Риши Сунак все пак ще присъства на срещата за климата

Представители на близо 200 страни ще се съберат в Египет от 6 до 18 ноември за КОП27

Обратно в новината

Коментари - Риши Сунак все пак ще присъства на срещата за климата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този,на снимката,като го гледам си е чист ром... (преди им казвахме цигани,но сега Сорос ги пази много...)

Драганова ,скрий се!

И какъв е смисъла от тези срещи? Какво се промени от последните две срещи? Нищо, грам нищо! Колкото и заинтересовано да го играят в крайна сметка няма да предприемат и минималните стъпки за намаляването на средната температура. Просто защото е прекалено скъпо и неефективно в големи мащаби. Какво като еди коя си нация гласувала до пет години да спрат да продават коли на дизел и бензин? Нали не се забранява на хората да ползват вече закупените такива превозни средства? За последните 2-3 години в ЕП ударно гласуваха най-различнинаредби и закони за източниците на зелена енергия. И накрая какво излезе от цялата работа? 4-5 малки частни фирми с панели по покривите да пестят по има няма 20% от електроенергията си. И това е! Държавни проекти и нещо от този род? Не! За какво като можеш да призовеш малките страни из Балканите час по скоро да се откажат от въглищата!? "Само през тази година станахме свидетели на катастрофални бедствия - от сушата в Африканския рог и наводненията в Пакистан, Южна Африка и Австралия до пожарите и горещите вълни в Европа, САЩ, Монголия и Южна Америка" О не суша и жеги в страни където постоянно има вълни на жеги и суша. Суша в Африканския рог!? Като гледам той половината е пустиня, тъй че това новост ли е?! Разбирам да заявят за страни като Русия и Канада че са имали мигове на 40-50 градуса жеги или студ в Африка ама да казваш, че в Африка било все така жега както обикновено и да го представяш като новост и едва ли не глобална криза си е абсолютна глупост!!!

Абе вместо Руши Сунак да вземе да отиде Руши Виденлиев! Повече смисъл ще има да присъства той. Гаджора е като избит електрон, не знае за какво става дума.

Циганин от "ФАКУЛТЕТО" в Протестантска Англия-ха,ха,ха,ха,а,а!!!.В България след предателя Б. Борисов,и двамата актьори Плювнилиев и Пасито /МАЙНАТА му на ПРАВОСЛАВИЕТО/, може и циганин да изберем за Мин. Председател.Натам отиват нещата.

Бразилската теленовела Саксония. s20e1006

Саксония е федерална провинция в Германия. Аман от е.алници без грам знания...

Откъде го изкопахте тоя мангал? Много умен циганин , премиер на англолизите ! Да му пикая на кинтите дето е направил ,мамангал черноок Каракольо! Сега на мангала ще сърбате попарата! То голямата работа че ще присъства на срания ви форум!

Този чист късноизваден албионец, премиер на великобритания. След няколко години - пакистанец ще е крал. И задължително бурки за всички ингилизки. Кой, каквото си направи, друг не може да му го направи!

Англичанките само ще спечелят. Повечето само с торба на главата може да се навие някой да ги пори.