Ромите в България били 870 000, според ЦРУ

870 000 души са ромите в България. Данните са на ЦРУ. Това обяви пред bTV лидерът на “Евророма” Цветелин Кънчев.

Обратно в новината

Коментари - Ромите в България били 870 000, според ЦРУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не знае колко са циганите. По две причини. първо, самите цигани лъжат. като дърти цигани. и ако имат гювеч, ще се пишат и ескимоси-албиноси. Така че на информация дадена от цигани няма защо да се доверяваме. Очевидно че много цигани с се писали турци. Друга част са се писали българи. Така е по-удобно, а една част просто ги е срам да се водят цигани. Колко са се писали турци и колко българи е много трудно да се каже> Факт е обаче че турците приемат много по-болезнено някой циганин да се пише турчин. Въпреки че лидерът на ДПС, Доган е циганин, нищо че и той се опитва да се представя за турчин. Само като му погледнеш физиономията можете да разберете че е точно така.

ХА-ХА-ХА, ЦИГАНИТЕ СА 1300 МЛН., ТУРЦИТЕ СА ОЩЕ ТОЛКОВА, САМО СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ НЯМА ДА ИМА И 300 ХИЛ.БЪЛГАРИ, ЩЕ ИЗМРЕМ И ИЗБЯГАМЕ, НЯМА ДА РАЖДАМЕ И ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ КАЗВА ЦИГАНАРИЯ...

А защо не си представиш друго- че в обвявеното от НСИ число 300 000 турци са влезли "бивши цигани", обявили се за турци и ,че турската маса е вече пред изчезване у нас. Но пък имаме "турска етническа партия ДПС"? Айде сега, помисли от този ъгъл?

идея ходи чети под коментара ти в "Милионерите у нас се увеличили 60 пъти за година" че вчера се занимавах 8 минути да пиша да ти дам пример та малко да ти влея нови идеи...

България има един основен проблем, демографския, циганизацията на населението. Този основен национален проблем трябва да се постави на масата и да се търси решение. Вместо това, той се замита в ъгъла.. Само така може да се четат данните от преброяването, които са очевидно манипулирани. Абсурдно е броя на циганите да е 300 хил!

Проблема на България се казва ЧАЛГАРИЗАЦИЯ, а не циганизация.

Ми то ЦРУ мислеше и че в Ирак има оръжия за масово поразяване, нищо не разбра за 11.09 а и като помним как сваляше Кастро години наред ....

СЛЕД 10 ГОДИНИ ЩЕ СА 3-4 МИЛИОНА! ДО ТАМ НИ ДОКАРА ДЕМОКРАЦИЯТА!

ЦРУ /Циганско Ромско Уважение/

Ако майка му Руска и баща му Цано могат да видят изродчето им какви ги плещи последно време ще се обърнат в гроба. Вярно че парите могат да те направят идиот, но българин с такъв комерсиален манталитет трудно се ражда. Златица влезе в историята на БГ с две крайни личности- Вълко Червенков и Цветелин Кънчев. На фона на Кънчев, Вълко Червенков е като жално агънце.

ЦРУ и Америка да си ги натовари ( и едните и другите ) и да си ги вземе при тях и да се пишат и марсианци ако искат.

Пич, спри със сериалите за свръх-естествени явления, че ти се отразяват зле!

Отвори си очите за истината слепецо!

Разликата между "РОМ" и "ЦИГАНИН" е следната: Циганите по времето на Бай Тошо имаха ЗАДЪЛЖЕНИЯ, а "РОМИТЕ" днес имат ПРАВА. Циганите ходиха задължително на училище, на работа; Ромите ПОЛУЧАВАТ помощи за безработни, стипендии да се образоват в напреднала възраст....

