Перничани спасяват с легени рибата в Струма след замърсяване

Риба е измряла в р. Струма край пернишкия кв. "Изток" след замърсяване от канал на пречиствателна станция. Доброволци са спасявали риби с мрежи и легени.

Обратно в новината

Коментари - Перничани спасяват с легени рибата в Струма след замърсяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как се спасява риба в леген? Може би като се прехвърли после в тигана. А замърсителите ще бъдат наказани колкото и ония, дето ги показват по всички телевизии как са изсекли горите до голо. България скоро ще заприлича на пустиня, но не от климатичните промени, а от гадните племена, които я населяват.

Какви са тези "журналисти"!!! Вижте каква смешка - Тази сутрин реката е чиста, рибата е спокойна! Хахаха Аз бих казал - Рибата я няма! Това лие изводът, който трябва да се направи?!

И аз тук ахнах! "Тази сутрин водата е чиста и рибата е спокойна!" Явно вчера рибата е била много неспокойна, може би е подготвяла метеж и е писала петиции!!!! Това е писано от пълен малоумник. А какви мерки ще се предприемат, за да няма повторно замърсяване? Никой, разбира се, не е задал този неудобен въпрос и след 1-2 дни всички ще сме забравили, до другата седмица, когато няколко перничанина, ще си кажат "Я, тия пак замърсяват", а след 1-2 години, тази река ще е мръсна постоянно и това вече няма да прави впечатление. Класика, типична класика за нашата т.нар. държава, управлявана от алчни идиоти.

За винкела нищо не казахте.

Кой, защо е пуснал канала с отровите в реката? Каква отговорност ще носи, има ли си име тоз чиляк?...

Рибата била спокойна. Ми то умрялата риба нема как да шава мног много. Сега да вида наказаните и вкараните в затвора.

Има да почакаш, приятел...

браво на хората,достоина постъпка,но докога ще се лее мизерия в реките ни,то неостана чисто място!баща ми е разказвал как са пиели вода от реката направо а сега те е гнус да се къпеш даже...а рибата я избиха,с динамити,ток и какви ли не глупости,за печалба.

Риболов по пернишки.

"Тази сутрин реката е чиста, рибата е спокойна." Пърженето на риба продължава.....

Първо си вика - спасявали са я, ама не с легени, а с тигани.. ..но после се сетих, че да ядеш риба от Струма си е особено жестока форма на самоубийство.. дори перничанин не би си го причинил, а те си сръбват антифриз за безалкохолно на ракията!

и все пак браво за спасителите!

питам се защо да имам билет като няма къде да се ходи вече за риба

Първо я тровят после я спасяват!

Мургавите братя помагали ли са на рибата с тенджери и тигани?

МИЗЕРНИЦИ До кога все някой ще си пуска отровите по реката, аз пък се надявах да ходя за риба като почне сезона. :(

Vlado-DE

А аз спасявах със въдица.