Борисов разкри за скандал между Барозу и Саркози

Ожесточен спор за експулсирането на ромите е избухнал между френския президент Никола Саркози и председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разкри за скандал между Барозу и Саркози | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този преди теб го е казал в прав текст: Циганизацията върви по план. Т.е. някои хора иската това да бъде така, за да се изпълнят едни други планове в недалечно бъдеще. Познайте какви са те? Все пак Б-я е едно от местата в света, където съществуват много благоприятни условия за живот. И това се има предвид и затова апетитите са много. И не би трябвало да мислим, че някой ще остави всичко това на циганите- нали?! Така че замислете се и бъдете готови с/у всякакви изненади.

Борисов е адвокат на закона. Ама, не и в България!

трябва да е "не ни дадоха" " Събарят гетото в Баталовата воденица 26 юни 2008 / News.dir.bg " т.е. още не е . ББ обеща много неща за циганите, поне каруците да бяха спрели...

А... започваме да се приближаваме към истината - циганите са друг етно-културен и племенен модел на поведение - номади. Следователно никакво циганско включване, изключване и др. глупости няма да помогне. Друг евупросът дали под прикритието на чергарството (номадството) тази паразитна група не иска да се ползва от благата на уседналите общества. В света номадството намалява ежегодно с 3 до 5 %. Поради факта, че уседналия живот е по производителен. Така че въпросът с мотивацията да се номадства остава открит и конфликтите ще продължат. Стомасите искат да са пълни независимо дали номадсват или си седят на село копаят земята. Остава откри и въпросъс с животинската раждаемост на циганите. По това си поведение те са в предцивилизационно състояние, когато са измирали като мухи и многото деца са били гаранция за оцеляване на племето. Сега многото деца са само и единствено източник на престъпност и на доходи плащани от производителните групи (уседналите данъкоплатци). Това положение става нетърпимо и социалната солидарност ще бъде заменена от жестоко индижидуалистично оцеляване. Емиграцията на 1.5 милиона фертилни българи през последните 20 години е доказателство именно за това. И тази емиграция продължава, колкото и да се мълчи по този въпрос. Т. н. дълги линии на проекция на демографските процеси са ужасяващи, но никой не говори за тях подробно и в детайли. Колко ще са грамотните след 20 години, когато циганите ще са повече от половината население на България? Колко ще са лекарите след 20 години? Колко ще са офицерите? А на какъв език ще се преподава българската литература... на цигански трябва да се преподава, щом циганите за доминантното население... ами държавния език какъв ще е?.... И това не се говори от страх... Избирателната система също се гърчи между правата на човека и международните стандарти за избори и огромната маса неграмотен етнически електорат, който се продава на корумпирана група политици и крадци. Тази група е всичко друго, но не е българска по интереси - децата вече са в чужбина, къщите са им там, парите са им там и тука са временно... да се доопоска каквото е останало... Припомнете си банкерите като Иван Миронов, партийните бизнесмени като Добромир Гущеров, скоро май и Иво Прокопиев хваща пътя... Другите също са си подготвили отпътуването...

Лулчо, чадо, какво очаквате да каже Б.Борисов в случая? Какво казваха всички дотук и се правеха, че не знаят за какво иде реч! Не си ли давате с/ка , че циганизацията в Б-я върви по план и самите цигани вече не се свинят да го заявяват открито и арогантно. Кой им бута в ръцете Корана и им говори, да не се притесняват за с/ките за вода, ток и пр. Я се разходете из пловдивските гета и се заслушайте какво се говори. Проблемът е излязал извън контрол и са необходими радикални и спешни мерки.

Колко е непредвидим и забавен живота в България, довчера Бойко си е правил джогинга с Алексей Петров, а денс вече пие кафе със Саркози и Барозу ... Това само тука може да се случи, къде другаде хора без трудов стаж или бодигардове стават министър-председатели.

Абе, Борисов, що се правиш на махленска клюкарка, бе човек! Я си гледай избирателите и хала на държавицата! Не виждаш ли, как всеки в Брюксел гледа да хвърли горещия кестен в чужди гащи!? Я спретни трудовите лагери и чети във форума - хората са ти казали, да не се повтаряме!

Да чергарстват из Европа? В коя икономическа реалност ще се впишат чергарствайки из ЕС? В тази на средните векове? Освен това от ромите в Източна, Централна и Югоизточна Европа тия дето ще искат "да чергарстват" ще са някакъв съвсем малък процент. Каква гледна точка ще отстоява г-н Борисов в Брюксел? Има ли собствена или ще се присъедини към общата? Г-н саркози се конфронтирал с г-н Барозу...това ли е най-важното? Не е. Най-важното е да научим какаво е становището на нашат държава по въпроса. И има ли такова въобще?

Az sum ROM ucha y rabota po Evropa s romi ot BG y Rumunia. Za BG tuk govorat samo za korupsiata y mutrite v politikata. Nie romite sme nai-malkoto zlo v BG, Evropa y po sveta. Veski chujdenes ima pravo na pomoshta za dobrovolno zavrushtane ot samoleten bilet y 300evro. tuk ima hora ot sel svet koito imat nujda ot tazi pomosht. Imenno, tova sa reshili da napravat tezi hora za da se vurnat. az licho moga za tri dni da se vurna blagodarenie na tazi pomosht pri takava nujda. tezi pari sa otpusnati ot socialnite fondove na Evropeiskia Suuz. ima mnogo drugi vuzmojnosti da ostana tuk i da jivea mnogo po-dobre otkolkoto v BG za moe nai-golemo sujalenie. az sum rom ot BG y obicham mnogo BG, prirodata, dobrite hora, folklora y priatelite mi koito golema chast ne sa romi.. Pozdravi

а ти кво се обаждаш, като си румънски циганин?

