Ром и пури имало в плика за Пламен Узунов, помогнал на ексмитничаря за трансплантация

Бившият митнически шеф Петко Петков обясни, че подаръкът за президентския секретар е бил "за здраве"

Обратно в новината

Коментари - Ром и пури имало в плика за Пламен Узунов, помогнал на ексмитничаря за трансплантация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като се е събудил... краката му в аквариума

Това е грубо нарушене на човешките права! Как си позволяват да натикат ром в плик, горкия човек, какво издевателство!

Дори и така да е, първо защо телефоните са в другия край на заведението.Пък как и на двата им паднали батериите, ние да не ядем доматите с колци.Така или иначе не му е чиста работата на тая подлога на Резидента

Май ни вземат за канарчета. Не е чудно, при положение, че доброволно се ваксинира стадото.

Гейберите съвсем са изпушили. От президентството не коментират, те излизат с декларации, че коментара не е валиде. Кое бе, че няма коментар ли? Гейберите по-добре да дадат обяснения за това, което се видя- пачки с евро, златни кюлчета и пистолети на нощни шкафчета. Да, Узунов не е трябвало да се вижда с тоя човек, и не, никой не знае, какво е получил. Може и "Новичок" да е.

Гнустни комунисти.

Това за ваксините май не е съвсем на място в коментара ти

PEYTSCH

Ром и пури ? Ромът ебил сигурно 50 милилитра щом може да го подава с два пръста...Смехория. И защо не е дал „подаръчето“ на секретарката или портиера на Президентството ? И защо телефоните са сложени настрани ? Ептем за балъци ни взеха... И как няма да сме им ДЕБИЛИ щом гласуваме за олигофрените на Слави и Мая ?

Преди години, когато учителите на тия произвеждаха и заливаха близкия изток и съседна Турция със синтетична дрога, бяха измислили подобна врътка. Дрогата в кашони от Малборо, Камъл, Уинстон. Да, бе малко така контрабанда, ма то линцензни цигари за износ. Не е кой знае какво. Няколко години пердашеха катерите между Бъргас и Инеада, тъпкани с такива "кашони с цигари". Е тия мръсни пари + още други подобни управляват България и до днес. Същите боклуци сте си, еиййй!

Единия с пачки и кюлчета в шкафчето, другия директно взима пликове. Приликата - и двамата чисти като сълзи. Нема се оправим.

Лъжец. Кажи каква корупция сътворихте. Гнусни комунисти от БСП.

а познайте трансплантацията в коя болница е било , и трансплантираният с черен дроб вино си пиива , и най - голямия въпрос , кой е бил донор

това за телефоните е пълна, очевидна лъжа. Вижда се как се оставят телефоните без да се свързват със зарядни или каквото и да е друго. Според мен това е странното, а не съдържанието на плика (много наивно ще е в плика да има нещо компрометиращо). Защо трябва високо поставен служител да помага за трансплантация? Може би тази е една от разследваните от служебния кабинет? А този президенски съветник, много комбинативен, бе!!! Същий Остап Бендер - съдейства на Бобоков, на този, на онзи... Въобще много отзивчив човек ще да е!!!

"Той е бивш началник на столичната Митница в най-мътните години - в края на 90-те, когато Самоковеца правеше най-голямата контрабанда в историята на България", заяви Тома Биков. И когато ББ беше най-деен участник в бандите на прехода - СИК и т.п.

всички подаръци в плик са за здраве.

БСП е синоним на корупция, кражби, мафия.

Хм, "Контакт за трансплантация". Аз пък досега си мислех, че реда и контактите за транплантация се определят единствено по медицински причини и от медицински лица.

PEYTSCH

Това ще да е само...биологичен материал от някой ром...Или екстременти...

Е нали имал едно пререждане при трансплантациите ето къде е ? Какво означава помогнал. помогнал в транспортирането, в ходатайството , в предлагане на орган, дарил е кръв ? Ами я още малко да по обясни защото вече ми стана интересно.

а щото пък ГЕРБ не са, нали?

Лъжец. Кажи каква корупция сътворихте. Гнусни комунисти от БСП. ГЕРБ ще ви подпука след като спечели изборите и състави правителство. Свят ще ви се завие, боклуци комунистически

PEYTSCH

Гадняр си,Гого ! Как така ...черен дроб за трансплатация в плик ? Перверзник неиден...

И за това си оставиха телефоните на бара понеже си говориха за ром и пури.

