17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна анархия. Дори не са задържали никого. Опитайте да направите подобно нещо в САЩ и вече ще ви избират ковчег.

Цигани атакуваха полицаи!

Трябва си нов чочоолу да поведе полицаите да смажат мангалите,иначе няма оправия с тях,само бой,бой,и пак ще ги държат мирни

Слаба държава...циганите вече не се страхуват от нищо и от никого. Съвсем скоро ще почнат и други неща да си позволяват...

Това не е спам,това е решение на голям проблем

Само заглавието казва достатъчно за ситуацията в България - отиват полицаи и циганите ги нападат с камъни! Вадиш патлака и директно на месо , и пазиш последния куршум за ония олигофрени от БХК дето ще дойдат скоро !

не вярвам да са били нито роми, нито мастики, нито водки. били са обичайните цигани, да не ползвам по-правилната дума!!! ерго -мазното заглавие не казва нищо. цигани ПАК нападнаха български полицаи, защото безделничат по цял ден на социални помощи, пият като смокове и друсат кючеци, без да плащат нищо, но се чувстват напълно безнаказани и привилегировани-това е правилното заглавие.

Егати скапаната държава, циганите се качиха на главите ни, защото държавата е толерантна към тях. Само бой им трябва и да спазват Законите както всички нас.

морковите свършиха!

Чочоолу ги мачкал яко и им е държало влага много години ! Вечер не са смеели да се разхождат в Пловдив след смрачаване.

кога ли ще чуя една такава новина че Български полицаи са пребили нагли цигани и са ги арестували а не само това че меките ни полицаи пак са натъртени от търтеите на властта,защо трябва да се търпи циганския терор,това е въпрос към всички управляващи от 89 досега които ползват циганите за мръсните си далавери

Това е територия! В НИКОЯ уредена държава тълпа не напада полицаи. Щото знаят какво ще им се случи. И ъук знаят какво ще им се случи-НИЩО!

в такива случаи действа жандармерия и троши и прибира наред . Какво значи търсят 6 най активни, ми то най неакативния може само един камък да е хвърлил и с него да убие човек. Всички са в кюпа и са съучастници щом са скочили заедно и всички са НАРУШИТЕЛИ според закона.

Хора, стягайте се! Няма полиция, няма правосъдие НЯМА ДЪРЖАВА. ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВЯМЕ САМИ.

Ммм да въоръжавайте се защото НЯМА кой да ви пази вас и децата ви от циганските набези.Бяха се напили и атакували с брадви едно училище в някакво селце само преди две седмици и последствията са НИКАКВИ.По-добре 3 месеца условна отколкото в гроб.

Валери циганската музика не ти ли пречи ВАЛЕРИ? ДО КОГА ВАЛЕРИ ?

Ако имахме "ОМОН"-ци , ехеее...

Когато всички повтарят една лъжа няма как да живеят добре.

Полицаите мишки бяха отново набити от тези които ги подкупват и гласуват за кебапчета!Еваларка,дано и да ги опънат следващия път ама на групаре!

На много места полицаите се страхуват да отидат в ромските махали, защото там се нахвърлят и ги бият. Нямаме никакви закони. Ромите са над всякакви закони. Те важат само за българското население.

Какви разходки? Имаше полицейски час в квартала. Танка събори още първия ден 3 къщи, събраха всички мъже над 18г и им поставиха ултиматум, че до 24ч трябва да предадат изнасилвачите, иначе събарят целия квартал! Бай Стою после го разжалваха, но остана герой в очите на българите. И след смъртта си. Прочете спомените на големият българин Стойо Иванов Неделчев събрани в книгата "БОЯТ Н А С Т А Н А Случки из моя живот", пресъздадени от Петър Христов.

Стига с тия "роми"!!! Назоваването ги с истинското им име - ЦИГАНИ. Ако някой българин, примерно спечели награда за някакво откритие, как го наричате, "европеец" или българин? Същото е и с ония, няма "роми", има ЦИГАНИ!!!

Само така братя римляни,бой по милиционерите!!!

PEYTSCH

За наказание нека си платят данъците с лихвите, консумацията на вода и канал, ток...И ще утихнат, може и да завият на умрело....

Защо няма задържани на място? Сега ще ги търсят с месеци. Безсилна жалка полиция. Извикали ли са подкрепления срещу озверелите ....? В скоро време ще спрат да се отзовават на такива сигнали, а тия ще придобият още по-голямо чувство за безнаказаност. Отврат.

Ще ви липсва Владимир Пелов сега

Искам още повече толерантност за римляни за да изчукат всичките продажни политиците .

