Пребитият от роми в казанлъшко село е рапър

Един от пребитите вчера в казанлъшкото село Дунавци петима млади мъже е рапърът Христо Захариев - Ицака МС.

Обратно в новината

Коментари - Пребитият от роми в казанлъшко село е рапър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В цялата страна милиони Българи са тероризирани от денонощния шум от циганите. Макар че са социално слаби - циганите денонощно празнуват, пият и се тъпчат с нашите пари! Полицията ги пази и игнорира жалбите на хората! Няма показни акции и изземване на тонколони от страна на мургавия Симеонов! И когато Българите направят забележка на циганите - биват пребивани от бесни тумби! Пак без полицията да направи нищо! Време е да вземем нещата в свои ръце!

Щом е рапар значи е соросоид. РАпат е негарска музика. Търсил си го е.

Така е, докарахме си демокрация и сега плачем за Чочоолу! Едно време циганите не смееха да шукнат, а сега седмица не минава без да бият българи!

Алоу, фалшивите роксани от дира, не можете да докарате моя роксански изказ. Никого не можете да заблудите. Мърши!

Това твоето не е уникален изказ, а обикновена неграмотност, която всеки неук циганин може да докара бе, смотльо. Обърканата ти полова идентичност дори няма да я коментирам.

Ром е питие което се консумира в бар и често с кока-кола. Онуй другото се казва циганин!!!

Избийте куманягите, които покриват циганските своеволия. Докато си имат чадър, циганите ше продължат да вършат криминалета. Избийте куманягите, там е прублема. Иначе не се оплаквайте и си разтворете още задните бузи и не охкайте ноо високо, да не разсърдите куманягите.

айше, капни кръв у епроветка да са убедиш

Избийте куманягите, които покриват циганските своеволия. Докато си имат чадър, циганите ше продължат да вършат криминалета. Избийте куманягите, там е прублема. Иначе не се оплаквайте и си разтворете още задните бузи и не охкайте ноо високо, да не разсърдите куманягите.

Преди 20 минити, София,бул. Европа/Сливница/ мнлко преди кръстовището с ''Констатнтин Вевличков'' посока центъра, един пикап лети в лявата лента, един форд от дясната лента тръгна наляво да се престроява и засече пикапа, шофьора на пикапа кръшна в насрещното, после рязко надясно и се заби със сила в предпазващата тротоара ограда. Як челен удар. От 20-тина пешеходци свидетели на катастрофата, САМО ДВАМА РОМИ/по джапанки/ ПРОБЯГАХА 30-40 МЕТРА И ОТИДОХА ДА ПИТАТ ШОФЬОРА НА ПИКАПА ЗДРАВ ЛИ Е И ДАЛИ СЕ ЧУВСТВА ДОБРЕ! От ''наще'' никой не се сети, включително и аз!

Куманягите размножиха циганите, защото слушат заповеди от зионистите у Фашингтон, Федералния резерв, да избиват белата рааса в глобален план со сички средства. басирам се, че куманягите пак ше покрият проблема, вие ше си виете тихичко в ъгъла, и пак нема да избиете куманягите, които ви избиха и не останахте ного. Докато не избиете куманягите, те нема да спрът да ви избиват. Малко ви е. Докато не избиете куманягите, малко ви е избиването и циганията!

