Анкара: Пилотът лично е решил да свали руския Су-24М

Турският вицепремиер Мехмет Шимшек заяви, че решението за свалянето на руския бомбардировач Су-24М на 24 ноември миналата година е било взето лично от пилота.

Обратно в новината

Коментари - Анкара: Пилотът лично е решил да свали руския Су-24М | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е най-изгодно за управляващите. почти същото като да се каже, че при някаква тр.злополука работника не е носил каска и за това се е подхлъзнал на леда. след като пилотите сами ще взимат решения за какво са всичките тези командири или началници, които вземат тлъсти заплати? така или иначе пилота (работника) сам ще решава, а и ще бъде виновен дори и да е взел правилно решение.

Анкара: Пилотът лично е решил да свали руския Су-24М. Москва: Операторът лично е решил да задейства изстрелването на ядрена ракета към Турция.

За мен Путин е най-големия политик на междунаредната сцена в настоящия момент ! След като е решил да затопли отношенията си с Анкара , въпреки инцидента с сваления руски самолет , явно има изгода ! Пак е с два хода пред опонентите си !

От сърце ме разсмяха! А тогава се изредиха всички високопоставени управници да се тупат в гърдите, че те са наредили свалянето, защото уж бил застрашил територията на държавата!!! Сега ще го изкарат пилота виновен и сигурно ще го разстрелят, за да му поднесе падишаха главата на 9 август на Путин! Чалмите станаха за смях с тази история! Оляха се! То бива, бива, ама чак толкова.....

Ердоган ше искара максимум година. Сега очаквам да се срине икономиката и те така те.... Лощо че това са ни съседите. Как не се падахме до по-нормални съседи

един пилот офицер е нищо.що за армия имат ако всеки офицер прави каквото му хареса?!

На този името му онзи ден не беше ли Шишмек?

На хоя си ли да вярвам или на тъпана?

Тези са пълни измамници ! Ако Путин се заиграе с тях ще изнасили целия руски народ по един унизителен начин !

И един мармот увиваше шоколада в станиол...

една смешна смешка- бесобидна фантазия: както е тръгнало, ердоганчо ще стане православен, а ако го изгонят от тюркиие, може да стане и владика. а ако се наложи путин да бяга -молланачалник без пенсиониране.

Дали пък да ни ви повярваме........? Няма как,добре познаваме лукавия ви и кръвожаден нрав и как умеете да се извъртате - по-бързо от задник при КЮЧЕК

РАШКИТЕ ЕДНО ВРЕМЕ, СКЛЮЧИХА СЪЮЗ С ХИТЛЕР, ТА С ЕРДОГАН ЛИ НЯМА. СЕГА КАТО НАКАРАТ СУЛТАНА ДА НИ ШНТАЖИРА С БЕЖАНЦИ, ЩЕ ВИДИТЕ КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ.

Това ли е последната легенда?!Ами ако някой ден някой ваш пилот му докривее и взме да хвърли 2-3 бомби тук?

БРЦК

Той Путин не е глупав. Турците сега редят алабализми за пред медиите , а Ердоган ще ходи да целува ръка и да моли за прошка. След като предложиха база инджирлик на руснаците какви ли още ще предложат?

СТИГА МАНГАЛСКИ ЛЪЖИ,МАМИЦАТА ВИ АНАДОЛСКА

Е, как сам? Нали се изтъпанчи някакъв техен политик и заяви, че по негово нареждане станало... Кой ще повярва, че пилот може сам да вземе такова решение?!

подлизурщина!

Турският вицепремиер Мехмет Шимшек заяви, че решението за свалянето на руския бомбардировач Су-24М на 24 ноември миналата година е било взето лично от пилота. Ебаси турските курви.Итова било висш политик.Немам думи.Абсолютни задници управляват Турция.Най-обикновенни шушумиги.

Бетер манго се извъртат тия турците. Ма що ли па им викат цигани.

