Плевнелиев чака от парламента правила за бонусите

Очаквам в парламента да се "изковат" промени в закона за администрацията, които най-после да гарантират правила за мотивирана работа на държавната администрация.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев чака от парламента правила за бонусите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви правила? Какви бонуси? Всички на държавна работа да работят с минимална заплата. Едва тогава ще видим кой може да работи. Като излезем от кризата, т.е. когато безработицата падне под 1 %, тогава може да се увеличат заплатите на чиновниците. Да не говорим за този измислен президент, който нищо не работи , а харчи държавни пари и няма никакъв резултат.

За Шенген ,Плевнелиев каза: "България трябва да е търпелив член ." Незнам какво иска да каже ?!

Незабавна отставка на тоя зализан мухльо. Друго обещаваше пред два месеца "обдинитлю".

г-н Палячо не чакайнищо от парламента , а от генерала и се моли мисълта му да изпревари устата защото иначе много ще чакаш.

ПЕНЧО АМИ ПРОЧЕТИ ЗАКОНА БРЕ?

Всъщност клоунът Плевнелиев ,просто Повтори думите на палячото Борисов !? Ама по друг начин! Няма де чудно,ако след края на ГЕРБ, Народа да поиска Забраната им със закон !

Правилата се създават от взимащите.И пак те гласуват кой да не взима- пенсионерите жалки за тях е криза и малки постни пици. В Германия и осталия бял свят има само заплати -високи, ниски според позицията и никакви ама никави други кинти.

Тоя какво мучи, боко тиквата разрешил ли му е да говори? Тоя комсомолец лятото разправяше как не разбирал от политика и не ставал за президент, сега се пъчи какъв велик президент щял да става. Как се изучи за 6 месеца бе?

Най-правилно ще е всички бонуси да отиват в касата на ГЕРБ

Тиквата: Няма как две 1-ви дами да имаме, и без това цялото президентство е излишен тежък харч за данъкоплатеца, за това оставяме тази на cнимката!

Начислени суми за възнаграждения на управителите и контролни органи на общинските търговски дружества. Средно месечно възнаграждение по Договор за управление и контрол /2011г/: "Топлофикация-София" ЕАД - 3629лв "Метрополитен" ЕАД - 2870 лв "Строителен автотр." ЕАД - 2800 лв "Столичен електротр." ЕАД - 3917 лв "Софийски имоти" ЕАД - 2433 лв "ЦГМ" ЕООД - 2956 лв "Чистота-Искър" ЕООД - 2956 лв "ГИС - София" ЕООД - 3089 лв

Жалко за институцията, какви хора са там.

Бонуси ще върна след като видя, че Боко е върнал неговите комисионни като премиер и кмет. И да ме уволни какво? Никой премиер не е повторил мандат. Сменям партията за четвърти път и догодина с новите спасители.

А в Афганистан как е решен въпроса с бонусите?Проучихте ли тамошния опит?

Летейки в американски самолет е нямало как да излиза извън рамката на задача си.....

ЗАТОВА СЕ НАЛАГА ПРИСЪСТВИЕТО НА ПЪРВА ДАМА !!!!!!

Първо на първо бонуси НЕ трябва да има в бюджетни организации! Ако някой е работил извънредно има си наредба как се плаща извънредния труд. От къде на къде частните фирми ще е свръх натоварено, ще се спазват закони и наредби, а в държавните структури ще е 5 за 4?! От къде на къде ще си раздават бонуси с чужди пари!? Аз от моите трудно изкарани данъци НЕ позволявам да се раздават бонуси и то защото се се разбра как с умишлено обявени ниски заплати се отблъскват кадърни хора и се назначават наши хора, които после си слагат бонус колкото си искат и така заплатата им става в пъти повече и от най-кадърните. Е няма да я бъде тази!

Алеко, Алеко, много мъдър си бил!

Поредното доказателство, че на България въобще не е нужна президентска институция, достатъчно сме забатачили, че и тези да храним.

Какви правила бе комсомолец? Нови хватки за тъпчене на джобовете, докато баламосват пенсионерите ли? Ей, няма мярка на наглостта на това управление. Заграбиха и подчиниха всяка власт и сега искат да погребат и малкото останало от демокрацията.

Първо поне достойни заплати и пенсии и после ковете бонуси премии и т. н.!