И защо тогава да издигаме на пиадестал сегашната "демокрация" ??? Още малко примери- за заселване в безлюдни крайгранични селища държавата даваше жилище,земя и безлихвен заем а сега ни се втълпява за нормално обезлюдяване, хората на културата бяха на почит а сега ги е срам от професията, за да си ръководител тогава трябваше да си завършил ВУЗ а сега за да си бизнесмен е необходим само ВИФ, болниците бяха социални структури а сега са комерсиални търговски дружества, ядеше се месо без банани а сега банани без месо, ходехме на театър а сега на курсове по самозащита на личността и имуществото, циганите бяха едни от нас а сега са ни най-голямата тежест. Е използвах си правото на свободното слово ,но съм гладен и отивам да търся нещо да изработя за да има какво да ям.

Интересно ми е как са ги издирили всичите цигани, за да ги преброят? Ок. Примерно в Столипиново обикалят от къща на къща и питат. Я получат истината, я не. Но има много други цигани, които живеят птъснато - в изоставени къщи, в забутани махали или се придвижват. Не вярвам някой преброител да е хукнал по поля и паланки да изидирва робин зоновци

Това е голяма циганска лъжа. Вижте сайта на ЦРУ.https://link Според тях циганите са 4.7 %, а това прави 330 хиляди. Те ползват доста информация извън официалната. И в повечето случаи са прави.

за да приспят загиващото българско население. ЦРУ винаги е работило срещу интересите на българите. Циганите наистина са много повече, а данните са манипулирани.

Аха, ЦРУ си манипулират собствените данни. Но виж пък, разни наши активисти ги знаят реалните данни на ЦРУ. Бравос на родното ЦРУ, внедрило се в американското ЦРУ.

Никой не разбира каква огромна опасност е за България.!Абе ние национално разузнаване, държавно ръководство имаме ли? Как се позволява една българска партия ДПС да работи открито за чуждите интереси на Турция и под нейна диктовка да турцизира циганите ? По този начин се спира интеграцията на циганите в българското общество. Ислямизацията и турцизация на циганите води до сменяне на културната им основа и това спира интеграцията им в обществото. Никоя страна в Европа няма да позволи подобен изкуствен процес. Това е точно в политическите пъклени планова на Турция към нас, с увеличаване на турското население у нас, тя утре ще има и претенции за наши територии.Или ДАНС и ББ се ръководят от Турция, а не от българския народ, който им плаща заплатите? Това е разградена държава, господа!

Абе, професори от измислена жалка организацийка, още преди 72 години европейците са разбрали, че оправяне с тези етноси няма, освен физическото им ликвидиране. Каква интеграция, какви 5 лева?! Да не си правите и вие планчета, въпреки че сте "за България", че няколко стотин хиляди евентуални избиратели няма да ви дойдат зле? Няма истински мислещи организации в страната, които да кажат твърдо какво да се прави с този вреден елемент, всички увъртат като стане дума за мангалите. Истината е: за да задържите българите тук трябва да премахнете или силно законодателно репресирате останалите 2 главни етноса или поне тази част от тях, отказваща се от социализация. Има и работещи цигани, които с радост бих нарекъл свои сънародници, но като гледам каква помия е около тях си мисля, че трябва да има сериозно саниране на етноса.

Ами хубаво бе загрижения, хващай Карлашниковия като норвежеца и почвай наред! Вземи пример от него, пък и ти дай първи пример със себе си?! Не само да говориш като Бай Ганьо, а действай! Нали знаеш- нивата иска мотика, а не сеири отстрани, пък някой друг да ти оправя двора?! Пък и може да пробващ статия хайдутлук, да го възродиш! Нали си много загрижен, действай, а не приказвай приказки от 1001 нощ. Безмозъчни същества се вие нашите опоненти! Понеже съм сега в настроение, за това ти отговорих! В друго време и сопола си не бих хвърлил за теб!

Ромите в България били 870 000, ама ... според Цветелин Кънчев, не според ЦРУ. Според ЦРУ ромите в България са 4,7% от общото население, което пак според тях е 7 093 635 души. Еми 4,7 процента от тази сума прави 333 400 души. Така е според ЦРУ. Другото е според Цветелин Кънчев.

На Цеци му умря бизнеса със скрап и сега търси поприще другаде...