която ни проповядват от разни камбанарий е част от съвременното ни робство!Медийте ги наричат роми,вместо правдивото цигани,политиците ги ухажват,един куп НПО-та ги защитават,като БХК(интересно защо сега мълчат гузно),та как няма да са агресивни нашите ромчета!Държавата има вина ,че ги изостави без работа,без квалификация,която част от тях получаваха от строителни войски,предостави ги в обятията на ислямистки проповедници. Опростяването на този етнос е в геометрична прогресия,не че българите за последните 27 години не опростяха. Важно е да се отчита винаги,че циганите имат вече вродена неприязън към българите,омраза,която избива в убийства и тормоз.Защо не се приеме закон,който да забранява да се носи хладно оръжие с острие над 5см,например. Всеки циганин е въоръжен с нож. Едно време след инцидент с роднина на Чочоолу им се видя тесен света,масови проверки за носене на хладно оръжие и големи санкции.Държавата не си е на мястото! Много адвокати също неморално се съгласяват да защитават лица с явно изразена криминалност,пустите му пари и лесни печалби!Как да спре това издевателство към българите,които така или иначе издържат този етнос и го изтърпяват вече векове стоически. Само закона и обективното му прилагане с бързи,ефективни мерки,задължително образование до 7-ми клас и отнемане на правото им да гласуват,ако нямат ценз,контрол на раждаемостта с финансови мерки и така полека-лека нещата ще започнат да се нормализират. Важно е всеки следващ кабинет да провежда последователна и твърда политика в такава посока,че циганите да започнат да се преобразяват. Не трябва да се допуска да се образуват големи гета,защото тогава те добиват чувството на сила и безнаказаност.Трудни времена за българите,още по-трудни в перспектива,ако не се вземат мерки веднага!Господа управници,озаптете се!

ченгето с фразата "битов скандал" лъже съвсем целенасочено и извършва предумишлено престъпление като преквалифицира въоръжен грабеж с опит за убийство с нанасяне на телена повреда.

циганската музика е сто пъти по хубава от Рапа

Някой насъсква циганите да правят битови инциденти за да обръща народа внимание на това и да не обръща внимание на основните проблеми в държавата!!! А те са гангренясалата Съдебна система и нейната реформа,кражбата на века - КТБ,корупцията и разграбването на държавата!!! Някой хора искат да накарат хората да забравят тези неща и да обръщат внимание на циганската и битова престъпност!

Вчера влизам в една малка,детска книжарница тук у Варна да взема някаква плажна играчка на малкия. Вътре само 2 рафта книжлета, останалото всевъзможни платмасови и надуваеми щуротии. Как и да е. Взех му топка и се загледах в книгите. 20тина детски, за изрусуване и накрая на рафта - "Моята борба" !?! Ха , удивен възкликвам и продавачката обяснява - "Постоянно ме питат за нея та поръчах 10тина бройки миналата седмица, сега ми останаха само 2" . Та продължавайте да наливате вода в бента, драги мултикултурници, после обаче ,като се отприщи - да не ривете.

Абе пуснете им баретите у Столипиново и Факултета малко да ги побият,белким се кротнат някоя и друга годинка... Не стига,че им плащаме помощите,затова че не работят,не учат и не искат да учат,ами на всичкото отгоре и ни бият,крадат и убиват... Не си плащат сметките,данъците,строят незаконни къщи,държавата,ако им даде жилище те хванат та го бутнат,каква е тая пасмина,та тези изчадия изобщо нямат интеграция ,където и да е,не само в България,но и по света!!! Това са гъгрици и единствено газовите камери ги оправят,колкото и нелепо да звучи,но цял свят пропищя покрай тях,те не се интегрират в обществото и затова и нямат място там!!! Напрежението спрямо циганската престъпност расте поголовно,дали някой не ги подбутва да правят тези неща напоследък не знам,с това трябва да се заемат всички институции в България,но ако не се направи в най скоро време нещо да се укроти тази циганска пасмина,народа ще се вдигне и ще има леш и много пролята циганска кръв... Нещата са сериозни,ама много сериозни!!!!

Кои "барети". На Златко Баретата ли ? :)

Заглавието кефи.... Пребитият...е РАПЪР.... Не определено той не е човек. Той е Рапър. Този тип заглавия вероятно идват да кажат нещо.... Но не знам точно дали съм прав... Той е Рапър, рапърите са лоши следователно това, че е бит е правилно. Той е Рапър, рапърите не са хора, те са рапъри, боят им не се брои. Както и да го погледна все ми е странно, че се натъртва на това, че е рапър, ако беше Електротехник слушаш джаз, дали щеше да бъде ... Пребитият от цигани е електротехник фен на джаза

България

Организирана въоръжена атака на етнически принцип, не е ли тероризъм? Нали има специални закони за това, какво се мотат упрвляващите? Ако пожелаят могат за няколко часа да решат кардинално проблема със законови мерки, но явно кукловодите не им позволяват. Явно тази територия е предвидена да стане цигански катун!

