Де Ниро за Тръмп: Страдаме от временно умопомрачение

Американският актьор Робърт де Ниро разкритикува позицията на Доналд Тръмп и неговата администрация по въпроса за климатичните промени.

Обратно в новината

Коментари - Де Ниро за Тръмп: Страдаме от временно умопомрачение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страдат разни чакали, вкл. и Килъри К. Тръмп, въпреки всичките му недостатъци е първият "несистемен" президент след Кенеди и явно обърка на доста "хора" сметките.. А г-н ДеНиро играе поредната си платена роля.

Толкова несистемен, че направо е извън системата та нормалните. Освен да продава оръжие и да "туитва" простотии, друго практически не е постигнал. А, успешно направи САЩ за посмешище.

Човек заслужаващ адмираций и уважение.Крайно време е да има все повече такива реакций на нормални хора срещу изперкалите и ненормални политици.Човека настанил се в Белия дом действително е за психиатрията.

Има ли някой съгласен с позицията на Тръмп за климатичните промени? Дори Иванка Тръмп не е съгласна с него. Ама не дай си Боже някой да каже, че "царя е гол". Истината е, че Тръмп е некомпетентен.

дкми

Циркаджиите да си гледат цирка! Критики към Тръмп, който си е направил милиардите сам, с акъл... доста повече акъл от този, нужен за наизустване на реплики и перчене пред камерата.

Робърт де Ниро наистина страда от постоянно умопомрачение след като съжителства толкова години с една годзила.Беше добър актьор на млади години,вече е холивудски шут.

СТРАДА от Боковото умопомрачение!!

Точно затова Де Ниро е велик, не само защото е много голям актъор, но и голям човек!

Руснаците показаха закон, подписан от Обама, че се разрешава продажба на преносими зенитно-ракетни комплекси на сирийската "опозиция". С такива пушкала се свалят самолети. Дори пътнически. Така че умопомрачението не е временно. Постоянно е. Защото живеят с мисълта за своята "изключителност". Нещо по-различно от идеята за "чиста раса"? Ами, същото.

А за извънземните посетители какво казаха?

За мен е по-важно ко ще каже Ал Пачино! Това е по-важно!

Хайде сега всички тръмпофили в купом да оплюят Де Ниро /както беше с Мерил Стрийп/. Ако не ви е срам де.....

Този пък! Те са оперирани от тази работа, от срама бе, колега! Къде ги търсиш ти тези?

Разбира се, че е добро нещо затоплянето. Ето в България - прекрасна зима си изкарахме. Ниски сметки за парно и за ток, лесно си карахме колите. Русия и Канада печелят - увеличава се производството на пшеница. Отварят се северните морски пътища. Китай печели - улеснява се транспорта до и през Тибет. Единствено проблем имат израелците. Там климатът и засушаването и без това са прекалено горещи. И понеже световните СМИ на 90% са израелски, затова е този шум.

Само израелския климат е горещ и "сух"...а на Йордания, Сирия, СА...и други съседни на Израел държави е полярен нали? Кух си та дрънкаш!

НАЙ-ДОБРИЯ СИ!!!! Дълги години да ни радваш и все така да си с акъла си.

'Що ме разочароваш, бе човек?! год. имахте най-смешния президент в цялата история на Щатите: Обямбото. Аз не мога да се сетя за по-голяма подигравка с ам. народ. 'Що не се изказвахте публично за него?!

Защото не бил такъв смешник и не е направил САЩ за посмешище. В сравнение с Тръмп, Обама е направо аристократ.

Щом САЩ го докараха дотам, изборът им за президент да бъдат личности като Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп, очевидно имат проблем.

няма по-добър актьор от Де Ниро. А както се вижда има защо да е така. Стойностен и умен човек. Не като пиандето Депардийо.

това подобие на нещо забрави че зорлем го набутаха в кръстника. има "разяреният бик" и може би "пробуждане", където игра олигофрен и Бог да прости Робин Уилямс изнесе филма. Този си търси неква реклама. Играе вече където му пръцнат. Тъпо парче. Отдавна е в миналото. Забравих - водач на мпс тип такси....

Я по-добре си пий хапчетата.

Де Ниро много ми харесва като актьор, но не разбирам какво се е заял с Тръмп сега? Нали те си го избраха? По тяхната си любима избирателна система, която е най-безумната в света, но те такава си я харесват и не я променят! А сега куп народ плюе по избрания кандидат и вече година действащ президент! Ако бяха избрали килърито, по-добре ли щеше да бъде? Тая свирепа изкукуригала баба с припадъци и тикове ли щеше да поведе страната им към светлото бъдеще? И още колко войни да започне? И колко бежанци да подгони към Европа, колко села и градове да срине и да изтрие от лицето на земята?! тогава тия артисти и журналисти, дето сега се упражняват в остроумие, може би щяха да бъдат по-щастливи и горди с държавата си?

Тази с/ма не позволява "случайни" хора да идват на власт, а такива ,които да слушат и изпълняват.

Де Ниро започва да става пародия на самия себе си - особено с последните си филми от сорта на "Ох на дядо"... явно негърките с които живее са му прахосали не само парите а са му изпили и акъла..

Абе тоа що не си затваря устата?

И защо да си затваря устата? Защото не славослови идола ви ли? Наистина сте тръмпанари.

АВЕ ТОЯ ЗА ТВА НЕ ГО ИЗКАРАХА САМО НЕГО ИЗНАСИЛВАЧ, ЩОТО ПЕЕ ТЕХНИТЕ ПЕСНИ... ТО НЕ ОСТАНА ХОЛИВУДСКИ АРТИСТ НЕОМАСКАРЕН, ВКЛ. МАЙКЪЛ ДЪГЛАС, САМО ТОЯ КОМИК ПЕЕ ПРАВИЛНАТА ПЕСЕН...

Страдаме от временно умопомрачение.

Самият Тръмп звучеше смешно с критиките си към Мерил Стрийп и други актьори. Също смешно е актьори да коментират Тръмп. За климата с неговите промени е безспорен факта, че се обостря от затоплянето. За политиката на Тръмп по климата е нищо повече от постановка за печелене на пари, като всички останали му политики. Поклон пред актьора Де Ниро, но нека замълчи политика в него. Защо говори само за климата, а не спомене 800-те изнесени военни бази, за изнесените войни и схемите на ЦРУ? Защо мълчи за това? Само климата ли е проблема на света? Аман от "умопомрачени"

Той не коментира Тръмп точно в тази статия и информация, бе кретен и невежа, а твърденията на него и екипа му, че: първо нямало климатични промени, и след това като второ: че тези промени и глобалното затопляне, дето уж ги нямаше, всъщност били нещо добро за човечеството". Научи се да четеш и да разбирап прочетеното!

Вие сте непрекъснато в умопомрачение, за това не виждате ползите от Тръмп!Явно непрекъснатата употреба на стимуланти и наркотични средства не се отразява добре на мисълта ви!Такива като вас са авторитетите на Сорос!Жалко!

Краварите са умопомрачени от години. Всичко лошо идва от там - от джендъризма та до войните по света.

Холивуд е символ на постоянно, не временно умопомрачение. Така че мнението на известния климатолог Роберт де Ниро няма никакво значение...

По-добре не би могло да се каже. 100+ Чудя се защо някой изобщо ги взима на сериозно холивудските "учени" ;)

Защо? Тръмп климатолог ли е? Или само на него е разрешено да говори идиотщини. Аман от тръмпанари.

Велик е! По-добре не мога да го кажа!

като актьор да! за другото едва ли...