Много са кърлежите, паразитиращи втху обществото. Не плащат за ток, вода, данъци .... Вярвам на анализа на ЦРУ. Само се чудя защо в анкетата за преброяването не са се писали такива, каквито са!? Тези 870000 за колко лева продукт създават. Колко средства от обществото харчат??? За тях образованието, труда и правдата не са ценности! Трябва да им се спрат средствата от обществото и да се размножават и издържат само със собствени средства! И тогава да плащат само данъци за пътища, смет ...

Абсолютно подкрепям!!! Както казваше, един приятел - "само нахалните успявали", та явно това е тяхната максима според, която се водят за да оцелеят в "по-големия град"!!! А за култура и възпитание място явно не останало - с тях трудно се успявало!!! После се чудят, защо имало негативно отношение спрямо тях, еми защото сами са си го направили да е така!!! Никой не обича нахалните, невъзпитани и арогантни пришълци!!! А това, че нямали работа едикъде си и затова идвали в по-големия град не виждам с какво ги оправдава да се държат като диваци без елементарна култура и без грам уважение спрямо местните хора?!! После защо им викали селяни, при положение, че те един на друг си викат секяндури?!! Все едно един циганин да иска да каже на друг циганин, че се държи като циганин и да го нарече "циганьор" ;)))))))))))))

ЦИГАНИ И РОМИ ЗАМИНАВАЙТЕ ЗА БЕЛГИЯ, ХОЛАНДИЯ И ФРАНЦИЯ И ТАМ СЕ ИНТЕРГРИРАЙТЕ И ПРЕТЕНДИРАЙТЕ ЗА ПОМОЩИ.

наистина са 870 000...бог да пази бг!

Много са хората в БГ, които се опитват да разделят нацията и да експлоатират определен кръг хора. Кънчев и Доган са такива хора. Лъжат и омайват бедни и неуки български граждани и от това правят пари за себе си.

За много българи циганин не е знак за етнос ,а нецивилизовано поведение,в този ход на мисли,циганите в татковината за съжаление са много повече

Ама щи хареса някой циганин да та пляска цяла нощ а?

Цветелин Кънчев и каракачанов лъжат... като цигани. Проверих и в Справочника на ЦРУ (World Facts Book - има го на сайта им) открих следното: Население на България (по техни оценки) към юли 2011 г. - 7 093 635 човека. Цигани (в Книгата пише всъщност Рома) - 4,7%, което е 330 400 човека. С други думи, разликата между данните на ЦРУ и тези от преброяването се различават с едва 5000 цигани. Дон Цеци и дон Каракачанов си правят предизборни изявления, които разбира се са неверни - типично за тях.

Ами то от циганин истина ако очакваш...

Процентите на различните еднически общност ги смятат към 2001 година(за съжалене) Ethnic groups: Field info displayed for all countries in alpha order. Bulgarian 83.9%, Turk 9.4%, Roma 4.7%, other 2% (including Macedonian, Armenian, Tatar, Circassian) (2001 census)

Годея се че ЦРУ докладва на Кънчев!

То тия от ЦРУ обикновено последни научават истината

И аз не вярвам,че ромите са 300000, защото и ние българите се превърнахме в цигани.Пишем, как живеят на наш гръб, не плащат ток и вода, но защо не погледнете блоковете в които живеете.Общите части не са по зле от блоковете в които живеят циганите, всеки руши, макар и да е собственик, не дава пари за поддържането им, или ако се съберат някакви пари става с много уговорки.Защо не виждате мърсотията покрай блоковете, хвърлените торби с отпадъци под прозорците, това че много българи пътувайки в градския транспорт-специално в София се качват с кафето, с баничките и ядат необезпокоявани, а ако им направиш забележка ставаш лош.Как искате да ги култивираме, когато ние всички които претендираме за българи сме по зле и от тях. Така че за мен в България живеят седем милиона цигани.Може би ще ме оплюете, но помислете дали не е така.Привет на всички

За мен лично понятието "циганин" отдавна не носи информация за принадлежност към етнос. Циганин е съседът ми, който хвърля фасовете си през балкона, нищо че е с бяла кожа и се фука с предци фабриканти. Цигания си е между два балкона да прекараш на макари въжета и на тях да простираш гащи и сутиени, да си миеш колата на тротоара пред блока и там да си изтърсиш пепелника, да си тупнеш калта от постелките, докато озвучаваш цялата улица с поредния чалга хит. В този ред от мисли циганите в България отдавна са 2-3 милиона и за срам и ужас се множат ли, множат...

