Кметът на Кюстендил изключи ромите от вътрешен вот

Кметът на Кюстендил Петър Паунов прави вътрешно допитване дали да се кандидатира за 3-ти мандат. От него обаче са изключени ромите от кв. "Изток".

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Кюстендил изключи ромите от вътрешен вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Паунов си е прав за себе си,защото,както се каза допитването е финансирано от него за 800 лв.Друго-кв.Изток са над 10 000 души,избиратели са 5-6 000.Без да се обиждат,но по-малката част гласуват напълно по свой избор.Има зависимости сред тях,има такива,които контролират повече или по-малко свои роднини,съседи,длъжници и др.Лесно може да се сметне колко избиратели в циганския квартал си гласуват по съвест и колко биха подкрепипи Паунов. Той беше избран за втори мандат,защото,сравненнс предшествениците си прави все пак НЕЩО. За приватизацията.За да съществува градът като курорт си трябват инвестиции.

ВСИЧКИ трябва да се поучат от този човек и да ги изолират тези навлеци

софия бургас и кюстендил са си с печени кметове и да се одерат други немат шанс !!!!

Това не е месатен вот, а PR на местен феодал.

Поне се е сетил и има "д...." да го реализира

Колко плаща кмета за позитивен коментар, тролче...

Отново подсещам - бюлетините да бъдат без цифри, дори нещо "по -смело" сами да изписваме името на избрания от нас.

Вярно, трябва да се учат да пишат

я от общината, ще отпуснат хартия и принтери и ще бъде безплатно !!!!!1

НЕКА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ: - БЕЗ ИЗБОРНИ ПРАВА ЗА КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНИ (convicted felon) !!! - БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО И ДА СЕ РЕЖАТ ВСЯКАКВИ ИЗБОРНИ ПРАВА ДО ЖИВОТ !!! Само това стига изчистят изборните списъци от продажници на гласа си... няма един ц*ганин да може да гласува !!! Защо те могат ние НЕ, Хамериканците по-равни ли са ???

В половината щати им забраняват на престъпниците да гласуват ДОЖИВОТ !!!!

lu4ka

Не е необходимо да се ходи чак до Щатите. В Англия затворниците нямат право на глас -прост пример, нали и те са ЕС.

Много ми хареса кмета, беше спокоен, ясно и точно казани думи, без извъртания. Двамата водещи леко заекваха, не можеха да повярват на ушите си.

ПАУНОВ - МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ !!! Съвсем сериозно, ето че може !

Вярно, наистина могло да говориш без да се правиш на палячо, като някои други. Но водещите, понеже са свикнали на онези клоуни и се държаха неадекватно, защото не можеха да повярват на ушите си.

браво, може да бъде и цар

При всички случаи е по-добре от мадридския а да не говорим за гавазина му - мутрата, с който всеки ден се излагаме ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ !! Как е възможно такива ПРИМИТИВИ КАТО ВАС ДА СТИГАТ ДО ТАКИВА ДЛЪЖНОСТИ - ПОЗОР !!!!

Ана и Виктор бяха жалки и смешни.

Смях се сутринта, когато гледах интервюто, смея се и сега, когато чета коментарите.:) Ако реша, да се допитам до семейството си, дали да отидем на почивка през лятото и къде, трябва ли да питам и комшията?:)))

Вземете пример от Италия Какви права, какви избори ,че той азбуката не знае, ще ми гласува.

Какъв е италианският пример?

Поредната опорна точка! Като гледам коментарите,всички са подкарали тая песен...

Циганите затворени в гета, без лични карти и без никакви права. Това е !

Нешо ново, смислено и необходимо леко закъсняло.Никаква дискриминация.Този който иска да работи и да се развива независимо каква етност е никой не му пречи,но онези които искат да хитруват и да живеят от помощи на гърба на данакъплатеца-АУТ.Не може неактивно население да определи бъдещето на страната. Задължително гласуване от образовани и работещи хора.20 години избори с кебапчета и кюфтета-стига. Господ да пази България и всички Българи.

Браво Кмете!!!! Кюстендилци подкрепете го!!! Това не е дискриминация, а ясна и смела гражданска позиция! Харесвам Виктор Николаев, но толкова жалък беше сутринта,че просто нямам думи!

