17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е истинския извършител, според мен е друг, който е вече извън България, а този слабоумник е само за пушечно месо. ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ В БЪЛГАРИЯ и за такива, като тоя смъртна присъда, това е единствената справедливост.

капитан уилям линч тоя янки е измислил , или поне му се приписва измислянето, на единствената адекватна кръвнина! а преди мнооого време е и написано във вехтият завет: око за око, зъб за зъб! не обичай ближният си, ако е ромскициганин, защото не ще ти отвърне с обич!!

Ша ги получат. Да отиват в "Левчето" да купуват ютени чували.

Дир, кръвнина е термин от времето на Велчовата завера, около 1835-та. Съвременният термин е обезщетение.

Същото си е, както и да го кръстиш.

Не е баш същото. Едно време е имало "кръвнина", а освен нея е имало и "десятък". - на всеки 10бр, глави, друга мярка 1 отива за султана, империята. Днес тоя десятък е 2ПЪТИ ДЕСЯТЪК и се казва ДДС. Че даже по едно време беше и 22, а не както сега 20%!

Толкова е просто, застреляйте изрода!!!Всичко друго е помилване!

Мдам, ще се точи делото няколко години по разни инстанции, накрая и да го осъдят ще е със смешна продължителност и току виж се оказало, че вече си ги е излежал. Дори да присъдят обезщетение, познайте дали ще може да бъде събрано от мангал. Та така...

най добре е да си го утрепат сами....

PARI OT MANGUST NAMA DA VIDITE,NO TAZI OTREPKA TRIABVA DA POLUCH DOZIVOTNA PRISADATA,SAMO TAKA MANGALA MOZESH DA GO VKARASH V PRAV PAT!

Каква е позицията на бхк по случая?

То по физиономията си му личи, че тоя трябва да се прероди поне 15 пъти в куче и 3 пъти в краставо магаре , за да може да стане после пак евентуално човек. Животът му като такъв е тотален нонсенс. По-добре - да ходи да се метне някъде, а не да чака някой да си навлече беля като го свитне.

В куче, вързано за циганска каруца.

И 10 милиона да поискате - все тая, нищо няма да получите. Един циганин няма имущество за такива пари. Само плащате държавна такса върху иска. Съболезнования!