17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога започвате да съкращавате трайно и масово служители от държавна администрация? Българите не искат да ги хранят повече! И без това са безполезни за народа!

Даживяхме да им уврат главите и да направят нещо смислено ,браво !

От днес се виждат само данаците за коли..., а за недвижими имоти ? по нова телевизия казаха от Днес...се плащат данаци...

Бачваров прост ГЕРБЕРСКИ изрод си, какво стана с Наредба Н 18 и подготовката ви чрез СУПТО да крадете бизнеси! Бачваров говоротил на мафията си, кога ще кажеш нещо и за теча на данни от НАП, виновни има ли или гузно мълчите! Бачваров нещо да кажеш до кога НАП ще е бухалката на изродите от ГЕРБ за саморазправа с неудобните и кражба на бизнеси! ОСТАВКА лъжец пропаднал!

Плащам си данъците редовно. Изряден съм към държавата. Само се чудя защо държавата не е изрядна към мен? Поради тази причина, при първа възможност възнамерявам да плащам данъци другаде.

След като този почти не разори с наредбата за касовите апарати и СУПТО, сега излиза да ни каже, че в същност промени няма ?!

На мутрата ще му попълните ли декларация и ще искате ли данък за пълното чекмедже с евра, щото там данъка ще е колкото пенсиите за 2021

само р. овч. и корнелия нинова ще премахнат данъците, които плащаме заради герб

Тая путка още ли е в Нап? Ебати подпухналия гъзолизец.

Палете такситата и идвайте тук в град Разград.Не можем да сварим на поръчките има много работа,клиентите фърлят големи бакшиши,

На този колко му е заплатата?

Тия глупаци не я направиха тази декларация да може да се зарежда автоматично и само да си направим корекциите, за e-mail адрес и телефон или кото там ни се е променило ами половината трябва наново да се въвежда. Освен това старата е пазят или download-ваш в PDF формат only, a новата задължително ако ще я upload-ваш иска файла да е XML. На всичкото отгоре от де да знам кога работодателя ще прати данните към НАП и тия в НАП към моята декларация. Имат телефон имат и е-mail. Ами уведомете ни като сте готови с годишния доход та да я подпишем без да влизаме 3 месеца всеки ден та да разберем кога сте готови за нашия подпис.

Отдъхнах си, все още не сме длъжни сега да плащаме данъци за приходите, които ще получим догодина. Щото на някой топ-гербераст може да му хрумне и такава иновация...

само р. овч. и корнелия нинова ще премахнат данъците..

Може и да има за някой полезност от статията. Но е показателно, че за 2019г. събраното от ДДС е 11.1 милиарда лева, а за 2020г. е 7.6 милиарда лева. ДДС е върху стоките които се купуват. Така че извода е, че потреблението се е свило почти с 1/3-та. А ковида не е от началото на 2020г.

КОМУНИСТИЧЕСКИ КЪРЛЕЖИ – САМО СМУЧЕТЕ ЖИВЕЦА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ

Ходи се отчитай пред Боко !!!

само р. овч. и корнелия нинова ще премахнат данъците, които пращаме заради герб