Коментари - Родена в Киев, Голда Меир е първата жена министър-председател на Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ах евреиииии, ах блядиииии, што СЪ ВЪ ГОНИЛИ ТРИИИИ ПЪЪЪТИИИИ УТ ИВРОПЪЪЪЪЪ, Блядчикиии....!!

Даа, за разлика от Зеления смъркач на белото, Голда Меир е достойна руска еврейка, родена на 3 май 1898 г. в Киев, Руската империя!

За смъркача не съм съгласен. В момнта той е еврина убил най много фашисти.

руснаците ли наричаш ФАШИСТИ ВЕЕЕ БЛЯЯДЕЕЦ, БЛЯД СУКАШНУКУФФ

Еврейски урод, подобява малко на Митрофанова по злобата!

Не ми се занимава с тежък анализ, а и статията е кратка и красноречива: Ще грабим, докато можем и не ни дреме за никой и нищо!

Когато от трбуната на ООн попитали Голда Меир: "Има ли Израел ядрено оръжие?", те хладнокръвно отговорила: " НЯМА, НО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ЩЕ ГО ИЗПОЛЗВА!

Няма да върнем откраднатото щото "няма причина да ги върнем, защото не можем да получим нищо в замяна на това";) Междувпрочем, напук на съветите които получава от анализаторите от Мосад и ЦРУ , Голда Мейр нарежда да бъде осигурена възможност на създателя на Хамас шейх Ахмед Ясин да проповядва, не само това ами му позволяват да направи фондация в Израел, чрез която да събира пари за да разпространява идеите си в построените от него училища и мечети, като идеята и е с помоща на религиозните фанатици да се бори с Организацията за Освобождение на Палестина...

Хазарска пасмина

50 процента от украйнците станаха евреи сега защото им е изгодно.

Все от Русия се изнасят...

Всичко това обаче нямаше да се случи ако не беше успяла да се спаси от робството на потомците на Ордата

В първата година след основаването на държавата Израел срещу нея воюват всичките и съседи. Преселниците са въоръжени слабо и въпреки ентусиазма масовият героизъм и себеотрицаниет са на ръба на поражението. Единствени в този момент които са съгласни да им продадат тежко съвременно въоръжение са Чехословакия. Как мислиш дали са могли да го направят без разрешение.