Решението за изгонените руски дипломати било на МВнР, а не на Кирил Петков

Работата им на българска територия не доведе до нищо положително, каза председателят на ПГ на "Продължаваме промяната"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе приберете го това същество,в някой стар отрезвител заедно с цялата пасмина покрай него няколко стари милиционери да му проведат терапия и на третия ден ще е изпял всичко..колко е откраднал какви дарения за укрите в оръжие и колко...кои са още на хорото а то ще е дълго та ще трябват още милиционери..та Кирето си е за съветване..лабут..бой..или както искате..на първо време..

Киро се крие като най-големия страхливец. Външно министерство нямат право сами да взимат решение да експулсират който и да е.

Това колко пъти е бил обсъждан даден въпрос не означава, че е било взето решение. Този е пълен глупак и страхливец. Колкото по-бързо се разкара, толкова по-добре за всички.

През Първата Световна война, русия е влезнала с Ромъния в Добруджа, но кавалеристите на генерал Колев са посекли наглите мужици, които са се посрали и панически са избягали

Глупоски и лъжи без край. Канадеца е вреден за страната ни . По-бързо да го махат , че току виж ни въвлякъл във война с Русия. Жалък американски агент .

Вън фашистите от Родината ни!

Просо Киро пак лъже и увърта, както за цената на америк. газ ! 1. не бил взел той решението, а било на базата на три доклада. 2. въпросът с намаляването на броя на дипломатите бил обсъждан в МС. Не става дума кой какво е обсъждал и какви доклади има, а КОЙ Е ВЗЕЛ РЕШЕНИЕТО!!! Може да има 100 доклада от 1000 служби, но решението не се взема от докладвашите, а от оторозираните лица - в случая МС и премиера. МС може да обсъжда 100 пъти, но ако не е взел решение с гласуване - то това не важи. Затова въпросът остава отворен: КОЙ ВЗЕ РЕШЕНИЕ за изгонване на дипломатите? Нинова не знаела, не била в течение. Външната министърка пък даже беше в Испания. Така че Киро пак явно лъже! .. .за пореден път!

"Решението не е мое". каза Просто Киро! Аз му вярвам. Решението е на САЩ - той е само изпълнител!

Път се опита да се скрие зад гърба на другите. Той бил голям интригант?

И, като толко живота ви зависи от Русия, излесте и подкрепете дипломатите и ако не ви подкрепи народа, идете си с тях и оставете останалите българи да се развиват както искат.

То голямото развитие се развихте Вие другите българи!? От 2007 в ЕС и от преди това в нето, а резултата е пълен крах и хаос ! Ще ви свалят и гащите вече от г.з. , ама по европейски с език ! Още 30 години ви трябват да се научите да мислите!

Нищожество!? Колко жалко! Крепи те продажбата на родината ли!? България е моята, твоята не съм сигурен,

Сър, българите били изгонили 70 руски дипломати! Джон, твоите шеги винаги са били много тъпи!

Това са българските ЮДИ. Продават ни за жълти стотинки.

"Решението не е мое". Така е , не е твое. И в това е проблемът. Ти си само изпълнител. Но ние не ти плащаме да изпълняваш чужди решения и да защитаваш чужди интереси. Плащаме ти да вземаш и изпълняваш решения в наш интерес. А ти като не можеш или не искаш - върви си с мир. Остави друг, който иска и може, да ни решава проблемите.

Вярваме на Кирчо.... Ааа, извинявам се... На лъжливото овчарче

Христо Иванов имал информация, спомена и дата - 18 май, дали всичко това не е идея на ДБ

Това е рождения ден на Кмета дето е създал ДБ заедно с Киро и др.

Киро Тъпото и Лена Общата са били в ДБ.

Ееее, Кире! Ти уби коча с лопатата...

На България не са необходими евроатлантически биолаборатории, патогенни вируси... Просто Киро „покрива“ всичко!

Маниакален синдром: Обикновено поведението на маниакален пациент е непонятно за другите и изглежда поне странно.. Има определени симптоми, които показват необходимостта от медицинска помощ: - Изключително приповдигнато настроение, до постоянна психическа възбуда и еуфория. Оптимизмът не е подходящ за ситуацията, пациентът не забелязва реални проблеми и не е склонен да изпитва лошо настроение, подходящо за случая. - Ускорена реч, ускорено мислене, липса на концентрация върху предмети и явления, от които пациентът не се интересува. Следователно ученето често е трудно с мания, когато трябва да обърнете внимание на доста скучни неща.. - Повишена подвижност, активна жестикулация и хиперболизирани изражения на лицето. - Екстравагантност, патологична щедрост. Пациентът може да похарчи всичките си спестявания за минута, без да осъзнава отговорността за своите действия.. - Липса на контрол върху поведението. Пациентът не осъзнава, че приповдигнатото му настроение не е подходящо навсякъде. - Хиперсексуалност, често с размирици във връзките (например човек, който никога преди не е бил склонен да изневерява, изведнъж започва да флиртува „безразборно“ в поредица от „кратки, необвързващи връзки“).

