Майката на Мария: Подарих я, нямахме пари (снимки)

Родителите на русото момиченце Мария, открито в катун във Фарфала, Гърция, признаха, че са оставили детето в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Мария: Подарих я, нямахме пари (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурна си бях аз, че си е нашенско цигане. Само тия примати са способни да продадат детето си. Ако са в нормална, цивилизована държава, няма да излязат от затвора, но тук нищо няма да им се случи.

това е много жестоко тия не са хора а едно не ми е ясно тая черна но дето бяло

Забелязахте ли на снимката бедната майка с какъв смартфон е?

За най-малките боята е свършила:)

Абе знаех си аз отдавна, че циганите са истински арийци, ама... чак сега го доказаха учените!

Горкото дете ,ако това са родителите му по-добре да си остане при гръцките цигани!!!!

9 деца... Сигурно вече и внуци има... Ужас...

може и да е нечовешко ,обаче смятам ,че такива хора трябва да се кастрират за да не раждат себеподобни като не могат да се грижат за тях. На третото например.

Абсолютно съм ЗА!!!

Абсолютно си прав в констатациите, но това е едно подлудено и доведено, от неописуеми негодници, до пълна истеризация общество, където мнозинството от членовете му в него, нямат никаква сигурност за утрешния си ден!?Тогава вече цари пълна безчовечност и зверство един към друг!Дори и в семействата!?Съответно, държавни органи, в които служителите, вместо да защитават, поне по наличното законодателство, правата на децата, се чешат по телесните, отходни отвори!И хиляди малки мъченичета стават по страшен начин жертви на неописуеми зверове, включително и собствените им родители!?Зверове, превръщащи ги в роби, от всякакъв род и вид, включително и използвани за вземане на органи, от безмилостни касапи с някаква лекарска подготовка!?Звероподобноста в човечеството вече взема умопомрачителни размери, пък особено в държавици с умиращи общества, като нашата!?

Всичко това е толкова тъжно и страшно - майки, които продават децата си, хора, които в началото на 21 век живеят като скотове - по 12-15 човека в една стая; родители, които нито знаят броя, нито знаят от кого са децата им... Пълно безумие. И на този фон някакви скапани хорица, наричащи се политици се чудят как за откраднат повече и повече. Истинска трагедия за България и за Европа, в която трябва да бъдем уж.

О, сега ще видиш как 7-8 ромски фондацийки, ще се заемат да я защитават Сашенка, понеже е в неравностойно положение, ще усвоят едни хубави пари уж да я интегрират... Сега дон Цеци, тоя виден генетик, да излезе и да разбие генофонда на Марето. И също така да каже какво според него трябва да е наказанието за тези "отговорни" ромски родители.

"Подарихме я,нямахме пари"??!!!Какво прави прокуратурата?Както и в случая с "отвлеченото"момиче14-15годишно момиче?Сигурно брой още бюлетините или регира само на доноси от Мая Манолова?А"правозащитните"организации нямат никакъв интерес това да се промени.Ще им секнат приходите.

Генетична аномалия наи-вероятно.Децата клонят към албиноси.Албиноси се раждат дори при чернокожи.

до всички онези, които слагат минуси на този коментар - моля прочетете за албиносите от бурунди, там дори ги убиват, защото били деца на дявола, а в някои семежства и мажките, защото я обвиняват, че е била с бял маз!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В случая генетична аномалия може да има, но тези дечица не са албиноси!Албиносите са с направо бяла коса, при която има пълна депигментация!С пълна депигментация е и кожата на албиносите и тя от снежнобяла изглежда чак розова, от цвета на капилярите под нея!При малката Мария нещата не са точно така и тя просто е едно светло русо и синеоко дете!При това циганско семейство, ако и малката Мария е от тях, трябва задълбочен генетичен анализ и тогава ще се разкрие защо децата са толкова светли!?Може да е, защото преди време е привнесен, но появяващ се чак през две-три поколения рецесивен ген, неочаквано водещ до раждане на светли и руси деца!?Антропологически погледнато обаче, защо ми се струва, че малката Мария просто портретно не прилича на двамата циганина подозирани като нейното семейство!?

А ако ДНК тестът покаже, че тази мангалка не е майката на Мария... Тогава какво правим???? Я да видим ся!