Правилно ама не само до хората, и в Германия си хвърлят фасовете ама само на скрити места но ако ги хванат жална им майка... 50 човека да наемат да следят и пишат солени глоби (поне 1000-2000) и да видим какво ще стане. А родната полиция(или община) ще те напсува ако им се обадиш че някой е хвърлил през прозореца боклука си...

И правилно, това е работа на общинска полиция. А някой да ги е виждал тях някаква работа да вършат?

Интересно,че много хора точно с тази дума свързват всичко цитирано от Вас./Хубава кола спира до Вас ,а от отворения прозорец вони на мазна чалга... и хвърлена опаковка,чашка от кафе и т.н. /

Аз пък такива, като описаните от теб, наричам селяндури (за да се прави разлика от селяни, родените или живеещи по селата хора, които са си много свестни). За да видиш и усетиш разликата между циганин и селяндур ти предлагам да направиш кратки разходки (с охрана) из Факултето или Столипиново и тогава пак ще говорим на темата цигани.

Добре де, ако някой, селянин дойде в моя роден град и почне да се държи като "селяндур", аз как да го нарека селянин или селяндур?!!

Напълно подкрепаям, казаното от теб!!! Аз вместо "цигани", обаче им викам "селяни"!!! А те един друг се наричат "селяндури"!!! Това е все едно един циганин да нарече друг циганин "циганьор", когато не се държи прилично/ културно!!! :))))))))) Честно, не мога да ги разбера, някои хора... :)))))))))

По времето на Бай Тошо ЦИГАНИТЕ ходихме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на училище, след това и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на работа, за да се изхранваме. Нямаше "помощи за безработни", защото нямаше безработни. Откакто ни кръстихте "РОМИ", децата ни не ходят на училище, ние не ходим на работа, но имаме помощи за безработни, помощи за социално слаби. Но затова пък сега, ние РОМИТЕ сме необразовани и безработни. По-добре ни беше когато бяхме ЦИГАНИ!!! По-добре беше и за вас, българите да съжителствате с нас.

Спокойно. Вече няма да има помощ за безработни. Стига толкова кяр.

Ще спрете вие, данъкоплатците да ни издържате? Преди това ще се наложи да ни образовате и да ни ПРИНУДИТЕ да работимл Как и кога ще стане???

Мдам, по-добре цигани, отколкото роми, съгласна съм. И до ден-днешен ми кипва кръвта от циганските романси... за ромските - още чакам да ги чуя... Поздрав! :)

брои у нас. Но съм сигурна че цифрата са я взели от такъв като Кънчев.

АМАН ОТ ПЕ..ЛИ ДЕТО СА ПО-ЦИГАНИ ОТ ЦИГАНИТЕ . НАЛИ ЦЕЦИ ?

А защо е необходимо да се самоопределят? Съседните ни държави насила асимилираха българите и дума не дават да се продума за произхода им, а ние насила ги караме да се делят?! Щом живее в България е български гражданин и толкоз!

абе те циганите сами се делят... ако са българи няма да може да пътуват без пари в трамвая. а същ о и други екстир имат.

КЪДЕ Е ХИТЛЕР?ТОЙ ЩЕ ГИ ПРЕБРОИ.

Айде ся, ДПС-то ги писало турци. Ако ги бяха писали турци, нали щяха да са над 3 милиона бе. Чисто и просто преброителите не са влизали в чифтетата. Там в къща са по 20 мангала.

повечко са едва ли са обходили всички катуни пребройтелите сумати мангали нямат дори лични карти....

Кънчев, спри да се вживяваш! Кого се опитваш да излъжеш, че ЦРУ ти дава лично на теб доклад колко са ромите в България? Хахаха, лъжлив циганин такъв! Иска ти се да сте много, но не сте!

