща" другите хора.

Боже, пази България!

Станаха ли бройките ?

Това е фарс, нищо друго.

ма кой ти каза, че тоя тапанр ги мисли нещата ??????? борко може само да си бърка ф нуса ! нищо повече. а че избират разни кукли то е ясно

Като за начало се научи да пишеш правилно за да те разбираме какво искаш да кажеш. И е ясно, че една голяма част от коментарите са твои по начина по който пишеш. Повтаряш се.

Защо ли ни е президент? Безгласна буква?!

Плевнелиев е агент на чужди интереси в Б-я и за това е вреден не само като кандидатпрез. а и като обикновен граждабин и трябва да бъде поставен под надзор на службите.

Българите си намират зорлем душманите. А около тоя психопат плевнелиев живо не расте, колко хора е уморил, даже с жена си се разведе заради службогонство, кариеризъм и мангизи, като че ли в гроба ще го занесе.

Явно живеш в измислен свят. Свят, който с твоето мислене скоро няма да достигнеш.

Защо нямаше обявена кандидатура толкова време? Е видяхте защо. Всичко щеше да е в помия. Ако имаше възможност Бойко щеше да я направи три дена преди изборите.

След като животът му е помия, то естествено това да се вижда около него. Точно за да се види от хората какъв кандидат за даден пост им се предлага, то трябва да бъде проучен от далече. Макар че това не влияе на голямата част от гласоподавателите, на които и магаре да посочат за кандидат пак ще гласуват за него. Каквито са повечето от гербаджиите в парламента - "ЕКСПЕРТИ"- милиционери.

Жалко изхабипа отличника.Росен и Фидосова бяха по силния екип за снимка и клип. Първия ще пръска слюнки докато внушава, че е "ксперт" другия /ла ... воз/ ще пърди в напъните си към БСП, ДПС и останалите гладни.

Всеки знае Как кой - правителството на колонията- България е американистанско

Как кой - правителството на колонията- България е американистанско

Имаше един кандидат за кмет на Русе - Пазарджиев.Нерде Русе, нерде Пазарджик.Хайде да не се занимаваме с фамилиите, а с хората.Че то, както вече писах Софиянски спокойно може да стане Чунчо със звание поручик.Малко етика.

Лошото е, че ще стане. Безумното количество малоумници в страната ще го избере.

ГЕРБ оново отвя опозиционните смешковци на бунището. Колкото и да са кресливи и врекливи, стават все по-смешни.То е от бой, все ядат бой. Бойко е национален обединител и всички ще гласуват за неговите избранници. Плевнелиев и Попова са окончателни победители още на първи тур. Но форумите остават и всеки може да пише каквото си иска. А е толкова ясно...

Що не си напишеш ЕГН-то. Моментално ще станеш част от прислугата на президента Плевнелиев. Ще бъдеш подлога и известно време ще получаваш добри пари. Но трябва да знаеш, че господарите, като им дойде края първо убиват Слугите. Чети книги .

Тоталитаризъм по герберски, не, благодаря. Всичко друго само не това.

абе този Плевнялиев мислех,че е от Плевен като каза малко градче а той бил от Г.Делчев- поне да беше Неврокопски а , то празна плевня. Как му е бащиното име - да не се окаже, че е мюслмааани - значи 500хил.гласа от мюслитата му са вързани!

Не знаех, че Плевен, който е един от най-големите градове на България е малко градче, но...

Ей много ви е яд на преуспелите българи! Смотан ибрикчия. Що не ходиш да духаш супата?

Я ходи да си намереш магаренцето ха ха .

Тоя път комунягите от Гроб дето ни окрадоха ще ядат по голям бой отколкото Петър Стоянов когато загуби изборите катастрофално.

БОГ да пази правителството на Република България, сформирано от Бойко Борисов. Плевнелиев и Попова са новият президентски екип на Р.България. Успех.

Бог да пази България от малоумни лумпеняги гласуващи за полуидиоти независимо от партийната им принадлежност

Смях! Има да чаааака!!!

Нищо не се знае за тези двамата с изключение на факта, че са подготвени за марионетки на Боко. При всички положения, президента не трябва да е послушен изпълнител. А и е абсурдно за гласувам за кандидат на партия която без да му мисли разреши на Шеврон да изсипва токсични химикали под земята ни, във водата която пием.

И ЗА МЕН 4-ТИ БЕШЕ ЛИЧНА ДАТА. НАПИХ СЕ ОТ РАДОСТ ЗА ИЗБОРА ТИ ТИКВО! И ГИ НАЗНАЧИ НАЛИ. ЩЕ ТИ ВИДИМ СМЕТКАТА!

Поне употребявай добър алкохол. Вониш от далеч.

От както Абсурдистан стана Герберистан, нещата вървят все по-зле във всички сфери и отрасли, въпреки заклинанията на т.н. управляващи и нечовешките услия на платените медии и агенции да надуват рейтинзи и да представят всичко в розово. Тази власт е изчерпана, мъртвородена, безидейна, некомпетентна, поддържана от спестяванията на българите, които от бедни стават безнадежно бедни. От същите тези спестявания се финансира и този жалък и сапунен водевил, с лоши актьори в главните роли с измъчени гримаси на фалшиви усмивки. Резултатите от двете години управление на арогантната некомпетентност не оставят ни най-малък шанс за успех на тези кандидати, защото никой доброволно не би си причинил подобо зло, както преди две години.

