Кредитори с право на запор на сметки в чужбина

МС предлага в проект-допълнение към ГПК кредиторите да могат да искат от съда издаване на европейска заповед за запор на банкови сметки на длъжници в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Кредитори с право на запор на сметки в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредното безобразие от страна на държавата за да се налапат ЧСИ-тата

Защо не потърси държавата преди да вземеш чужди пари?

моли се да не ядосаш бате Жоро, защото и в Науро да се скатаеш ще ти скъса ... и пак ще си събере дълга. камарата на бате Жоро е Железна, плате си каквото имаш почерпи едни бонбонки и си вдигни скъсаните шорти. да си мислил когато е трябвало...

браво, чси са си профисионалисти. Жоро ги води перфектно. Тези момчета са най-добрите професионалисти. Пожелавам но всички коври да са им клиентки. Поздрави на Жоро, брово бате дръж камарата в сигурни ръце и наказвай алчните коври от елхово...

Така е, трябва да търсим робите да плащат, даже и на друга планета, а на открадналите милиарди от КТБ и източили и ощетили държавата дълги години нищо не можем да направим. Един празен брашнян чувал, когато и да го изтупаш все нещо ще падне.

да взимаш кредит. Да си мислил.

Чеки малко, банка или кредитор за да отпусне кредит дават на базата на нещо. Или на ипотека при по големи суми или на стабилни доходи при по малки на длъжника. Така че те би трябвало да си отварят очите. А ти какво толко ги защитаваш, да не си случайно Левон Хампарцумян?

и аз мисля, че частните садебни изпалнители са в даното на това законче. това не е практика по света и няма как да баде. а ако балхар трагне напротив на световната посока, ще види зор....за единия кахар на чси да смакнат още едни пари от кого да е....

банкерското лоби и юристите на хранилка в банките. чси си имат достатъчно работа и така. банките искат да играят двойно с юридически хонорари и т.н.

Аз рискувам като тегля кредит. Кредиторът рискува ли като отпуска на неплатежоспособен ?

Аз предлагам да проверявате и сметките на тъщите, лелите, любовниците и учинайките на длъжниците! Някак си у БГ яко се наложи тази тенденция - зад всеки успял бизнесмен-длъжник да стои по една яка тъща, леля и т.н....

Е, да - ако вие дължите пари законът е гаден. Ако на вас дължат пари, обаче, няма да мислите така ;) Законите трябва да се пишат така, че на нас лично да ни отърват ;))

Елате вземете кредит от нас, за да не дойдем ние при вас.

Това ми прилича, че е по предложение на частите съдебни изпълнители - тази страна "тясна" им се види!

Вижте само алчността им. Отишли сме да помагаме на семействата си в чужбина, защото тук ни ограбиха и прокудиха. Не могат да правят производство, но да могат да правят запор на сметки в чужбина. Пак нищо да не правят, а да "цицат" пари и капитал за наша сметка да има и за любовниците им и за внуците им. Абсолятни паразити. А не може ли да се върне подоходното облагане и да стигне до 80% от доходите за най-богатите и върху печалбите. Нали тяхна беше идеята и от наследниците на починалите да се търсят дългове. И при Свети Петър искат да ни запорират сметките тези дяволи! Алчноста им ще ги погуби и тях - всяко нещо с времето си! За това гласувайте за патриотите Каракачанов само те са ни последната надежда!

Не бе, не си разбрал - за да има за политиците, за съдиите, за биснесмените, за ромите и за имигрантите - за тях да има.

А да беше помислил преди да теглиш кредитчето, м?

Тъп ли си бре, Каракачана е в кюпа с нас

мило идиотче, затова не даржjя банкови сметки в балхар....пардоне, родината.... нема сметки, нема далгове, нема какво да запорират, всичко се плаща кеш и с разписка, никакви кредити, нема ме финансово, нема кого да тарсият нещасниците.... и си пазим сички разписки и дукименти,......та и там нема да ме фанат....

Веднага се сещам за "Топлофикация"! Примерно, живея постоянно в чужбина от 7 години и какво правим, ако ми дойде "неплатена" сметка от преди 8 години? И това, при положение,че сметката ми е закрита преди 5 години? И след като знам какво е нашето правосъдие?

"МС предлага в проект-допълнение към ГПК кредиторите да могат да искат от съда издаване на европейска заповед за запор на банкови сметки на длъжници в чужбина." Много добре, но парите на сериозните мошеници са в офшорни банки с неприкосновенност за банковата тайна, но като няма риба и рака е риба!

Трябва да запорираме крадливата БГ държава изцяло тогава! Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ХАА,хаа,има да си мечтаете вампири,овцете които искахте да доите доживот офейкаха на запад и вимето пресъхва.Там ,на запад обаче има закони,железни.По скоро си мислете накъде ще хващате да бягате,когато съвсем скоро икономическият балон в БГте се пръсне

Sm3hurk0

Това добре - ОК ! съобразяваме се евроизисквания.... А кога ще започнем да се съобразяваме и с доходите на Европа ? Не може всичко по европейски, а доходите по български.

Всеки САМ е отговорен за доходите си. Получаваш колкото заслужаваш.