17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Строги наказания! И да не съм съгласна с полицията не чупя стъкла, не хвърлям камъни, търся правата си по закон. Ако в друга страна се случи това, какво ще направи полицията? МАЛКО ИМ Е!

Циганите или т.нар. роми, си позволяват да се държат дръзко, арогантно и да нападат полицаи, защото знаят че ще им се размине - ще ги арестуват и ... след това ще ги освободят. Липсата на адекватни наказания, това че законите се четат за "наши и ваши", крещенето, че им нарушават правата, води до такива случаи.

Така е! Ако обикновен българин скочи на полицай,ще го разколачат,защото ще е сам.А мангалите се събират на рояци и нашите полицаи бягат като мишки уж за подкрепление.Тези пистолети не са ви раздадени само за самоубийства използвайте ги срещу мангалите.Ранявайте ги в кракаката,ръцете да видите как ще се научат.Мангалите обичат да ги командва някой,особено тарторите им!

леко полеко мангасята ще почнат да бъркат във очите на полицаите... те мяра нямат.... случката е поучителна!!!!

невероятен сблъсък между властта - полицията и сигурните гласове при избори - циганите и сега майтапа продължава, кой ще надделее, аз съм убедена, че гласовете ще успеят, щото държавата отдавна я няма,предлагам обаче, министърът на полицията да отиде на обмяна на опит във ФАЩ там да види дали кон яде боб, полицаите там няма как да бъдат бити и унижавани, щата там унижението на държавата не съществува и нямат бивш телохранител за премиер, а също така и безхаберен министър на полицията

То лошото тепърва почва...

а ги издирват на другия ден. Да нападнеш полицай, само по себе си е престъпление, така че, всички да се приберат и после да се обясняват.

"Напрежение между роми и полицаи"- такова чудо нямаше по време на "лошия"социализъм. Имаше просто работещи цигани,авторитетна полиция, ред и сигурност!

Същото си беше с циганите, само дето нямаше свободни медии да го отразяват.

Все още има живи хора, които помнят тези времена. Че системата беше грешна като политически строй спор няма, но ред и образование не бяха просто думички без значение...

Викат жандармеристи, смачкват ги и всички подобни инциденти ще приключат. Жалко, че ръководството допуска така да се мачка самочувствието на редовите ченгета!

Представете си какво ще стане, ако Тиквата и Кратуната вкарат мигрантите в родината ни. Като отличници, регистрираха нашествениците. Борисов се изказваше, че не искали да живеят в България. Ами сега? Ако се върнат, трябва да ги настанят в Банкя.

Не са виновни полицаите на улицата а техните шефове - путки. Да не им изстинат местата понеже са политически путки не смеят да дадат права на колегите на улицата. Тука май има тафтология....защо ли ? Естествено не говоря да ги избиват , има къде по хуманни начини за интеграция и научаване на правилен български език. Иначе вярвайте ми до сега щеше да има много мангал по дърветата да свирят на цигулки. (справка филма "черна котка бял котарак"). Полицейските мърши които са до кмета по места или големия шеф в София са станали такива лайна и не им пука за хората на улицата. Та проблема е от там. А още много мангал дето разнася боклуци от Холандия , може да се интегрира. Вярвайте ми има цигани които са работили сред българи и са нормални хора.. не подстригани на ляво мангали. Но то се иска гъз и топки от шефовете и техните шефове в МВР.

Трябва бой

Оказа се че , партийните секретари крадяха по малко , циганите не биеха милиционерите , хората живееха по спокойно и кошовете за боклук не бяха ничие работно място ! На бялото черно да викаме , си е за наша сметка !

ТОЧНО ТАКА БЕШЕ!

След като не са си изпълнили задълженията и не са стреляли защо не са уволнени ?

Докога цигани ще бият полицаи, а не обратното?

преди 30 години,от тогава нямаме и полиция

Полиция е имало до 9.9.1944.От 1944 до 1989 за 45 г. соц ,циганите са се увеличили 5 пъти, за последните 30 - 2 пъти.