"..булгария не е замесена с скандала.."- това добре ли чух??ромите френски ли са или булгарски, г-н борисов ?? не може да крием ромите вечно в гетата, -те са наши.Dаите им професии

ей боко га научи чужд език че и да ги разбира, прав беше станишката, ЦИРКАДЖИИ

Боко Тиквата стана клюкарката на форума .По евро нюз го цитират като човека информирал за скандала, е браво страхотна изява типично в негов стил .

Абе, тези палячовци от ЕС, които се издържат с нашите пари, защо не минат един опреснителен курс по етнография и история , та да научат какво представляват ромите(т.е. циганите) и като как са дошли в Европа. Абе, като сте такива големи защитници на правата на едно племе, което не иска да живее като нормални хора - и при това го прави демонстра-тивно, вземете ги при вас и ги кооптирайте и интегрирайте, та да кажем ние по-малко цивнилизовоните: Ето една полза от членството ни в ЕС, а не само да плащаме чл. внос.

Абе, тези палячовци от ЕС, които се издържат с нашите пари, защо не минат един опреснителен курс по етнография и история , та да научат какво представляват ромите(т.е. циганите) и като как са дошли в Европа. Абе, като сте такива големи защитници на правата на едно племе, което не иска да живее като нормални хора - и при това го прави демонстра-тивно, вземете ги при вас и ги кооптирайте и интегрирайте, та да кажем ние по-малко цивнилизовоните: Ето една полза от членството ни в ЕС, а не само да плащаме чл. внос.

Остана да каже на какъв език са водили спора, че да разберем и той как е разбрал "остри думи"

Абе какво правим в тоя изкуфял ЕС-номадски племена!!!!!!!

какви номади са циганите ?! Основният проблем е, че живеят в мизерия и бедност, поради това търсят препитание в други държави. А Борисов изглежда като клюкарка в това интервю- задушевно споделяне сред свои.

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав. Голямо Браво.

Лапни си хапчето или нещо друго.Здравната реформа е виновна,че такива имате достъп до нормалния свят.Защо ли пиша,и без това няма да ме разбереш.

Вегенин му е казал. Чакайте още малко да се изнеса и тогава закривайте европата.

ББ, като е толкова в час, защо не каже позицията си по циганския въпрос? Уж е за закона, ама в БГ има два закона - един за цигани, друг за българи.... Ама като всеки защитава своите гласоподаватели...

Ти защо не поиска обжалване на решението в този конкретен случай като знаеш,че така се сеят епидемии от фекалиите,които ни струват тук в РБ някорко милиона ,с което се разходват средства,които биха могли да се позват за развитие, а не за лечение и ваксини на хепатит,морбили,сифилис,СПИН, и освен това такива роми представляват неразумна тежест на обществото като вече знаеш ,че средната работна заплата тук е по-малка от средната помощ за никога неработеща и постоянно раждаща ромка,на която повечето мъже се редуват в затвора за кражби и убийства- броиш лш колко са били убити от роми????РБ е намаляла като общ брой население за 20 години с 1.5 млн,като сред останалото население се е увеличило ромското,което означава още 1.5 млн заместени от роми по селата в къщи на българи,а също и по градове като се самонастаняват и жертвите им са беззащитни срещу набезите на жестоките ромски тълпи,като повечето ритат и убиват,никой от тълпите не им казва:спрете ,не убивайте!, а ромите дори и да имат работа,пак крадат,дори и нямат задръжки да убиват -по тв имаше примери....Нима като си ром заставаш зад престъпренията на роми/в някои райони до 70-90% от ромите имат няколко доказани престъпления към българи и роми/?

интересно какво още му предстои да разкрие .....от слънцето вземал сияина мощ и враговете мерзки с ум наплашил не плаши се от хули и от нож ни от беди величеството наше.над нашето отечество прекрасно бди затуи любящ народът го приветства бъди боико все тъи пред нас бъди и образът ти все пред нас да блеска... това е от филма "баи ганю се завърна от европа" втора част ,но мисля че е актуално и за други" личности"

interesno kakvo o6te mu predstoi da razkrie .....ot slyntseto vzemal siiaina mo6t i vragovete merzki s um napla6il ne pla6i se ot huli i ot noj ni ot bedi veli4estvoto na6e.nad na6eto ote4estvo prekrasno bdi zatui liubia6t narodyt go privetstva bydi boiko vse tyi pred nas bydi i obrazyt ti vse pred nas da bleska... tova e ot filma "bai ganiy se zavyrna ot evropa" vtora 4ast ,no mislia 4e e aktualno i za drugi" li4nosti"

Абе, тези палячовци от ЕС, които се издържат с нашите пари, защо не минат един опреснителен курс по етнография и история , та да научат какво представляват ромите(т.е. циганите) и като как са дошли в Европа. Абе, като сте такива големи защитници на правата на едно племе, което не иска да живее като нормални хора - и при това го прави демонстра-тивно, вземете ги при вас и ги кооптирайте и интегрирайте, та да кажем ние по-малко цивнилизовоните: Ето една полза от членството ни в ЕС, а не само да плащаме чл. внос.