17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ходи се отчитай пред Боко !!!

КОМУНИСТИЧЕСКИ КЪРЛЕЖИ – САМО СМУЧЕТЕ ЖИВЕЦА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ

Може и да има за някой полезност от статията. Но е показателно, че за 2019г. събраното от ДДС е 11.1 милиарда лева, а за 2020г. е 7.6 милиарда лева. ДДС е върху стоките които се купуват. Така че извода е, че потреблението се е свило почти с 1/3-та. А ковида не е от началото на 2020г.

Отдъхнах си, все още не сме длъжни сега да плащаме данъци за приходите, които ще получим догодина. Щото на някой топ-гербераст може да му хрумне и такава иновация...

Тия глупаци не я направиха тази декларация да може да се зарежда автоматично и само да си направим корекциите, за e-mail адрес и телефон или кото там ни се е променило ами половината трябва наново да се въвежда. Освен това старата е пазят или download-ваш в PDF формат only, a новата задължително ако ще я upload-ваш иска файла да е XML. На всичкото отгоре от де да знам кога работодателя ще прати данните към НАП и тия в НАП към моята декларация. Имат телефон имат и е-mail. Ами уведомете ни като сте готови с годишния доход та да я подпишем без да влизаме 3 месеца всеки ден та да разберем кога сте готови за нашия подпис.

На този колко му е заплатата?

Палете такситата и идвайте тук в град Разград.Не можем да сварим на поръчките има много работа,клиентите фърлят големи бакшиши,

Тая путка още ли е в Нап? Ебати подпухналия гъзолизец.

само р. овч. и корнелия нинова ще премахнат данъците..

само р. овч. и корнелия нинова ще премахнат данъците, които пращаме заради герб

само р. овч. и корнелия нинова ще премахнат данъците, които плащаме заради герб

На мутрата ще му попълните ли декларация и ще искате ли данък за пълното чекмедже с евра, щото там данъка ще е колкото пенсиите за 2021

След като този почти не разори с наредбата за касовите апарати и СУПТО, сега излиза да ни каже, че в същност промени няма ?!

Плащам си данъците редовно. Изряден съм към държавата. Само се чудя защо държавата не е изрядна към мен? Поради тази причина, при първа възможност възнамерявам да плащам данъци другаде.

Бачваров прост ГЕРБЕРСКИ изрод си, какво стана с Наредба Н 18 и подготовката ви чрез СУПТО да крадете бизнеси! Бачваров говоротил на мафията си, кога ще кажеш нещо и за теча на данни от НАП, виновни има ли или гузно мълчите! Бачваров нещо да кажеш до кога НАП ще е бухалката на изродите от ГЕРБ за саморазправа с неудобните и кражба на бизнеси! ОСТАВКА лъжец пропаднал!

От днес се виждат само данаците за коли..., а за недвижими имоти ? по нова телевизия казаха от Днес...се плащат данаци...

Даживяхме да им уврат главите и да направят нещо смислено ,браво !

Кога започвате да съкращавате трайно и масово служители от държавна администрация? Българите не искат да ги хранят повече! И без това са безполезни за народа!