Коментари - Родители изоставиха бебето си на израелско летище (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новато “нормално”. Осиновяване на деца от педерасти и лесбийки, насилствено инжектиране на демонична субстанция, нормализиране на аборти. Следващото е преследване на вярващи в Единия Истинен Бог - Светата Троица! Слава на Иисус Христос! Единствената врата към живота!

Не те разбрах тебе, оставили са го защото не са им дали да направят аборт така ли? Не може ли да са ги подгонили някакви страшилища и те да са търтили да бягат.

Как ще ме разбереш? Гледай си телевизора и си живей живота!

Мойсей ли се казва?

пълно с наркотици или нещо?

Откакто се закотвих в къщи да пазя кучето "да не вие", и на мен ми трябва такава решимост, за да изляза през вратата и да си живея живота.

Правилно е казано белгийски паспорти, а не белгийци. Моля и в бъдеще жърналистите да обявяват тъмнозелените от България не за българи, а за граждани с български паспорти!

тва са новите белгийци и разговора между двамата е бил следния-Айше ши плащаме ли 25 Еврака за бебето.-Абе Хасане в Белгия ши ми напраиш ново.

Още едно еврейче за следващия холокост, защото както стана очевидно евреите започват отново да си го просят.

Не евреите правят тези гадости! Престанете да ги обвинявате! Това е клевета с ужасни последствия! Има от тях в кабала, но в концлагерите са умряли основно невинни хора като мъченици! Антихристът се надига! От всяка раса има корумпирани алчни и страхливи хора, които избират лесния широк път!

номера да монат безплатно, но в Израел номерата не минават

какво е аеропорт в България сме, ако се изживявате по друг начи, пишете в тая държава, където аеропорт е летище

Ако не е тяхното бебе, какво правим тогава!

Заглавието е доста подвеждащо и информацията прекалено оскъдна , за да се вадят прибързани изводи ! Ако човек се замисли логично - 1: Къде е установено че това са родителите , 2: Райън Еър не са толкова скъпи че да си оставиш детето заради някакъв билет , а след като си тръгнал на път едва ли нямаш нямаш 25 евра за детето ,3: Ако са искали да си оставят детето защо ще го правят на летище (и то в Израел ) , където гъмжи от охрани , полиции и военни ( всеки знае че няма шанс да се измъкне незабелязн ) , 4: Не е спонтанна реакция , защото единият " родител" може да НЕ мисли като другия и да не иска да го оставят , и т.н. и т.н. ! Според мен е опит за отвличане и детето е крадено , затова и толкова са " бързали " ако мине номера в суматохата че УЖ са закъснели ?!

И очаквате човечност от такива маймуни?!? Че те собственото си дете оставят на произвола на съдбата, та мислите ли, че ако им кажат дръж ятагана и коли няма да го направят?!? Вчера в Брюксел в метрото пак клане, преди седмица палестинец пак направи "Амок" и уби двама и закла още петима в Германия. Какво ги правиш такива?!?

Не ме изненадва че си написал един куп ГЛУПОСТИ без да си вникнал в статията ако изобщо си я прочел макар и да е недостатъчна информацията , но ме впечатлява броя на харесванията на твоето БЕЗУМИЕ ?! " Белгийски граждани " - Защо реши че са "маймуни с ятагани" бързащи за метрото в Брюксел , които скоро ще " направят" Амок ???? Интересна ми е твоята гледна точка - КАК ТОЧНО СЕ ПРАВИ " АМОК " , понеже съм малко или много запознат , но може пък нещо да съм пропуснал ?!

Странно. От каква националност и етнос са тези родители?

православни славяни дето се кланят на мумия на един сифилистик в среде столицата си, и сейчас през излаел се спасяват в загниващия запад! щото и в израел се служи с автомат в ръка и то и двата пола!

Това са трансджендъри с пол трансродители демек наричат се родители, а не са

Те тва е , за да има такова неистово първично желание да напуснеш пределите на държвата Израл, та чак да превъзмогнеш базов , еволюционно заложен родителски инстинкт , говори достатъчно само по себе си- представете си какъв туийн пиййкс е там:))) Майтапът на страна , ама все си мислех, че деца до 2 годишна възраст пътуват безплатно в скута на родителя, привързани с допълнителен колан, кви такси, кви пет евра...

да ги върнат обратно в рассия от където са изпълзели! и повиквателна за специалната операция! немедлено!!

Тва неква нова циганска схема, сигурно.

То по-евтино ново, бе, бате ...

Тея са видни евроатлантици!

По-скоро - нови белгийци от руски произход - тва да си зарязват децата е руски патент - 99% от децата в руските сиропиталища си имат родители - ама алкохолици...

Интересно ми е какъв процент от децата в българските сиропиталища омат родители и съответно можем ли да оспорим руския патент Аман от дебили дето си мислят че като плюят по русия във всяка новина са много готини Що не цвили срещу американците за афганистан, ирак, сирия, либия …

Не го ли видиш у количката, че е негро, бе дебил!

Чернокожи руснаци? Като гледам, белгийците явно ще да са от Африканските.

Добре препечено ми изглежда на видеото. От новите белгийци са. Тези дето са над 2/3 от брюкселци според последното им преброяване. Австрийският художник беше прав...

Знам ги тия - Асан и Айше! Ще си направят друго бебе.

Няма сензация! Белгийците са и те европейци с ценности! Измет!