Всъщност не е тероризъм. Има две други определения - апартейд и геноцид. И двете са валидни за случващото се с българите.

Ако не искаме да станем първата циганска държава в света, трябва да им се спрат помощите. Те живеят малко - повечето дори не доживяват до 50 години и ако им бъдат спрени помощите, процеса на естесвеното им изчезване ще се ускори заради мизерията и болестите. А и много от тях ще избягат в западна европа.

sawo

Това е въоръжен грабеж от организирана престъпна група, а не битов скандал. Полицията отново мижа на парцали.

от Вашингтон казаха че българската държава начело с главния прокурор Цацаров е престъпна организация

sawo

Вашингтон са далече, а ние сме тук.

ги ш.ибам тези от Вашингтон.

Полицията в малките населени места избягва да арестува организаторите и побудители на подобни прояви, защото същите "организират" гласуването за изборите: ползват се с протекцията на кметове и депутати.

циганите са ми много по симпатични от ямболията Динко и подобни, ежедневно трябва да търпят омразата и расизма на българите в мафиотската държава но оцеляват, бъдещето им принадлежи изцяло, хас мукар

А така, троли ги загубените българи! Аз пък гласувах за Митьо Пищова за президент, за да накажа простото българско племе! Че и се връзват и ти слагат минуси!

Няма пък, двама цигани са били!

Не разделяйте на цигани и др., да те станаха много на брой и нагли и но не забравяйте какви ги /ни управляват ощи по опасни и крадливи на едро. За всички които си позволяват да напад и бият и издевателстват над друг човек трябва да има сурово наказание. Имам предвид - скинарски групи, футболни агитки, и др. движения който се чудят къде и как да изкарат агресията си, и естествено когато са много на брой.

е конкретна. За управляващите, опозицията и тези извън парламента има други теми.

Твото виждане каква е темата не е мойто виждане , и аз виждам твойто виждане като цензура, а не като мнение. какво лимитираш хората бе буклук. Това са гражданите на страната и имат пъолно право да изказват публично мненията си, мършо долна!

Интересно, не се публикуват всички коментари, явно.

Публикуват ги, но първо минават комисия...

Битов инцидент,а?! Наказателен кодекс Раздел II. Грабеж Чл. 198. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) Който отнеме чужда движима вещ от владението на другиго с намерение противозаконно да я присвои, като употреби за това сила или заплашване, се наказва за грабеж с лишаване от свобода от три до десет години. (2) Под заплашване се разбира застрашаване с такова непосредствено деяние, което излага на тежка опасност живота, здравето, честта или имота на заплашения или на друго някое присъствуващо лице. (3) Грабеж е и всяка кражба, при която завареният на мястото на престъплението употреби сила или заплашване, за да запази владението върху откраднатата вещ. (4) Грабеж има и когато за отнемане на вещта лицето е било приведено в безсъзнание или поставено в беззащитно състояние.

От 3 до 10г :) звучи справедливо а когато е в затвора лесно може да се научи маймуната да прави магистрала, път или напоителни системи и.тн

Къкъв битов инцидент , какви 5 лева , тези Български полицаи не стават за нищо , заплати искат , да ви дават Циганите ! Държавата да спре заплатите на Полицаите , те не пазят !

А Симеонов ходи да спира музиката в дискотеките :) Тиквата пък винаги мълчи, като стане нещо такова. Обикновенно само ръси тъпизми по тв-тата, но когато циганите пребият някой бял човек, 5 дни се крие като мишка.

Къде сте бе патриоти?!?Откакто сте на власт циганите се развилняха и си правят безнаказано,каквото си искат!Какво стана с обещанията във всяко село да има полицай?!?

либерален и за по-сигурно ще съм принуден да си закупя пистолети и ножове и да си ги нося с мен. Така де за всеки случай ,ако на тъмно сините мунгусти нещо им прещрака съчмата

Симеонов,бащице къде си, още ли мериш шума в Слънчев Бряг???

Е няма да ги пребият българи с висше образование, които са ходили на училище и си изкрават хляба с труд, а не с кражби и измами я. Цигани ще ги пребият, много ясно. Това са извършителите на 90% от престъпленията в държавата, а са амо 9% от населението. Всъщност, вече може би са повече.