Какво браво бе, другарко? Ако някой друг реши да изолира от гласуване жените, по някакви си негови причини как ще кажете браво?

Ами ако е основателно и опорочават по същия начин изборите-защо не? Нали така другарЮ?

абе я не ми сравнявай несравними неща! Какво ми се правиш на "равноправист" от аБХК? Който иска да не го изключват да се бил държал както се полага с тия, дето е докарал до там, че да искат да го изключат. Не стига че настроиха всички срещу себе си с престъпленията, простотиите и първобитността си, ами и с претенции. И ми излизат с мотиви "ако някой бил искал да изключи жените или друга група" - що за наглост! Ами представи си никой не изключва жените и други групи, защото те не се държат като цигани.

абе я не ми сравнявай несравними неща! Какво ми се правиш на "равноправист" от аБХК? Който иска да не го изключват да се бил държал както се полага с тия, дето е докарал до там, че да искат да го изключат. Не стига че настроиха всички срещу себе си с престъпленията, простотиите и първобитността си, ами и с претенции. И ми излизат с мотиви "ако някой бил искал да изключи жените или друга група" - що за наглост! Ами представи си никой не изключва жените и други групи, защото те не се държат като цигани.

Няма право някой, който не може да чете и пише, а и този който не разбира какво му се говори на български да определя съдбата на останалите. Това трябва да е валидно при всички предстоящи избори! Не желая животът ми да зависи от хора, на които трябвало да се провежда предизборна агитация на друг някакъв майчин език и заведени под строй!

Така му шепнеха в слушалката на Виктор, но ако го попиташ , като гражданин, ще подкрепи кмета.

Всички кметове в бг да вземат пример от Паунов по този въпрос.

Този Папуняк, що не стане кмет, примерно на Холивуд! баба Тодорка, с. Долна грешница, обл.КН

Всички братя трябва да се изключат от всички вотове. Тогава ще се оправи страната ни.

someone

за ен-ти път се убедих, че българия е задминала дивия запад и всеки прави каквото му хрумне. български граждани нямало да гласуват, понеже еди кои си така решил. ами то и българи могат да бъдат с купени гласове.

В Италия има специални паркинги, на които циганите престояват не повече от 3 месеца и се местят на друг такъв паркинг, нямат право на уседналост, защото с нищо не допринасят за развитието на Италия и за да се ограничат и кражбите, които извършват, са строго охранявани и следени от тамошната полиция. Щом са чергари, не работят, учат, не си плащат ток, вода, данъци и не допринасят за развитието на Италия- нямат права.

явно много добре познаваш българските роми, особено кюстендилските. Стига сте плещели глупости, като ви аресав у италия бегайте там

този е ром ,но иска да скрие ромското си потекло ,но крадливия му нюх няма да бъде забравен от кюстендилци

този етническо напрежение има за цел да разпали ,определено е добре заплатен от Сорос

И какво стана сега, гласоподавателите на бсп-то нЕма да могат да гласуват, вай.

с цел да задържи мандата си е наел шестима които да слагат плюс и мунус за да изпъкне пред ръководството на партията ,много елементарно Уотсън

Смешник , от зор да остане кмет и цирк на площада ще вдигне та да се премята там. Циганите му виновни.Те ,че не са стока е ясно ама като му изнасяха не ги изолираше. Трябва мандатност ,да. Но и за кметовете също.

Точно така трябва да се действа- решително! В Италия1 циганитедори нямат право да гласуват, нямат право на уседналост и т.н.

Браво, цяла България трябва да последва примера на Кюстендил. Пловдив трябва да вземе подобни мерки. Циганите трябва да бъдат изключени от изборния процес.

Ай ай ми са кво ше правим с Бат Сали- ШЕФА НА ЕНЕРГОТО

към "живеещ в българия" не съм чувал някои да се е допитвал вйобще дали да се кандидатира.

Какво ще продава кмета защо не пише. да не е банята

Само това е начина България да бъде вкарана в правият път! Питат се тези,които плащат данъци и допринасят за икономиката! Бат'Сали стана симвил на циганизацията на политиката в България.