сега да не намерят схема за купуване и продаване на органи , тоя съветник е голям съветник по медицинските въпроси , изобщо е съветник по всичко и колко благодарни хора ще му подаряват пакетчета , или просто е приносител на резидента

Да беше излъгал че му носи памперси та поне да съответства на теглото

Опа, опа нещо в тази история хлопа. Най-важният момент от обяснението: от 10 години не работя там, единатвено познавам хората там.

Оне ден закопчаха шефа на болница Лозенец за уредени трансплантации. Сега какво следва? Орден Стара планина за приятел в нужда се познава ли? Сега оства да каже, че си е дарил собствения черен дроб. Но за какво тогава му е ромът?

Как му е "помогнал"? Орган ли е дарил?

Според запознати, преди около 10 дни подобна среща Пламен Узунов е провел и с бившия шеф на ВКР О.И. По време на тази среща О.И. е поискал от Узунов за зам. председател на ДАНС да бъде назначен Станислав Станчев, също бивш ВКРеец. Обяснил му, че Станчев е “наше момче” работило за американците в Афганистан. Та въпроса тук е какво е имало в плика на О.И. !?!?

Пуснаха контрабандата, обявиха по телевизията че проверките на малкият бизнес спират. Иначе спирали корупцията. Какво като прихода в бюджета е надолу? Така краде комуниста, на 100%. Оставя ти колкото да преживееш

Ха,ха,ха! Кой дава ром и пури в плик? Ромът да не на листчета, а пурите развити :)

Участвал е в трансплантацията!

Много хора изкара Борисов от системата ... паразити. Всички те са против него сега. А овцете блеят ... както винаги.

Отдавна в нашето общество не е важно какво се говори и какво се прави, а кой го казва и кой го прави. Такова общество е обречено на страдание! Тия по-големи небивалици не можаха ли да измислят...Ром и пури....хахахах

Да правиш услуга на приятел, като му осигурявяш възможност за трансплантация, за която други чакат с години, също е корупция. Старата мъдрост гласи: Покажи ми приятелите си, за да ти кажа кой си. Сега може би ще дойде опровержение от президентството, че бившият митничарски шеф смятал Узунов за приятел, но Узунов изобщо не смятал митничаря за приятел, а като отговорен държавен служител просто помага на хората. Верваме им.

Заедно са поливали черния му дроб с уиски.

Тоя съветник на президента това ли е човека на Черепа?

Това с плика е работа на габровци. Те на всичко казват плик, а то е торба. Нищо чудно в основата да е Томислав Дончев!?

До вчера мълчаха,като попарени,днес вече измислиха нова лъжа! Тези имат народа за малоумен! Това са най долните и прогнили престъпници,какво прави съветника на президента с доказан престъпник? Мошеници,сегашния президент се оказа пълна пародия,лъжливо корумпирано мекотело,което на изборите ще бъде изритано с мощен боц и след това го чака затвор за държавна измяна!

И защо телефоните са на 5 метра от тях?

Вместо да го покани в някой ресторант, му купил „РОМ,“ сигурно от онзи „каруцарския“ за „здраве“.Те и за туй на масата си пишат бележки и слагат телефоните си надалеч! Зер някой, може да ги подслуша, как бившия митничар благодари! -ШМЕНТИ КАПЕЛИ !-Не можа ли да измисли нещо по правдоподобно!

... повярвахме!

Пълни лъжи, като за мунчовци. Мислете!

Сигурно си пази и касовите бележки...

Добре бе, Шило, ГЕРБ са кофти, е с това ли ще ги сменим!? Стига с тоя ГЕРБ. Нали ги разкараха и какво става, пременил се Илия па в тия! До кога така?!

Основният дебат в държавата е - коя мафия е най - корумпирана.

Не знаех че в БГ е престъпление да внасяш хартиена торбичка в ресторант и да я дадеш на някой. Ама нали една жена каза че торбичката била тежка, значи вътре имало много кюлчета и пачки. А тези които познават методите на Каскета, ако знаете че ви следи, че ви подслушва и се чуди как да ви сготви, няма ли да си оставяте телефона настрани? Питам за един приятел.

Ами, да проверим списъците за трансплантация. В кой списък е, на кое място. Кога е влязъл в списъка. Има прекалено много въпроси

Дубай не вярва на сълзи.

Тъпи са и нагли. Не могат да мислят