Значи бежанците изхвърлят дрехи и обувки, а тази жена няма с какво да облече и обуе децата. Щом се намериха помощи за бежанците, трябва да има и за такива семейства. Все пак жената не краде. Иначе нямаше да са толкова бедни.

Xei edna, ne prikazvaj gluposti, za da ne stanete dve!!!! Ako iskash mozhe da si gi priberesh u vas, bez mnogo-mnogo da pishesh gluposti!!!

Принципно има разлика между бежанците и тези орки. Сирийците бягат от война. Голяма част от тях са работещи хора, които поради лудостта на някои, са били принудени да изоставят досегашния си живот. От друга страна, родителите на Мария са кърлежи, които от момента на раждането си не са направили нищо друго освен да източват и здравната, и осигурителна система.

за родителите съм съгласна, но на децата трябва да се даде равен шанс. трябва да има целодневни детски ясли и градини за такива деца, след като родителите им не могат да се грижат за тях.

Децата на текущите снимки имат изключително много общи черти с намереното момиче в Гърция, така че вероятно са братя и сестри. Но само едно не ми е много ясно. Как мургавите хора от снимката имат такива бели и руси деца, които са със светли очи? Принципно съм чувал за бели цигани с руса коса и светли очи, ама сега за първи път виждам.

Самите цигани се делят на касти.И тези с по бяла кожа,които се учат,работят и нямат никава нужда от"интегриране"в"гадното" българско общество,например гагузите странят от събратята си защото и те са потърпевши заедно с нас от"културните"им особенности.Другото обяснение е,че често българи"сеят"семе, удовлетворявайки си на ниска цена някои потребности и то без кондоми.

Стига простотии !! Никой не може да ме убеди , че това дете е на това нещо от снимката . Генетиката е точна наука . ДНК не може да претърпи такива промени за по-малко от десетина поколения. За пакистанските индивиди с БГ документи - редуциране на възпроизводителните им функции до минимум. Не пожелателно - задължително ! Не са част от Българското общество , нация и култура. Действие при законна самоотбрана.Със здраве : )

Кастрация му е майката. Ама никой няма да позволи това да се случи. Ще скокнат 100 организации, ЕС и други .ички майни видиш ли колко е нехуманно. А иначе е много хуманно да се изхвърлят деца по кофи, домове, да се продават за булки, да раждат на 12 и т.н.

Както беше казал някой: На България малцинства не и трябват, малцинствата имат нужда от България. Така че кой според вас трябва да казва кое-НЕ и кое-ДА? Нали уж Мнозинството управлява де?

Tova go kaza Putin, za Rusija!!!!!

Имало някога над еди железен портал, един надпис "Чрез труд към свобода", май наближава времето да се възстанови портала и надписа, е малко поизменен "Чрез труд към интеграция".....Я сега да ги видя тия от БХК!

като видях снимките и едвам здържах сълзите. боже колко мизерия и мъка по този свят!! кошмари само за милите невинни душички!

Браво на гръцките журналисти, които разкриха кои са родителите! А българските журналя какво прават? (освен метани и ...)

Българските журналисти ни осведомяват своевременно какво са яли и с.али българските випове, да ги не изреждам поименно, че си ги знаем.

Неграмотни, неучени... и след всеки секс - дете... И, така до кога?

догогато няма законност и ред в ЕС! и водещата мафия в ЕС (Германия и Франция! си затварят очите за това, само и само тия държави , като Гърция, България и др подобни, да им влязат в кошарата, за да ги издоят!

Ако детето беше черно и грозно, нямаше да го споменат изобщо. Но понеже е русо и бяло, сега с месеци ще дъвчат новината за русото ангелче

Даже искаха да го осиновяват, понеже било скандинавче. Но нещо замлъкнаха след като видяха мамичка, а?

ДО КОГА ЩЕ СЕ РАЗРЕШАВАТ СВОЕВОЛИЯТА НА ЦИГАНИТЕ ,ОТНЕМАИТЕ ИМ ДЕЦАТА КАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЯХ И ЗАКОН ДА НЕ МОГАТ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ ДЕЦА И ДА ГИ ЛИШАВАТ ОТ ПОМОЩИ.

