РИОСВ-Бургас: Строителството до плажа "Иракли" е законно

Строителството засяга частни имоти, които са били пионерски лагер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия престъпници от РИОСВ Бургас говореха че и въздуха е чист че си въобразяваме че е замърсен и че кашляме, всеки ден ни поливат с поредната доза помия и лъжа и ни тровят и убиват, колко му е да е законно и всичко на и около Иракли?? Всички там са ГЕРБ калинки който не е от герб го освобождават и на негово място слагат само гербери верни на вожда и на властта до гроб! Е как очаквате от такива хора да работят в полза на народа - не бъдете наивни бандитите крадат от бедните за да стават все по-богати това правят и риосв, лъжат за комисионните които са буртално тлъсти

...ами, те, мега простотиите в най-новата ни история, всичките са "законни"...

щом е на мафита във властта всичко е законно ,но на об.човек рушат еднага в двора узаконим гараж веднага идиотите от ДНСК,проклети да са...

Ако българина не беше толкова проЗд щеше ли Б-я да е на опашката в Европа. щеше ли държавата да му е мутренска кочина.

Тези че са нагли и безскруполни, това е ясно. Въпроса е защо ние ги търпим ?? Българина е овчедушно човекоподобно, ако на него не му пречи в момента, няма проблем. Даже си мисля, някой у тях да влезе да му застрои хола, той ще каже "хубаво, построили сте , ама оставете път да мина до кухнята и до банята". Мъка , мъка....наакаха цялата ни природа, застроиха всичко и морето и планините. Дано да отидете в казана , ДАНО ! ДееВа и алчните коп.лдаци.

Че някой очаквал ли е друго развитие на проверката?! Вче не е нужно да се строи незаконно. Просто си намираш връзките и плащаш.

За мен е и забавно и интересно, и малкп тъжно по отношение на хората, да наблюдавам начина на мислене и тактиката и стратегията на т.н. кукловоди в България! Точно както много години те отричаха да има организирана престъпност и проокуратурата и изобщо властта и правораздавателната система редовно и постоянно отказваше да я види и непрекъснато или прикриваше престъпниците, или се опитваше да представи престъпления на организираната престъпност като ИНДИВИДУАЛНИ, точно този маниер и стил наблюдаваме и в момента по отношение на корупцията - дълги години я нямаше въобще бе тотално и дори подигравателно отричана, а сега се опитват с активни мероприятия и епизодични акции да прикрият ИСТИНАТА! А тя е, че корупцията в България е ТОТАЛНА И ВСЕОБХВАТНА, тоест СИСТЕМНА, и като такава предствлява СИСТЕМЕН проблем и се бори наистина САМО СИСТЕМНО! Което означава, че има отработени и познати до болка на всички схеми и матрици, които просто с еприлагат навсякъде, съобразени с местните условия и конкретните изпълнители, НО СХЕМИТЕ ПО СЪЩЕСТВО СА ОБЩО ВЗЕТО ЕДНИ И СЪЩИ! Именно затова опитът точно и само Иванчева да бъде представена за корумпирана и най-корумпираната е всъщност не борба с, а за и на корупцията, просто защото ТЕ ИЗПОЛЗВАТ АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПОДХОД, следствие на същото мислене и маниери на същите хора!

ако познаваш и си плащаш на правилвните хора всичко е законно.

Абе нали през 2011-та, когато спряха строителството инвеститор беше офшорката "Суис пропъртис". Как сега тези парцели около 600 дка (ако са същите) и в частност стария пионерски лагер се оkазват собственост на някакво семейство от района?

ВСЯКО СТРОИТЕЛСТВО НА ПЛАЖНАТА ИВИЦА Е НЕЗАКОННО, гениални откриватели на топлата вода през 21 век, когато за секунди можеш да намериш и свериш всякаква инфирмация от целия свят! ВСЯКО! В нормалните държави, разбира се... А там, където такова е обявено за законно, ОНЕЗИ, КОИТО СА ГО ОБЯВИЛИ ЗА ТАКОВА ИЛИ НЕ СА ПРЕПРИЕЛИ МЕРКИ СРЕШУ НЕГО, тоест местните и централната управа СА НЕЗАКОННИ!!! И корумпирани и зависими, или кръгли идиоти, а най-често в България - всичко това в едно!