нека да са 20 години . Ще стигнат. Ще свикнеш. Ще искаш още толкова.

На фона на този арогантен лъжец и далавераджия от снимката, Първанов изглежда направо като бог. А е странно, защото са от едно и също ДКМС и БКП, израстнали са с една и съща идеология. Със сигурност България няма нужда от поредния комунист на този пост, но още по некомпетентен и непредставителен от предишния.

Боже с главно "Б". Господ Бог трябва да пази Майка България от много мишоци. Ако мислиш, че патриотизма се състои само да споменеш името Господне и трагично да назовеш България Майчица. Търсиш актьорското у себе си ти. Дали се гледаш на огледалото, а!

Лъжеминистър се кандидатира за лъжепрезидент.

Тоя се оля в мррб, вместо да го изритат го пращат за президент, просто катастрофа за която всички плащаме.

Тоя комсомолец плевнелиев, никога не е имал уважение към никого и нищо. Зад изкуствената пластмасова усмивка се крие злобно и отмъстително същество, с ограничени и закостенели виждания, вгледано само в себе си и собствените интереси. Изобщо е пълна противоположност с това с което така упорито този индивид се саморекламира с и без повод.

Щял да опитва с президенската институция, ей вече видяхме жалките му некомпетентни опити в мррб. Нищо не излезе, триста хиляди безработни в строителството, никакви законодателни промени, абсолютно нищо, освен пътя към незаконната си вила в Черноморец. И този индивид щял да се опитв....Няма да сме опитни зайчета на случйни далавераджии.

Новата президентска двойка ще промени всичко в съдилищата. Точно от това се страхува доган този път затвора не му мърда...затова се моли за предсрочни избори

Кандидатемигранта плевнелиев, сега е кандидатнезнам какво си...

Плевнелиев не е кандидат емигрант, а успешен емигрант. Точно затова вярвам, че ще бъде и успешен президент. Съветвам ви да помислите малко преди да пишете, иначе превръщате форума в сбирка на немислещи.

Успешен емигрант с партийни пари , я не ставай смешен ... Добър пиар са му спретнали на Плевнелиев - спал бил по паркингите, дрън дрън... Моля ви събудете се ! Съвсем за идиоти ни взеха

Тоя шашмаджия плевнелиев, не стига, че е кнадидатемигрант, но е изхвърлен от Германия с черен печат, за драстични нарушения на финансови и визови закони. А САЩ пък не му дават изобщо виза, като съмнителен и неблагонадежден.

Това, доколкото знам, е гьобелсова пропаганда - една лъжа, повторена няколко пъти, става истина.

Каква красотта какво европейско излъчване!!!!!!!Тпи мрънка ,а тя ще маже!!!!!!Господи дай на хората сила и и дано милят когато гласуват!!!

...изречения си допуснала десет грешки. Три изречения, в които имаш претенции за нещо. Но не заслужаваш--това за което претендираш, изисква ценз--образование, интелект и обективен поглед върху нещата. Не пискай, ти сама си избрала този статус на нищото.

Не ми се яде асфалт и не ми се слушат хора, които не уважават народа си.

То пък като слушаш, какво ли чуваш?! Аман от папагали като теб. Ако не е асфалта, още много поколения след теб ще се чудят какво да ядат.

а що не минеш по някоя от прословутите отсечки да видиш колконекачествено е всичко.Режат ленти и до там . Я се разходи на края на магистрала Хемус, след прерязаната лента сега там има само цигански катун. И помен няма от машините и работниците, които бяха строили там з аоткриването. Какви магистрали ,какви пет лева, дори и това не строят като хората.

Паднаха маските, нито са независими нито специалисти, а обикновенни службогонци. Никога няма да гласувам за тия службогонци.

Дай Боже, повече успешни хора в групата на "службогонците"! Много по-страшни са некадърните службогонци, пишман историци, пишман политици.

Попова-минитърката на правосъдието за 2 години си свърши работата и реформира ЦЯЛАТА съдебната система, НАСТАНА справедливост в цяла България и сега за награда вицепрезидент. Плевенлиев пък е едно сламено чучело с ухилена физиономия-хората нямат работа, не могат да си плащат сметките той им се хили- ЩЕ БЪДА ВАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ...

Какво очакваш? Да се разплаче пред камерата от умиление към социално слабите? Така ли ще им помогне или като направи един успешен мандат.

И какво, като комсомолският секретар може да разтяга локуми, да се плюнчи и облизва, като дрънка високопарни приказки със съдържание 0? Това ще ни стопли ли?

Какво високопарно каза Плевнелиев, че не си спомням. Ако него не го разбираш, не зная какво чуваш, когато слушаш Гоце, Сергей, Доган и компания.

А,бе,"Демократ"нямаш ли някаква служебна или домашна работа ,ами дежуриш в този форум и ръсиш глупости от сутрин до вечер?!Като си демократ позволи на хората да си напишат свободно мнението -ами се учите от вашия вожд и учител-псевдодемократ ББ.

ти си като някакъв паразит