Ром и пури имало в плика за Пламен Узунов, помогнал на ексмитничаря за трансплантация

Бившият митнически шеф Петко Петков обясни, че подаръкът за президентския секретар е бил "за здраве"

Обратно в новината

Коментари - Ром и пури имало в плика за Пламен Узунов, помогнал на ексмитничаря за трансплантация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не подкрепям подкупите, но все пак има някакви традиции. аз дадох плик при раждането на детето - бонбони и уиски. въпреки, че си бях платил. за здраве е. а, да. и това наистина не е плик с пари.

За да те хванат така в крачка или трябва да си малоумен, или да си толкова уверен, че никой не може да те пипне. А може и да е комбинация от двете. На ход е Радев

"Това е лична среща, приятелска. Той ми помогна с контакт за операция, правиха ми трансплантацията на черен дроб" Мой роднина чака за трансплантация за бъбрек. Да взема да му занеса на този и аз една кутия хубави пури и кубински ром литър, да помогне?

Дори и да са верни оправдателните тези пак следва да бъде уволнен.

ako e така, спешно трябва да рзстреляме онова нещо от банкя, май????

Червени, долни, миризливи, заразни и противник боклуци!!! Това са "новите".

"Този човек (б.p. - Узyнeв) ми cпаcи живота. На листчето му написах телефонния си номер" Моите приятели ми знаят тел. номер. А вашите приятели знаят ли номера ви?

Ако Узунов изобщо пие нещо (а той със сигурност пие, защото няма как да обича Русия и да не пие) то със сигурност ще е водка и то не касва да е , а задължително "Путинка"! Какъв ти ром -той да не е Хемингуей! Чак пък и пури! Махорки "Наша марка" му са много даже.

ne be tova s avodni bochki i tebesiri

Оф, помислих че са сгънали Ром( циганин) в плика и се притесних.

помогнал, не помогнал, ама защо трябва да си пишат бележки, глухонеми ли си падат?

До простите комуно-чалгарски тролове и фенове на Муньо Грипена: още един месец ви остана да се радвате, после ГЕРБ и ВМРО пак ще направят правителство, а вие заедно с Мая Мутресата, Йоло Денев, прасето Бабукян и Гошо Тъпото от Видин, пак ще се въргаляте по тротоарите, несретници клети!

Как изнася телефоните един върху дръг на метри от масата бележки пликове събеседник с изключително съмнителна репутация .. Този човек Узунов вече няколко пъти настъпва мотиката но очевидно е любимец на бореца срещу "корупцията" наш президент. Та в този ред на мисли тръгнали да оправят държавата, а те целите омазани в същите лайна.

Как точно Узунов му е пмогнал за трансплантацията???

Защо телефоните са оставени на 7-10 метра от масата, на която седят? Това е типично по мафиотски.

Плосък , с формата на пачки евро Тези или са дебили Или нас вземат за такива Мдаа

Не е ли получил държавна подкрепа за нещо, значи няма нищо нередно.

Той може да не получава директно държавна подкрепа, но човек с положение в държавата може да му окаже "подкрепа" по различни начини.

Шоуто на г-н Рашков и г-н Минеков измести шоуто на Мая Манолова"

А сега идва шоуто на Узунов!

https://m.24chasa.bg/novini/article/9884406 Трансплантацията е била МИНАЛАТА ГОДИНА! В Австрия. И пурите имат обяснение. Може и да има в плика. Но... Другото? Племенницата на Петров е назначета веднага в митница Пловдив. И защо пликът не е връчен с ръкостискане или поне благодарности? Е, ясно е де

Голям филантроп се оказа Узунов, няма съмнение. И го обичат, приютяват го в сърцето си като искрен приятел. Защото помага където може и с каквото може, с всичко. Как митничаря да не му благодари с някаква си мижава бутилка с ром. Какво стана с смс-ите с оня Бобоков, пак приятел, даже братиньо? Нещо заглъхна, нищо вече не се чува.

Братиньо е друг - шефът на КС. Дето с Бойко обсъждат колко милиона да дадат на един шеф на университет за хотела му в Гърция. А за да е корупция, първо трябва да е държавен служител. Да има облагодетелстване на този. И какво е държавното облагодетелстване на този?