а какво стана с руските доказателства че Ердоган търгува с ИД :) хехех Операция сдобряване върви с пълна пара както пред турското население така и пред руското :) двамата диктатори ще се гушнат отново :)

Помните ли снимките на сина на Ердоган с ислямските терористи ?Снимали се с отрязани християнски глави ,по руските медии???И сега Путин се прегръща с ислямския главорез и убиец на руски пилоти и войници ,султан Ердоган ...

Хехе, този опит за преврат стана ясен като сценария на турски сериал. Явно в Туркия смятат населението за истинска рая, за да му поднасят такъв зеленчук за рупане.

НЕНЧЕВ И МИТОВ ,КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЕГА ,СЛЕД КАТО СИ РАЗДРАХТЕ МАЙМУНСКИТЕ ЗАДНИЦИ ,ДА ПЛЮЕТЕ РУСИЯ,АМИ АКО ТУРЦИЯ ЗАЕБЕ НАТО И ТРЪГНЕ НА СЕВЕР А ОТ ИСТОК НИ ПОДПРЪТ БРАТУШКИТЕ,НЕЩАСТНИ МЕКЕРЕТА С МОЗЪК НА КОКОШКА ,ТОВА СТЕ ВИЕ.

Това показа, че сме се сблъскали с някакъв таен замисъл", добави вицепремиерът.Двамата турски пилоти, които през ноември 2015 г. свалиха руския изтребител Су-24, са били арестувани.САЩ= духовник Фетхуллах Гюлен,

Eх, как са го навързали комшиите, като хаджийска броеница направо! Всичко точно, всичко съразмерно, всичко целесъобразно! Само дето дрънчи на пластмаса, не на кехлибарени мъниста. Истината? Е, истината ще я разберем след 20-тина годни, ако доживеем, разбира се.

Абе нали ердоганя се тупаше по гърдите как сам бил наредил стрелбата и се гордееше с това?

Това да не е било въздушна битка та сам да реши!!!!??? Тук се иска разрешение от земята или се изпълнява заповед. Две мнения няма.

Тоя шимшек сви чадъра над главите на пилотите.

юКак ли пък не.Той решил ей така. Ух

"Решението е било прието лично от пилота на самолета", заяви Шимшек АЙ ДУР БЕ РЕЗНЯК..ИСТИНАТА Е В ЗАПИСИТЕ НА ЧЕРНАТА КУГИЯ В ТУРСКИЯ САМОЛЕТ...АМА ТЕ ОТДАВНА СА УНИЩОЖЕНИ!! А С ЕРДОГАН Е СВЪРШЕНО !ТОВА Е НАЧАЛОТО НА НЕГОВИЯ КРАЙ!ЛОШОТО Е, ЧЕ И НИЯ ЩЕ ИЗГОРИМ ПРОКРАЙ НЕГОВОТО МАЛОУМИЕ!

Дур не дур , ние ще изгориме ! Турция и Русия са традиционно приятелски настроени и на всички ни беше ясно ,че е въпрос на време да си изгладят противоречията за инцидента със сваления руски самолет . Ние ще оперем пешкира ! Едно време баща ми казваше : " Когато атовете се ритат , магаретата реват ! "

Ей, така е решил пилота и е гръмнал руски самолет. Колко удобно. Отиде си човека зян за Ердоган и Руско-Турската дружба. Някой вярва ли им на тези още ?

Канех се да напиша същото. Обаче някой ме изпреварил. Подкрепих, но подсилвам подкрепата си.

Доколкото виждам, а аз мног виждам, пак трябва да помагам , за да разберете смисъла на декларацията. Разбира се , че тази декларация не съдържа и грам истина, но по-будните от вас би трябвало да приемат тази декларация като тъй дълго чаканото извинение от Ердоган в прав текст, т.е "дълбоко съжаляваме и нямаме нищо общо с решението за свалянето на самолета" . Момента е удобен , защото очевидно има улики за пилота , че е бил от другата страна при опита за преврат.

Тези,съвсем ни взеха,за канарчета!... Жалки смешници!

