Рокадите на служебния кабинет: От свидетел срещу секретар на Радев до културист (обзор)

Дори част от коалицията "Изправи се! Мутри вън!" се обяви срещу една от кадровите промени, виждайки в нея "реставрация на хора, които представляват властта, отхвърлена от народа на изборите"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Некои " рокади" на особени..... свързани с големи европари и наши такива пари длъжности ме изумиха и се сетих за морала,честта и върховенството на Закона.Не ща да ги персонифицирам, щото и за мен даже е малко срамно. Тъжно ми е за съветниците на Президента!

12 години кражби от ГЕРБ и всякакви калинки и сега изведнъж нямало държавност. да не забравяме че прост пожарникар стана министър председател. да не забравяме че известна педеруга беше министър на здравеопазването. да не забравяме как бивш учител по физкултура стана министър на вътрешните работи.

Културиста трябва да нулира 700-те милиона неплатени данъци на Черепа ли?

АРМИЯТА ОТ ГЕРБ-ЕРАСТКИ ТРОЛОВЕ ЯКО СЕ Е АКТИВИЗИРАЛА ПО СИГНАЛ НА СЕДВА! ЩЕ ПОРЕВЕТЕ ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ СЕ СПРЕТЕ!

нали Уж мутри вън а то кво.. мутри вътре.. така е кака Мая го иска вътре

ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ПОСТЛАН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ На 09 юли 2020 започва метежа на радеФ и неговите задкулисни началници. ”Тактиката” е: - Колкото ПО-ЗЛЕ за държавата – толкова по-зле за Борисов и Герб. "Суверена" са се оправя както може. Няколко пъти Продуцента радеФ се издаде, че според сценария ПРЕВРАТА е трябвало да бъде реализиран през септември 2020. Поради некадърност, отблъскване на обществеността и малоумие сценарият закъса. Но сега МЕТЕЖНИКЪТ пак си е повярвал, че заедно с МАФИЯТА вече са си присвоили държавата.

Този културист изглежда добре , ама гол. С този костюм прилича на домакин в склад .Назначението си го обяснявам с това , че новият финансов министър , с налудничав поглед , го харесвал твърде много.Явно му е изкарал очичките на пружинки.

Казват, че трябвало да отърве Черепа от неплатените данъци, та Гешев да не го гони

Ще се връща за да следи нещата изкъсо! Може да стане съветник на муню!

Това бързане ми е познато от някъде? Припрян е прецедента, припряни са и марионетките му!

Кво се оплаквате от културиста? Поне лелките в НАП-а ще си менкат с него рецепти. Докато оправи на когото трябва нещата.

Една от най-яките ЧАЛГИ на "Служебния кабинет" е КУЛТУРИСТА шеф на НАП?! Някой плати ли му здравните вноски, платиха ли му МИЛИОНА укрит от НАП, какво стана?

Ще ги платят избирателите!

Българският народ е рекъл: Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне. Та каква стана тя? Клепоухия фатмак Лайньо Радев замени калинките с чалгинки. Аферим, машалх,, както биха рекли е Истанбул. Не искайте мутри - на ви културист. Поне можешедаго назначат в министерството на културата. Дами е по специалността. Те, чалгарите така го разбирам нещата. Чалгаджии, мангасари, комундета, е единен строй. Предвождани от Черепа.

PEYTSCH

Браво, партайгеносен! По поддръжката на другаря фашист Радев, виждаме колко обичан е фашизЪма в България. Затова предлагаме вместо „Вперьод, таварищчи!“ да учите немски "Vorwärts Genossen!"...

Този кабинет и слепите ще прогледнат за зависимостите на Радев. Назначава само хора, кото са платили на Деса Радева. За това има такива от ГЕРБ, свързани с ВМРО, Божков , Пеевски и дори Гешев.

Чалгаааа и всичките ви дъщери прости куу... Вии. Това е резултата.

Има назначени такива за замове. Куха руса лейка на 30 и няколко години с афинитет към алкохола и други работи :)

Кво като е културист човека?Не е борец все пак освен това има 10 г стаж.