Това, което правят циганите, не го правят дори и животните. Това семе е някакво тежко наследство на човечеството, плод на тотално провален експеримент, или просто космически отпадък, изхвърлен на планетата Земя. Я да чуем мнението на БХК и подобни пратени организацийки и комитетчета, които работят срещу човечеството.

не са само циганите в тежко положение и много бългаpи гладуват и мизеpстват

Всъщност животните го правят. Защо отричаш?

Ако прочетеш в Библията за град Йерихон и йерихонските тръби ще разбереш от къде са се пръкнали циганите и как Бог ги е проклел никога да нямат държава....

Не трябва да се допуска циганите и бедните хора да раждат по повече от 1-2 деца. Като отиде 3ти път да ражда, след като изродят бебето, да махнат репродуктивните органи на циганката. Така ще има време да се посвети на децата си, вместо да ражда ежегодно. Освен това и на нас като данъкоплатци няма да ни се налага да плащаме грешни пари. Циганите ще имат повече шанс да се интегрират. Изобщо само плюсове!

За ромите имаш бърза идея. Но кажи защо българите си екзекутират семейството, и жената и децата ?

Къде ги четеш тези убийства?

Що за изверги сте станали?!

Ами българите най-хладнокръвно си застрелват и децата и жената понеже взели заеми. Всеки ден убийства! А ромите у нас НЕ СА В РАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, те навсякъде са рискова група! Как не ви е срам!

Какви сравнения правиш?! Ромите са в рискова група единствено и само поради гена им и начина им на мислене. Но всъщност всички остана ли, които сме техни съграждани в тази държава сме в рискова група.

Нещо не става ясно какво точно си искал/а да кажеш. Я се поясни...или си от БХК?!

Ами ето пояснение. Военният Тепавичаров, си екзекутира жената и двете деца, преди това имаше друг случай, с др. семейство. Циганите не си екзекутират семействата. Сега схвана ли?

Айде стига с това "русо ангелче" Мария. Все пак това е едно дете, а има десетки хиляди други с много по-голяма нужда от внимание. Пък и това ли е най-важната новина, та ни занимавате вече 10 и повече дни с единичен случай?

Тия еврограждани, и едните и другите, получават детски за децата си. Едните по подразбиране, макар и да не ги искат и да не знаят какво да ги правят, че чак ги подаряват. Другите взимат хиляди евро за 14 деца, родени през 2 месеца?!?!? И двете групи получават солидни социални помощи, правна и правителствена подкрепа, и то до такава степен, че АЗ и всички други да се чувстваме неловко, когато ги осъдим, дори само в мислите си, за постъпките им. И то с моите пари, а аз нямам право да получа пари за МОЕТО дете, защото съм имал благоразумието да се развивам, уча, намирам престижна работа. И в същото време да се чудя как да гледам второ!?! За жалост не е далеч времето когато НИЕ ще изпушим, това положение ще се срине и естественото за нас ще е да оставяме тая паплач да гние в канавките в куршум в тила...

Иди на психиатър....

Много точно и обективно си го написал "stukar". Браво! Не само за теб съм дал +

Гърците ги храни - ЕВРОТО. А българите ги храни друго.

Възелът започна да се разплита след като 39-годишният ромски баща на Мария се обадил на по време на разпита в полицията на българския посредник с име Михаил. След като успял да се свърже с него, му казал повече да не го търси никога и в последствие изключил телефона. Вероятно обаче полицията е засякла обаждането.

Ама не ви ли прави впечатление ,че има доста мургави българи.Според тази аксиома доста българки са имали интимни връзки с мургавата част от човечеството......или може да е стара генетично обременена азиатска черта.

прост ли си или тъп? българи сме,а не славяни,затова така

Не Българите са арийци, с бяла кожа и кестеняви или черни коси и очи. Не са някакви белезникави славянски плужеци-полухора.

И аз това казвам ама не мога да си обясня защо има толкова мургави българи?Виж за нас славяните е ясно-синеоки и руси.

Минали сте покрай арийците с бясна скорост ! Само робството е било пет века ...Защо българките са най-хубавите жени -защтото нацията е омешана яко . Не казвам нищо лошо .

