Роми нападнаха полицаи с камъни след сватба

Полицията е задържала 20 роми от бургаския квартал “Победа“ след сватба. Двама полицаи са пострадали, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Роми нападнаха полицаи с камъни след сватба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oт всяка гледна точка, ромите се превърнаха в основен проблем на България. Главната дейност на ромската общност е да са платени глсоподаватели и ползователи на социални помощи на бедната ни държава. От там насетне могат да крадат, да секат незаконно горите, да пребиват мирни граждани и да налитат на полицията. Живеят незаконно, размножават се безразборно. Въобще не спазват никакъв обществен ред. Липса на всякакъв стремеж към образование, работна кариера и обществена полезност. Носят ,,славата" на България по целия свят. И още, и още ....

..лелеее,тия капъти още не са те изтрили..?

Крумови закони и ..и всичко ще си дойде на мястото!

Циганите открито отказват да спазват законите. Открито нападат властта и не зачитат никакъв ред. Още по- лошо! Те налагат какъв да е реда и унищожават всичко по най- безогледен начин. Затова е време политическа партия БСП и ГЕРБ да бъде призовани да усмирят платените си гласоподаватели.

КАЛГОН, "Ти изпираш ВСИЧКО"

АЛО-О-О- ДИРА, защо триете всички коментаари !!!!

Защото педалчетата от хелзинския комитет ще ореват Европа,по-добре им пишете на тях какво мислите

това ще реши доста енергийни проблеми възобновяеми енергийни източници - бързо се въдят

Някой трябва да обясни на полицаите , на техните началници и на политиците , които искат да командват МВР, че ако искат да имат подкрепа и разбиране от гражданите не трябва да се правят само на катаджии. Те не знаят, въобще, как се действа в други ситуации за които са овластени.

То нашата полиция е ербап само пред кротките хора - тогава се правят на велики.... Ами щом са позволили да ги бият - нека ги бият. Само се чудя това полиция ли е? И ако викнеш полицията да те защити - как ще стане това, като те самите милите имат нужда някой да ги защитава?! Срам и позор за нацията и държавата, пък и самите нас, защото ние им плащаме заплатите!!! Ама я да видим дали служебният министър на ВР или някой друг шеф ще подаде оставка от срам или чувство за некъдърност!? Обзалагам се, че НЯМА!!

Самите действия са особено арогантни и следва да бъдат обществено укорими", подчерта комисар Георги Костов. Абе това изказване на шеф на полицията ли е , или на социален работник?

Е ТОВА Е БЕЗУМИЕ, КОЙТО НЕ ХРАНИ СОБСТВЕНАТА СИ АРМИЯ, ХРАНИ ЧУЖДА ! ...ТАКОВА БЕЗЗАКОНИЕ ПРОСТО НЯМА В НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА ! ...ДО КОГА ЩЕ БИЯТ ПОЛИЦАЙ ! ...КАДЕ Е ЦАЦАРОВ - ПАК СЕ Е СКРИЛ ЗАД 2300 ЛЕВА ЗАПЛАТКА И ПРОТРИВА РЪЦЕ ! ... ДО КОГА !

Просто добави още една нула към доходите му!

...тя една "призовкарка" в Прокуратурата взема над 1200,чистачката над 800...

като нашия другар ром го нема никъде по света .Гледах по дискавъри или нешънъл географик " цигани в ню йорк".там в едната от сериите показваха точно ромска сватба и както винаги се случва стана гюронтия.И веднага някой викна полиция .Дойдоха 2-ма полицаи и извикаха веднага всички да напуснат .Да видиш как со краце со блаже всички се изнизаха тихомълком без някой да има претенции.А полицаите бяха извадили патлаците и чакаха някой да каже нещо на въпреки .Излязоха на вън разбраха се че са превишили нормите за шум и напуснаха заведението без вообще да се разправят повече. А при нас ако някой се обади и евентуално отиде полицай(в повечето случаи не смеят ) веднага ще бъде обвинен в дискриминация и обида към етноса .Едва ли не как така си позволяват да ги карат да спазват ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .Драги ми сънародници от РОМСКИЯ ЕТНОС разберете един път завинаги че законите са за всички не само да си знаеме правата но сме длъжни на първо място да си знаеме задълженията !!!

ДА,ама НЕ !!!! Циганите в България имат само права които знаят отлично,но не и задължения . На тях всички са им длъжни !!!!

Бая зор ще видите да изтриете тази вечер ВСИЧКИ ПОВТАРЯЩИ СЕ коментари на ПОТРЕБИТЕЛ "Мен"... УСПЕХ, Май му е време и за един ПЕРМАНЕНТЕН IP-BAN? P.S. Нямате ли някаква автоматична процедура против СПАМ?

Дир, не ги СКРИВАЙТЕ, а ги ИЗТРИЙТЕ коментарите на "Мен". Плюс ПЕРМАНЕНТЕН IP-BAN. УСПЕХ.

Що да ги трият бе малоумник? Нали сме демократична държава и всеки може да си каже мнението. Значи мангалите могат да бият полицаи а ние не можем и коментари да пишем ли? Ако утре тръгнем да се бием с тях ти ще дойдеш ли или ще се баннеш някъде на по-сигурно? Върви при мама и не давай акълища.

Да ви пера "демократично".По -големи гьобелсовци от нашите "демократи"-няма! "Щом не е с нас-против нас е"! Сега изтривате постове,утре ще вкарвате в затвора, а в други ден сигурно ще бесите! Е ба ти скодуумците.

Да съ усвободят сички роми и дъ са обезщитът ,щото те не хугаствувът ъми съ интегри...таковът :) А па туземците /българете/ да си плащат данъците и да си траят, че...