Продал е фирма със задължения към фиска за милиони лв. на безимотен, стар мошеническо номер!!!! Този е за прокурор, укриване на данъци в особено големи размери .....

Стаж като какъв? Мутра на Божков? Вече чакаме и к@.вите на Божков за зам. министри, и те са със стаж.

и това е ползата от тези чистки - никой не е вечно на власт..

Богомил Бонев избухна с пост в социалната мрежа срещу Бойко Борисов, ето какво написа, без редакторска намеса: Бойко, как без пари си направил ГЕРБ? Единствено вярно е, че ти лично не си дал и един лев! Само си прибирал. Твоите копои обикаляха фирмите по списък и изнудваха всеки работодател за пари. Така, както ти го правеше преди години по магазините и кръчмите. Забрави ли Фидосова? А Флоров?Питай монтанчани как ГЕРБ са правили избори и от къде са парите. Питай и варненлии, и пловдивчани, и видинлии!Питай Тошев, как ходеше с фирмаджии до банките, за да изтеглят пари за ГЕРБ, а хората им оставаха без заплати!А помниш ли, че изнудваше и печатниците да ти печатат плакатите, а после твоите маймуни забравяха да платят и ако някой се обадеше му затваряха печатницата! .А как рекетираше хората да внасят пари, заради участието в листите ти? На избираемо място място – 50 000, следващите по 30 000, а последните по 15 000. Мой приятел, който бе в листата на ГЕРБ Видин през 2009 г., още си плаща кредита с който ти финансира „безплатната“ кампания!А Фаса забрави ли го? А ботевградският тигър, дето ти донесе чантата с „шесте нули“ ? А свищовският ти любимец? Ами Цветанов е още жив, питай него. Питай го дали някога е платил в заведение, дето събираше „актива“ по места ? Питай го кой е плащал. Този боклук е прибрал от бизнеса повече пари от НАП!Питай и за фалшивите фактури, с които ГЕРБ отчиташе разходи, а партийните ти мишки по офисите крадяха парите!

А КАК МУТРИФОНОВ НАПРАВИ ПАРТИЯ БЕЗ ПАРИ? А КАК МАНОЛОВА НАПРАВИ ПАРТИЯ БЕЗ ПАРИ? А КАК ЛЪЖИГЕЙОВ НАПРАВИ ПАРТИЯ БЕЗ ПАРИ? А КАК ХРИСТО ИВАНОВ-БОЙКИКЕВ НАПРАВИ ПАРТИЯ БЕЗ ПАРИ?

Това едно, че не е вярно и друго, че не можеш да сравниш това, което са правили ГЕРБ, рекет, изнудване ,безплатен обяд и тй нататък и тъй нататък...........

На коя разплута торба и пречи, че човекът има хубаво тяло?!

Педалчета от Да България!... Ще ви ебем!

Аз не знам, какво очаквате след като падна ГРОБ?! Разбира се, че ще има тотална подмяна на министри вкопали се във властта 12 години и дерибействат, като, ако останат, то ще слагат прът в колелата на Служебното Правителство и после видите ли не се е справило със задачите за тия 2 месеца.Апропо Герб, когато дойдоха на власт също така действаха, но на някои хора им къса паметта.. То е все едно да се ожениш за разведен мъж и да продължавате да живеете заедно с бившата му съпруга.

Мотивът за рокадата са ... "ниски стандарти на качеството на работа". ЗА ЕДИН ДЕН (1 бр.) болшевишкото служебно правителство на служителя на Кремъл Владимир Илич Радев успяха да събират данни, да анализират данните, да направят ревизия, да направият заключение "ниски стандарти на качеството на работа" и да вземат решението за уволнение за десетки министри и шефове! За 1 ден! На 12.05 служебното правителство бе при Радев и положи клетва, на 13.05 са били за пръв път в бюрата си (може и да не са били) И на 14.05 сутринта вече много хора са осъдени и даже уволнени от Народния съд на Радев! Направо да ви повярва човек! Уволненията "изобщо" не са политическа чистка!