Региона е пропищял от циганските набези! Преди години им предложиха да им дадат земя за да се изхранят, но циганин и работа са две несъвместими понятия! В съседното село има една циганка Гита , която има вече 22 внука и по цял ден митка из селото и ги учи от сега на "занаят"! Всички я знаят, само властта - не! Докато не се спрат помощите и детски да се дават до трето дете-така ще е! Работещите българи ще плащат производството на олигофрени и престъпници!!!

Не само че няма да им спрат помощите, но като дойде ЕВРОТО у нас, ромите ще живеят по-добре от всякога. Гръцките роми изглеждат ДАЛЕЧ по-добре от бг ром... с 30 левчета детски..

Затова детските, за хора без образование и доходи се спират след второ дете. За нормалните хора- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО данъчни облекчения. колкото повече пари печелиш, толкова повече ще ти е "надбавката" за дете. ТВОЯТА надбавка, за ТВОЕТО дете...

Господ ще накаже и гърците купувачи който след като са разбрали че детето има проблем с очичките са я върнали в катуна . Проклети да са !

Има сделка и тя е проста. Гръцките роми получават детски В ЕВРО, а бг роми в левчета... по 30 лв. Сиромашия до шия . Споразумяли са се, малко евро, и циганката си е мислила , че може чавото да има кисмет... да живее по-добре. Циганка не дава току така чаво. Не са толкова долни.

уникална бездуховност - как се подаряват деца!пък им трябвали пари за влака - значи подаръкът е купен и платен от гръцките цигани на българските цигани.има сделка и неин предмет е дете.

Нима не познаваш тия примати?

сега маи имат пари,след като са боядисали косата на едно от момичетата. иначе тая вечер ги даваха по BBC1,гордеем се с тях тук

Питайте своите баби или прабаби какви са били клозетите им на село и по колко деца са ржадали вкъщи? Елин Пелин и др. пишат за селската бедност, не пишат за аристократи.

Селският клозет на село в недалечното минало е бил понавънка... с вестник, а от 10 деца, 3 са оцелявали!

каква е връзката с темата? иначе баба ти така ли ти е казвала? че е имала 7 братя и сестри и са умрели като малки. алооо и ние имаме баби

И как да ги интегрираш тези примати ? Все едно да искаш да интегрираш кърлеж . Той сигурно ще е доволен, ама на теб няма да ти хареса .

А ако не ги интегрираш и пречистиш - 100% сигурно ще те полазят и заразят.

КОМИТЕТ ЗА ДА НИ ОБЯСНИ НЕОБЯСНИМОТО?ПРАВА СПОРЕД НЕГО ИМАТ ВСИЧКИ СЛОЕВЕ КОИТО ДЕСТРУКТИВНО УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВАТА И ВСИЧКИ СА ИМ ЗАДЪЛЖЕНИ С НЕЩО И НЕ БИВА ДА ГИ СЪДЯТ ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ ПРАВА.КЪДЕ СА ИМ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ОБАЧЕ?ТА ТОВА Е РОБСКИ ПАЗАРИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ И ТО В 21 ВЕК!КОЙ ЩЕ ПОДГОНИ ТЪРГОВЦИТЕ НА РОБИ И ЩЕ ГИ НАКАЖЕ?ВЪПРОСА Е КЪМ ДРУГАРИТЕ ОТ ХЕЛЗЕНСКИЯТ КОМИТЕТ КОИТО ЧУДНО ЗАЩО В ТАКИВА СЛУЧАИ МЪЛЧАТ КАТО БИТ Г.З.

В недалечното минало, вашите баби, прабаби са раждало по 7, 8, 10 и 12 деца в селска бедност! Как не ви е срам да държите ромите в ГЕТА !

Вземи ги всичките и ги облагороди....успех!!!

твоята баба или прабаба е раждала по 10 деца във въшлив юрган.

Познаващия баба ми, българките са раждали по много деца, защото такъв им е бил бита, но и с 5-7-10 деца никога не е било българска къща да е мръсна! Никога не е било майка да не милее за децата си или да не желае те да учат и да станат хора! Раждали са, за да имат работна ръка на полето, къде видя прилики с това "нещо"?!

Кой ги държи в гета? защо няма цигани в З.Емвропа и в арабските страни? Да не би в Израел да има? Я марш и си ги вземай циганите у дома и си живейте честито.