Ехааааа;)))))))))))))) Браво, браво! Сега остава и Путин да измисли някакъв евфемизъм на "съучастник на терористи"( това е Ердоган към онзи момент) и всичко в дружеските отношения ще бъде наред! Следва влажна и дълга целувка! ГНУС!!!

Ааа, Путин да не се прережда, Меркел беше първа!

тъй тъй друго не може да е))))

С мечока шега не бива. Сега Ердоган ще ходи в Русия да целува ръка, а вероятно ще целуне и друго когато камерите са спряни. А съчинението за пилота (прилича на приказката за Червената шапчица) е за абдалите и простите хорица, които за съжаление И в България са мнозинството, като се има предвид гангстерите, които ни управляват

Да бе пилота сам решил. Сега като го арестуваха за опита за преврат така им изнася

дрън дрън та пляс-всека шапка изпълнява команда затова шефовете им са командири

да бе,как ли не?

Едно "измиване на ръцете" в името на братските отношения /и възстановяването им/ с Русия никога не е излишно! А и пилота май е арестуван за преврата. Е ,сега ще го И осъдят за "самоволната" стрелба по братски самолет и ... всичко ще е наред. И вълка сит, и агнето цяло. Е ,все пак на агнето кожата ще съхне на стобора!

Ха ха ха ха ха ...

Щерита, целиш да получиш поредната доза унижения и под този ник ли?

Номер 1 си в познаването ха ха ха ...Дееба и трола путински!

не вярвам , в турция всичко става по заповед на ердоган...

Много скъп се оказа този Су, щом след извинението Ердоган ще ходи и на крака при Путин ? Едва ли само това е причината за поведението на Ердоган ? Май ще се окажат верни спекулациите, че руснаците от базата в Хмейни са прихванали разговори между превратаджиите, след което по съответните канали са предупредили Ердоган за готвеният преврат ?

Да ти пикам на правителството и на армията турски! Как не ги е срам да се крият зад гърба на един военен пилот? Пилотите изпълняват заповеди и са хора с достатъчно акъл в главите, че да осъзнават какъв международен скандал ще предизвикат, ако свалят чужд самолет. За разлика от гнусните политици.

Ясно щом са "замесени" пилотите в опита -значи сами са взели решение да свалят самолета! Тези за бунаци ли ни вземат?? такова решение не може да се вземе без изрична заповед от най-горе! То Давутоглу си призна ,че е наредил, то Ердоган си призна и се пъчиха с това..а сега! Сменят веднага плочата като видяха отде изгрява слънцето! никога орталък с турците! Фурнаджийски лопати..но ако се мисли ,че Путин толкова бързо ще забрави се лъжат!

Щерев, къде си, тъпо, просто парче, какво стана, турски поток пак ще се строи, ние пихме една студена вода, рашъните пак са на турските курорти, ние, втора студена вода и най-важното, недай си Боже ненормалника Ердоган да реши да ни присъедини към Турция(ще му са необходими 6 часа армията му да поднесе приветствията си на Чехльо Амебов в София), тогава пием третата и последна чаша вода, краварите няма да му кажат нищо, а руснаците ще ни се смеят и с право!!Това е положението!!!

водата не е студена, а топла - от оная белгийската...

Анализаторе,като ни превземат турците ,първо ще се е.ат руските мекерета като теб...

Може, но и на твоят еврейски гейски задник няма да му простят ха ха...

Това и военен да не си! Изпълняваш заповеди, после когато им е изгодно силните на деня се отмятат от теб и от дадените от самит тях заповеди и войниците го отнасят! Целия преврат в турция послужи за саморазправа с опонентите. Дивашка работа. Подобно както тукашните турци ритаха и биеха онова момче с газовия пистолет, дето скочи на Доган. Явно тази жестокост е типична за турците.

въобще за всички мюсюлмани!

Ети лъжата.що ме свалят някой американски самолет?пък и в метежа участвали....дали някой им вярва?аз не.много лесно би било.със сигурност е имало заповед отгоре.взимат останалите за идиоти.