Дали са му два и тоя просто го връща!!

Корабчета плуват ли в рома... Може ли толкова стиснати хора, бе. Човекът живота му спасил, той ром и некви пури с неясен произход.,Стипца със стипцата ти...

За мен и повечето българи не е толкова важно какво има в плика. По важното е министър Кацаров да обяви КОЙ се е обадил в болница "Лозенец" да бъде трансплантиран пациент пререждайки други чакащи. Това е геноцид. Виновникът на съд.

Тома като лице на герб, и партията много запознати с контрабандата през 90 - те години - от къде ли са толкова запознати?... И дали по-случайност тяхния лидер по това време нямаше охранителна фирма? Обществена тайна кой и защо през тези години създаваше охранителна фирма, и че тези фирми се създаваха за да прикриват контрабанда, корупция и малтретиране...!

А вие защо биете негрите?

ли ни взима!????

Да!

Не зная дали ще доживея, тази наша мила родина да се превърне в цивилизована държава! Нивото на поликата и политиците е показателно за нивото на нацията, ниско, все по- ниско, дъно! Толкова сме свикнали с простащината и арогантността, с фамилиярният език, с подхвърлените и изфабрикувани компромати, с откритата корупция....., че истината винаги виси във въздуха, но никой не може да я хване!

Не, няма да доживеем това.

Как не вие срам да записвате президентски съветник. Те имат имунитет и могат да крадат безнаказано. Президенството и правителството им е издало специално разрешително за тази дейност. Трябва да се издирят тези които са направили записа и да се накажат. МВР да се задейства.

Ром за Мунчо и вибратор за Деса, плюс рубли от руското посолство...

Абе тъпите комуняги ни имат за по прости от тях, дори и така да е както казват, това е нов пример за корупция. Пламен Узунов е уредил чернодробна трансплантация на корумпиран митничар, пререждайки куп почтени чакащи пациенти. Кой, ако не селския идиот Мунчо дава право да се нарушават законите?

Няма как да знаем какво е имало в пакета, но е даказан факт, че от комундетата по-големи лъжци и крадци няма. На 9.9.1944 г. взеха властта и ограбиха средствата за производство и цялото имущество на българските производители и предприемачи, на които се основаваше българската икономика, с измамата, че го превръщали в общонародна собственост и юрнаха хората да им работят с няколкократно по-ниско от другите европейски страни заплащане уж за благото на народа и светлото му бъдеще. След като българският народ наистина осъществи огромно строителство и изгради добре развита икономика, на 10.11.1989 г. другарите си врътнаха едно вътрешнопартийно превратче и като сложиха край на социализЪма, се захванаха да приватизират, т.е, да грабят за себе си и приближените си всичката създадена от народа ни за 45 г. „общонародна собственост”, за да се превърнат в най-едри капиталисти и олигарси. И продължават да лъжат, мамят, крадат и грабят!

Е, точно сега, когато те самите усилено раздухват скандала с нередовните трансплантации, трябваше да измислят друга версия! ЗАЩОТО - КАК ТОЧНО БИВШИЯТ ПОЛИЦАЙ, СЕГА СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА МУ Е ПОМОГНАЛ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ?! Той е всичко друго, но не хирург... Или може би е ходатайствал някъде? И въпросният митничар е прередил някого? А?

Тези от президенството са за смях с ром и пури. Учете се от моя Тлъствк как и какво се взима....

Въх уби ма. Помагал за трансплантация. И един мармот завива шоколад в станиол. Сега ще се разплача.

Какво доказвате с това бе боклуци ? И веднага лизачиър на Тиквата започват анализи....Погледнете плика..... Прост народ, та прост. Избра за премиер измекярина на Бай Тошо а сега Чалгаджията от Учиндол....

празноглавец , искат да сложат очите ни на мястото на ушите ни ама тая работа за сметка на теб няма да стане !

Са ти го сложили отзад та дрънкаш Тикво

да го извадя от майкати де !

Щом сами признават вече за ром и пури значи е било минимум флашка с крипто ...