Русото ангелче Мария, трябва да бъде символът на годината! Не да се срамуваме, защото русото ангелче събуди срама у нас, че има срамни и мръсни работи.

Децата на това семейство са много хубави, не само русите, но и другите. С буден поглед, правилни черти, извадени от мизерията биха изглеждали като всяко друго дете.

Не е въпросът как изглеждат, а какъв ген носят. Бих помогнала с пари на тези "ангелчета", но не бих ги пуснала у дома.

Раждат по 10 деца заради социални помощи и безплатно здравеопазване.

Оффф, да бе. И затова ли при първа възможност се отървават от тях. Домовете за сираци са пълни с циганета. Никой, даже циганина не е приритал за 35 левчета, че заради тях да се вкарва в по-големи разходи с деца. Раждат поради 100 други причини - първата, че карат по инерция и каквото дойде. Поради простотия! Мерките не са соц. помощи, а други алтернативи.

А от къде си сигурен, че те не продължават да и се "водят" и макар и подхвърлени за отглеждане на държавата, "майката" не продължава да си взема парички за тях?!

В Коми колко рускини родиха смугли дечица от командировани бг. роми, секачи. А в коло бг сем има ромска кръв?

Сещам се за смуглите Олга Куриленко и Ирина Шейк! Хахаха

Да, и все пак има едно "НО". Ако гледаме тази шумотевица и шумотевицата около т.н. "сирийски бежанци", да се чудиш как всички са загрижени за топлата вода за бежанците, които бягат от войната и ромите (които са български граждани). Та мисълта ми е: Защо, или има ли причина, и каквото и да е, че Европейска България не решава въпроса със "своите бежанци", и в крайна сметка, Тя (Държавата и нейните поданици) за свой ГРАЖДАНИ ли ги брои или за бежанци. И каква е разликата между детето което бяга от войната и Мария? И къде са Социалните служби, ми те тези деца от тези съборетини, не трябва ли да бъдат изведени от там (гаден израз, нали? - Да бъдат изведени....)?

как може да живеят деца -български граждани в такива условия и на българското общество да не му пука и да пита само за социалните помощи !?!?!!!!!детенце да яде така скапан хляб в 2013 г. в България и да живее в такива условия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не заслужаваме да живеем и грам сносен живот ,ако си затваряме очите и се правим ,че не виждаме изпадналите ДЕЦА !!!!!!!!!!!!!!!!Има закони в тази шибана държава и институциите да се задействат !!!Деца не може да живеят в такива условия !!!!

Престъпление е да се раждат 10 деца, при положение, че не може да си позволиш да гледаш и едно! Затова трябва подобно на Китай да се наложи забрана за повече от 2 деца при положение, че тънеш в мизерия! А да си продадеш рожбата е равносилно на предумишлено убийство! Затова трябва да се тикват и майката и бащата в панделата за дълги години и всеки ден обществено полезен труд! Тази лудост да се "произвеждат" дечица за социални помощи ТРЯБВА ДА СПРЕ МОМЕНТАЛНО!!!!!! Ако това не стане, нацията ще се умъртви и ще заприличаме на бедните квартали в Индия, ще плуваме всички в лайната

Защо да е престъпление ? Със сигурност твоята прабаба на село е имала 10 деца и въшлив юраган. да не се мислиш за български аристократ !

Ми, популациите са така устроени, че ако раждаш по 10 , то 2/3 от тях ще умрат. Природата си има баланс. А здравето на циганите е мит - средната продължителност на живота им е 55-60 г.

да, но навремето се е бачкало здравата! а циганите само леят на гурба да работещите, плащащи осигуровки. затова няма пари за пенсии за здраве и т.н.. разбира се и заради крадливи депутати, олигархи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е, може и нейната майка да е преспала с някой бледолик

Пишете в търсачката"Циганки раждат руси деца от австрийски работници в Девин "

Големият брат, момченцето, Мария и бебето са доста еднакви, и най-вероятно са от едни и същи двама родители.

Ей тази Саша ако се събере с Гейко Борисов ще бъдат страхотна двойка. Направо са за фейсбука :))

само да не го подари след това на гърците

вземи я ти