Поне бъди мъж, бе канадси лишей. Не било твое решението. Ами сигурно е на чистачката. Ама тогава ѝ дай и твоята заплата. А ти си върви по живо, по здраво.

Киро усети дебелия край на тоягата и даде заден. Дипломатите ги била изгонила чистачката във Външно министерство. В България открай време е така. Когато някой се посере /от Премиера до последното дребно шефче в някоя агенцйка/ виновна е чистачката.

Като няма кой да поеме отговорноста, аз я поемам. Забравихте ли Македонското вето?

Само заради това, че изгониха толкова ватенки накуп, през септември ще гласувам за кирчо

А аз за Възраждане

Така е, друго си е да оставиш на сандвичи Митрофанова. Както и да си мете сама офиса. А пък ако вземе и сам да се подстригва, направо им разгонихме фамилията на руските шпиони. УРА.

"Решението за изгонените руски дипломати" е на американското посолство. Изброените в статията българчета са глуповати под-изпълнители.

Злобата за изритването му се стовари върху руските дипломати ,Кирчо прилича на маймуна намерила зареден калашник и е за връзване

Днес в изявление за телевизия "Россия-24" Елеонора Митрофанова заяви, че САЩ и Великобритания командват България и те са отговорни за изгонването. Попитана кои сили стоят за решението на правителството в София, тя отвърна: "Абсолютно сигурно американците. В случая няма какво да се говори. Тук англичаните и американците изцяло командват тази страна за съжаление". Затваряме мисиите във Варна и Бургас - допълни Митрофанова.

Да бе, да и един мърмот...

Митрофанова ще набира нови кадри, които да заменят изгонените, което означава че са обявени за шпиони, а не се иска намаляване на броя на служителите

В днесбг не може дасе коментира. Свобода на словото кога?

А свърталището на кремълските агенти ДИРточкаБГ кога ще го изгонят?

Когато скъсят носа на Пинокио

Решението е на баба Мара - хигиенистката на МВнР, защото преди това е била хигиенистка на ген.Атанасов. и му знае мераците.

И тоя премиер (за радост вече в оставка), ми говори за честност, смелост и достойнсто. Нито има смелост да застане зад изцяло персоналните си решения, нито има честност, защото лъже, че друг го е решил, нито има достойнство, защото когато си загубил официално доверието на Народното събрание и си в оставка, не е редно да взимаш решения, които са тотален прецедент. То е същото като собственик на фирма, да уволни управителя й, и последния в срока на предизвестие да уволни целия персонал, защото формално може.

А можеше да ги разстрелят (за по-хуманно).

Добре е, че са изгонени. Митрофанова защо не е сред тях? Херо Мустафа пък инсталира този ненормалник Петков и неговата продажна, алчна и надменна свита, във властта. Докато руснаците и американците се намесват във вътрешните ни работи, ще сме на този хал, дето сме.

Кире, смили се малко над българските кремълопоклонници, че вече не издържат.

Иване-е, не е проблема в това какво прави Киро, а КАК и КОГА го прави. И най-сериозния проблем - ОТНОВО ЛЪЖЕ.

не е очаквал такъв развой, нинова защо му причинява това, само преди ден се кефеха как разиграват президента и на следващия ден приятелите станаха врагове, а нинова не иска да чуе за него може да се върне да говорят само ако се оттегли, как може да му причинява това, да пита защо президентът не е уведомен