Gugnelid

Мдам, ама как така тази флашка в толкова малък плик са я сложили бре? Сигурен съм, че толкова много биткойни са му дали, че е трябвало външен HDD да му подарят, нали? Обаче как ли пък не са се сетили на SSD да ги сложат?

голяма работа - подкупи и рушвети, че се предредил за трансплантация...само герб са престъпници другите не са

значи ром и пури , не думайте ? Погледнете плика ама добре го погледнете , видяхте ли , не ви ли се стори доста плосък за да има в него бутилка ром и кутия пури ? Абе другаре за кьорави ли ни имате или вие се правите на луди ? Не можахте ли да измислите нещо по правдоподобно , примерно че плик изобщо не е имало ... ей тъй че всичко е било на майтап , или камерата на майтап е измъкнала от нея торбичка за кеф на троловете ?

Толкова ли си тъп бе или си идиот по рождение? Махай се от президентството,защото само разлайваш кучетата на ГЕРБ.Явно не ставаш.

Да си политик Извън ГЕРБ в днешно време означава че си подслушван 24/7. Поне докато службите бъдат прочистени от вируси на ОПГ ГЕРБ. Напълно разбираемо действие.

бах мама му , та значи казваш и камерата е била герберка а ? Брей че лоша камера а плиткоакълниче ?

И затова си оставят телефоните настрани! Просто всички сте едни нагли и безочливи боклуци! И Борисов и Радев да се махат!

Не само, че ги оставят настрана, ами и идват и си тръгват по отделно озъртайки се като гърмяни зайци. Мръсни комунистически боклуци !

Тук, ВЪПРОСЪТ е КАКВА полза има тоя бивш митничар да дава тоя плик ??? Документи ли дава или нещо друго ??? Какво РАБОТИ тоя бивш митничар и ЗАЩО му е дал тоя плик на Узунов ??? Отговорите трябва да дава и тоя бивш митничар !!! СЪДЯТ ли го тоя бивш митничар за КОРУПЦИЯ ??? Щото, оня може да купи нещо от тоя Узунов- кола или друго.

Защо някой трябва отговаря защо е подарил подарък на свой приятел от двайсет години,и това на обществено място без да се крие !? Ти отговаряш ли на някого когато подаряваш или получаваш подаръчен плик?

Това са бивш шеф на полицията в Пловдив и бивш митничар, уволнен за корупция какво ги свързва?

В момента светчето на Самоковеца, който го наследи някой да го разследва случайно ? Този дето утроавлява и източва топлофикация София. Този дето купува евтино ток и после го продава в пъти нагоре на бизнеса. Никой не го преследва него. Защо ?

Винаги съм казвал ,комунист само бойй.

Гащички конфискувани за деса от времето когато е бил митничар .

с един замах изпокри всички мишоци , няма ги Пинокио и Гнома , Лая и педерасите около нея Кутрев и вампа Рашков Курна и баджанака и още и още мераклии за власт начело с Мунчо и Пиги ... ха ха ха .

Митничара е бил в болница Лозенец за присаждане на орган не е бил политик .

И каква стана тя, мала, мале! Нали в предишния кабинет имало корупция в здравеопазването, та махнаха и орезлиха и министър, и директори на болници. А то виж кой се бил вредил с връзки да му присадят орган!!! И ко прайм сега? Хора, тия се канят да откраднат изборната победа. Дали ще позволим да ни направят на безмозъчни идиоти? Накрая децата ни ще плащат!

Как пък си събрал цял ром в тоа малък плик бе, бате?

Може да са средства за закупуване на фабрика за ром ...........................

И след тази мила среща племенницата на Петко митницата е назначена в митница Пловдив от служебния кабинет на безгрешния другар Радев

Ром с кола е класиката.

А Биковия като помни ''мътните'' години след 90 защо забравя кой беше момче за всичко при мутрите?????? Като е бил толкова ''виновен'' този митничар ни го знам ни го познавам дека бяха цацата и гешевия да го подхванат както те си знаят по поръчка.. Кога вашия ментор даде обяснения за пачките и кюлчеатата в личната му стая на обществото че те са от нашия гръб тогава може да изисквате нещо от Президентството дето е заснет само техен служител извън Президентството и с липса на доказателства какво има в плика..