Това не звучи като хулиганство, а като организирана престъпна група. Очевидно е, че тълпата се е събрала преднамерено, т.е. има умисъл в действията.

Ех къде си Макаренко , да ни припомниш принципите на възпитанието ! Здрав бой - здраво общество !

Държавата първо трябва да се справи с БХК като непряки автори на организираната и неорганизираната циганска престъпност. След това трябва да прогони соросоидните НПО, които също стоят зад привилегироването на циганите, и така ще спести милиарди на бюджета, които могат да отидат в помощ на борбата с циганската престъпност. След това трябва да въведе справедливо изплащане на социални помощи, а не като сега - помощи да се изплащат за да могат някои алкохолизирани представители на циганското малцинство да си купуват алкохол и да правят разпивки денонощно. След това, ако трябва с насилие циганите да бъдат принудени да работят и да се изхранват със спечеленото от работа. Едва след това може да се търсят пътища за интегриране, за ограничаване на циганската престъпност и задължително спазване на законодателството и от тях....

Закони имаме, политици нямаме ! Там ни е слабото място ! Ония са за тях "електорат" и гласуват за бира, кебапчета и 20 лева, нас с това не могат ни купят ! Та за това си ги глезят !

АКО ЖУРНАЛИСТИТЕ СИ ВРЕТЕ ПО МАЛКО НАХАЛНИТЕ МУЦУНИ ЩЕ СЕ ПОСТИГНЕ ЖЕЛАНИЯ ЕФЕКТ!

Това, че отричат стрелба не говори добре за МВР. Би трябвало да се похвалят изброявайки имената на застреляните иръпшъни.

Очевадно, МВР-то като всички останали БГ институции е отчайващо зле. Но тиквата е окупирала всички медии и всичко се покрива. Само разрешава да излъчват колко папи са го галили по главата

ама това са европейци недейте така ако не кажете на швабите да отворят отново лечебните заведения

Пращайте ги на меркел да се въдят там кат скакалци да ги дондурка и социализира тя и без тва иска да развива генофонд! На нас тея мангасариани не са ни нужни за генофонда!

Пръснаа ви EUROромите от бой ве! Смешна и балка история...

Понеже ситуацията в БГ вече е отчайваща мисля, че трябва да се въведе извънаредно положение за справяне с реалноста.

До къде ни докара европейската толерастия...

месо. Това му е майката. Защо го няма ген. Чочоолу , да дойде с танковете както стана в Столипиново 1978г.

Ако неграта в някое гето изпочупят полицейска кола дали поне 10 трупа няма да се търкалят по земята после.

Защо не са публикувани имената и снимките на шестимата разпознати?

ДИРА ВИЕ ОХРАНАТА НА НИНОВА ЛИ СТЕ БЕ ,БЪРЗО Я ПОКРИХТЕ !

Аааа, то от завист е станало, нали така казва министъра.Да развалят имиджа на МВР-то. Само като се вдигнал такъв шум, що не са викнали Валери Симеонов- той нали се изявява в тази област. Ама да иде в Ботевград при циганите не му стиска, че може полицията да не му опази депутатската патриотарска глава. Ей, смешници, циркаджии и некадърници.

Най -добрият ултравиолетов е ....ят ултравиолетов......

Все още е рано за вено положение. Има и други начини за справяне с положението. Полицаите в Щатите са нещо като свещени крави. Който си позволи да вдигне ръка на полицай, присъдата му веднага е издадена и изпълнена. Черепа на смелчагата е пръснат от упор. Аз поне не виждам друг начин за решаване на тоя проблем.. Част от циганският етнос не са хора. Те са човекоподобни. В случая просто цитирам вицепремиера Симеонов, когото много уважавам. За това, моля без цензура, която така много обича да прилага ДИРа.

Закъсняхме - ужасно много закъсняхме...

Не баарайте избирателите ми роми...главните мои гласоподаватели на БСП.

на всяко нещо,хубаво или лошо,му идва краят,оставени сме сами да се пазим и сме сами в тази местност.Не чакайте нито милиционери нито дебелите войници и войнички да ви помогнат и спасяват,тъй че се въоръжавайте се кой с каквото може и когато лошото дойде да сме готови,а то ще дойде много скоро може би до края на годината.

Редно е да има наказателна акция за всички цигани в града, за да разберат, че заради един ще страдат всички. Например, веднага да се активизират срещу тях всички възможни служби - ток, вода, данъци, отпадъци и какво ли още не, за да им е тежко и мъчно на всички.