Повече са. Приближават 25% Скоро ще съберат критична маса и тогава жална ни майка. За щастие планът за изнасяне на мен и семейството ми извън Европа се развива добре.

Избрахте си мутрата Борисов отново нали? Сега ще търпите на бой и еб* и няма да се обаждате. Търсете си правата колкото си искате в мутренската държава. Мутрите са продукт на големите зад окенски шефове!

Симеонов, бащице къде си, още ли мериш шума в Слънчев Бряг???

Имал си голям късмет. Професора, отдишъл на абитуренски бал в гр. София, в едно кафе в Красна поляна нямаше този късмет и го убиха. Никой не е наказан за убийството. Не се знаело кой точно е извършителя, ужас

Нещастна, проста държава, тъпи и малоумни политици! Оставят циганите да вилнеят безнаказано и да тормозят хората! В собствената си държава да се чувстваш абсолютно незащитен и тормозен е най-голямото престъпление на управляващите!!! Да работиш срещу собствения си народ??? Как не се намери един достоен мъж, който да въдвори ред, не е трудно, просто трябва твърда ръка. Някакви наченки показва Валери Симеонов, но вчера министърката на туризма се разграничи от него, което означава, че правителството не е единно. Къде е Борисов, който лично се разпореди за някакви столове да се прави проверка, а за далеч по-страшната циганска престъпност, никакъв го няма. Язък, че беше Главен секретар на МВР.

Ами това е. Българите сме разединени и страхливи, няма кой да се опълчи на циганските банди, бият ни поединично. И да се организират някъде групи от българи за отпор, отношението на полицията към тях е доста по-различно отколкото към циганите. Превилегирования етнос държи да покаже на кого къде му е мястото. А нашите загрижени за демокрацията и нацията политици в недалечно време ще останат само с този си електорат.

Хаос, маскиран като демокрация, безнаказаност - като човешки права, геноцид на българите - като толерантност и интеграция. А либералната "демокрация" надминава по постулати, лозунги и тоталитарни способи за задушаване на инакомислието дори и така критикувания комунизъм.

Ми пак си изберте куманягите, все същите имена, не давате да ги пипне чувек, като се каже кой съсипа и обра страната, то не беха куфарчета през границата, опразнени банки, финансови кризи когато ви изчезваха парите, то не беха отровите дето ви ги продават от едни и същи трето покуление куманиЗки 'бизнесмени'..... Какво само се възмущавате онлайн, ми грабвайте секирите и отивайте да търсите сметка на куманягите, които ви продадоха, изнасилиха, избиха, прогониха и съсипаха. И да не забравите пак да ги изберете, и пак да ми сложите минусчета ......и отдоле, пак се оплачете, все едно нищо не съм казала..... малко ви е - още не ви е дошъл акъла! Като ви дойде акъла, тогава ке грабнете оръжието и ке ги притрепете до един! дотогава, да не съм чула оплаквания - подайте си и другата дупка, и стискайте зъби!

Е защо само 5 минусчета, само толко ли сте куманягите из дирника? Айде пребройте се и натракайте още пейсе, какво се лигавите? покажете колко ви боли, че хората разбират как ги избихте и изтровихте, съсипахте и изгонихте? Що тека срамежливо, покажете си злобата де!

Докога ще търпим тази пасмина да ни бие,краде и убива,докога??!?!? Докога ще стоите в къщи пред компютрите и ще гледате насилието на цигани над българи по телевизорите и няма да излезете със сопите в ръка да им покажете на тези цигани,че живеят в България и трябва да работят и плащат сметките си тук,а не да мародерстват и убиват безнаказано?!?!? Докога ще седите у вас си бре?!?!? Пки заспали!!! Всички сте националисти и смелчаци пред телевизора и в интернет,но на улицата никакви ви няма...

в коя друга държава по света има такива масови побои между етноси всеки ден?!? Дори ИДИЛ не закача етноси, а поклонници на друга религия! Няма ли най после да свършите малко работа за да има сигурност по тези земи?!? За капак се водим ЕС!

да вършат работа?! те са по 1-2 на регион по селата...докато запали колата да отиде до едното село - в другото е вече погром.