Нищо ново под слънцето! Моя близка позната беше уволнена преди 12 г по същия начин, когато дойде ГРОБ на власт.Дори още преди да получи заповед за уволнение, заместничката и влязла най-нахално в кабинета и и казала:-Хайде обирай си парцалките, заповедта за уволнение, ще ти я връчат в Личен състав, чакат те. Тка, че какво се чудите?!

Скандали вместо реални политики. Много непродуктивно врякане по медиите вместо реформи. Уволнения и да сложим наши хора, за да имитираме промяна. Очерняне на всичко, което предходното правителство е постигнало, за да се престорим на хора с по-добри идеи. Пошли обиди към бившия премиер и министрите му, за да се харесаме на най-простия електорат. Всичко преди нас без анализ и доказателства се определя като корупционни практика, за да можем лесно да го спрем и преобърнем. Евтини лъжи като "Хазната е празна!", но после "Намерихме пари за 50-те лв. на месец на пенсионерите!" до изборите, а пък и Борисов ги даваше предизборно, а ние - защото сме готини.

Алоууу, КУЛТУРИСТА ДА СИ ВНЕСЕ ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ ОТ КРАЯ НА 2018 ГОД. ДОСЕГА, ЗАЩОТО Е С ПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНИ ПРАВА!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА! И ДА СИ ПЛАТИ ПОВЕЧЕ ОТ 1 МЛН ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП ОТ ПРЕХВЪРЛЕНАТА МУ ФИРМА ВЪРХУ КЛОШАР!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА!!!!

За някои, които не знаят и за други, които са забравили, че например бившият Президент на САЩ Роналд Рейгън е бил хокивудски артист , като и Арнолд Шварценегер, който беше Губернатор.Така, че Гробарите да не търсят кусури за това, кой какъв е бил, а да гледат, че са хора с доказани качества и събуждащи респект.Докато калинките на Герб си бяха Прости Кърджалийски ПАТКИ.

Културиста е от тези, които прехвърлят фирмите си и задълженията им към НАП на клошари....а, е и в интимни взаимоотношения с финансовия министър.

Подигравахте се на предишната власт за калинките, но за някои от сегашните назначения, това ще е ласкателно! Хлебарки например ще е по-подходящо! Не ви е срам!

Подигравките сами си ги заслужиха, защото се видя, че някои бяха с купени дипломи, други с килийно образование и трети доказали се мутри!

само така - гнилото се изчегърква до здраво! Уйчовото и калинки да си знаят мястото

Всички директори и началник отдели трябва да се сменат. 12г. ГЕРБ назначава калинка до калинка, роднина - милиционер, не се чисти лесно тази сган от безделници с високи заплати изпълняващи само поръчки на господари. Проверка на свършената работа, проверка на закъснели преписки и следващия. Не става със стари жрици, нова публична администрация да стане.

Колко сте заблудени! Надявах се на положителни промени, докато не видях какви хора се назначават! За някои от тях калинки ще е комплимент! Има и такива, които бяха хора на предишните, но светкавично се пребоядисаха! Няма морал, няма етика! Кухи лейки без принципи и морал! Никакъв професионализъм, но готови да лижат г...е. Всяка власт си идва с жриците, някои са с всяка власт. Общото е липсата на морал и на професионални качества.

Герберите са в паника, помнят ли как Главатаря назначаваше?! ГЕРБопитеците отново се държат като извънземни

Най-интересно е , че Служебният кабинет се е захванал сериозно за работа още от първият ден.Той има по-малко от 60 дни живот и има една основна и много тежка и отговорна задача-да извърши колкото е възможно повече ,демонтажи на водевилно-чалгарско -мутренски назначения по време на тоталният застой и корупция по време на многобройните кабинети на Борисов.Работата е сизифовска и няма да може да я довърши ,но поне е започна .За да плачат срещу тази дейност на правителството са впрегнати събрани от кол и въже разни лумпени,дегенерати редови селЯндурски простаци ,за да оплюват кабината ,който до момента има само два дни.Не е важно кой какъв е ,важното е да е срещу борисовщината,този тумор ,който разяждаше толкова годи ,това ,което в България се смята за общество -колкото и да мизерно.Израстна половин поколение с просташките изяви на Борисов и неговите лакеи.Така ,че ще повторя една сентенция на Дън Сяопин ,която лумпените приписват на Конфуций ""Не е важно дали котката е черна или бяла, важното е да лови мишки."""