Просто Кирчоолу пак се изказа неподготвен. И за пореден път доказа, че не познава, но пък системно нарушава законите на България. Простий Кире, СНС към МС, на който ТИ си председател, действа по ЗАКОНА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И ФУНКЦИОНИРАНЕ НА СИСТЕМАТА ЗА ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. Той няма нито правомощията да взема решения, защото според този ЗАКОН, Чл. 8. (1) Съветът по сигурността е консултативен и координиращ орган към Министерския съвет... КОНСУЛТАТИВЕН КИРЕ ПРОСТО и КООРДИНИРАЩ.. Съретът Просто Кирчоолу, НЕ ВЗЕМА РЕШЕНИЯ, защото както пише в същия този ЗАКОН, той само може да ПРЕДЛАГА на тебе, КИРЕ ПРОСТО и на МС. Нищо повече. Той не може да взема решения вместо МС. Толкова.: 1. анализира състоянието на системата за защита на националната сигурност, изготвя оценки и предлага решения и действия по отношение на: а) способностите на системата за защита на националната сигурност за противодействие на заплахите, включително за управление при криза; б) ефективността на основните дейности на държавните органи и структури по чл. 3, ал. 1; в) съгласуваността и координацията при осъществяване на основните дейности между държавните органи и структури по чл. 3, ал. 1; г) съвместимостта и интегрираността на държавните органи и структури по чл. 3, ал. 1; д) съвместимостта и интегрираността на държавните органи и структури по чл. 3, ал. 1 с институции и механизми за колективна сигурност в Организацията на Северноатлантическия договор и Европейския съюз; е) изпълнението на определените национални приоритети, основни цели и задачи; ж) (изм. - ДВ, бр. 94 от 2018 г.) осигуряването и защитата на мрежовата и информационната сигурност от посегателства; 2. координира изпълнението на политиката за защита на националната сигурност от държавните органи и структури по чл. 3, ал. 1; 3. подпомага Министерския съвет при вземане на решения и при упражняване на правомощията му по управление на дейностите по защита на националната сигурност и разпределението на необходимите ресурси; 4. подпомага взаимодействието между държавните органи и структури по чл. 3, ал. 1 при изпълнение на задачите и дейностите им; 5. предлага на министър-председателя или на Министерския съвет конкретни мерки и задачи за ограничаване на рисковете, противодействие на заплахите и за защита на националната сигурност, както и за управление при кризи; 6. предлага на Министерския съвет годишни цели и приоритети в областта на защитата на националната сигурност; 7. предлага на Министерския съвет проект на годишен доклад за състоянието на националната сигурност; 8. предлага на Министерския съвет проект на национална комуникационна стратегия за информирането на гражданите при криза. Но пък и не е за учудване, че Просто Кире не спазва законите. Той основния закон - Конституцията не спазва, какво ли пък следва за останалите закони. Те нищо не значат за него и за шайката около него.

Кирил Петков е най-големия БОКЛУК в Българската история. Пожелавам му всички "добрини" които надроби да му се върнат в дома и семеиствоно

Кире и ти ли ДАНС-иж??????

ЗА ДА ИМА РАВНОВЕСИЕ И БАЛАНС , ГОНЕТЕ И 70 УКРИ ОТ УКРАИНСКОТО ПОСОЛСТВО ! КИРЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ТЕ ОБЕСЯТ КАТО БЕНИТО МУСЛИНИ , СЕРИОЗНО ТИ ГО КАЗВАМ !

Добре е, че са изгонени. Митрофанова защо не е сред тях? Херо Мустафа пък инсталира този ненормалник Петков и неговата продажна, алчна и надменна свита, във властта. Докато руснаците и американците се намесват във вътрешните ни работи, ще сме на този хал, дето сме.

Киреее, ти като министър председател си отговорен за всяко министерство !!! Я не се прави ни лук ял, ни лук мирисал !

ЩЯХ ДА МУ ПОВЯРВАМ, АКО: - БЕШЕ ИЗГОНИЛ МУТРОФАНОВА МАРТ ИЛИ АПРИЛ, КОГАТО ЕЖЕСЕДМИЧНО БЪЛВАШЕ НАЗИДАТЕЛНИ ПРОВОКАЦИИ И ЗАБЕЛЕЖКИ КЪМ СТРАНАТА , ПОВЕДЕНИ АБСОЛЮТНО НЕСЪВМЕСТИМО С ПОСТА КОЙТО ЗАЕМА НАТИ ЧЕНГЕСАРСКА КУКА! КИРО НЕ ПОСМЯ ! - БЕШЕ ИЗПРАТИЛ ОФИЦИАЛНО ПОНЕ ЕДИН СИМВОЛЕН ПАТРОН ! КИРО НЕ ПОСМЯ ! - БЕШЕ СЕ ОТКАЗАЛ ОТ НЕФТА, КАКТО НАПРАВИ ЦЯЛА ЕВРОПА КИРО НЕ ПОСМЯ! А НЯМАШЕ ДАЖЕ ИНЖЕНЕРНО-ТЕХНИЧЕСКО ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА! ПРОСТО МУ ДРЪПНАХА КОНЧЕТАТА! ДА, ИМАШЕ ДВЕ ПИАР-АКЦИИ - БЛОКАЖ НА ЛАРВАТА ПО ПЪТЯ КЪМ СЪРБИЯ, И СЕГАШНОТО ГОНЕНЕ, НО И ДВЕТЕ НЕ НАНАСЯТ НИКАКЪВ ПРЯК ФИНАНСОВ ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ УЩЪРБ НА БУНКЕРА ... НИККАЪВ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАЛИВАТ ВОДА В МЕЛНИЦАТА НА БЛЯДОФИЛИТЕ И ИМ ЗАСИЛВА ПОЗИЦИИТЕ НА ПРЕСТОЯЩИТЕ "ИЗБОРИ" ПРЕД "ВЪЛШЕБНИТЕ КУТИЙКИ НА МЪДУРО!", В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО В СЛЕДВАЩА ПАРЛАМА ЩЕ ИМА СИГУРНО 2/3 БЛЯДОФИЛИ В ПАРЛАМЕНТА!

