Ромите от Гърмен имат шанс да закупят парцелите на търг

В община Гърмен всеки жител на ромската махала може да закупи парцел на търг при начална цена от 1,10 лв. за кв. м и така да узакони имота си.

Обратно в новината

Коментари - Ромите от Гърмен имат шанс да закупят парцелите на търг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте, всички мои имена са г-жа Джон гражданин на Монголия аз съм тук, за да публикувам на света как се борих след продажбата на моя бъбрек в болница "Фортис" в Индия, преди това семейството ми беше много лошо доколкото не можем да си позволим една миля на ден. аз съм бил търсейки начин да облекча тази бедност, докато се срещнах с д-р АМЕЕР контакти в интернет, които се съгласяват да си купят бъбреците на сумата на $ 500 000 долара, той ми плати половината от сумата преди операцията да се е състояла тук Индия и балансът ми беше даден в брой след операцията, сега аз съм смела да кажа моето семейство и никога не мога да бъда отново беден в живота. Съветът да го срещнете на (fortis.hospital.in@gmail.com)

Г-н цензор-Къде скрихте моето мнение. ИСТИНАТА Е ОЩЕ ПО СТРАШНА,г-н Цензор

Абсурдите в Булгаристан пардон в Абсурдистан не започват с крайно нуждаещи се родственици на висши магистрати получили за символични суми прекрасни недвижимости по курортите ни и застроени по бързата процедура с много съмнителни, (разбирай криминално издадени в разрез със законодателството) строителни разрешения. Сега пак за сметка на конкретни собственици и/или за наша сметка от общите, принадлежащи на всички нас недвижимости държавна собственост се оземляват за символични цени НАЙ-вредният за обществото ни етнос - циганите, носители САМО и единствено на негативни емоции - кражби, убийства, скандали, тормоз и пр.!!

Поредна подигравка !! Търг означава наддаваане за едно нещо от много желаещи. В СЛУЧАЯ НЕ Е ТЪРГ -А ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИ.?!? Прави са гражданите че управляващите взимат населението в БГ за идиоти. ТОВА Е ПРЕДИЗБОРЕН ПОДАРЪК ЗА РОМИ(цигани). А МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ИСКА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ЦИГАНСКАТА НАПАСТ!!!

нека всички жители на гърмен подадът молби за закупуване на парцели и след отказ от държавата подадът жалби в съда в стразбург за расова дискриминация!

те са родени в балгаря.......и са наи бедната прислоика......нямат работа и затова крадат и просят....бедноста гие притиснала и тях и нас.ако им се даде земя ще си построят хубави кащи.....като нямат земя ще си строят....коптори...защото никои няма да си построи хубава каща ,като знае че утре може да я бутнат.....в каварна им дадоха земя и сега имат наи хубавите кащи...

Ще им се даде земя, ще я продадат на онези с тлъстите ланци в ромските фондации и пак ще отидат някъде да си построят незаконни бараки. Това е истината. Точно онези сред тях, които въртят далаверите с купуване на гласовете, проституцията, просията, кражбите, точно те нямат интерес етносът им да си стъпи на краката.

За мене има ли парцел по 1 лев? Циганин съм и искам в Бояна,не в Гърмен!

А на тия от Бояна и Драгалевци ще им я дадат ли по 1 лев? Щото веднага се пиша циганин! Или за Гърмен може,нека теглят там хорицата...Нали са далеч. Пък в Бояна гонене,не може да притесняват розовобузестите сладки малчугани на властимащите. Които и без това растат като в саксия...

Аз ще мога ли да учавсявам в търга? И аз искам земя в регулация на цена 1,1 лв

Аз мога ли да очаствам на търга? Или името му е търг, а реално ще е разпродажба...

Всеизвестно е че 90% от гласовете за гербороидите са от цигани и турци. Няма българин които да е гласувал за герберасите освен пълните идиоти.

1,10 лв. на квадрат! Ми то у Африка е по-скъпа земята.

Протеста на балъците срещу тарикатите.

Протеста на балъците срещу тарикатите.