Браво още един политик казва че циганите са голям проблем.

Няма дискириминация! Това е все едно дадена партия да се допита за нейн кандидат за кмет само до членовете си, а не до всички избиратели. Нещо като вътрешен референдум. Ако референдумът беше с общински или държавни пари - тогава можем да говорим за дискриминация.

Кметът на Кюстендил иска вътрешен вот, но без роми Преди да говорят за дискриминация, да отидат медиите в Италия и да направят документален филм за циганите и техните права и отговорности там.

Че там циганите НЯМАТ никакви права И само като видят карабинери бягат в дън земя

Точно това казвам.

А ако много им знае пиперката то е ясно че в действие влизат тия, наследниците на дон Корлеоне и подобните му, що с много давани пари дърпат конците на управниците и не се колебаят да решават въпросите с олово!

След този вой от ромите, разбрахме със сигурност, това, което знаехме, но не бяхме сигурни ...................

Кметът на Кюстендил иска вътрешен вот, но без роми Правилно.Ако медиите имат някакъв проблем с дискриминацията, да отидат в Италия и да направят документалин филм за циганите там , какви са им правата, имат ли право да гласуват и кога имат това право, могат ли да правят катуни , където им скимне, или държавата там е направила мини резервати, където им е осигурила минималните условия на живот.

"Отговорът на ромските лидери е, че няма нито един осъден или задържан за подобно нещо( купуване на гласове). " Ами, драги ми цигански вождове, няма осъдени, защото нашенските магистрати не се кланят на Темида , а на Лакшми;о)

Браво кмете. Ама няма да мине. Ще се намесят еврогейовете, президента ще размаха пръст, ще го обявят за нехуманно и циганите ще дръпнат як кючек на победата.

такова безхаберие спрямо банята ,която искат да бъде продадена на символична цена и въпреки местното нежелание ,не се поколеба да загърби желанието на народа ,само още несгоди може да доведе с присъствието си в общината

Браво! Кюстендилци, подкрепете го!

ИНСТИТУЦИИТЕ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРАТ ДО НАЙ ВИСОКИ НИВА............ И ЩЕ КРОТНАТ ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРАСЕТА ;)

На бюлетината ще напишем "Чехльо иди си!"

Най-сетне един овластен човек да има доблестта да назове проблема с истинското му име, а воя на продажни псевдожурналистКи като Викторчо и Анка не е изненадващ - така са им наредили "спонсорите"!

виктор поне започна да се замисля, но как се рита срещу спонсотите

Кмета Паунов се допитва до еветуалните (потенциалните) си избиратели. Допитването е организирано и е за сметка на политически организации, а не за сметка на общината. Така както някоя верига магазини би се допитала до клиентите си в кварталите от които има клиенти. Кмета Паунов няма избиратели от циганската махала. Циганската махала е избрала бат'Сали. Нека той за сметка на партията си се допитва до жителите на маалата, която го е избрала

А ако, примерно кметът на Кърджали направи допитване само сред етническите турци? Щото българите защо да ги пита, просто са едно от малцинствата.

кметовете от ДПС не се допитват до българите, и дори агитацията им не е на български

Местен

Ако има превод на български, нямате проблем.

така става в Кърджали, но никой не протестира, защото ощетени са българите.

Ей това е правилната позиция. Са обаче ще се дигнат борците за прави и свободи, да кажат, че и те имат мнение, въпреки, че човека ясно е зявил, че то не го интересува :) Дано го преизберът човека, независимо от това с какви поитически пристраситя е.

виктор и ана по нова направо виеха от яд , че някои игнорирал циганите в частното си допитване( което той сам плаща)

Смел ход с ясно послание. Браво, кмете! От чисто прагматична гледна точка обаче не съм сигурен, че ще има положителен ефект ... за самия кмет. Циганите гласуват като стадо. При това са поне 10 000 от най-много 35 000 де-факто останали в града.

БРАВО КМЕТЕ!

Ауууу по нова виктор как виеше сутринта и ана добре му пригласяше.

Крадците и убииците, далече от урните. Само така г-н Паунов, ти си българският Орбан.