Страх тресе герберастката кочина. Наред са Гешев, после и крадците Горанов и Домусчиев.

Горанов успя да вземе ,по-точно открадна една бяла сграда облицована в бял камък на улица "6-ти септември" №4 до ъгъла с ул "Аксаков",на 20 метра и апартамента на Цветан Василев и емблематичната градинка ,на българските борци за демокрация ,пред "Кристал".Сградата е на пет етажа с вътрешна градина ,и големи салони

Трябва още много промени.Браво на служебният кабинет.Адмирации!

Нали се сещате че културист не се става с тренировки след работно време.Този е работил в НАП само проформа .За да станеш културист това е начин на живот Взели са го заради габаритите му да плаши гаргите .Мутренска работа

Божков как се изгаври с чалгарската нация, ха ха ха. Тъпата част от българите мощно се изпикаха срещу вятъра и пак ще чакат някой да ги избърше.

Считайте какво зобане се е зобил тоя и мозъка му е на айрян. Тоя по цял ден тренира и мисли какво да сложи в устата си. Какви данъци ще събира какви пет лв.Пълен цирк. Що не си продаваше добавките ами дойде да се излага.

Ако чистката е политическа, означава че и назначенията са били политически!

Какво общо има Културизма със Служебните задължения. Каква само "Журналистика" ....

Изглежда мноо боли като им издърпват кокала от устата!

И какво ако човекът е културист? Това счупи тъпомера, това нещо негативно ли е или е позитивно? Тук явно всички вече или ни мислят за дебили, или наистина сме идиоти незнам. То толкова простотии се говорят че наистина човек освен да стане простак или идиот няма как да оцелее в тази информационна среда. Явно това е целта на дезинформационната кампания и на опростачване и оскотяване на масите.

"Пиянството на един народ"свърши.Дано хората са отрезнели и осъзнаят какво са направили.А на 11.07.имат възможност да си поискат прошка.

Абе хора, истината е че всеки един ръководител си формира екип от съмишленици за да си осъществи идеите и реализира плановете си. От изявленията на вчера управляващите излиза ,че техните кадри,които в момента освобождават са топ ъв да топ, само че хората не мислят така и го показаха на избори , въпреки манипулациите. И тези ще ги видим след по малко от 20 дни.

Какво не мислят хората? Защо лъжеш и манипулираш? Хората ясно заявиха предпочитанията си към ГЕРБ!

Кои хора - държавните хрантутници и маалите ли?

Какво ти оформяне на екип! Това си е чиста проба отстраняване на неудобните, иначе казано - политическа чистка. И усмивката на г-н Асен Василев не променя същността на нещата. Но нищо ново под слънцето - и предишното служебно правителство на Радев правеше подобни чистки, но поне имаха ума да не ги превръщат в система. А сега просто прозира отмъстителността на Радев, набива се в очи. Но няма как, има само два месеца и трябва да успее да забърка, колкото се може повече каши. Абе, с една дума - след мен и потоп.

Служебните не са избрани от нас...т.е може би Вие сте съгласни ...защото кабинета на Радеф е "съставен от радеф" той никога не успя да обедини хората... Радеф е Издигнат от БСП и Подкрепен от ДПС....и през целият мандат работи за тях ........в полза на тях Затова хората са разделени ......Аз не съм нито от БСП нито от ДПС нито от ИТН - включени са и те...защото Слави публично каза,че подкрепя радеф , а е срещу ДПС БСП и статуквото ...непрекъснато си противоречи ...той е за НАТО, но и за Русия ......... Само да отбележа, че не членувам в нито една партия ...просто така прочитам нещата....това са моите лични наблюдения.

