Коментари - Ресторантьор: Храна с насекоми - заявка за нов тренд сред bio-любителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

долната сороспия как скачаше само и какво и беше първото простачене на поста - сра по темата въглероден отпечатък на мусаката. Само брутален уахабитски ислям ще оправи Европата. От ден на ден еврейските издевателства започват да скапват всичко. Май пак ще има масова миграция на това племе, но този път е Анктартида.

Очаквайте Печено ла й но , на керемида, само в най-скоро време. Отдавна е доказано, че тези насекоми са носители на много болести, но като има дървени глави, да се самоубиват- Воала!

Аз не знам защо, някой много напреднал, не пробва с преработени изпражнения и ако му хареса да продължава, но да не ни занимава с такива напредничеви изследвания. Аз мисля, че нормалните хора трябва да ядът предимно това с което са се хранили тяхните родители, деди, а и те самите това с което са се хранили по рождения.

Абе стига рекламни изказвания за 1% от хората де ще ги яде... Педераси тея лайна си ги яжте сами.... Как още една "конспирацията" стана факт...

зелените лгбтку+ педофили и "демократите" от ек на източния фронт! а насекомите и червеите им ще им пратим след тях. Бог с нас

Абе тия био-безглутен-веган неокомунистите сладолед ли ак@т, безсмъртни ли са?

Кръстовището на бул. „Цариградско шосе“ и ул. „Стар лозенски път“ беше затворено днес, след като като жители на с. Лозен блокираха подходът към магистрала „Тракия“ откъм София. Исканията на протеста са да се спре проекта на фирма „Насекомо“ за изграждане на пилотна ферма за животински протеин от ларви и насекоми, както и оставка на министъра на екологията Борислав Сандов. В рамките на парламентарния контрол на 11 март той коментира, че проблемът се преескпонира и зад протеста изглежда има интереси, свързани със строителство в района. Българският стартъп с френски собственици „Насекомо“ АД планира да изгради ферма за ларви от насекоми в бившия цех на мебелната фабрика ОРТ край Лозен. В нея ще се произвеждат протеин и масло за направата на храна за домашни любимци и почвен подобрител. Пред БНТ от компанията коментират, че са изпълнили всички съгласувателни процедури и чакат разрешения за преобразуване на старата мебелна фабрика във ферма за насекоми.

от април 2022

От 2018 до март 2021 г. Балникова е програмен директор в компанията „Насекомо“. Яна Балникова беше част от екипа на Кирил Петков в Министерството на икономиката, а от няколко месеца заедно с другия бивш зам.-министър в МИ Калина Константинова се присъединиха към проекта на Кирчо и Кокорчо „Продължаваме промяната“.  ...интернет не забравя!

Антиваксърите пиеха урина срещу ковид, разредена сярна киселина, даже лайна ядаха, сега може и насекоми да нагъват....

още колко статии ще има за насекомите? бг фирма "Насекомо" - близки на Киро Тъпото.

Явно на някои доста са им станали бръмбарите в главата и за това ни ги предлагат.

Много искам да видя реклама с Бойко Борисов как набива скакалци и червей? Но дори и тогава няма да гласувам за ГЕРБ.

Бг фирмата "Насекомо" - собственичката е една от основателите на ПП, близка на Киро... Така, че...май Киро ще нагъва биохлебарки, хахахахах!

Био скакалец,био глист,био попово прасе,био торен бръмбъ. Вкусно,нали?! Алибегов и прочие биолюбители може и моята порция да изядат.

Ами нищо ново! По интересното е че в Китай са построили 27 етажна ферма за отглеждане на прасета. Ако го закъсаме в Европа за месо, заради насекомите....може да мигрираме в Китай.

Психически не мога да се пречупя да набивам скакалци. Но след поколение две може това да е нормалния иточник на животински протеин за общата био маса човеци. Пачкирания 1% ще си яде муклувно месо, от нелабораторно добиче.

Храна с насекоми и "зелена енергия" - любимите на всички вегани, ваксъри и тем подобна безпишкова фауна!!

На Запад са бесни, че политиците разрешиха тези простотии с насекомите. Тук ще се опитат да ни го представят като нещо ултрамодерно.

Агенда 21 беше изпълнена успешно с Короната. Агенда 30 следва - насекоми, 15 минутни градове, дигитален базов доход, няма да притежавате нищо и ще сте щастливи. Да ви е честито!

Не, че не съм съгласен с вас, но само ще споделя, че просветлените хора в миналото, са се отказвали от всичко, което притежават, защото притежанието /това е мое/ е Его и който се освободи от него /не от притежаваното, а от егото/ става напълно свободен. Аз не съм просветлен и желая да притежавам много неща, но просто да споменем в контекта. :-)

Викаш нека евреите да страдат с многото си притежания, а? Ми те точно такива будали търсят.

Айдеее стига с тия бръмбари!! Яжте лайна ако искате........

Това ли се реши на срещата в Давос. Тъпънари. Налагане на насекомите, като храна. И да е бързо

видя ли нещо в менюто да съдържа насекоми направо ставам и си излизам

Давай, мощно рекламирай секви скакаУци!