Трийте всички коментари, за да не вземе да се обиди някой циганин и да спре да работи. Кой ще ни издържа тогава??????

Е нали земите са частни , как ще определяте цена от 1 лев????????

Шанс да купииш чужд имот, шанс без да си осъден за незаконно заселване; полит-награда за циганските престъпници.

Министър Бъчварова да се заеме сериозно с всички отговорни от ЧЕЗ, Социални служби, Строителен надзор, ВиК, кмета, които са довели до това положение.

Знаете ли,че на последните избори съотношението на тези цигани е 4:1,в полза на ГЕРБ! еТО КОЙ ГИ ТОЛЕРИРА И КУПУВА ГЛАСОВЕ?ВИДЯХТЕ ЛИ ВЧЕРА КАК ВИКАХА -Ела Бойко ни спаси.Пак ще гласуваме за теб!

До там ни докараха тези управляващи родоотстъпници!?! Къде са и децата...по чужбина! А тие тука стоим,не знаете какво ни чака... Мълчете още и гласувайте за ГЕРБ,БСП,ДПС,РБ,ПАРИЧЕН ФОНД,АБВ... Така ще бъде! Само АТАКА и Волен са алтернативата.Не го ли разбрахте все още????

С търга се узаконява беззаконието.По тази логика си харесвам място в центъра на София ще струпам колиба и ще изсам да купя земята 2 лв.Преди 5 години искахме да си купим земята пред блока и от общината ни искаха по 200 евро м2.Къде са критерийте за реалност.И след това МВР се чуди защо има недоволство-ето защо.

на циганите веднага компромис,но на българите бутат безцеремонно и да ни малтретират.......Създават циганска държава-БЪЛГАРИЯ-западна идеология-РАН и ЪТ

на циганите веднага компромис,но на българите бутат безцеремонно и да ни малтретират.......

Май конспирацията за създаване на ромска европейска държава започва да ми намирисва на вярна.

Купувайте братя роми,купувайте ...

Как се е. бе мъжко магаре!!!! Материали: тел, тухла и столче. Топките на магарето се звързват с телта и провисват тухлата ! Така задника на обекта придобива отворен характер! Качваш се на сточето за удобство и "пей сърце". Е, те така ни шибат и нас тъмнозелините!!!!

Само така наште. Тоя номер се прави от какдойдоха ГЕРБ на власт заедно с оня майстора на филията с мас. В повечето села и градове специялно за циганите се правят всякакви отстъпки. Аз исках да купя 1 декар, поискаха ми 16 лв на квадрат в старазагорско.

Защо само жителите от ромската "махла", искам и аз ...

Pesh0

Уж ще има търг , ама били заснели , кой какво си е заградил незаконно и така ще се парцелира . И цените едни високи високи . Искаме и българите , моля . Нека и на нас по едно парцелче с разрешително за строеж , за по 1000 лева декара .

не може да сменя предназначението на земята!!! Тя е извън регулация и е ЗЕМЕДЕЛСКА! Що я бутате тая простакеса да дрънка врели некипели и да нагнетява напрежението. Кой и кога обяви търг, защото аз ще се явя и да видя кой няма да ме допусне да учавствам

Pesh0

а ще я оправят регулацията , за цигани става въпрос ... да не са българи да ги правят на маймуни

български депутати в Европейския парламент, за да изнесат тази свинщина и обстоятелството, че най-големият закононарушител в БГ е българското правителство и българския парламент. Една минимална работна заплата не можаха да вдигнат без гаф, че се наложи съдът да им преразказва онова, което те като законотворци трябва да знаят! ПЪЛНА ТЪПОТА и БЕЗПРОСВЕТНОСТ по всички етажи на властта!!!

сме големи тъпанари и страхливци. Чудно ли е, че ни се случва всичко това

българите останат разидинени пред това чудовищно отношение на държавата в полза на паразитно население, може да се очаква, че следващото е ще бъде да ви увеличи семейството с такъв паразит!!! Как ще ги превъзпитате тези стада, ако имате толкова снизходително отношение към липсата на какъвто и било трудов навик, ако не се правят реални стъпки в ограмотяването на тая паплач