Никой няма да разбере, колко са ромите, защото много от тях се самоопределят като българи или турци, в което няма нищо лошо. Лошото е циганията в която все повече затъват и провала на всички програми за интеграция...

Мисля, че за това "преброяване" трябваше да се изхарчат едни пари. Е - изхарчиха ги! Според мен данните се различават много от истината!

Мислиш, щото си ги броил ли? Или щото така по принцип обичаш да мислиш?

Много обичат да бъркат лай..та ЦРУ. На всякъде си набутват гагата, всичко разбират и на всеки акъли дават. Ако някъде хората си живеят в някакво статукво, дай да го разбъркаме, я войница, я революцийка да стане, няма значение, колко хора ще умрат, пари да падат за алчните янки. Не знам колко са мангалите, но ги гледаме добре щом се развъждат с геометрична прогресия. От три катуна и половина в началото на 20 век, сега са стотици хиляди, заселени, преселени, разселени и най-вече лежащи (когато са нахранени) и крадящи (когато малко огладнеят).

И това го казва човек който не е циганин?

ЦРУ може да смята каквото си иска. Турция и Македония също. Единственото, което има значение е нац. статистика и беше крайно време да се сложи край на всякакъв апетит за власт и привилегии на малцинствените групи. Шапка свалям на НСИ

има една подробност която много удобно се пропуска - графата за етническа принадлевност е пожелателна, не е задалхителна! слдователно, всеки, ако иска може да се самоопредели като булгарин/турчин/циганин/арменец и т.н. а че циганите са много повече, това всеки го знае, но докато сйответната графа не стане задалхителна за попълване, няма да разберем офицялно колко са!

Няма място за тревоги, българите от ромски произход са неколкократно по малко от българите превърнали се в роми в последните десетилетия на демократично строителство, при които тенденцията сега е все по-ускорено да се увеличават, към тях трябва да се добавят и българите от турски произход, както и турците от български произход превърнали се в роми вследствие управлението на БКП, БСП, НДСВ, ДСП, ГЕРБ, коалиции и т.н. през последните години.

Сигурно там в ЦРУ и по-мургави българи ги смятат за цигани. Затова излезе тази цифра.

абе вярно е че това нашето преброяване можеби е пропуснало няколко стотин хиляди роми от населението. тази пролет ходих на палатка близо до село визица- това е в планина странджа, доста отдалечено и трудно достъпно. -ХОРА СИГУРЕН СЪМ ЧЕ МНОГО ОТ ВАС СИ НЯМАТ И НА ПРЕДСТАВА, КОЛКО МНОГО КАТУНИ ИМА В ГОРАТА, АЗ ВИДЯХ 8. И НА КОЛКО ЗАПУСТЕЛИ СЕЛА , КЪЩИТЕ СЕГА НАСЕЛЕНИ ОТ РОМИ. ХОРАТА СИ ЖИВЕЯТ БУКВАЛНИ СКРИТИ ОТ СВЕТА ДАЛЕЧЕ В ПЛАНИНАТА И НИКОИ НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВА. те даже и лични карти нямат сигурно, а пък камоли да се хване някои да тръгне да търси катуна да ги преброи.

ЦРУ си знае работата! Територията на България бавно, но сигурно ще бъде превърната в Европейски резерват за цигани! Процеса се развива по експонента! Бягайте братя българи, докато Ви пускат, в другите европейски държави!

НАИ-АВТЕНТИЧНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РОМИТЕ Е ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ!!!ЛЪЖЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО,А И ЦИГАНСКОТО Е В КРЪВТА МУ!!!

хе хе че нали ако са по малко циганите и местенцето на този дебил Кънчев ще изстине - затова така усилено рине да докаже обратното...

Аз пък мислех, че според бг законите, а и американските "ценности" всеки е такъв какъвто се смята. Гледай ти какво разминаване...

По това, което и както се върши в хубавата ни татковина ние всички сме на 100% цигани!