От както сте директор на РИОСВ-Бургас, няма замърсявания, миризми, екологията в цялата област на върховно ниво?! ДА НЕ ВИДИМ КАТО ИВАНЧЕВА С БЕЛЕЗНИЦИ НА НЯКОЕ БУРГАСКО КРЪСТОВИЩЕ И ДА ВИ БРОЯТ ПОДКУПИТЕ?!!!

Спокойно. Свои не ловим.

Като споменаваш Иванчева виждаш ли какво върви по новините в момента! Най-накрая установили великите управници, че във всяка държавна болница има частна, която източва Здравната каса и болницата, използвайки легловата база и апаратурата и ресурсите на държавната болница, като прибира печалбите. И ... ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЧАСТНИЦИ БИЛИ НЕВЕРОЯТНО НАГЛИ И АГРЕСИВНИ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ СИ ИМАТ "ШАПКИ" ОТГОРЕ, ТОЕСТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ! Отново - тези пак откриха топлата вода и констатираха нещо, което цяла България знае и вижда от години! Но иначе Иванчева от Младост, която се е набъркала в големите схеми за пране на пари чрез недвижими имоти е най-корумпираната и най-големият престъпник в България, и "големите мъже" се опитват да се скрият зад гърба на една малка женица, но с голям кураж!!! Жалка работа, трагедия, тези срам нямат! Аз отдавна ви казах, като и ако не знаете за кого да гласувате, АБЕ ИЗБИРАЙТЕ ТАКИВА, КОИТО УМЕЯТ ДА СЕ СРАМУВАТ, БЕ, КОИТО СА ПОКАЗАЛИ, ЧЕ ИМАТ ПОНЕ МАЛКО СРАМ! Че не са откровени изроди, негодници, лъжци, мошеници и бандити!!!

Бас държа че Валери Симеонов е замесен Нали за това риташе палатките на хората

Бас държа че Валери Симеонов е замесен Нали за това риташе палатките на хората

да си настроят каквото са си наумили, пък после никой да не им стъпи!

лошото, е че от толкоз хора все някой ще им върже. В този смисъл, строителите не ги клати изобщо. Ще лапат до последно. После ще драйфат и пак ще лапат.

Ще се окаже скоро, че всички атрактивни места са частна собственост на някой с гръмкото название "инвеститор", който толкова е забогатял с честен труд, че може да строи колкото си иска.

да дойдат :) Ама не от тези дето скачат от балконите!

Спокойно! Иванчева е в ареста. Вече няма кой да ни спре.

Откривам дарителна сметка ! Искам и аз еднофамилната край морето ! Ще може ли КОНКИ да помага ?

искам чиста дива природа ..всичко унищожихте алчници

тази година почивам на плажа във Фекалики ! Нудистки !

Е как нема да е законно:)

При това управление всичко е законно. Няма плаж НО няма и туристи, само бетона остава. Хау !!

Шефе, и при предишното се позастрои! На Доганя хотела баш на скалата на Лозенец е боцнат!

Хайде стига вече с това "и преди беше така". Нали затова предишното управление не е на власт, защото хората не искаха тези неща. Нали вие дойдохте с идеята, че ще преборите корупцията, няма да презастроявате, ще работите за благото на народа.... вече 3 мандата ви дадоха /последния май си го взехте сами/ и какво се оказа в крайна сметка: Че сте по-корумпирани, по-нагли и по-некадърни...На всеки един хотел на предишните вие боднахте по пет... Плажната ивица в България се оказа частна собственост!!! Ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно.

Ама, разбира се, че е законно! Ако не е законно, колко му е да напишем един закон! Пък и нали, единственият корумпиран кмет е вече закопчан!

добре бее продължавайте да застроявате най-чистите ни ивици.....но после не се чудете защо всички ходят в Гърция

от другата страна морето почва да умира . Тогава предпочитам , макар че относителнто , фекалното но живо българското морско .

фекалики !

има поне в северното Черноморие един непреодолим природен факт , невулканично а свлачищена е основата . С това България просто не може да си мери със строителството например на Адриатика или испански тип . Геоформацията не позволява дълготрайни-вечни масивните агломерации урбанизиран тип . Но това , като явление не касае никого .

Я да се види кой е инвеститорът, кои ли са собствениците на бъдещите еднофамилни къщи???

Тяхната инвестиция , техен риск , тяхната печалба , но и техните разходи за укрепителни съоръжения . Моля да не дойдат утре са протести пред Народното Събрание и да поискат компензации или държавни средства заради свлачищни процеси в някой район под претекст , че това си е било предвидимо .

Корейци както и от Биткойня .

Естествено, че ще е законно!