На празненствата на връх Шипка, на 3 март 2018 г., по случай 140-та годишнина от Освобождението на България, кметът на Казанлък Галина Стоянова, която е и заместник-председател на Национално движение „Русофили“, припомня подвизите на българските революционери и опълченци, и на руските войници и казва: вече 140 г. българският народ посреща своите освободители с обичната дума „братушки“. Този народ, нашият, гордият, българският признателен народ винаги ще бъде готов за своя 3 март.

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИККАВА ЩИПКА ! ДАЖЕ ПРА-ПРА ДЯДО МИ НЕ Е БИЛ ЖИВ ТОГАВА ! НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ, ЧРЕЗ КОИТО ДА МАНИПУЛИРАШ СЪЗНАНИЕТО И ПОВЕДЕНИЕТО НА ХОРАТА ПО ИЗГОДЕН ЗА ТЕБ НАЧИН !

Спомни си лагерите, отнето то самолетостроене, мизерията и пращане то на храна в ссср, ткзс и тогава говори за "братушки".

Анонимен,такъв ще си останеш.-Нищожество

Решението за експулсирането на 70 руски дипломати и сътрудници на посолството на Руската федерация в България не е мое, а на базата на три доклада от ДАНС, заяви пред журналисти в кулоарите на Народното събрание премиерът в оставка Кирил Петков, Някой разбра ли на кого е решението?

Решението е на Базата. Ама коя е тази база?

Добър вечер приятелю млад, добър вечер другарю. Добре дошъл в нашия град, добре дошъл в България. Вземи във този хубав ден една българска роза от мен. Нека тя да ти разкаже с ароматния си глас за Балкана, за морето и за всички нас (всички нас). И когато приятелю млад и когато другарю си тръгнеш ти от нашия град, си тръгнеш ти от България. Вземи във оня хубв ден една българска роза от мен. Нека тя да ти напомня с ароматния си глас за Балкана, за морето и за всички нас (всички нас). И не забравяй нито ден ти таз българска роза ...и мен Нека тя да ти напомня с ароматния си глас за Балкана, за морето и за всички нас (за всички нас, всички нас).

Никой не вярва на тая лъжа ,а Канадеца ще яде хуя. Копелдак.

В крайна сметка оказа се, че решението за изгонване на 70 руски дипломата е взела чистачката в МВнР докато е миела кенефите на партера. Киро е невинен.

Така е! Чистачката е виновна, а Киро е светец. Да бъде награден с беглутенов козунак!

Не били Компютри , а Компоти ! Много -Тъпи тези Курви от Външното Министерство ! Не е имало Доклат от ДАНС , ей така ! Гонете ги тези от Външно Министерство , само Лапат Нашите Пари и Нищо не Правят ! Ей Помиярки , защо не изгонихте Посланика на УКРИТЕ ? ДЕПМ ! Дано се намерят Достойни Българи да напишат Адресите на Тези Шматки в Дир. БГ !

Че то така един напушен във МВнР може да изгони всички дипломати от БГ, хайде не говорете глупости, това не е направено без знанието на Киро Тъпото. А ей такива идиоти като Кирето са способни да вкарат държавата ни във безмислена война, само и само да угодят на господарите си.

Луд човек! Не било негово решението, ама щото имало три доклада! И какво- само се е взело това решение! Абе излез,ако си мъж и дръж на решението си! Ане къде баща му да го държи за ръката! Стига вече този цирк- унизително е!

Че от кога МВнР взема решения без министър председателя баси простотията

и за това ни заливат с помията на лъжите си!

баси сиганията

да бранят лъжливия канадец от Столипиново, че има още свинщини да прави и каши да забърква, пък и още не си е заработил напълно всички пари които са му дали за мръсните поръчки които изпълнява, инак а не си е е свършил работа а си е заминал мърцина и няма да има къде да се завре и спаси от всенародния ни израз на "признателност" към делата му!