Точно обратното е! От 1944 до 1989 циганите имаха най-много по две деца - повтарям - само по ДВЕ ЧААВЕТА! НЕ ПОВЕЧЕ! Ама по соца се бачкаше и НЯМАШЕ точно такива измислени от БХК и др. соросоидни изчадия социални помощи, с които да живеят на гърба на работещите хора! Абе как по соца беше мирно и всеки си знаеше мястото в обществото бе? Какво направиха "умните" европейци и нашите продажни мекерета за 30 г. та съсипаха тая уредена и райска градина България? Народеее, защо им позволяваме???

За последните 30 г. циганята са се увеличили 30 пъти поне.

mISH0

Вместо да ги борят с олово още в началото, ги търсят с видеозаписи... Егати полицията, егати държавата!!!

Това не е първият и няма да е последният случай цигани да нападат тъй наречените полицаи. Срам за тази "държава"!

Циганьора, след като се интегрира с беженците ще стане още по сложно !

ТРЯБВА ЛИ ДА ИЗНАСИЛЯТ НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ, ТА МВР ДА ЗАПОЧНЕ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ? ЗАЩО ПРИ БАЙ ТОШО НЯМАШЕ ТАКИВА ПРОБЛЕМИ ? ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ЦИГАНИ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ?

Време е за полицаи да се назначават само жени, мъжете у нас явно не стават и за чеп за зеле.

БХК какво казва по случая? Морковите са малко ,на първо четене.

JUDES

Не се интегрира туй що е неинтегрируемо! Не се опитвайте да смесите несъвместими култури несъвместим морал и несъвместим манталитет! Това, че някои хора успешно отглеждат диви зверове в домашни условия съвсем не означава, че можем да пуснем дивите зверове да се разхождат по улиците. Никога един успешно интегрирал се циганин вече не се отъждествява с циганите! Политиката на интеграция на цигани и неевропейци с европейците е не по-малко зловредна от политиката на насилственото помакедончване на българското население от комунистите през миналия век. Самоче сега мащабите на този политически експеримент са много по-огромни и последствията ще са още по-катастрофални.

Те да ми додат куките кога си куфеем, няма само с напрежението да минат.

Ето как се интегрирани ромите,а сега Меркел иска да ни вкара и 40 хил. пришълци-араби и негри. И след това очаквайте тази сган със своята "култура" ,обичаи и табиети да ни бият и таковат. Не вкарвайте чужди елемни и то значително по-примитивни,това са хора които е невъзможно да бъдат интегрирани. В кръвта им е да живеят на стада,да крещят,палят огньове,да пият,да се карат,да бият,изнасилват,да не работят и да са аглесивни към всеки който не ги приема в първобитният им вид

60,000 са за БГ, не 40 000.

Докато нападение над полицаи се третира като хулиганска проява, а не като проява срещу държавата, докато полицаите не започнат да стрелят, когато бъдат нападнати от някой няма да има оправяне, а нещата тепърва ще стават по-зле, защото т.н. роми един ден ще станат половината 1/3, а после и половината население. Ще бъде страшно и Южна Африка пасти да яде.

НЕ МИ СЕ МИСЛИ, АКО ТОВА БЕШЕ СТАНАЛО В НЯКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА, КАКВАТО НАШАТА НЕ Е КАКВО ЩЕШЕ ДА ИМ СЕ СЛУЧИ НА РОМИТЕ - С 2 ДУМИ: ПАСТЕТ И МАРМАЛАД

В Европа нищо не може да им се случи! Това за което говориш може да се случи само в САЩ, Турция у Русия...

Така ли си мислиш, че в Европа, ако група "братя" атакуват патрулни коли на полицията няма да ги разкатаят, а особено сега, когато обстановката е обострена поради тероризма и мерките против него. Направо ще ги направят на пихтия, а в щатите, ако си бръкнеш във вътрешния джоб по време на полицейска проверка без да ти е позволено в най добрия случай ток, инак куршум.

Полицаите съвсем я подкараха през просото.Да ги пръскат със сълзотворен газ, стрелят като бесни крастави псета, чупят ръце и крака на буйстващите гамени...

Единственото, за което полицаите трябва да бъдат обвинени е, че продължават да пазят тази вредна за България власт. Не си мислете, че на тях не им се иска да упражнят с пълна сила закона и да разпердушинятпаразитите, но после ги чака толкова тормоз и може и уволнение или даже затвор за това, че са пипнали циганите, че и тях ги е хванал страха. Решението е, да се реже до кокъл и то да се реже по горните етажи, там е гнилоча, като се махне ценгралния гнилоч, паразитите сами ще се свият.

