Рибари в САЩ обвинени за жестоко отношение към акула

Прокурори от щата Флорида са повдигнали обвинения срещу трима мъже, които са снимали как влачат с голяма скорост акула с помощта на моторна лодка.

Обратно в новината

Коментари - Рибари в САЩ обвинени за жестоко отношение към акула | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са жестоки като са я убивали и яли след това, а са жестоки като са я влачели жива. Интересно. А рибарите които ловят риба само за спорт? Ловят рибата и дълго време се борят с нея за да я изкарат и след това я пускат.

Кретени! Хубавото е, че са ги хванали, сега няма да им се размине, най-малкото ще ги одрусат със дебела глоба.

Избиват маса народ по света, а тук за една акула замилели!? То бива да си идиот, ама чак пък толкова... А иначе, тия на клипа наистина са боклуци, за това поне съмнение няма!

Ами обикновено тези които избиват животните по брутален начин избиват и хора по същия брутален начин само, че след като се понаучат.

викаш сталин е бил рибар??

Страхотна вкусотия. Някъде да сте виждали по магазините филе?

Някои живеят за да прокарват разни неща през дебелите си за*ници... Подчовеци и ненужни консуматори!

Аз пък веднъж проявих нечовешко отношение към един комар. Дано не разберат от фондация "Шест лапи" или "Сладко жило", че ще ме съдят. А веднъж срещах една Пепелянка и избягах, не я нахраних с кръвта си. БХК ще ме съди и ще обяви Пепелянката за жена на годината.

Малоумен цървул. Тук става въпрос за излишна жестокост.Акулата е била вече уловена, защо я мъчат след това?

а ти да не искаш преди това да я мъчат бе??

ами те по различно от крава не са виждали ... горкото животно ... дано поне един от тези изроди акула да го прегризе през кръста !!!

Краварите са едни достойни хора, които се грижат за кравите и произвеждат различни благинки, от които всички се ползваме. Наглите келеши от тази новина най-вероятно са виждали крава само в рекламите на шоколади и си мислят че кравите са лилави. Бъдете справедливи.

Ами кравари , какво да ги правиш. Навик от каубойските времена.

Уроди има навсякъде, тъпако! И в Америка, и в Русия, и в България!

Само че вие американофилите това го отричате когато се случи нещо подобно в България или Русия. И от един случай обвинявате целия народ че са алкохолици,тъпаци и т.н.