Кабинета на радев е реден от Божков. Нали помните какво ви каза той през лятото. радев е само фигурант, нищо повече. За по-младите - прочетете за 90-те години на 20 век в България и ще ви стане ясно какво си натресохме.

Слави къде си .......Вие сте най голямата ЛЪЖА...Всичко това го наблюдаваме в днешно време Благодарение на ВАС. с подкрепата към РадеФ.. и това това сътворихте в НС. Песента сте я писали за ВАС НАЛИ ? Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история? Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер? Те нали уж са нови, а пак са си същите, правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти. И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тея кавали `щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? До кога ще си траем, вече става банално? Толкова ли е трудно да живеем нормално? Пак ли ще живееш в лъжа? Нема такава държава. Пак ли ще търпиш и до кога? Нема такава държава. Няма смисъл от това и последната илюзия умря в тая страна на власт и глупостта.

Моята номинация за най-просташката , най-нагла и най-невъзпитана изява е за Десислава Трифонова,за която се разбра ,че едва ли не, още от прогимназията ,вече е била назначена на ръководен пост в някоя държавна агенция.Държанието и беше апотеоз на мизерната наглост и чувство за безнаказаност,пред камерите на различни информационни агенции.Ако някой я нарече калинка ,то това за нея е комплимент, защото по държание по-скоро е хлебарка,а такива в България са стотици.Приличаше на някоя селска търговка на петъчен пазар ,която си хвали мизерната стока,закупена преди това от друга сергия

В момента нямаме парламент и президента който е военен си назначи министър председател който също е военен да реди правителство под негова опека! Медиите са полегнали , а съдебната система в поза партер с миностър от бсп! По тоталитарен режим е имало само при Т. Живков навремето! И като наблюдаваме политическите чистки и назначения сами си отговорете къде ни е демократичната система!

Погледни в профил Бай Тошо и РадеФ ...и открий разликите....

Хунтата на Мунчо е в настъпление срещу българския народ, който е длъжен да измъкне Мунчо и лакейте му от Дундурков 1&2 и да ги предаде на Главния ПроКУРор за изчегъртване.

Тепърва ще берете горчивите плодове от глупавия ви, меко казано избор , който направихте на четвърти април! Дано сте си взели поука и не повторите грешката си на единадесети юли! Иначе ви очаква една руска диктатура! Приятен уикенд. чАо

Човек завършил висше по икономика се представя като културист. Така представихте и на Слави кандидатката, завършила икономика ама я представят като шахматист. Питам се аз като имам висше ама клатя много в свободното време, като голям ебач ли ще ме представят журналята.

Тоя кафявия с плочките е чист измамник!

Нещо си се объркал да имаш диплома за икономист и да си икономист са две различни неща. Да си икономист означава, че работиш по придобитата си специалност, упражняваш професията, получена чрез висшето си образование, за което имаш съответния документ. Другото означава, че са похарчени едни пари, че са вложени едни усилия, но всичко е само формално - дипломата е в чекмеджето, един документ, който реално не означава нищо, защото зад него не стои професионална реализация.

Бахти и че ки дж иите ...кви са тия карикатури уеее...тез от кое чекмеже изпълзяха..

Тез съ ителигенцията на майкъ България

Комунисти!

СЪВСЕМ НОРМАЛНОТО е ВСЕКИ ВИСШ Ръководител при Заемането на Поста си да ИЗВЪРШИ Изменения и Избор и Оформяне на ЕКИПА с Които ще РАБОТИ! Това е ЕДИН от ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ за ЕФЕКТИВНАТА и УСПЕШНАТА му РАБОТА!!! Неуместен и Некоректен е Сегашния Външен Натиск върху Новоназначените Висши Раководители Които си ОФОРМЯТ Екипите за Работа!!!

коалицията "Изправи се! Мутри вън!" и най-вече Бабикян се държат сякаш че те лично са назначили Радев за президент?!