Сакън, не барайте електората! Повече от 30 години си ги отглеждате г-да управляващи, и то с помощта на принудително отклоняване на средствата на работещата част от българските граждани. Какво казахте??, че не стига работна ръка за икономиката??, това не е вярно, идете във факултета и столипиново, за да видите колко много "квалифицирана" работна ръка има там! Ха да ви е честито!

да се защити Полицията от БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ,които съвсем очевадно държат страната на циганите.Е как при това положение да искаме защита от Полицията ? Що за демагогия е това от УпраВляващите ? Бойко Борисов какво се прави на оглушал, не вижда ли ,не чува ли ?

Подкрепете местния шериф.

Abe pilcaite pistoleti niamat li?

А са ги пипнали и на момента БХК ще ревне като бясно добиче. Първо трябва да се потърси сметка на тази престъпна организация и после да се подгонят мургавите здраво. Да по закон, без компромиси. Ако не стигат затвори да се оборудват лагери и вътре таз пасмина да работи, стига са безчинствали и лентяйствали.

нема такава държава, България е единствена е Европа. От много години не живея вече в ... нема такава държава... и ще заява ясно и кратко, тези циганьори имат късмет, че не са в Германия, Англия или в САЩ! Абсолютно и със сигурност ще заява, че замерването с камъни по Полицаи щеше да бъде последното им деяние преди тяхното погребение! За това в тези страни, циганите са както всички останали жители и съблюдават правата и задълженията си ..... е нема такава държава в Европа, родината ни България е уникат.

за сащ, сигурно е така (то и затова има най много затвори там), ама в англия повечето полицаи даже нямат пищови и там става страшно с някои групи имигранти....

Неприкосновеният и важен при избори електорат на ГЕРБ в действие! От много години правят каквото си искат и живеят по техни си закони. Не по български! И никой нищо не им казва. Ток, вода и данъци не се плащат, но детските и социални помощи се вземат редовно. В хазната нищо не се внася, но се ползват и здравни и социални придобивки! Що така? И докога? Кажи Бойко!

Преди Бойко циганите пак си продаваха гласовете - главно на БСП.

И ти си прав! Пропусна сидирастите, те основно разбиха държавата, ма нали са втория ешалон на БСП-то, та трябва и те да се зачетат.

Щом и полицията вече взе при явни нападения да търси... виновните, ясно е накъде отиват нещата!!! Дано се започне скоро, че колкото по-бързо започне, толкова по-бързо ще му видим и края, много е просто, ножът е опрял до кокала, и няма вече мърдане, пита се, ние, мангалите ли, или те, нас???

"Жена, която е наблюдавала случващото се от терасата, се е оплакала, че е пострадала," - абсолютно типична българска черта , да седим и да гледаме и да ревем :))) ... нема такова племе ... е и тука у форума пълно с форумни воини :))) ... ама да пръдне некой по-силно от съседен апартамент и се ослушват да не ги стреля някой :))) ... жалка картинка

ЦИГАНИТЕ ИЗЯДОХА МОРКОВИТЕ ,ЧЕ ПИТАТ ДОРИ ЗА ОЩЕ -А КОГА ЩЕ ГРИЗНАТ И ДЬРВОТО ???!!! ТОВА ОБАЧЕ ЗАВИСИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ НАС .ТЕ ТРЬГВАТ СРЕЩУ ДЬРЖАВАТА А НИЕ ИМ СЕ РАДВАМЕ ВМЕСТО ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ В ТАЗИ ДЬРЖАВА ВСЕ ПАК ИМА НЯКАКВИ ЗАКОНИ КОИТО СЛЕДВА ДА СЕ СПАЗВАТ . СТРЕЛБА АРЕСТИ ЗАТВОР СИЛНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЬСТВИЕ И НЕЩАТА СИ ИДВАТ НА МЯСТО . ЗА ИЗБОРИТЕ СЕ ВЬВЕЖДА ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНС - ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ- И 80 % НЕ ГЛАСУВАТ И НЕ ПРОМЕНЯТ НАШАТА СЬДБА . !!!

