Две сестри намериха скъпа техника и я върнаха на собственика

Две сестри от Сливен намериха фотоапарат и таблет и ги върнаха на собственика. Те занесли вещите в полицията, а от там получиха грамота.

Обратно в новината

Коментари - Две сестри намериха скъпа техника и я върнаха на собственика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на момичетата а и полицията най сетне едно добро дело да направи

Дано им е дал некой лев. Такива хора трябва да се подържат и възнаграждават с повече от грамота. Дето викат руснаците "Благодарято не можеш го намажеш на филия" :-)

Това четиво за дебили ли е .Кои нормален ще повярва на това съчинение по картинка .

Браво на момичетата.....въпреки етноса. Наистина браво. Две неща ми направиха неприятно впечатление. Собственикът можеше да им даде на всяка по 50 лева, да се почерпят. Аз бих. Изглежда българинът си остава един Ганьо. Неблагодарен Ганьо. Второто? Ами.....салон за красота.....може би съм голям наивен мечтател, че младият човек трябва да иска да бъде образован и полезен на обществото, а не да мечтае как с по-малко труд да паразитира..... Наивни мечти.....достатъчно е да се погледне "Столичани в повече" - там ще се разпознаят 90% от населението.

в статията, нещо не ми се връзва. Човека се върнал след 10 мин., а двете чакали половин час и за това грамота с ваучер. Нещо е сбъркано, но къде. От човека, от момичетата, от полицаите, от писара на статията ....къде е разковничето

А, така ... Напиши им го на тия, ръкопляскащите, с IQ под 50, по-долу.

Iivanov84

това е равностойно на чудо....преди великден...

Браво на момичетата!

Браво на момичетата!

Браво на момичетата!

Браво на момичетата! Когато постъпката е човешка, тя е такава независимо от етноса. В тая връзка искам да споделя, че често минавам край ново строяща се кооперация. Повечето от строителните работници са роми и работят от рано сутрин, до късно вечер. Очевидно, те си плащат и ток и вода и данъци. Такива са за уважение и тях хората ги приемат! Просто искам да кажа, че има начин за решение на проблема с етноса.

Ма*алата не е могла да отключи таблета, и от там насетне, става само за поставка за хранене и затова са го върнали : ) И откога циганските квартали станаха гета, Дир-а стига с тия чуждици, бре?! Поне един журналист назначете, за да пише нормално.

"Гето" не е чуждица, а заемка и си има различно значение от "махала".

Не се притеснявай, твоя таблет ще го отключат.

Активно мероприятие на БХК. ВЕрвайте ми. "Собственикът" работи в БХК.

ВЕрвайте ИМ.

Нашето общество много вижда как циганите правят като цяло кокошкарски кражби, но е сляпо за милионите измами с ДДС и престъпления в особенно големи размери, които някой от нас българите правят. Радваща е случката и показва, че не може да съдим за книгата по корицата.

Работата е там, че циганите често правят кражби, с които бъркат директно в джоба на някой българин и отнемат вещи или пари, изкарани с доста труд, а едрите крадци бъркат в държавния и затова не се отчитат толкова. Като добавим и корумпираните съдии и прокурори и политически отрепки и е ясно защо само за кокошка няма прошка

Собственика ако е минал с едната благодарност да не се надява в бъдеще да му се случи пак нещо такова.

хммм малко не ми се вярва

Има значи надежда!

Надежди говежди.

Браво! И това го има!

"Има" го в "медиите".