Ромското мешере избра за приор Христо Младенов

Съветът на Старейшините на Ромското Мешере в България избра за Приор Христо Младенов, съобщиха от Коалицията за устойчиво развитие.

Обратно в новината

Коментари - Ромското мешере избра за приор Христо Младенов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запомнете - денят ще дойде, неизбежно е. И тогава целият натрупан гняв народен ще се излее и ще бъде страшно!

Циганите си правят държава в държават ! Къде е прокурора, къде е закона ?!

Само на мене ли ми се струва, че създаването на паралелни на държавните институции структури като това Мешаре е забранено от закона? Не ми пука за техните (не)културни традиции! Щото иначе, ние шопите пък що да не си спретнем армийка на етнически принцип и съд? Ще се грижим за интегрирането ни в Европа - чрез етническо прочистване, ако така реши собственият ни съд, например...

Няма лошо ама не го правите за разлика от тях

Без парите, организациите и институтите на Сорос, циганите нищо не могат да направят.

Да, забранено е! Но това е Булгаристан!

Малиииии ... еманацията на световния интелект те тия баш ще ги интегрират и ще решат всички световни проблеми

Какви съвети! ТОВА Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН НЕЗАКОНЕН СЪД! СЪЩОТО КАТО Т.НАР. "НАРОДЕН СЪД"! От кога циганите станахте 80% от населението на България? Нещо много си въобразявате, май;) Цигански мечти - ХАХАХАХА:)

Да видим в понеделник кое съдилище ще изреве ,че са му изчезнали съдийските тоги :)

С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА? СЪС РЕШАВАНЕ НА ПРАВНИ ПРОБЛЕМИ НА БГ. ГРАЖДАНИ? Защо аз да не мога да се явя в съдебен състав пред вашето мешере, след като съм адвокат;) вАШИЯТ "ПРИОР" ИМА ЛИ ВИСШЕ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ? КОГА СЕ ЯВИ НА КОНКУРС ЗА МЛАДШИ СЪДИИ, КОГА БЕ ИЗБРАН НА 1ВО МЯСТО; КОГА ИЗКАРА ОБУЧЕНИЕ В НИП; КОГА ЗАПОЧНА ДА ПРАКТИКУВА КАТО МЛАДШИ СЪДИЯ, КОГА СТАНА СЪДИЯ?!

А на ващо мешере пука ли му за нас българите, а? Какво направи мешерето за българите и за България?

кардараша колкото и да е богат пак шнтети бракне в джоба ако не го направи то тогова санува кошмари.а мешерето е под предлог *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хади сега Бугарите вън от Бугариа и Ромите господари да са

Хайде сега да запеят калашниците в ръцете на българите и те да си прочистят държавата от паразити заедно с арменците и евреите:)

Познавам много свестни арменци! От другите етноси такива не познавам.

ромско мешере-та това са точно те които ни излагат в европа сас своите кражби и други престапни деиности това са те кардарашите точно тези които си правят мешеретата .но самите депотати тва добре го знаят но си траят застото точно тези мешереджии им варша подкупване на гласове и мн др работи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ромите само мишерето има право да ги съди.......български съд НЕ

кой не е доволен от бъгарският съд да се обърне към мешерето

rado_7_6@

Губи ми се един утю маринкин на церемонята... Сокерес?!?

Икеравлес! Ха-ха!

Какъвто и формат да си изберат, какъвто и лидер да излъчат не могат да бъдат легитимни в България или където и да било по света. Храним ги, поим ги, парички им даваме, абе ние направо си ги отглеждаме тия......Тук ще спра, че някои после ще кажат "расист е !,нацист е!, така не може!"

Ако циганското мешере се счита за "цигански съд", следователно то е противоконституционен и незаконен съд, защото не е включен в системата на законните съдилища в Р. България.Етнически съд / т.е. съд, специализиран за правните проблеми на един единствен етнос, който съд на всичко отгоре не се подчинява на ГПК и НПК, а на някакви небългарски традиции в областта на правото/ никога не може да се включи в системата на бг. съдилища.

Ivan Ivanov

Това на всички е ясно - въпроса е какво да направим!?

А ти искаш да ни управлява Шака Зулу ли бе? карай, кво ти пука, само да не е Бойко. Малиййййй, какъв цигански са ти го нагласили......

Да изгоним веднъж завинаги рошавите миризливи мамути от България.Какво решават на такива незаконни съдилища?Кой какво да краде ли? И ТАЗИ СВИНЯ СОРОС НЯМА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ ДА УМРЕ?

Баси безхаберната държава, да допусне такова циганско сборище! А ако аз започна кампания за Движение за подпомагане на хора, пострадали от циганска престъпност, дали медиите с такова умиление ще отразят новината?

Не, ще те изкарат расист, защото са на хранилка при Сорос...

"Мешерето готви и европейска обща конференция до три месеца, а след година - световен форум." Айде хаирлия да е, тази година форум, другата година конференция, а после - да им направим една държава и да им плащаме васални данъци... Мамицата им индианска!

Циганите си правят държава в държавата! И след всички тези действия каква интеграция е възможна? А държавните органи нехаят и не предприемат нищо! С това циганско мешере става както с мафията в Италия - за циганите по-висш е закона на мешерето, а не държавните закони!

Коалиция за Устойчиво Развитие??? Представям си техен предизборен митинг как тълпата крещи "Да живее К У Р" яко :))

Мешерета , приори ... ?! Тия индивиди къде мислят , че се намират ?! И за какво правораздаване , различно от утвърденото в Българското законодателство , става въпрос ? Прокуратурата трябва да се самосезира незабавно . Могат да ни направят услугата да се разкарат от Родината ми , катун по катун. Имат варианти за избор на посока : ))) Със здраве.

Отлично знаят къде се намират. Затова и нищо от останалото няма да се случи.

"...някои страни, в това число и сред уседналите цигани на Балканите, и до днес се е съхранила една особена институция циганският съд (романо крис), която в България се нарича мешере...."КРБ Чл. 119. (1) Правораздаването се осъществява от Върховния касационен съд, Върховния административен съд, апелативни, окръжни, военни и районни съдилища. (2) Със закон могат да се създават и специализирани съдилища. (3) Извънредни съдилища не се допускат