Мангустите са толкова прости, че не признават обществен ред. Мисля, че е редно да бъдат изпращани масово в САЩ да се учат на обществен ред и ако не им харесва да идат в Германия или Израел, където биха получили адекватно разбиране и отношение като към граждани на света. Особено в Израел нашите цигани биха получили много адекватно отношение и възпитание. В сериозна държава налитане на бой се посреща с куршуми. Не знам дали полицаите не стават жертва на собствения "електорат"..

А въпроса ми е ЗАЩО не е произведен изстрел?? Чакат да ги убият с камъни ? Защо ги жалите? Евтин електорат а ?

А е трябвало.

Докога ще пазите наглите цигани,г-да управляващи?...Стегнете си задниците и за нарушенията,които извършват църните "братя" да си получават наказанията, иначе народът ще му писне...а останалото го знаете.

ТОВА МВР КЬДЕ Е .КЬДЕ ГЛЕДАМЕ ЕВРОПА ,САЩ ИЛИ КАНАДА . В ЕДНА СЬСЕДНА ТУРЦИЯ БЕЗ ДА СЬМ НЕЙН ФЕН В ТОЗИ СЛУЧАЙ ЩЕШЕ ДА ИМА 2-3 УБИТИ НА МЯСТО 10-20 АРЕСТУВАНИ И ОСЬДЕНИ ПО БЬРЗАТА ПРОЦЕДУРА НА МИНИМУМ 10 ГОДИНИ И ЗА НАЗИДАНИЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ПОНЕ 50 ПРЕБИТИ ЗА НАЗИДАНИЕ . СЛЕД ТАКАВА АКЦИЯ ВСЕКИ НОРМАЛЕН БИ СЕ СЬОБРАЗИЛ КАК ЩЕ РЕАГИРА -ЗА НЕНОРМАЛНИТЕ ИЛИ НЕРАЗБИРАЩИТЕ ИМА ЛУДНИЦИ . А НИЕ КАКВО СЕГА ГИ ИЗДИРВАМЕ И КАТО ГИ ХВАНЕМ АКО ГИ ХВАНЕМ КАКВО -ЩЕ ГИ ГЛОБИМ А ПЬК ТЕ НЯМА ДА СИ ПЛАТЯТ ГЛОБАТА . ПОСЛЕ КОЙ Е ЛУД .....?!!??

Нормалните държави са ги направили "нормални" обикновените хора като нас, защото при такива случаи са излизали по улиците, а не са се ограничавал с псуване пред телевизора и по форумите.

Да ти припомня ли за един цигански "цар" дето ДАНС го изнесе от къщата му, за да го спасява от тълпата, после жандармерията се разправяше със същата тая тълпа, вместо с мангалите? И тва не е единичен случай. Циганите бият, съберат се добри момчета да отвърнат на жеста и полицията погва тях вместо мангалите... И тва е всеки път.. :)

Атакува се на фронта ! В мирно време има неподчинение на полицай, а когато това е съпроводено с употреба на насилие спрямо него, обикновено следва употреба на оръжие от съответното длъжностно лице. Тук нещата са напълно опорочени . Циганите се държат като на фронта, а длъжностните лица като лелки в детска градина.

Каква е тая полиция? Отива на място, установява виновните, пък те са обявени за издирване? Това шега ли е?

хахах нападение на полицаи, а оня дето хвъри пиратка по полицаите е в затвора, а тия римляни не са в затвора. Е що дискирминирате бългрите? Пак двойни стандарти за бъларина

Докато Ц-И-Г-А-Н-И-Т-Е безчинстват НА ДРЕБНО то нашия поглед не се обръща към П-О-Л-И-Т-И-Ц-И-Т-Е които безчинстват НА ЕДРО. Та защо има цигански проблем - защото е изгодно на властимащите!

Боковите избиратели си ползват привилегиите.

НЯМА ДА НИ ГЪЛЧИТЕ ЕЛЕКТОРАТО,ЧЕ ИДВАТ ИЗБОРИ

Това се нарича метеж и непризнаване на властта ! Колкото повече политиците се правят че не виждат толкова повече Държавата Умира !

А защо не е имало стрелба?

Трябва да има разделение между българи и цигани иумишлено се подклажда.